Karkkipäivä
Karkkipäivä

Fast from SLO

Joo, ei tästä nyt meinaa tulla mitään, blogin päivityksestä tällä matkalla matkakertomusten osalta. Totta kai, siihen voi suhtautua näin: ”Olen lomalla perheeni kanssa, ei minun ole pakko blogata joka päivä”. Kyllä, näinkin voi ajatella.

Mutta kun minä haluaisin blogata, minä haluaisin jakaa matkajuttuja teille ihan hirveästi. Se tuttu bloggaajan paradoksi. :) Samalla pitäisi osata antaa itselleen myös vapaapäiviä, mutta samalla ei halua, koska bloggaus on elämäntapa ja halu kirjoittaa valtava. Mun täytyy päästä jakamaan.

Koska tällä matkalla blogiaikaa ei kuitenkaan ole samalla lailla kuin omilla sooloreissuillani, joudun vain hyväksymään tilanteen ja te näette vähemmän blogisisältöä kuin tavallisesti reissatessani. Ei ehkä harmi niiden kannalta joita matkajutut eivät niin kiinnostakaan. ;) Mutta harmi vähintään omalta kannaltani.

Ensi viikolla tahdin pitäisi mahdollisesti vähän rauhoittua kun siirrymme matkan Utah-osuudelle sukulaisten luokse. Siellä emme vaihda ympäristöä parin päivän välein joten ehkä saan omistettua jonkun päivän rehellisesti bloggauksellekin :)

Tässä kuitenkin nopeat terveiset ”hitaasta” eli SLO’sta, San Luis Obispon alueelta. Aivan ihastuttava kaupunki ja alue Central Coastin keskellä. Täällä voisin kuvitella vaikka asuvani, todella viehättävä paikka.

171116_2

171116_1

Pismo Beach

171116_3

SLO Farmer’s Market

*

Tänään matka jatkuu Santa Barbaraan.

.

Blogi muuttaa 1.12. osoitteeseen http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/

Kommentit (6)

 1. Jusu

  Mullakin oli tuo sama ongelma Kreikassa. Halusin toisaalta rentoutua ja vaan lomailla, mutta silti takaraivossa jyskytti ajatus ”jos kuitenkin kirjoittaisin” :D

  Toivottavasti sulla on kiva reissu ^_^

 2. Heidi

  Vaikka bloggaat reissuissakin halusta blogata, niin toivottavasti sulla ei jyskytä takaraivossa bloggaaminen silloin kun et ehdi blogata :D

  Ja toivottavasti sitten takautuvasti ’viitsit’ blogata reissu-juttuja :) Ne joita eivät matkailu-kirjoitukset kiinnosta, voivat varmasti hypähtää niiden juttujen ohi :)

  Ihanaa ja turvallista reissun jatkoa <3

  • Sanni

   niin toivottavasti sulla ei jyskytä takaraivossa bloggaaminen silloin kun et ehdi blogata :D

   Kyllä se vähän jyskyttää ^_^ Ei voi mitään.

   Kirjoitin aiheesta oman postauksen kesäkuussa:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2016/06/26/bloggaamisessa-ihaninta-ja-kamalinta/

   Ihanaa ja turvallista reissun jatkoa <3

   Kiitos :) Matka on kyllä aivan ihana. Ja hyvin erilainen kuin millaisella olen ollut vuosikausiin; olen nimittäin ensimmäistä kertaa 16 vuoteen reissussa perheeni kanssa :)

   • Heidi

    Juu-juu, kyllä se jyskyttää (luettu on) kun on elämäntapa jne., mutta onneksi osaat (tietääkseni) sen jollain tapaa sivuuttaa silloin kun ei voi… Ja heiii, perheen kanssa wautsivau, perhe toki tottunut että ’yks bloggaa’ kun vaan voi :) Niiiin nautinnollista reissua teille (edelleenkin) kun vaan olla ja voi :)

 3. milli

  Vähän off topic-kommenttia tähän väliin. Löysin sun blogin parisen kuukautta sitten ja olen koukussa! Itse en meikkaa juuri ollenkaan, enkä edes käytä muuta kuin luonnonkosmetiikkaa, mutta silti luen kosmetiikkapostaukset kuola valuen :’D Jokin sun taidoissa kiinnostaa ja tekisi hirveästi mieli oppia itsekin meikkaamaan.

  Mulla olisikin postaustoive.. Olisi ihanaa jos voisit kirjoittaa siitä, miten meikkaamisen voisi opetella. Tai mistä olisi hyvä lähteä liikkeelle? Kiitos myöskin kovasti luonnonkosmetiikkaan liittyvistä jutuista, niiden perusteella olen hankkinutkin joitain tuotteita :) Luonnonkosmetiikkaankin liittyen mulla olisi postausidea: mitä tuotteita kannattaisi hankkia luonnonkosmetiikkana/onko sillä mielestäsi väliä käyttääkö ”tavallista” vai luonnonkosmetiikkaa?

  Kiitos paljon ihanasta blogista! :)

  • Sanni

   Moi milli :)

   Kivaa että olet löytänyt blogini ja tykkäät :) <3

   Postaustoiveeseesi liittyen, suosittelen lukaisemaan postaukseni tunnisteilla "Perusjuttuja meikkauksesta", "Make-Up For Dummies" ja "Tutorial". Näillä pääset jo pitkälle :)

   http://karkkipaiva.indiedays.com/tag/perusjuttuja-meikkauksesta/

   http://karkkipaiva.indiedays.com/tag/make-up-for-dummies/

   http://karkkipaiva.indiedays.com/tag/tutorial/

   Luonnonkosmetiikkaankin liittyen mulla olisi postausidea: mitä tuotteita kannattaisi hankkia luonnonkosmetiikkana/onko sillä mielestäsi väliä käyttääkö ”tavallista” vai luonnonkosmetiikkaa?

   Siihen, mitä ”kannattaa” hankkia luonnonkosmetiikkana, vaikuttaa oma filosofia ja suhde kosmetiikkaan; haluatko käyttää vihreää kosmetiikkaa ympäristöllisistä (ja vahvimmillaan eettisistä), ihonhoidollisista vai kosmeettisista syistä (viimeisin tarkoittaa sitä että pidät luonnonkosmetiikan koostumuksista enemmän kuin normikosmetiikan)? Tietysti myös kaikki yhdessä voivat vaikuttaa. Jos haluat vaikuttaa valinnoillasi ympäristöön, kannattaa tietysti ihan kaikki tuotteet valita luonnonkosmetiikkana suihkugeeleistä ripsiväriin. Jos taas valintasi on enemmänkin ihonhoidollinen, eli luonnonmukaiset tuotteet yksinkertaisesti sopivat ihollesi paremmin kuin synteettiset, kohdistuvat hankinnat ensisijaisesti hoitotuotteisiin kuten kosteusvoiteisiin ja puhdistustuotteisiin.

   ”Onko väliä käyttääkö tavallista vai luonnonkosmetiikkaa?” Kyllä sillä on :) Vähintään ympäristön kannalta. Ihonhoidollisesti ei voida sanoa että toinen on toista parempaa, sillä ihot ovat hyvin erilaisia, mutta ympäristön kannalta luonnonkosmetiikka on ilman muuta järkevämpi valinta kuin normikosmetiikka.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.