Floridan tuliaiset

Mies tuli juuri Floridasta ja toi tuliaisia. :) No okei, ei hän niitä itse keksinyt, vaan laitoin mukaan listan.
Sephora_kassi Sephora on meikkifriikin taivas, sen tietää jokainen etenkin USAn Sephoroissa käynyt (kaikki Euroopan liikkeet eivät ole yhtä hyvin varustettuja).

Tuliaiset1

Luonnollisestikin tilasin uuden UDPP:n. :) Tosin, dollarin kurssi on tällä hetkellä niin huono että en säästänyt kuin postikulut. Hinnaksi tuli noin 14 euroa ja LookFantasticista (Englannista) tän voi tilata hintaan 13,40€ (+postikulut).

Tuliaiset2

You better believe it! ;)

Tuliaiset3

Eniten odottamani tuliaiset olivat Make Up For Everin (tuttavallisesti MUFE) luomivärit. (Mua muuten ärsyttää kun tuo For Ever täytyy kirjoittaa erikseen…) Nämä ovat ensimmäiset Mufeni! Tuo 92 tunnetaan meikkipiireissä violettifanien kulttisävynä, ja se on yksi markkinoiden intensiivisimpiä violetteja. Ja sen sainkin kyllä huomata…. (selviää postauksen lopussa. :)) Sävyn 171 valitsin umpimähkään Sephoran sivuilta kun nimi kuulosti niin hyvältä. Violettien jälkeen suurin suosikkivärini meikeissä on vihreä, etenkin kaikki kirkkaat ja erikoiset vihreät.

Tuliaiset4

Voin kertoa että valinta osui oikeaan tämän ihanuuden kanssa. Väri on niin herkullisen kirpeä ettei mitään rajaa! Pinkaisi välittömästi kaikkien omistamieni vihreiden sävyjen kärkeen! Jopa makeampi kuin Fyrinnaen OMGWTF.

Tuliaiset5

MACistä tilasin kauan himoitsemani sävyn Vibrant Grape.

Tuliaiset6

Menehän sinne palettiin toisten violettien seuraan! :)

Tuliaiset7

Cliniquen poskipunaa Iced Lotus olen kuolannut töissä koko kevään, ja koska tämän saa niin paljon edullisemmin Jenkeistä niin laitoin sen tietty tuliaislistalle. Cliniquen poskarit maksaa USAssa vain 19 dollaria, ja täällä päälle 30 euroa. Sävy ei tuttuun tapaan toistu kuvassa luonnollisena, ja livenä se on viileä, aavistuksen liilaan taittava vaaleanpunainen. Mulla ei ole ollut ennen yhtään liilaan taittavaa poskipunaa, se puute täytyi korjata kun kerran meikkaan niin paljon violetilla.

Tuliaiset8

Tämä sivellin oli sitten virhetoimitus. Olin tilannut siveltimen numero 209, ja MACin työntekijä oli myynyt miehelleni numeron 208. Kiitoksia. (Numero luki listassa oikein, työntekijän virhe.) En tee tällä kulmakarvasiveltimellä mitään, joten olisiko joku halukas ostamaan tämän minulta? Voisin myydä tämän hintaan 15€, sisältäen postikulut. Stockalla tämä maksaa päälle 21,50€ (ellei enemmänkin, en muista tarkalleen). VARATTU

Sitten eilinen meikki uusilla luomiväreillä!!!

Tuliaiset_meikki1

Vaiheessa; 171 liikkuvalla luomella, 92 luomivaossa ja Vibrant Grape luomivaossa 92:n yläpuolella. Kulmaluulla MAC Vellum.

Tuliaiset_meikki2

Ja valmis meikki. Yläluomen rajaus + alaluomen sisärajaus Indelible Gel Eyeliner Venomous.

Tuliaiset_meikki4

Tuliaiset_meikki3

Kun illalla pesin meikin pois, koin jotain mitä en ole koskaan ennen koko meikkielämäni aikana kokenut; yksi sävyistä, 92, ei lähtenyt kunnolla pois…!! Se oli tarttunut ihoon! Hinkkasin öljyilläkin, mutta ei lähtenyt. Ihoon jäi punertava alue niihin kohtiin mihin olin 92:sta laittanut.

Morningafter

Tänään aamulla silmä näytti tältä. Vaaleanpunainen sävy on näkyvissä luomivaossa ja alaluomen ulkonurkassa (ja luomi vähän turvonnutkin koska otin kuvan juuri herättyäni). Iho ei kuitenkaan tunnu ärtyneeltä. Mietin jo huolestuneena pitäisikö minun ottaa MUFEen yhteyttä, mutta sitten selasin joitain kommentteja netissä ja selvisi, että 92 tahraa ihoa muillakin. Ei kuulema vaarallista, ja sävy häviää pikkuhiljaa. Mutta sanonpa vaan että OHO. Aika ärtsy pigmentti siis. Onko teille sattunut jotain luomiväriä joka olisi värittänyt ihon tällä lailla…?

Kommentit (26)
 1. Mie olisin kiinnostunut tuosta siveltimestä!

  1. OK, varaan sulle! Laitan tilinumeron sähköpostilla. Tuo viestissä näkyvä meiliosoite on varmaan oikea?

   1. Joo on. Vinkkasit Aqualanpostauksen kommenteissa miulle Hauschkan kosteusvoiteesta – kiitos siitä! Sain rasvan hankittua ja ai että olen rakastunut. Jännityksellä odotan vaikutuksia ihooni pitkällä aikavälillä. Voide jättää ihon aivan ihanan tuntuiseksi, rakenne on juuri sopiva minulle ja tuoksukin on huumaava (tosin ei toisen kissani mielestä…:)

    1. Hei, tosi kiva kuulla! :) Mahtavaa.

 2. Mä etsin viime syksynä johonkin naamiaisiin punaista luomiväriä, mutta en löytänyt sellaista mistään. Lopulta Make up storen konsulentin kanssa löydettiin joku hyvin räikeä punanen poskipuna ja päädyttiin siihen lopputulokseen, että se on samaa tavaraa kuin ne luomiväritkin. Se on juuri tuollainen väri joka ei meinaa lähteä millään irti!

  1. Jep, luomivärit ja poskipunathan on aina samaa tavaraa. :) Kyseessähän on siis vain pigmenteillä värjätty puuterituote, eli samat ainesosat kuin kivipuuterissa + väripigmenttejä ja helmiäistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *