Karkkipäivä
Karkkipäivä

Faces of Saturday

Lauantaina minulla oli kolmet kasvot.

Saturday_faces

Heräsin myöhään uuden vuoden vieton jälkeen ja näytin kaikkea muuta kuin hehkeältä. Kun puhelin soi ja pari kaveria ilmoitti tulevansa ex tempore -visiitille, halusin vähän freesautua mutta näyttää silti meikkaamattomalta. Illalla vedin vielä bilemaskin naamaan kun lähdettiin katsomaan kaverin keikkaa.

Meikiton_meikki

Tässä oman meikkaamattoman meikkilookkini avaimet. Unohdin näköjään merkitä kuvaan vielä silmäluomien sävyn tasoituksen Urban Decayn Primer Potionilla.

Saturday_eye

Iltameikkiin tein vähän uuden vuoden meikkitutorial-tyylisen meikin, mutta ilman mustaa luomiväriä. Rajasin silmät mustalla kajalilla, pehmensin jäljen smudger-applikaattorilla, vedin luomen sisäpuolikkaalle hohtavanharmaata luomiväriä ja ulkopuolikkaalle mattaa siniviolettia. Alaluomen sisänurkkaan tein valopisteen hohtavalla vaaleanvioletilla voideluomivärillä.

Saturday_nightface

Kasvoille sudin pari lisäkerrosta mineraalipohjaa ja uudet poskipunat, ja huulille laitoin persikkanudea huulipunaa.

Tänään sunnuntaina taas on koko päivä on menty tuolla ykköskuvan kaltaisella nuutuneella naamalla. ^_^

Kommentit (15)

 1. Mimosa

  Olen aika peukalo keskellä kämmentä silmämeikkien suhteen, ja innostuin uutena vuonna tutorialistasi. Meikki onnistuikin mielestäni ihan ok, mutta luomien ”sisäpinnalle” tehtävät rajaukset eivät minulla pysyneet edes tuntiakaan. Ne vain hävisivät jonnekin. Onko minulla liian kosteat silmät, väärä tuote (perus musta kajal) vai olisiko sinulla jotain vinkkejä, miten tuo luomien sisäpinnalle tehtävä rajaus oikein pysyisi?

  • Sanni

   Pysyvän sisärajauksen tekeminen onkin vaikeaa, ja oikeasti vain aniharva kajal pysyy limakalvoilla. Ongelma ei siis ole meikkaajassa, vaan kynissä itsessään. Olen kokeillut kymmenittäin eri kyniä, ja minulla ainoastaan MACin Smolder ja IsaDoran Inliner-kajalit ovat pysyneet. MACin kajal pysyy koko päivän. Toki se on iltaan mennessä osittain haihtunut etenkin ulkonurkista, mutta näyttää edelleen ihan rajaukselta.

   Toinen keino on tehdä sisärajaus geeli-eyelinerilla. Etenkin Inglotin geelilaineri pysyy limakalvolla kuin tauti (kuulostaapa inhalta ^_^).

 2. Ulpu

  Mulla on kans Isadoran kynä, eikä se kovin hyvin pysy. Mut mulla on ongelmana se, että kynän laittaminen ärsyttää ja silmät vetistyvät herkästi. Ei hyvä siis.

  Kaunis iltameikki niinkuin myös uuden vuoden tutorialisi. :)

 3. Saana

  oot niiiiiin kaunis tossa natural-meikissä :) mun mielestä sun kauneus pääsee tuon tyylisessä meikissä eniten esiin.

  • Sanni

   Eikä? No mutta kiitos kuitenkin. :)

 4. RaspBerry

  Moii! Olen lukenu tätä blogia vasta viime syksystä, mutta tämä on ihan paras lukemistani blogeista! =) Kiitti ku teet tälläst!

  Mitä peiteainetta käytät tossa 2 kuvassa (ja kolmosessakin)?

  • Sanni

   Moi! Onpa kiva kuulla että tykkäät! :)

   Käyttämäni peiteaine on Lily Lolon Blondie Cover-Up’ia.

 5. Tiina

  Hei Sanni!
  Taidan nyt ensimmäisen kerran kommentoida, vaikka olenkin lukenut ihanaa blogiasi yli vuoden.

  Mieleeni tuli vinkki tuosta ryppyisten luomien meikkaamisesta.
  Jos luomet ovat laskeutuneet jo niin paljon, että rajaus tahtoo jäädä piiloon, niin kannattaa jättää se pois ja tehdä mustalla kajalilla sisärajaus.
  Niin teen itsekin nykyisin (kun en enää mikään tyttönen ole…). Toimii hyvin.

  Toinen asia, mistä ajattelin sinulta kysellä on LÓccitane-merkki. En tähän hätään löytänyt ainakaan sivumarkkereista mitään postausta siitä.
  Minä nimittäin sain kerran näytteen yhdestä kasvovoiteesta tältä merkiltä ja sillä sekunnilla ihastuin täysin. Voiteiden koostumus on unelmanpehmeää ja ovat tehokkaita.
  Nyt olen pikkuhiljaa kasvattanut varastoja niin, että kasvojen ihonhoito putsareista lähtien on kaikki tältä merkiltä.

  Oletko kokeillut itse ja mitä mieltä olet?

  • Sanni

   Moi Tiina!

   Kiitos rajausvinkistä! Ei tullut tuo itselleni mieleen.

   Mitä L’Occitaneen tulee, en ole toistaiseksi kokeillut yhtäkään sarjan tuotetta. Pidän kyllä sarjan imagosta ja tuotteiden ulkonäöstä. Inceihin en ole perehtynyt, mutta tiedän, että heillä on myös joitain luonnonkosmetiikaksi sertifioituja tuotteita. Tavallaan olen aina ajatellut, että L’Occitane on Italian versio – ja vähän hienostuneemmassa muodossa – Ranskan Yves Rocherista. Myös L’Occitane on aloittanut postimyynnillä, ja heidän ideologiansa on pitkälle sama kuin Yves Rocherin.

 6. bambiinas

  Oi vitsit, tässä kyllä taas huomaa miten pohjameikki, ja just tommonen pieni ihon epätasaisuuksien tasoittelu freesaa ilmettä ihan mielettömästi! Pitäisi kyllä jaksaa niinäkin päivinä, kun mieletön meikkaus ei kiinnosta, että esimerkiksi joku sävyttävä voide ja hieman väriä antava huulikiilto tekee niin suuren vaikutuksen! Noista sun kuvista sen pienen eron huomaa jotenkin tosi kivasti (:

 7. Riina

  Käyn säännöllisesti katsomassa blogiasi ja teet kivoja meikkejä. Yksi asia pistää kuitenkin silmään: Käytät liian vaaleaa pohjameikkiä lähes kaikissa kuvissa. Kasvojen iho näyttää kalkitulta, haamumaiselta eikä meikkipohja tee oikeutta muulle meikille. Tässä postauksessa edellinen näkyy todella hyvin. Jos saisit pohjan teon kuntoon, olisi lopputulos parempi kuin monella ammattilaisella.

  • Sanni

   Valitettavasti nyt on todettava, että olet väärässä. :) Meikkipohjani on todellakin oikean sävyinen, siitä ei ole epäilystäkään. Mineraalimeikkipohja vain heijastaa valoa tavallista meikkivoidetta enemmän, ja näyttää kuvissa vaaleammalta mitä on. Jos näkisit minut livenä, et varmastikaan olisi sitä mieltä, että meikkipohjani on liian vaalea.

   Makujahan on tietysti monia, ja toiset tykkäävät, että meikkipohja saa olla tummempi kuin ihon oma sävy. Ehkä sinä kuulut heihin? Itse käytän sävyä, joka on niin lähellä ihoni omaa sävyä kuin mahdollista.

 8. Thalia

  Heh, minusta pohjameikki ei todellakaan näytä liian vaalealta, vaan juuri oikealta sävyltä. Korkeintaan Sanni itse on hieman ruskettunut, ja joku voi ehkä luulla sinun peittävän ”liikaa” rusketustasi mukamas-liian-vaalealla pohjalla. :D On kyllä vähän outoa, että monet yrittävät feikata ihon väriään meikillä. Ja jostain kumman syystä Suomessa ihon halutaan olevan tummempi kuin oma väri. Muista ihokohdista kuin kasvot (kädet, jalat, kaula) kuitenkin näkyy se aito ihonväri. Ja vääränvärisellä pohjalla on vaikeampi peittääkin kaikenlaisia rokonarpia kasvoista.

 9. Riina

  Kamera voi tosiaan vääristää ja jokaisella on omat mieltymyksensä.:) Annoin mielipiteeni lähes kymmenen vuoden meikattavana olemisen perusteella. Mallin töitä tehneenä olen nähnyt varmasti tuhansia eritasoisten ammattilaisten tekemiä kuvaus- ja näytösmeikkejä itselläni ja muilla.

  Käytän muuten itsekin mineraalipohjaa. Käytin itse alussa liian vaaleaa sävyä ja nyt kun olen löytänyt oikean sävyn, näyttää se hyvältä sekä luonnossa että kuvissa. Huomasin, että olet tykästynyt uuteen kabukiin. Siirryin Lily Lolon ja TBS:n kautta Aliman flat top -kabukiin, joka on osoittautunut todella hyvän peiton antavaksi ja kestäväksi. Suosittelen.

  Olisi kiva jos tekisit joskus postauksen, jossa meikki on tehty täysin mineraaleilla. Toisena toiveena olisi nudemeikki kylmässä ja lämpimässä sävyssä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.