Karkkipäivä
Karkkipäivä

Eyeliner-tutorial

Olipa äsken hauska yllätys; kävin Yves Rocherin sivuilla ja törmäsin siellä omaan eyeliner-tutorialiini :) Olin jo ehtinyt unohtaa koko tutorialin, tein sen heille viime keväänä ja luulin, ettei sille sitten ollutkaan tarvetta kun sitä ei näkynyt… Näköjään sopiva julkaisuajankohta oli vasta nyt :)

Mun vanhat lukijat tietää kyllä nämä tutorialissa esitellyt eyeliner-tyylit, mutta uusille lukijoille arkistojeni meikkivinkit ja -ohjeet eivät varmaankaan ole tuttuja, joten linkkaanpa tutorialin tännekin ihan siitä ilosta että se vihdoin ilmestyi :D

YvesRocher_Eyelinertutorial

Eyeliner-vinkit kolmen tyyliin löytää siis täältä.

(Ja ei, en saa mitään provikkaa siitä jos joku klikkaa linkkiä tai sattuisi ostamaan jonkun Yves Rocherin tuotteen linkin takaa, Indiedays-blogeissa ei ole affiliate-markkinointia.)

 YvesRocher_tuto

 P.S. Mä osaan kyllä tavuttaa, Yves Rocherin layout-ohjelma ilmeisesti ei…. ;)

Kommentit (21)

 1. Sari

  Itellä on niin raskaat luomet, että rajauksen tekeminen on tuskaista. Normaalin perusrajauksen saa tehtyä, mutta cat eye-rajausta ei saa mitenkään niin että se näyttäis hyvältä. Ärsyttää, kun haluaisin tehdä kunnon näyttävät kissansilmät mutta luomet vaan valuu siihen päälle niin rumasti ettei pysty tekemään :(

 2. Marika

  Tuo kaksoisrajaus on kätevä, jos on paljon värikkäitä rajauskyniä eikä oikein osaa käyttää yksinään!

  • Sanni

   Samaa mieltä :)

 3. Jaana

  Minä nimenomaan löysin blogisi jokunen vuosi sitten googlatessani silmänrajauksia. Ja tänne jäin, muistan miten seuraavat viikot kahlasin läpi koko blogin tuntikausia putkeen ja olen lukenut melkein jokaisen postauksen siitä lähtien :-) (edelleen nuo sinun vanhat eyeliner-tutoriaalisi ovat parhaimpia suomenkielisiä mitä netistä olen löytänyt!).

  Tämä blogi inspiroi minua aikanaan vaihtamaan iänikuisesta ruskeasta luomivärirajauksesta (ja that’s it) oikeisiin VÄREIHIN, ja vuosien saatossa olenkin kehittynyt meikkauksessa ja ihonhoidossa aivan huimasti. Olet inspiraatio edelleen! Ja totta kai mullakin on menossa induktion 4.päivä, innostuin kanssasi tiukentamaan hiilarirajaa edessä häämöttävän etelän reissun kunniaksi. :)

  • Sanni

   Voi kuinka kiva kommentti, kiitos Jaana! :) Aina jotenkin erityisen kiva kuulla miten lukija on tänne blogiin joskus tiensä löytänyt :)

 4. Sari

  Jatkan tähän kaimani perään (nyt ei vielä ainakaan näy muita kommentteja), että tuo tavutuskommentti lämmitti sydäntäni :D En olisi kyllä kuvitellutkaan, että sinun syynistäsi pääsisi tuollaisia tavutuksia.

  • Sanni

   :) <3

 5. NG

  Onko tuo laillista – siis yhteistyön puitteissa tapahtunut?

  • Sanni

   Onko mikä laillista…? Tutorialin julkaisu? Kyllä Yves Rocherilla oli oikeus julkaista juttu milloin se vain heille sopii :) He siis kysyivät olisinko kiinnostunut tekemään tuton ja minä olin :)

   • NG

    Tajusin tämän vasta juttusi paremmin luettuani :) Mieleen on kai jäänyt se muinainen islantilainen kuvakaappausjuttu, ja heräsi automaattisesti heti epäily, toimittiinko tässä nyt reilusti :) Mutta totta kai, kun kerran olette yhteistyössä – ei nyt sentään näkyvä firma kehtaisi ottaa käyttöön mitään tutorialia ilman lupaa..

    • Sanni

     Kylläkyllä, kyseessä oli sovittu yhteistyö :)

 6. Jii

  Kauniita rajauksia Sanni! Itse teen yleensä kissamaiset luomivärirajaukset, mutta eyelinerilla lopputulos olisi kyllä näyttävämpi :)

  • Sanni

   Kiitos Jii :)

 7. Jonttu

  Ei liity nyt rajauksiin, vaan omaa induktiotani taas täällä kommentoin. Taas on työvuoro pulkassa ja olo on palannut hyväksi, ja jalatkin jakselee normaalisti. Ehkä asiaan auttaa se, kun olen eilen juonut paljon vettä.

  Varsinaisia mielitekoja ei ole, mutta kaipaan sitä elämää, kun saattoi istahtaa koneen ääreen ja syödä siinä samalla vaikka sen pari tomaattia (niistä en koskaan ennen tuntenut huonoa omaatuntoa, kun en tiennyt niiden sisältävän paljon hiilihydraatteja; karkin kohdalla tunne oli tietenkin toinen, sillä tiesin syöväni epäterveellistä).

  Mieleen on tullut yksi tärkeä huomio: olen paljon virkeämpi, vaikka työvuorot sattuisivat mihin aikaan päivää tahansa. Ennen minun oli pakko nukkua päiväunet esim. aamuvuoron jälkeen, mutta nyt tuo tarve on kaikonnut jonnekin. Tämä selittyy aika varmasti hiilihydraattien välttelyllä, sillä aiemmin saatoin töiden jälkeen syödä leipää ja juustoa, ja sitten tuli kauhea väsymiskohtaus. Tämä tasaisena pysyvä verensokeri on kyllä erittäin hieno asia. Mielialatkin pysyvät tasaisina, kun taas esim. suuresta leipä- ja hedelmämäärästä aiheutunut väsymys sai tuntemaan olon muutenkin huonoksi ja saamattomaksi. Eli tämä on kyllä rasvanpalamisen ohella toinen erittäin hieno asia tässä ruokavaliossa.

  Jos ja kun minusta ei vhh:laista tulekaan, niin kyllä tästä jää vakikäyttöön esim. kalan syönti, mikä on itselleni enemmän kuin hyvä asia. Ja jatkossa tulen varmasti tekemään itse ruokaa kotona sen sijaan, että söisin ruokalassa. Siellä en oikeastaan koskaan saanut kylläisyydentunnetta, vaikka annos oli kooltaan aika suurikin.

  Eli kiitos kaikista ihanista ruokavinkeistä – todella inspiroivia ovat!

  • Sanni

   kun saattoi istahtaa koneen ääreen ja syödä siinä samalla vaikka sen pari tomaattia (niistä en koskaan ennen tuntenut huonoa omaatuntoa, kun en tiennyt niiden sisältävän paljon hiilihydraatteja

   Toivon tosiaan, ettet tunne tomaatin syömisestä huonoa omaatuntoa..! Jos hiilihydraattien laskemisesta ketoosin takia tulee paha mieli, niin suosittelen harkitsemaan vähintään ketoos-tavoitteesta luopumista – vähähiilihydraattisestihan voi syödä myös ilman että tavoittelee ketoosia. Perus-vhh’lla ei ole tarvetta laskea hiilihydraattigrammoja, niin kauan kun ne tulevat hyvistä lähteistä eikä ole runsaasti ylipainoa pudotettavana.

   Mieleen on tullut yksi tärkeä huomio: olen paljon virkeämpi,

   Tämä onkin yksi yleisiä hilihydraattien vähentämisen etuja, (nopeat) hiilihydraatit väsyttävät. (Siksihän jotkut ravintoneuvojat neuvovat ajoittamaan päivän hh-pitoisimman aterian, vaikkapa pastan, illalliselle niin se edesauttaa unen saantia.)

   Kiva kuulla että induktioviikoista tulee jäämään ”käteen” jotain sellaista myönteistä jota voit hyödyntää normielämässäsikin :)

   • Jonttu

    Ehdottomasti positiivisia asioita jää tästä paljon mukaan – ei syytä huoleen. :) Perusruokavalioni on ajoittaisesta karkkeilusta huolimatta pääosin melko terveellinen (paljon salaattia ja ei riisiä, pastaa tai alkoholia). Syön myös aika paljon proteiinia. Nyt olen oivaltanut, että hedelmiä olen syönyt liikaa. Mutta tuo ehdottamasi vähähiilihydraattinen ruokavalio induktion sijasta ei sikäli olisi niin kiva, kun siinähän ei sitten oltaisi rasvanpoltolla lainkaan, ei ainakaan minun tomaattimäärälläni. Eli nyt on kiva testata nämä kaksi viikkoa, jos saan mahasta sellaiset pienet ikuisuusrasvakohdat pois ja sitten palailen taas omaan tuttuun ruokavaliooni, josta aion jättää tulevaisuudessa kokeilun vuoksi pois luultavasti leivän, ilman sitä kun pärjää sangen hyvin. :) Se on varmasti yksi sellainen seikka, joka on aiheuttanut minulle eniten vatsankivistyksiä. Onneksi leipä ei ole minulla mitenkään suuri houkutus. :)

    Mietin sellaista ihan vain teoriassa, että jos vhh-ruokavalion sopivuutta itselleen testaa esim. sellaiset puolivuotta ja se näyttäisi toimivan esim. turvotuksen loppumisena, voisiko silti olla hyvä tarkistaa ruokavalion sopivuus vielä sisäisesti esim. juuri tuollaisen puolen vuoden jakson päästä verikokeilla, joista näkisi, miten keho sisäisesti suhtautuu uuteen tapaan syödä? Kai voi olla niinkin, että joillakin esim. iho ja maha tykkää jostakin ruokavaliosta, mutta ehkä esim. kolesteroliarvot osoittavatkin sitten toista(?). Tätä ajattelin lähinnä siinä mielessä, että jos itse tekisin pidempiaikaisen vhh-kokeilun, kävisin luultavasti tietyn ajan kuluttua tuollaisessa testissä. Ja tällä en tarkoittanut, että vhh synnyttäisi jotakin kamalaa verisuonten tukkeutumista. Kunhan jälleen kerran vain mietin asioita (vähän liikaa). :)

    • Sanni

     voisiko silti olla hyvä tarkistaa ruokavalion sopivuus vielä sisäisesti esim. juuri tuollaisen puolen vuoden jakson päästä verikokeilla, joista näkisi, miten keho sisäisesti suhtautuu uuteen tapaan syödä?

     Kolesteroliarvot on hyvä tarkistaa jos kolesterolin kanssa on ollut ongelmia. :)

 8. Tiina

  Hei!

  Minullapa on pieni ongelma: Omistan We care iconin eyelinerin mustana ja ruskeana(kiitos vinkistä taannoin).Musta on unelman helppo poistaa,mutta ruskea on tosi lujassa,aivan niinkuin punertaa ja saa hinkata tuskallisen kauan..onko tämä vain minulla,vai oletko huomannu samaa?

  Ja onko tämäntyylinen käytäytyminen ruskealle tyypillistä?
  Kiittäen:)

  • Sanni

   Hei Tiina!

   Minulla ei ole ollut tuon kaltaisia ongelmia WCI’n ruskean eyelinerin kanssa, mutta jotkut pigmentit jättävät iholle ”tahroja”. Se on tunnettu ilmiö, ja etenkin violetit sävyt tekevät sitä. Luulen, että sinun tapauksessasi on kyse tästä ilmiöstä. Se ei ole vaarallista. Pigmentti ikäänkuin imeytyy ihoon ja jää siihen väliaikaisesti, vähän samaan tyyliin kuin henna. Hinkkaus ei auta, pigmentti haihtuu vasta ajan kanssa (minulla kokemusta violetista tahraajasta, ja pari päivää menee ennenkuin punainen jälki häviää).

   • Tiina

    Kiitokset vastauksesta..onneksi se sentään lähtee kun ”liottaa” tarpeeksi,olisi ikävää olla punasilmäinen vielä seuraavanakin päivänä:-)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.