Giveaway-lukijamitti

Nyt mä sain tän vihdoin järkättyä – siis ajan ja paikan pitkään suunnittelemalleni giveaway-lukijamiitille :) Jei!

Te tiedätte mun ongelmat kertyneen kosmetiikan kanssa; työnsä tehnyttä tai ”ei edes kiinnosta kirjoittaa tästä” -kosmetiikkaa kertyy asuntoon joka kuukausi niin ettei meinaa sekaan mahtua. Arvon näitä ylimääräisiä tuotteita mielelläni, annan hyväntekeväisyyteen, kavereille tai perheelle. Jostain syystä olen aina mieluiten halunnut jakaa blogin kautta saadun työkosmetiikan nimenomaan lukijoille, koska me yhdessä teemme blogin.

Kosmetiikat_huhtikuu2015_IMG_3516

Koska arpominen ja postittelut ovat aikaavievää puuhaa, keksin giveaway-miitin. Eli tulkaa hakemaan multa tuotteita :) Kyseessä ei ole kirppis, tuotteet eivät maksa mitään.

Koska pelkkä ”tässä nää, ottakaa, moi ja kiva tavata” -tyylinen tapaaminen tuntui jotenkin kömpelöltä, kehitin mukaan vähän ohjelmaa. Kutsuin mukaan muutaman pirkanmaalaisen kauneusalan yrittäjän ja kääräisin miitistä pienimuotoisen kauneusillan.

Eli tällainen tilaisuus olisi ensi viikolla tarjolla Tampereella:

Aika: keskiviikko 1. helmikuuta. Kello 18 – noin 20 (saa totta kai lähteä koska haluaa :D)

Paikka: Tampereen Cumulus Hämeenpuisto, Puisto-kabinetti.

Ohjelma:

Mirazin Tiia Tyynysniemi kertoo yrityksen maahantuomista sarjoista, mm. ihana Zuii Organic ja ihana Joik (iik! Joikilla on vihdoin virallinen maahantuoja ^_^)

Kosmetologikoulu Lumovan Mari Helenius (ja kumppanit) kertovat Lumovan palveluista ja tuotteista, Lumova maahantuo mm. edullisempaa versiota Foreo Lunasta.

Ja sitten se giveaway-osuus eli läjä kosmetiikkatuotteita jotka haluavat uuteen kotiin :) Luomivärejä, meikkivoiteita, huulipunia, muita meikkituotteita, kosteusvoiteita, shampoita, hoitoaineita, muotoilutuotteita, hajuvesiä, kynsilakkoja….

(…jossain uutisoidaan kohta; ”yksinäinen bloggaaja yritti lahjoa lukijoitaan tapaamiseen”… ^_^)

Tilaisuuteen mahtuu 30 ensiksi ilmoittautunutta (tai kaikki, jos ilmoittautuneita on alle 30 :D)

Edit. Paikat täytetty. Nimimerkin Anni ilmoittautuminen jäi vähän epäselväksi, en osannut tulkita tarkoittiko ”Aivan ihana idea” -kommentti ilmoittautumista ^_^ Laitatko minulle vielä viestiä ja varmistat oletko tulossa. :)

Jos tulee perumisia, ilmoitattehan mahdollisimman pian niin voin antaa paikan toiselle.

Ilmoittautuneet:

ESSI, ELLA, SUVI, LEENA, ALISA, HENNA, HEIDI, VIRPI, SATU, ANU, ANNA, LAURA L, ERJA, KAINA, LAURA K, SANNA, SUSANNA, SIRPA T, SAANA, CHATTE, JANE, MAIJA, MARI, KRISTIINA, TIIA, HEINI L, SUPERHOTFEMALE, HANNA, MARIA R, NIINA, ANNIKA ja TUULIA.

Laitan teille tänään myöhemmin sähköpostia. – Edit. Enpäs ehtinytkään, kokeillaan huomenna ^_^

 .

Mukaan saa ilmoittaa kaverin jos kaverikin on Karkkipäivän lukija. Haluan järjestää illan nimenomaan lukijoilleni. Esiintyjät pitävät huolen siitä että ei tarvitse kiusaantuneena kiemurrella jos ei halua sanoa muille mitään ^_^ :D Ja tosiaan – kahta tuntia ei tarvitse paikalla viipyä jos aikataulu sanoo niin. Esitykset ovat kestoiltaan noin 45 minuuttia ja se 30 minsaa jää aikaa yleiseen hälinään ja purkkien kassiin sujautteluun. :)

Olisin vain tosi iloinen jos pääsisitte tulemaan. Ilmoittautua voi tähän kommenttilaatikkoon, liitäthän mukaan sähköpostiosoitteesi.

Postauksen kuvitus ei liity giveaway-tuotteisiin, vaikka osa kuvissa näkyvistä tuotteista varmaan lahjoituksiin päätyykin. En ole ehtinyt kuvata lahjoitettavia tuotteita ja kaikkea en ole vielä saanut edes kasaan. Mutta ihan kivat kassilliset tulossa. Osa tuotteista on avaamattomia ja käyttämättömiä, osa muutamia kertoja testattuja. Merkkaan testatut, niitä voi kotiuttaa harkintansa mukaan.

Testisarjat_IMG_5090

Kommentit (75)
  1. Minä (Essi.V) ja Kaverini (Ella.M) halutaan mukaan!

    1. Tervetuloa Essi ja Ella :)

  2. Tosi ihana idea-jos asuu Tampereella…..nyyhkis!olisin ottanut kaikki Mossan tuotteet, jos jää yli niin otan ja maksan kyllä postikulut Helsinkiin!vaikka menee varmaan….byääh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *