Karkkipäivä
Karkkipäivä

FUUUUUD!

FUUDIA

Urakka on saatu päätökseen. Toivottavasti tästä on jollekin iloa, hyötyä tai jopa inspiraatiota. :)

Karkkipäivän kaikki ruokapostaukset ja reseptit on nyt järjestetty omalle alasivulleen. Ne on lajiteltu omiin osioihinsa ruokatyypeittäin niin, että  suolaiset pääruoat, jälkkärit, leivonnaiset, snacksit jne ovat selkeästi omina reseptiluetteloinaan. Myös ravintolavinkit ja -elämykset on listattu paikkakunnittain ja maittain.

Sivu löytyy tuolta yläpalkista bannerin alapuolelta, tai sinne voi klikautua suoraan tästä.

FOOD_dippi

Niin hullulta kuin se kuulostaakin, ruokapostaukset kuuluvat Karkkipäivän suosituimpiin postauksiin. En tiedä pitäisikö tässä alkaa alanvaihdosta harkitsemaan kun ruokaohjeet kiinnostavat lukijoita useimpia meikkipostauksiani enemmän. :D

Enpähän olisi tätä kieli poskessa väännettyä, Karkkipäivän ihka ensimmäistä ruoka-aiheista postausta kirjoittaessani ikinä arvannut, että ruoasta tulee jonain päivänä merkittävä osa blogin sisältöä. Tuo postaus lokakuulta 2009 on kyllä aika viihteellistä luettavaa kun vertaa tämän päivän juttuihin. :) Kyllä ihminen voikin sitten muuttua..! ^_^

Barilla_riippuvuus

Barilla + Sanni = forever? Onnemme ei ollut ikuista…. :)

.

P.S. Karkkipäivä ei kuitenkaan ole matkalla ruokablogiksi. Muistakin asioista höpötys kiinnostaa ihan liikaa ;)

Kommentit (18)

 1. meow

  Huikeeta!! Nyt on helppo hakea :)

  • Sanni

   Jee :) Siis että tykkäys! :)

 2. A

  Mä keksin Barillan oliivin aikoinaan sun blogista, joskus pari vuotta sitten ehkä kun mainitsit siitä jossain uudemmassa postauksessa. Normaalisti teen pastakastikkeet itse ja laitan tarvittaessa oliiveja erikseen. Nyt oon sitten mä koukussa tohon sun entiseen herkkuun, siinä mielessä siis että sitä on aina kaapissa hätävararuokana spaghetin seuraksi. Eihän se nyt mikään gourmet-elämys ole, mutta oikein mainio pikaruoka silloin kun ei jaksa tai ehdi itse kokata. Ja ehdottomasti Barillan spaghetin kanssa, muu pasta ei käy!

  • Sanni

   Mä keksin Barillan oliivin aikoinaan sun blogista

   Eikähh, hehhe :D

   No mutta joo, kyllä Barilla vain ansaitsee pisteet ihan parhaista pastatuotteista kaupan hyllyllä, vuosikaudet yritin muita merkkejä ujuttaa ruokavaliooni mutta makunystyrät ei niitä kelpuuttaneet. :)

 3. Charming nails

  Kävin lukemassa tuon vanhan jutun ja tuli kauhee nälkä :D täysjyväspagettia ja jiilihakastiketta! Ja

 4. Charming nails

  Ja tuota jälkiuunileipää :) ne tonnikalapullat on kyllä aika klassikko, usein tullut tehtyä. Mies ei tykkää niistä :D minusta ne on niin hyviä! Vaikka en karppaa niin olen tänä vuonna alkanut syödä enemmän kasviksia ja kaikkea vihreää mikä on ennen ollut outoa! Ja kiitos siitä kun tutustutit speltti näkkäriin, kävin taas tänään Kauppahallissa hamsteroimassa sitä :)

  • Sanni

   Ja kiitos siitä kun tutustutit speltti näkkäriin, kävin taas tänään Kauppahallissa hamsteroimassa sitä :)

   Ei kestä kiittää :) Itsehän en ole sitä koskaan edes maistanut ^_^, mutta uskon että hyvää on :D

   Jälkiuunileipä on kyllä yksi pahimpia ruokahuumeita maan päällä…. Siis mä en voi edes haistaa sitä ilman että alkaa kuola erittyä ja verensokeri nousta ^_^

 5. Heidi

  Ihana Sanni! Kiitos!! <3 Ihanaa, että jaksat nähdä vaivaa ja ylläpitää näin mahtavaa ja monipuolista blogia. Postauksesi ovat mielenkiintoisia ja herättävät paljon keskustelua – ja jaksat vielä vastailla kommentteihin. En voisi blogilta enempää toivoa :)

  • Sanni

   Kiitos Heidi :) <3

 6. Jonttu

  Kiitos, tulee varmasti käytyä kurkkailemassa jossakin vaiheessa noita. :)

  Ja sitten vielä sellainen kysymys, että oletko tehnyt postausta tai jonkinlaista kyselyä täällä blogissa siitä, milloin naiset kokevat ihonsa olevan kauneimmillaan. Tuli eilen illalla tällainen mieleen, kun ei ollut parempaakaan miettimistä. :)

  • Sanni

   oletko tehnyt postausta tai jonkinlaista kyselyä täällä blogissa siitä, milloin naiset kokevat ihonsa olevan kauneimmillaan.

   En ole tehnyt. Tarkoitatko tällä sitä, että mihin aikaan vuodesta tai vuorokaudesta ihon koetaan olevan kauneimmillaan, vai millä ikäkaudella…? Vai ihan yleisesti ottaen, esim. jonkun kasvohoidon jälkeen..? Tai luonnontilassa vs. meikattuna?

   :)

   • Jonttu

    Ihan mikä tahansa noista kiinnostaisi. Lähinnä itse mietin, että iho on ehkä itselläni hehkeimmillään liikuntasuorituksen jälkeen kotona suihkun jälkeen. Ja sitten myös mietin, että missä iässä ihoni on tuntunut parhaalta. Jos et ole tehnyt postausta johonkin noihin liittyen, niin olisi ihan mielenkiintoista lukea.

    Lähinnä en tarkoittanut tuota, että kauneushoidon jälkeen. Kaikkia muita aspekteja kylläkin. :)

 7. Em

  Uh. Ruokajuttua lukiessani meni vähän lukihäiriön puolelle, kun katsoin yhden tunnisteista tuolla oikeassa alalaidassa olevan ”syötävät päivävoiteet”. Kaipa sellainenkin voisi kosmetiikkaruokabloggarilta löytyä…

  • Sanni

   :D ^_^

   Tällaista keksintöä odotellessa… :D

   No, monia (ellei kaikkia?) luonnonkosmetiikan voiteitahan voisi syödä, mutta jos maustakin saataisiin vielä miellyttävä niin sitten oltaisiin jo aikamoisten innovaatioiden äärellä..! :)

 8. abc

  Uteliaisuudesta kysyn, että osaisitko nykyisin kuvitella marssivasi kauppaan ja ostavasi paketillisen spagettia ja sitten syöväsi sitä? Jos kuvitellaan että kyseinen nautinto jää esim. vain yhteen kertaan vuodessa/kahdessa? Vai olisiko se ihan ’nou nou’? :)

  • Sanni

   En osaisi kuvitella, tosin se ei johdu siitä että olisin niin tiukkapipoinen etten missään nimessä sallisi itselleni tällaista jos mieli tekisi, vaan siitä, ettei minun tosiaankaan oikeastaan koskaan tee mieli pastaa. :) Ne muutamat harvat kerrat vuodessa jolloin tulee ”pastaolo”, teen mieluiten itse Philadelphia-tuore”pastaa”, sillä se on minusta paremman makuista. :) Ja saahan kaupasta myös papupastaa, joka maistuu ihan samalta kuin normipasta, joten sitä voisin kuvitella ostavani. Mutta normipastaa en.

 9. Minä vain

  Miten voitkin olla noin hyvä ruuanlaitossa ja meikkauksessa, molemmissa. En käsitä miten olet saanut kehiteltyä noita reseptejä, kun tulee tuntu että niin usein olet kokeilemalla tehnyt. Ja vielä osannut iherbistä valita erilaisia tuotteita. Hmmm.. Ex tempore -kysymys: mitkä ovat ne tuotteet jotka joka aamu laitat kasvoille? Tai lähdetkö esim. Kaupungille koskaan ilman meikkiä?

  • Sanni

   Voi että, kiitos Minä vain :) Mutta luulenpa, että olen ennen kaikkea vain innostunut ^_^ Kun jostain oikein innostuu niin luovuuskin kukkii… Heh miten klisheinen ilmaisu.

   En käsitä miten olet saanut kehiteltyä noita reseptejä, kun tulee tuntu että niin usein olet kokeilemalla tehnyt.

   Aloitin käymällä läpi Karppaus.infon ja muiden eri vhh-nettisivustojen eri reseptejä, ja kun niitä oli tarpeeksi valmistanut, niin päähän oli muodostunut ”perus-vhh-keittotaito” :) Siitä on helppo soveltaa. Kun perusjutut on hallinnassa, niin ruoanlaitto on tosi helppoa. Mutta 32 vuoteen ruoanlaitto ei ollut mulle yhtään helppoa – jutut kuten kalakeitto oli mulle ihan ”haute cuisinea”. :p

   Ex tempore -kysymys: mitkä ovat ne tuotteet jotka joka aamu laitat kasvoille? Tai lähdetkö esim. Kaupungille koskaan ilman meikkiä?

   Aika harvoin lähden kaupungille täysin ilman meikkiä, en juuri koskaan. Minimisetti kasvoille on tällainen: kulmaväri, peiteaine, silmämeikin pohjustaja (käytän siis vaikka en laittaisi luomiväriä koska se tasoittaa luomet), ripsari, mineraalipohja. Usein kulmani ovat kestovärjätyt joten kulmakynänkin voi jättää pois. Luomiväri, poskipuna ja huulikiiltokin kuuluvat perusmeikkiin, mutta nuo yllämainitut ovat se minimi millä saan kasvot freesattua.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.