Glögiholisti ja muita päivän juttuja

081215_IMG_9879

1. Kokeilin aamulla vartalovoidetta joka on kuin marmeladia. Ihme ja kumma – karkin näköinen herkkumömmö ei tuoksu miltään.

081215_IMG_9888

2. Vaikka talo on täynnä kosmetiikkaa, tämän testipaketin hain erityisen mielelläni. Idun – kosmetiikkamaailman kauneimpia pakkauksia IMO.

081215_IMG_9892

3. Olen tänä vuonna kiskonut glögiä enemmän kuin koskaan aiemmin – eikä olla vielä edes jouluviikolla.

Eilen päätin kokeilla asteen asenteellisempaa versiota etten ole kohta korviani myöten täynnä Valion sokeroimatonta. Ostin 100-prosenttista makeuttamatonta karpalomehua. Ajattelin, että juoma saattaisi olla turhankin ärtsyä ja kirpeää mutta kirpeys toikin oikein mukavaa luonnetta vähän nössöön valmisglögiin verrattuna. Keittelin mehua puolisen tuntia glögimausteiden kanssa ja laimensin sopivaksi vedellä. Punaviiniä tietysti sekaan ja sopiva makeustaso stevialla. Cheers! Nytkin tässä katson koko ajan kelloa että jokohan olisi Glögg o’clock.

081215_IMG_9901

4. Uskokaa tai älkää, mutta olen niin ihastunut yhteen kasvoöljyyn (jep, siis minä, seerumisti!) että en meinaa millään haluta siirtyä seuraavaan testituotesarjaan. Tämäkin päivä nähtiin.

081215_IMG_9898

5. Aamulla kävi ihan uskomaton sattuma. Olin juuri kirjoittanut sähköpostia koskien Yves Rocherin Hunaja- & Mysli -kasvovoidetta (halusin selvittää onko se lakkautettu vai pakkaus vain uudistettu, kun en nettikaupasta enää löydä vanhaa tuttua purkkia), ja avasin sitten oman Yves Rocher -kalenterini 8. luukun. Sieltä paljastui juuri tuo Hunaja & Mysli -voide!

id081215_IMG_9894

6. Muistatteko mun Delicious-hurahduksen viime joulukuulta? Se palasi. Luulin jo ylikäyttäneeni Deliciousia viime jouluna mutta näköjään en. Kun kerran suihkaisin Deliciousia tuossa pari viikkoa sitten jouduin jälleen sen lumon valtaan enkä ole enää voinut käyttää muita tuoksuja. Suihkin sitä pitkin päivää kuin joku narkomaani. :D

081215_IMG_9906

7. Joudun ekaa kertaa koskaan maksamaan alvit iHerb-tilauksesta. Dämn :D No, oikeinhan se vain on ja lain mukaista. Pidän tilaukset melkein aina alv-perinnän rajan alapuolella, summan joskus mennessä ehkä pari dollaria yli. Nyt kun  kerrankin olin ihan että antaa mennä, ja tilasin 44 dollarilla, niin eiköhän heti napsahtanut Tulliin. :)

Viivi_IMG_5799

8. Hoitokoira Viivi pissasi tänään lattialle kun viivyin ilmeisesti hänen mielestään liian pitkään salilla. Syytän uutta juoksumattosarjaani ”Koukussa” joka on niin hyvä että ei voi jättää jaksoa kesken.

*

Lopuksi jaan pienen anekdootin sarjassa ”Making of…. kosmetiikkablogipostaus”.

Tulin kotiin Kreikasta päivää vaille seitsemän viikkoa sitten. Jo reissussa päätin, että kotiin päästyä aloitan hiusten tehohoitokuurin (ja teen aiheesta samalla blogipostauksen), sillä kutrini tuntuivat tavallista kärsineemmiltä tämän kesän ja syksyn jäljiltä. Oikein sellaista venyvää purkkalaatua ja samalla ritisevän kuivat.

Päätin testata neljää eri hiusnaamiota. Oikein odotin että pääsen kirjoittamaan juttua. Sitten tajusin, että olinpa tyhmä kun valitsin vertailuun neljä tuotetta, olisi pitänyt ottaa vain kaksi. Miksi tyhmää? Koska nyt jutun valmistuminen on venynyt viikkotolkulla.

Pesen hiukseni kolmen päivän välein, ja ihanteellisesti haluan testata hiustuotetta vähintään kolme, mieluummin viisikin kertaa ennen kuin kirjoitan siitä. Neljän hiusnaamion testaus viidellä testikerralla veisi 60 päivää. Nyt ollaan päivässä numero 49. Aargh. Samalla hiusnaamioprojekti on estänyt minua kokeilemasta pikahoitoaineita joita halusin testata kotimaisen kosmetiikan teemaviikkoa varten. Sarjassamme vain-kauneusbloggaajalla-voi-olla-tällaisia-ongelmia.

Päätin jättää testikerrat neljään kertaan per naamio ja nyt hiusten tehohoitojuttu olisi toivon mukaan ilmestymässä ensi viikkoon mennessä. :)

Kommentit (43)
  1. Viiviiiiii!!!♡♡

  2. Olipa mukava kirjoitus :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *