Karkkipäivä
Karkkipäivä

Eyeliner joka kestää, kestää ja kestää

Mikä eyeliner ei rapise, ei lähde vesi- tai lumisateessa tai sotkeennu rasvaisillakaan silmäluomilla? Ja kestää vaikka 3-päiväiset festarit vaikka kävisit välillä suihkussa? Ja lähtee silti helposti silmämeikinpoistoaineella.

Vastaus: Estee Lauderin Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner.

ZeroSmudgeEyeliner

Tämä superkestävä kaveri kuuluu Estee Lauderin Double Wear -kestomeikkilinjaan, ja on ehdottomasti nimensä arvoinen.

Olen huomannut eyelinerin ällistyttävän keston esitellessäni sitä töissä asiakkaille, kun kämmenselkään piirtämäni swatch on jäljellä vielä seuraavanakin päivänä – vaikka olen pessyt kädet saippualla lukuisia kertoja. Lopulta olen aina poistanut jäljen vanutupolla ja silmämeikinpoistoaineella.

Päätin asettaa Double Wear Eyelinerin ultimaattiseen testiin. Kauanko jälki kestää kädessäni, kun en poista sitä silmämeikinpoistoaineella tai yritä erikseen hangata sitä?

LauderDoubleWear_demo

Laitoin ympärille vertailuswatchit Clarinsin vedenkestävällä kynällä, Lauderin rajauskynällä ja Lancômen lötkötussieyelinerilla. Swatchit on tehty aamulla kello 9.50.

LauderDoubleWear_demo2

Kello 12.25 pesen käteni ensimmäisen kerran swatchien laiton jälkeen. Lancômen Artliner ja Lauderin Double Wear -kynä eivät kestä lämmintä saippuavettä. Clarinsin turkoosi kynä jaksaa vielä tässä vaiheessa.

LauderDoubleWear_demo3

Kello 15.07 pesen käteni seuraavan kerran. Nyt Clarins’kin alkaa liueta.

Kun seuraavan kerran tunnin kuluttua pesen taas käteni, huuhtoutuvat viimeisetkin Clarins-jäljet pois.

LauderDoubleWear_demo4

Loppukuvat selittävät itse itsensä. :)

LauderDoubleWear_demo5

LauderDoubleWear_demo6

LauderDoubleWear_demo7

Tänään on seitsemäs päivä, ja viimeisetkin eyelinerit lähtivät aamusuihkussa.

Mutta eikö ole aika mieletön kesto? Mikäli Double Wear Eyelineria ei ala erikseen kunnolla hangata tai käytä silmämeikinpoistoainetta, se ei liukene moneen päivään edes lämpimään saippua-, shampoo- tai suihkugeeliveteen. :)

Myyn tätä paljon asiakkaille, joilla mitkään rajaustuotteet eivät meinaa pysyä luomilla, ja olen saanut sangen kiitollista palautetta. Double Wearin kynäversion pitäisi myös pysyä paremmin kuin ns. tavalliset kynät, mutta kuten kuvistakin näkyy, sen pysyvys ei ole mitään verrattuna nestemäiseen versioon.

ZeroSmudge_haameikki

Käytin Double Wear Eyelineria myös Suvin häämeikissä.

Eli mikäli etsit todella kestävää nestemäistä rajausta, tämä kaveri on kokeilun arvoinen! Hintakaan ei ole mikään hurjan paha,  jossain 25 euron kieppeillä.

P.S. Tyhjentelin taas kaappien nurkkia ja Huutikseen lähti jälleen erä kosmetiikkaa myyntiin.

P.P.S. Jos et omista Huuto.net-tiliä, voit myös laittaa minulle sähköpostia mikäli olet kiinnostunut jostain tuotteesta.

Kommentit (96)

 1. Mimme

  Saako tän pois ihan perussilmämeikinpoistoaineella vai tarviiko vesikestävälle tehdyn putsarin? Entä onko tietoa, että passaako tää ripsipidennysten kanssa yhteen? En haluais vahingossakaan liuottaa omiani pois :D

 2. Nimetön

  pakko nyt kysyä et onko toi lineri nii hyvä et se ei lähe vedellä pois vai ootko sä vaa nii tyhmä et et käy suihkus tai pese käsiäs??

  • Sanni

   Jos luit postauksen, niin luit myös että se kestää suihkut ja käsienpesutkin.

 3. Nimetön

  Mistä olet hankkinut tuon kysyeisen eyelinerin? :)

  • Sanni

   En mistään, sillä en itse omista kyseistä eyelineria. :) Myyn sitä töissä, ja olen meikannut sillä asiakkaita. Estee Lauderia myyvät Sokokset, Kicksit ja Stockmannit, ja samoin tietysti lentokenttien ja laivojen tax free -myymälät.

 4. net

  Huomaatkohan tätä enää kun postaus on näin vanha ….

  Mutta siis, ite olen hankkinut tuon eyelinerin ja se on ihan huippu, mutta sellainen ongelma on, että en voi käyttää ripsentaivutinta ollenkaan eyelinerin laiton jälkeen tai se hankautuu taivuttimen takia pois. Tälläistä ei ole muilla halvemmilla ja muuten huonosti kestävemmillä eyelinereilla tapahtunut, ja mietin vaan että onko tähän jotain vinkkiä…. Omat ripset ovat aika suorat ja suorastaan vaativat taivuttamista :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.