Glow Cocktail -uutuuksia Mossalta + kilpailu

Kaupallinen yhteistyö: Mossa

Uutuuksia Mossa-rintamalla: ihoa heleyttävä Glow Cocktail -sarja saa täydennystä puhdistusvaahdosta ja pigmenttimuutoksia kirkastavasta kasvovoiteesta.

Uutuuksien myötä Mossan valikoimassa on nyt viimein mun suosikki-putsarityyppi eli pumpattava vaahtoputsari :) Tykkään kyllä Mossan alkuperäisestä vaahtoputsaristakin, Cleansing Creme Moussesta, mutta ilmavat pumppuvaahdot ovat mun ultimaattinen suosikki kasvojen puhdistuksessa.

Creme Mousselle ja uudelle Glow Cocktail -vaahdolle yhteistä ovat muuten niiden sisältämät AHA-hapot: kummassakin on kasviuutteita, jotka sisältävät luonnostaan hedelmähappoja. Creme Moussen hedelmähapot tulevat valkoherukkauutteesta, Glow Cocktail Foamin hapot kvittenistä ja lakasta.

Glow Cocktail -sarjassa on nyt neljä tuotetta.

🍋 Kirkastava, pigmenttimuutoksia häivyttävä seerumi (ihana emulsiokoostumus, tää on mun lempparituote sarjassa!)

🍋 Kirkastava naamio (sisältää mm. maitohappoa)

🍋 Sulfaatiton puhdistusvaahto

🍋 Kirkastava ja pigmenttimuutoksia häivyttävä voide

Sarja lanseerattiin kolme vuotta sitten seerumin ja naamion voimin, ja esittelyni näistä tuotteista voit lukea täältä.

Sarjan tuotteissa on mossamaisesti herkullisen hedelmäinen tuoksu.

GLOW COCKTAIL CLEANSING FOAM 15,90€ / 150 ml

Sulfaatittomassa puhdistusvaadossa on sekä kosteuttava että kevyesti kirkastava koostumus. Kirkastava vaikutus ei tosin toteudu poishuuhdeltavassa tuotteessa yhtä tehokkaasti kuin iholle jätettävissä tuotteissa, siksi Mossa ei ole nimennyt tätä tuotetta illuminating tai brightening -lupauksella, kuten sarjan muut tuotteet. Joka tapauksessa, myös putsari sisältää sarjan kirkastavan signature-ainesosacocktailin eli kvittenin ja lakan uuteseoksen, joka puolestaan sisältää hedelmähappoja. Jos haluat hifistellä ja maksimoida tuotteen vaikutuksen, voit jättää vaahdon hetkeksi iholle, jolloin hapot ehtivät kuoria ihoa.

Kosteuttavuutta putsariin tuovat aloe vera -pohja, glyseroli, sodium PCA ja hyaluronihappo. Aputensidinä toimiva kookoksen rasvahapoista ja sokerista koostuva sucrose cocoate on sekin kosteuttava ja ihoa pehmentävä. Putsarin tarkoitus on tietysti ensisijaisesti puhdistaa eikä kosteuttaa, mutta kosteuttavat ainesosat toimivat synergiassa puhdistavien aineiden kanssa ja vähentävät pinta-aktiivisten aineiden kuivattavaa vaikutusta. Pinta-aktiivinen aine (kuten tensidit ja saippua) vievät iholta aina osan ihon omista rasvoista ja kosteustekijästä, ja hoitavat aineet putsarissa miedontavat tätä vaikutusta, siksi ne ovat aina hyvä juttu myös puhdistustuotteessa :)

Glow Cocktail -vaahto on ihotuntumaltaan saman tyyppistä kuin Mádaran Purifying Foam, eli ohuempaa ja ei-niin-kermaisen-paksua laatua. Vaahto liukuu iholla oikein mukavasti ja pysyy hyvin kasassa eikä ”hajoa” ja katoa, kuten joissain hyvin ohuissa ja vähemmän taitavasti formuloiduissa vaahdoissa saattaa käydä. Pirteä hedelmäinen tuoksu on aina mieleinen bonus – ainakin mulle! :)

GLOW COCKTAIL ILLUMINATING ANTI-PIGMENTATION CREAM 16,90€ / 50 ml

Glow Cocktail -voide toimii samalla mekanismilla kuin sarjan seerumi, ja sen voi käytännössä nähdä paksumpana ja ravitsevampana versiona seerumista. Oletettavasti seerumissa on kuitenkin korkeampi pitoisuus hedelmähappoja ja se on tehokkaampi, kuten seerumien kuuluukin :)

Ihoa kirkastava ja pigmenttimuutoksiin pureutuva aktiiviaine on tuttu lakan ja kvittenin uuteseos. Näissä on muitakin iholle hyviä aktiiviaineita kuin vain AHA-hapot: kvittenissä on C-vitamiinia ja tanniineja, lakassa beetakaroteenia, C- ja E-vitamiinia ja antosyaaneja, kaikki tehokkaita antioksidantteja.

Voide on koostumukseltaan keskitäyteläinen ja sisältää mm. auringonkukansiemenöljyä, ihoa suojaavaa riisinlesevahaa sekä antioksidanttista ja pehmentävää riisinleseöljyä. Voide on minusta enemmän pehmentävä ja ravitseva kuin kosteuttava, mutta kosteuttavuutta – kuten myös kirkastavaa vaikutusta – saat lisää, kun sujautat alle Glow Cocktail -seerumin :) Jos kaipaat vain kosteusboostia, kokeile alla rasvatonta Juicy Jelly -geelikosteuttajaa/seerumia. 😙

KILPAILU

Voit voittaa koko Glow Cocktail sarjan. :)

Osallistut kilpailuun kertomalla, mikä on suosikkituotteesi Mossalta – tai onko Mossa vielä toistaiseksi jäänyt ihollesi vieraaksi. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 17.4. saakka.

// Arvonta suoritettu, voittaja on Lotta.

Palkinosetissä

 • Glow Cocktail -seerumi
 • Glow Cocktail -kasvovoide
 • Glow Cocktail -kasvonaamio
 • Glow Cocktail -puhdistusvaahto

.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

 • Arvonnan järjestävät Karkkipäivä-blogi ja Transmeri Oy
 • Arvontaan voi osallistua 10.4.2022.-17.4.2022
 • Arvontaan voi osallistua vastaamalla kilpailukysymykseen Jätä sähköpostiosoite sille varatulle riville, se näkyy vain arvonnan järjestäjälle
 • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen
 • Voittaja arvotaan 18.4.2022 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
 • Osallistuneiden kesken arvotaan 1 kpl Mossa-tuotepaketteja, yhden paketin arvo 65,50€
 • Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa suostumuksensa yhteystietojensa käyttöön, sen voi tehdä jättämällä kommentti: ”Peruutan suostumukseni” tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai ottamalla yhteyttä arvonnan järjestäjään: karkkipaiva (at) hotmail.com
 • Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 • Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä
kauneus luonnonkosmetiikka ihonhoito ihonhoitotuotteet
Kommentit (220)
 1. Mossa on yksi ihan mun lempparimerkeistä, montakin eri tuotetta on tällä hetkellä Mossalta käytössä, Vitamin cocktail oil on 🤩 ja nuo Mossan pirteät tuoksut. 😍 Mukana ehdottomasti. 😊

  1. En vielä ole käyttänyt Mossan tuotteita. Tuo seerumi ja voide kuulostaa ihanan ravitsevilta! Varmasti toisi helpotusta kuivalle iholleni :)

 2. Mossaa on kyllä tullut melko vähän käytettyä vielä, sisarsarja Madaraa sitäkin enemmän. Mossalta tykkään mustaherukka-kasvovedestä, sitä käytän epäpuhtaille alueille kasvoilla. Tämän esitellyn sarjan tuotteet kyllä kiinnostaa varsinkin näin alkavan kevään aikaan, kun pigmenttiläikät alkavat taas nousta pintaan

  1. Mossa on mulla vakkari käytössä ja lemppareihin kuuluu esim. monikäyttöinen vitamin cocktail naamio&yövoide. Mahtavaa, että glow cocktail sarjaan on tullu uusia tuotteita, kyllähän noita ilolla kokeilisi, joten arvonnassa mukana😍🤩🍀

  2. Mossan kasvoöljy on ihanan kevyt ja hyvin imeytyvä. Sopii hyvin mineraalimeikkipohjan alle. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *