Fokus silmiin!

Kaupallinen yhteistyö: Mádara

Huomio silmiin!

Nyt eletään aikaa, jolloin iho on piilossa ja näkyvin osa kasvojamme on silmien alue.

Tänään keskitytään tähän alueeseen. Miten saada silmien alue näyttämään raikkaalta ja levänneeltä ja katse kirkkaalta ja skarpilta ilman suurta meikkipanostusta?

Mádaralla on joukko loistavia, luonnollisia täsmätuotteita silmien alueen ”skarppaukseen”.

Esittelen tänään kaksi joukon uutuutta sekä kaksi vanhempaa tuttua. Uutuudet ovat Grow & Fix -ripsi- ja kulmaseerumi sekä Eye Lift Mask -hydrogeelilaput. Ennestään tuttuja valikoimassa ovat Brow Pomade -kulmakarvavoide sekä The Concealer -peiteaine.

Mádara Eye Lift Mask hydrageelilaputTIME MIRACLE EYE LIFT MASK HYDRA-GEL PATCHES 27,90€ / 5 kpl   21,90€ / 3 kpl

Myös Mádara on lanseerannut omat kiinteyttävät ja kosteuttavat silmänympäryslaput. Olen aivan rakastunut tähän tuotetyyppiin!  Säännöllisesti pussittavasta silmänympäryksestä kärsivänä nämä ovat kuin minulle tehty Tuhkimo-tuote.

Hyaluronihappoa, silkkipuun uutetta, ohravettä ja glucomannania sisältävät laput napakoittavat silmänympärysihoa välittömästi ja silottavat juonteita. Hydrogeeli-teknologia tehostaa vaikuttavien aineiden imeytymistä; naamion vaikuttaessa geelilappu ehkäisee kosteuden haihtumista, maksimoiden ihoon ”tallettuvan” kosteuden määrän.

Mádara hydrageelilaput

Mádaran geelilaput asetetaan koko silmien päälle ja ne vaikuttavat sekä ylä- että alaluomella. Tämä on mielestäni tosi mahtavaa, sillä napakoittava hoito on tervetullutta myös löystyneelle yläluomen iholle!

Geelilapuissa on avauma silmäaukon kohdalla, ja silmät pystyy avaamaan naamion vaikuttaessa. Ylläolevassa kuvassa naamiot ovat hieman liukuneet paikaltaan, alemmassa kuvassa näet ne oikeaoppisesti aseteltuna, jolloin silmät saa helposti auki :)

Mádara hydrageelilaput

Tykkään Mádaran geelilapuista tosi paljon!

Ne:

 • Ovat ohuet ja asettuvat iholle mukavasti
 • Kiinnittyvät ihoon todella hyvin seerumin imeytyessä, eivätkä liu’u paikoiltaan kiinnityttyään parin minuutin sisällä (muiden hydrogeelinaamioiden kanssa minulla on ollut ongelmana paikallaan pysyvyys; liian painava tai liian kostea lappu valuu poskille, jolloin pitäisi vain maata paikoillaan, että naamio pysyy)
 • Silottavat ihoa erittäin tehokkaasti; silmänympärysiho on naamion jäljiltä kauniin kuulas, kirkas ja ”plump”
 • Eivät jätä ihoa tahmeaksi käytön jälkeen; kun naamion poistaa, iholle jäänyt seerumi imeytyy nopeasti jättäen sileän pinnan, ja meikin voi levittää suoraan päälle

Mihin napakoittava teknologia perustuu? Glucomannan eli konjac-juuresta saatava uute muodostaa iholle välittömästi silottavan, tuntumattoman ja näkymättömän kalvon. Myös silkkipuun uutteella on ihoa ”kiristävä” ominaisuus, ja se tukee glucomannanin vaikutusta. Silkkipuun uute on lisäksi energisoiva ja sillä on iholla kokonaisvaltaisia anti-age-vaikutuksia; se kirkastaa, parantaa solujen energiantuotantoa ja elvyttää väsynyttä ihoa.

Entä kosteutus? Hyaluronihappo, ohran ravinteikas vesi sekä glyseroli kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Carrageenan-levä puolestaan auttaa sitomaan kosteuden ihoon. Ja sitähän tekee myös naamion hydrogeeli-koostumus.

Päivittäin käytettynä tällaiset tuhkimo-naamiot tulevat toki turhan arvokkaiksi, mutta ne sopivat loistavaksi pika-avuksi esimerkiksi ennen tärkeää tapahtumaa tai muuten vain, kun haluaa näyttää levänneeltä ja freesiltä.

Mádara ripsi- ja kulmageeliGROW & FIX KULMA- & RIPSISEERUMI 28,90€ / 4,25 ml

Grow & Fix -kulma & ripsiseerumi on idealtaan aivan loistava; siinä yhdistyy sekä hoito että muotoilevuus. Eli tuuheuttava seerumi ja kiinnittävä kulmageeli yhdessä!

Seerumissa käytetään samaa jännittävää sieniteknologiaa, kuin Mádaran Grow-hiustuotesarjassa. Kantarelliuute on ihan mieletön vitamiini- ja mikroravinnepommi: se sisältää kolmea B-vitamiinia (B3 eli niasiini, B5 eli pantoteenihappo sekä B7 eli biotiini), C- ja D-vitamiinia, kaliumia, beetaglukaania, 12 eri aminohappoa, viittä nukleiinihappoa ja 32 muuta bioaktiivista molekyyliä.

Erityisesti biotiini tunnetaan karvan kasvua edesauttavana ainesosana, se onkin tuttu monista hiusten kasvua tukevista valmisteista. Mádaran sieniteknologiasta voit lukea lisää täältä.

Lisäksi Grow & Fix -seerumissa on peptidejä sekä kofeiinia. Peptidit tukevat nekin karvan kasvua ja ylläpitävät karvatupen terveyttä, kofeiini aktivoi verenkiertoa, mikä edesauttaa ravinteiden imeytymistä karvatupessa.

Olen käyttänyt seerumia nyt kaksi viikkoa, eli tuuheuttavista tuloksista en vielä voi raportoida. Siihen vaaditaan vähintään kuukauden yhtämittainen käyttö. Palaan asiaan talven aikana :)

Mitä kiinnittävään tehoon tulee; geelin pito on medium-vahva. Se ei pysy koko päivää, mitä en hoitavalta tuotteelta odottanutkaan. Sanoisin, että pito riittää, jos kulmakarvat eivät ole aivan kurittomat. Paksuille ja jääräpäisille kulmakarvoille pito ei todennäköisesti riitä.

ILMEEN SKARPPAUS KULMAVÄRILLÄ JA KULMAGEELILLÄ

Mádara Brow Pomade

Mádaran mainio Brow Pomade -kulmavärivoide (23€) on saatavilla kolmessa sävyssä. Smoky Blonde on neutraali vaaleanruskea (silti ainakin minun kulmakarvoissani paljon tummempi, mitä purkin väri antaa ymmärtää), Frosty Taupe on neutraali/viileä harmaanruskea ja Ash Brown viileä tummanruskea.

Kaikkia voi loistavasti käyttää myös silmän rajaukseen geeli-eyelinerin tavoin.

Kulmavärin levitykseen Mádaralla on oma Precision Brush (19,50€).

Käytin aikaisemmin Frosty Taupe -sävyä, mutta saatuani testiin vaaleamman Smoky Blonden, vaihdoin siihen. Se on parempi minulle :) Rajaukseen käytän mieluiten tummempia sävyjä.

Mádara peiteaineVINKKI: Mádaran peiteaine (23€) toimii loistavasti myös silmäluomien sävyn tasoitukseen! Sitä voi siis käyttää myös silmämeikin pohjustajana.

Mádara-peiteaineen koostumus on sanalla sanoen hieman nahkea ja se kiinnittyy ihoon todella hyvin. Se ei siis ole voidemaisen liukas. Tämä nahkeus, koostumuksen ohuus ja tehokas ”tarraaminen” ihoon ovat ominaisuuksia, jotka saivat minut ajattelemaan, että tämähän voisi pysyä hyvin myös silmäluomilla.

Kokeilin, ja todellakin – Mádaran peiteaine pysyy myös silmäluomilla erittäin hyvin! (Ainakin minun silmäluomillani.) Tässä siis mitä loistavin, luonnollinen silmien ihon kirkastaja! 👌

Ennen-kuvassa silmäluomet hieman punertavat, jälkeen-kuvassa niiden sävy on raikastettu peiteaineella :) Kulmakarvoissa Brow Pomade, sävy Smoky Blonde.

Käyttämäni peiteaineen sävy on 25 Latte on neutraali vaalea. Siinä on myös ihan aavistus satiinista kuultoa, joka lisää peiteaineen kirkastavaa vaikutusta.

*

Itse meikkaan kulmakarvojani enää harvoin, koska viihdyn hyvin luonnollisemmassakin kulmakarvalookissa, ja laminointi & kestovärjäys auttavat niitä näyttämään luonnon tilaa ryhdikkäämmiltä ilman meikkaustakin.

Ja koska olen kaupungilla aina maski naamassa, minulle riittää usein nassun freesaus aamuisin tästä lookista….

…tähän.

Jätän ihomeikin usein pois, ja tuon silmät esiin rajauksella, ripsivärillä ja harjaamalla kulmat ryhtiin.

Tämä hyvin luonnollinen silmämeikki syntyy näillä tuotteilla:

 • Mádara The Concealer-peiteaine silmien alle ja silmäluomille (käytän sävyä 25 Latte)
 • Yläluomen rajaus Mádaran Brow Pomade -kulmakarvavoiteella, tässä sävy 20 Frosty Taupe
 • Ripsiväri
 • Ihon sävyinen nudekajal alasisäluomella (luonnonkosmetiikkan vinkki: Benecosin edullinen kajal sävyssä White, Mádaralla ei ole kajal-kyniä. Benecosin White on nimestään huolimatta ihon sävyinen, ei valkoinen)
 • Mádara Grow & Fix -kulmageeli

Niin pieni, mutta selvä ero: vaikka silmäluomea ei tässäkään kuvassa paljon näy, näkee kuitenkin selvästi, kumpi luomi punertaa, kumpi taas on ”valaistu” Mádaran peiteaineella.

Punertavat silmäluomet (kuten myös sisäluomi) on yksi eniten väsynyttä ilmettä luovista jutuista. Punertavan tai sinertävän ihon sävyn neutralointi ja kirkastus tekee taikoja; jos jotain mun vinkeistä kannattaa tallettaa mieleen, niin se on tämä. :)

Bonus: meikittömän näköiseen meikkiin saa vielä kivan lisän, kun laittaa luomen keskelle täplän hohtavaa, luonnonvaaleaa luomiväriä. Tässä olen käyttänyt Mádaran Eye & Cheek Multi Shadow’n sävyä 62 Frost.

Onko muuten teidän meikkityylinne muuttunut koronan ja maskiajan myötä..?

Loppuun vinkki Mádaran tehdas-alesta: 20.-21.1. kaikki tuotteet ovat -30% tarjouksessa Mádaran verkkokaupassa, mukaanlukien meikit. Lisäksi valikoiduista tuotteista, joiden pakkauksissa on pieniä kauneusvirheitä, saa jopa -60% alennuksen. 

Kommentit (9)
 1. Mielestäni tuo Grow & Fix vilahti tehdasmyynnin alelistalla kun tein tänään aletilauksen Madaralta! Että vinkvink tarjoushaukoille 😊

  1. 👍

   Kaikkien tuotteiden pitäisi olla vähintään -30% tehtaanmyynnissä :)

   1. Siis miten outoa – mielestäni tuolla ei aiemmin tänään ollut koko valikoima koska etsin tiettyjä juttuja (mm. SOS seerumia) joita ei ollut. Nyt kun menin kurkkaamaan niin siellähän on kaikki. Kummallista. Mutta kiitos, nyt nappaan sen seeruminkin 👍

 2. Ei tule creme huulipunia käytettyä, mutta muuten ei oo maskit vaikuttaneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *