Karkkipäivä
Karkkipäivä

Fake It Till You Make It?

Moni on varmaan huomannutkin, että Tiptoes-blogissa on meikkikilpailu. Ideana on matkia Saaran meikki ja asusteet niin hyvin kuin taitaa. Tämä kilpailu on jo toinen laatuaan, edelliseenkin osallistui todella korkeatasoisia töitä. Mietin pitkään kehtaisinko osallistua tähän… mieli tekisi, mutta toisaalta en osaa photoshopata kuvia niin tasokkaiksi kuin moni muu osallistuja. Minulla ei myöskään ole mitään kotiostudio-olosuhteita hyvine valoineen ja taustoineen…
No, päätin kuitenkin tänään kokeilla, ja tässä tulos. Meikki oli mielestäni luonnossa paljon tummempi ja voimakkaampi kuin kuvissa. Mitä olette mieltä? Kehtaanko osallistua? Voitosta tuskin voi haaveilla mutta osallistuminen olisi kuitenkin hauskaa. :) Menetän kyllä jo huimasti pisteitä siinä että tuunasin lasit aivan kieli poskessa. En jaksanut lähteä hankkimaan tarvikkeita askartelukaupasta, joten käytin sitä mitä kotoa löytyy – eli paketointinauhaa ja foliota! ^_^


Tässä näkyvät lasit kaikessa törkeydessään..! ^_^ Mallilla on vaikeuksia pidellä pokkaansa…

Meinaako joku muu osallistua Saaran kilpailuun vai onko joku jo osallistunut? Meikkiblogikollegat? Anyone?
Edit 22.12. No, mä nyt sitten lähetin nuo kuvat kilpailuun vaikka ovatkin vähän laimeita. Ihmeen päivä koitti kun mieskin jo kommentoi että harmi kun meikki näyttää kuvissa niin haalealle. Mies yritti toimia ”kuvauksissa” valomiehenä ja piteli kameran yläpuolella hehkulamppua että saatiin mallin kasvoille edes vähän lämmintä valoa, mutta eipä nuo kuvat niin onnistuneet. No, yritys hyvä. :)

Kommentit (17)

 1. Sissi

  Lasit on ihan hervottomat, joten kannatan osallistumista. Ei sitä kannata aina niin vakavasti ottaa, ja se näkyy laseista :D

 2. Bompula

  Mukaan vaan!! :D Pidän peukkuja..

 3. Pipsa

  mäkin kannatan osallistumista :D meikki näyttää hyvälle ja noi lasithan on ihan parhaat B-)

 4. milipili

  Musta toi on hauska ja malli on suostunut "noinkin pitkälle" joten osallistu toki!

 5. Anniina

  Osallistu ihmeessä, toi on tosi hyvän näkönen meikki! :) Itsekkin ajattelin jos saan aikaiseksi 8)

 6. Anniina

  Ai niin, ja tosi kiva muuten nähdä kokonaisia kasvokuvia sinusta, saa paljon paremman käsityksen meikistä. Olet todella kaunis!

 7. Inkivääri

  Anonyymi – tuo LiBrow-tuote on varmaan yhtä "toimiva" kuin Enormous Lash ja muut saman tyyppiset ihmeaineet… en jaksa uskoa tuollaisten vaikutuksiin, millä ne muka saisivat karvat kasvamaan? ^_^ Mutta kiitos linkistä, joku ihme olisi kyllä paikallaan näiden hapsien kanssa….

  Anniina – hetkinen, et kai vaan luullut että mä olen itse näissä kuvissa? :P

 8. Anonymous

  Onko malli sama siskosi siitä ponikuvasta? Tai eipä väliä, kaunis :)

  Muuten inceistä, jos vain ensimmäisillä ainesosilla on merkitystä, entä kun on jotain aineita joiden kohdalla lukee, että niitä pitäisi laittaa vain vaikka esim. 2% ? (vaikka silkkiuute, jota katselin että jos tilaisin netistä)

 9. Anonymous

  Kiva meikki, mutta VIELÄkin voimakkaampi olisi must! :)
  Lasit on just hyvät ;)

 10. fredu

  Osallistu vaa, mäki osallistuin. Kuvan näkee blogista,ni saat ehkä siitä vähä intoo osallistua :D
  Laseja en jaksanu itekää kovin hyvin tehä,käytin kans vaan kaikkee mitä sil hetkel sattu löytyyn. Ja kuvatki otin illalla,salaman kans,ni ei kovin hyvä valotus,mut ajattelin kuitenkin lähettää kuvat,kun oli nii hauska meikata :)

 11. Inkivääri

  Anonyymi 2 – joo, siskohan se siinä. :) Mitä inci-kysymykseesi tulee, niin jos jostain ainesosasta tosiaan sanotaan että sitä saa olla vain joku tietty prosentti, niin sittenhän sen täytyy vaikuttaa jo sillä prosenttimäärällä. 2%:kin voi olla jo paljon, incin ainepitoisuudethan menee suunnilleen niin että vesi on jotain yli 90% ja seuraavat ainesosat sitten muutamia prosentteja. Incin loppupäässä olevia ainesosia onkin sitten jo jotain 0,2 tai 0,03 tai sitä luokkaa.

  Anonyymi 3 – jep, meikki olisi saanut olla vielä tummempi. Ja systerin naamaan olisi voinut hieroa jotain itseruskettavia ettei se olisi noin kalpea, kultainen hohtopuuteri olisi erottunut paremmin ruskeammalta iholta. No, nämä virheet näkee nyt kuvista, joita ei enää ole aikaa ottaa uusiksi. :/ Olisi pitänyt varata aikaa harjoitusmeikkiin ja harjoituskuviin.

  fredu – aika makea se sun vihreä meikki!

  Anonyymi 4 – hahaa, aika hassua että olette luulleet mua kuvien malliksi… ollaan _niiiiiin_ eri näköiset vaikka sukua ollaankin. ^_^

 12. Anonymous

  Hehe, näytät ihan erilaiselta :D

 13. Inkivääri

  Anonyymi 5 – siis ihan tosi, mä EN ole itse noissa kuvissa…! :D

  Huomaan että puolikkaiden naamakuvien julkaisu on näköjään aivan riittävä anonymiteetti-suoja, kun mua niiden perusteella voidaan luulla _tämän_ näköiseksi…. Hahaa, eihän mua kukaan tunnistaisi kokonaamaisena!

 14. Anonymous

  mukaan vaan =)
  se on yli ärsyttävää, ku yrittää kuvata jotain meikkii minkä on tehny, ku se näyttää yli puolet vaaleemmalta siinä kuvassa. en tiiä miten sä onnistut aina kuvaan kaikki meikit niin hyvin, vai teetkö tarkotuksella vahvemmat? (:

 15. Chiquita

  Sä näytät ihan Jenni Vartiaiselta tossa tyylissä ;D

 16. Jangsara

  Oh, kiva nähdä muidenkin osallistumisia :D
  Mä vedin vähän omalla linjalla omani, vaihdoin värin kokonaan siniseen, enkä tehny omille hiuksilleni mitään kun käytin peruukkia, mutta osallistuin silti :D

  Hyvältä näyttää kyllä meikit, taidokkaasti tehdyt!

 17. Inkivääri

  sugared – kiitos. :) Käytin meikissä kolmea eri kultaista, mutta näkyvin on varmaan MUSin Eyedust 24 Carat.

  Jangsara – muistan vieläkin sun työn edellisestä kilpailusta, ihan törkeän hieno! Voin vaan kuvitella kuinka upea tämänkertainen on…..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.