Karkkipäivä
Karkkipäivä

Fuksiaa, pinkkiä ja violettia

Tätä komboa en olisi uskonut koskaan toteuttavani itselläni, sillä vaaleanpunainen ja violetti yhdessä ovat mielestäni aika lailla liian imelä yhdistelmä vaaleahiuksiselle ja kalpeaihoiselle henkilölle. No, tuli nyt sitten näköjään kumminkin kokeiltua. Meikki on tosiaan aika karkkimainen, eikä tästä varmaan mikään lempilookkini tule, mutta ei se niin pahaltakaan näyttänyt.

Pohjustin luomet Indeliblen voidemaisella luomivärillä, sävy Rose Frost, ja levitin koko liikkuvalle luomelle ihan ulkonurkkaa lukuunottamatta Pure Luxen hempeän vaaleanpunaista, hopeisena hohtelevaa Ultimate Pink Ice -sävyä. Lopulle luomelle ja luomivaon uloimpaan osaan levitin Pure Luxen purkkapinkkiä Bloom-sävyä, joka on yksi ehdottomia pinkki-suosikkejani silloin harvoin kuin vaaleanpunaista käytän. Kulmaluulle laitoin Pure Luxen Red Aura -sävyä, joka nimestään huolimatta ei ole punainen vaan hyvin kalpea duochrome-vaalea joka hohtelee vaaleanpunaista. Alaluomella Mad Mineralsin kirkkaanvioletti Pizzazz.
Ensin ajattelin jättää meikin tällaiseksi, mutta lisäsin sitten vielä luomen ulko-osaan fuksiaa Diorin Rose Gipsy -paletista. Näin meikkiin tuli vähän lisää poweria. Yläluomen jätin kokonaan rajaamatta ja alaluomen vesirajassa MAC Smolder.
Ilman fuksiaa
Fuksian kanssa
Mulkaisu!
Yritin tehdä violetin alarajauksen sisänurkasta pitkän ja terävän, mutta se ei oikein onnistunut jauhemaisella luomivärillä, ja Pizzazz on myös liian hohtavaa jotta sillä saisi aikaan selkeän terävän linjan. Mattaluomivärillä, voidemaisella tai kakkueyelinerilla olisi onnistunut paremmin.

Kommentit (6)

 1. milipili

  Tautisen hieno! Heti kokeiluun!

  Mulla lähti tippi irti keskisormesta…=(((

 2. Laura

  Kivan näkönen :)!

 3. Nea/ Fashioned in Finland

  No on hieno!

 4. Keltje

  Hieno eikä yhtään imelä.

  Minulla olisi joku mielihalu yhdistää pinkkipinkkiä ja hopeaa, mutta kumpikaan ei oikein sovi. Sinulle varmaan sopisi.

 5. More to love!-Mimmi

  Pakko kommentoida (muistaakseni) ekaa kertaa, että kyllä minä ainakin käyn täältä hakemassa inspistä meikkeihini :)

  Mahtavia meikkejä kertakaikkiaan! :)

 6. Inkivääri

  Mimmi – kiva kuulla, sekaan vaan! :) Mä muuten diggaan ihan mielettömästi sun työkaverin sulle tekemää meikkiä (postattu teidän blogissa 31.7.), aivan mieletön! Todella makean näköinen kun vaaleaa turkoosia on levitetty ihan kulmakarvoihin saakka, sopii just hyvin tummemmalle iholle & ruskeille silmille. Mulla värikäs sävy kulmaluulla aiheuttaisi kunnon klovni-varoituksen…. ^_^

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.