Flunssankarkotusta värimeikillä

Tänä aamuna heräsin seitsemältä, menin keittiöön (a.k.a. työhuone :)) ja istuin koneen ääreen aikeena kirjoittaa ekosertifikaattien eroista. Kirjoitin kolme riviä, niistin nenäni ja tunnustelin tukkoista oloani. Kuumalta vedeltä maistuva kahvi härnäsi minua mukissaan. Aaargh tätä flunssaa!

Päätin jättää kirjoituksen sikseen ja piristää oloani meikillä. Nyt vähän turkoosia luomille pitkästä aikaa! :)

Meikki_lauantai14062014_2_500px

30 minuuttia myöhemmin näytin tältä. Peiteaine hoiti piiloon punoittavat nenänpieletkin! :)

Meikki_lauantai14062014_silma

Luomen pohjustus ulkonurkkaa lukuunottamatta Yves Rocherin kesälookin voidemaisella luomivärikynällä, sävy Bleu Méditerranée (saatu blogin kautta). Sen päällä turkoosia No7:n #45 Beside The Sea -paletista. Ulkonurkassa ja luomivaon ulkokaaressa MACin Satin Taupe, luomivaon sisäkaaressa violettia MACin Odd Couple -duosta. Kulmaluulla MACin Shroom.

Kivasti kuultaa nuo mun verisuonet aina luomivärinkin läpi, monesti ne vaikuttavat suoraan varjostuksen yleisilmeeseen ja välillä banskuvarjostus näyttää sävystä riippuen tosi suttuiselta kun verisuonet tuovat oman extravärinsä sinne. :p

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikkiin käytetyt tuotteet. Merkkasin tähdellä käytetyt sävyt. Yves Rocherin kynä jäi sitten näköjään kuvasta… No, se tulee varmasti vielä esiintymään kesän muissa meikkipostauksissa.

Meikki_lauantai14062014_silmat_YRPencil

Tästä lähdettiin (Bleu Méditerranée -pohjustus)…

Meikki_lauantai14062014_silmat

…ja tähän päädyttiin.

Meikki_lauantai14062014_3_450px

Silmien ollessa auki silmämeikki jää tuttuun tapaan lähes kokonaan piiloon turkoosin vähän vilahtaessa sisänurkasta.

Meikki_lauantai14062014_huulet

Huulilla We Care Iconin huulipuna Perfect Hot Coral (saatu blogin kautta), ihanan mehukas ja kiiltävä sävy. Nämä huulipunat ovat kyllä muodostuneet We Care Icon -testisetistä mun lempparituotteiksi.

Meikki_lauantai14062014_500px

Tätä kirjoittaessani on huulipuna niistetty päivän aikana pois jo moneen kertaan, nenänpielet punoittavat taas ja naamakin on paljon kulahtaneempi. No, ainakin meikki piristi! :) Ja kurkku on sentään tänään vähemmmän kipeä! :)

Kommentit (19)
  1. Pirteä meikki,mä tykkään.Pitäisi itsekkin uskaltaa kokeilla
    värikkäitä meikkejä mut nääh,ikinä ei muka aamuisin ole aikaa.

  2. No ei kyllä ole flunssaisesta lookista tietoakaan, upealta ja oikein hehkuvalta näytät! Kadehdin noita huulia, omilleni ei oikein tunnu huulipunatkaan sopivan.. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *