Eyeliner joka kestää, kestää ja kestää

Mikä eyeliner ei rapise, ei lähde vesi- tai lumisateessa tai sotkeennu rasvaisillakaan silmäluomilla? Ja kestää vaikka 3-päiväiset festarit vaikka kävisit välillä suihkussa? Ja lähtee silti helposti silmämeikinpoistoaineella.

Vastaus: Estee Lauderin Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner.

ZeroSmudgeEyeliner

Tämä superkestävä kaveri kuuluu Estee Lauderin Double Wear -kestomeikkilinjaan, ja on ehdottomasti nimensä arvoinen.

Olen huomannut eyelinerin ällistyttävän keston esitellessäni sitä töissä asiakkaille, kun kämmenselkään piirtämäni swatch on jäljellä vielä seuraavanakin päivänä – vaikka olen pessyt kädet saippualla lukuisia kertoja. Lopulta olen aina poistanut jäljen vanutupolla ja silmämeikinpoistoaineella.

Päätin asettaa Double Wear Eyelinerin ultimaattiseen testiin. Kauanko jälki kestää kädessäni, kun en poista sitä silmämeikinpoistoaineella tai yritä erikseen hangata sitä?

LauderDoubleWear_demo

Laitoin ympärille vertailuswatchit Clarinsin vedenkestävällä kynällä, Lauderin rajauskynällä ja Lancômen lötkötussieyelinerilla. Swatchit on tehty aamulla kello 9.50.

LauderDoubleWear_demo2

Kello 12.25 pesen käteni ensimmäisen kerran swatchien laiton jälkeen. Lancômen Artliner ja Lauderin Double Wear -kynä eivät kestä lämmintä saippuavettä. Clarinsin turkoosi kynä jaksaa vielä tässä vaiheessa.

LauderDoubleWear_demo3

Kello 15.07 pesen käteni seuraavan kerran. Nyt Clarins’kin alkaa liueta.

Kun seuraavan kerran tunnin kuluttua pesen taas käteni, huuhtoutuvat viimeisetkin Clarins-jäljet pois.

LauderDoubleWear_demo4

Loppukuvat selittävät itse itsensä. :)

LauderDoubleWear_demo5

LauderDoubleWear_demo6

LauderDoubleWear_demo7

Tänään on seitsemäs päivä, ja viimeisetkin eyelinerit lähtivät aamusuihkussa.

Mutta eikö ole aika mieletön kesto? Mikäli Double Wear Eyelineria ei ala erikseen kunnolla hangata tai käytä silmämeikinpoistoainetta, se ei liukene moneen päivään edes lämpimään saippua-, shampoo- tai suihkugeeliveteen. :)

Myyn tätä paljon asiakkaille, joilla mitkään rajaustuotteet eivät meinaa pysyä luomilla, ja olen saanut sangen kiitollista palautetta. Double Wearin kynäversion pitäisi myös pysyä paremmin kuin ns. tavalliset kynät, mutta kuten kuvistakin näkyy, sen pysyvys ei ole mitään verrattuna nestemäiseen versioon.

ZeroSmudge_haameikki

Käytin Double Wear Eyelineria myös Suvin häämeikissä.

Eli mikäli etsit todella kestävää nestemäistä rajausta, tämä kaveri on kokeilun arvoinen! Hintakaan ei ole mikään hurjan paha,  jossain 25 euron kieppeillä.

P.S. Tyhjentelin taas kaappien nurkkia ja Huutikseen lähti jälleen erä kosmetiikkaa myyntiin.

P.P.S. Jos et omista Huuto.net-tiliä, voit myös laittaa minulle sähköpostia mikäli olet kiinnostunut jostain tuotteesta.

Kommentit (96)
  1. Tyhmä kysymys minulta….eli voiko Estee Lauderin Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyelineria laittaa silmän luomen sisäpuolelle (mikäköhän sen oikea nimi on)? Itse en ole löytänyt mitään kestävää kajalia. Ja sitten vielä kysysin, miten saat laitettua yläluomen sisäpuolelle rajauksen, itse en ole onnistunut.

    1. Nestemäistä eyelineria ei voi laittaa sisärajauksena. Siihen sopivat ainoastaan kajalit ja voidemaiset/geelimäiset eyelinerit.

  2. Hahaa, tutkivaa journalismia parhaimmillaan! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *