Karkkipäivä
Karkkipäivä

Eväsonnea ja alastonta totuutta

Elämän pieniä iloja: maitorahkaa ja vadelmia! ^_^ Piti matkustaa 10 viikkoa ennenkuin löysin nämä rakkaat herkkuni.

Meille suomalaisille niin tutut ja itsestäänselvät marjat ja maitorahka ovat monessa paikassa Euroopassa harvinaisuuksia, tai rahkan kohdalla jopa täysin tuntemattomia.

 

Voi nammmm! ^_^

Ostin eilen tuokkosellisen tuoreita vadelmia Madridin San Miguel -kauppahallista ja puolen kilon pönikän täyteläistä maitorahkaa Lidlistä. (Kreikassa rahkaa ei saanut edes Lidlistä…) Istuin nauttimaan välipalaa Isabel-aukiolle Madridin Oopperan kupeeseen. Se oli hyvin onnellinen hetki. :)

.

.

Ja jotta blogini pysyisi edes jonkun verran mukana ajan hengessä ja Suomen blogosfäärin kuumissa puheenaiheissa, julkaisen minäkin tähän loppuun yhden Naked Truth -otoksen Veeran haasteen mukaisesti. (Tosin Karkkipäivässähän on nähty mun meikitöntä naamaa välillä ihan kyllästymiseen saakka… Viimeksi saitte pällistellä finnihyökkäystäni elokuun iho-postauksissa ja Kreikassa meikitön naamani oli aamuisin varsin freesi kiitos auringon…)

Väittääkö joku edelleen ettei mulla ole tummia silmänalusia? ^_^ Pahoittelen kuvan huonoa laatua, otettu illalla hämärässä.

Ja kyllä, olen täällä blogissa tunnustanutkin että useimmiten photoshoppaan meikkikuvissa tummat rinkulat pois silmien alta. En inhoa mitään niin paljon naamassani kuin noita silmänalusia. Ne muuttavat koko ilmeeni joksikin muuksi mitä tunnen.

Samoin poistan kuvankäsittelyllä pahimmat katkenneet verisuonet silmänvalkuaisista kun julkaisen lähikuvia silmistäni, ne suonet nyt vain ovat niin ällöjä. (Ja teen teille varmaan palveluksen – kuka haluaa katsoa meikkikuvassa verisuonia 10-kertaiseksi suurennettuna..? ^_^)

Kommentit (11)

 1. jjgfd

  Ihanaa, kerrankin yks kohtalontoveri! Mulla on ihan täsmälleen samanlaiset silmänaluset kun sulla, tai siis ihon läpi kuultavat verisuonethan nuo taitaa enemmänkin olla…

  Niin rasittavaa kun niiden takia ei voi olla ilman meikkiä. Monet ovat myöskin erehtyneet luulemaan, että minulla on jotakin meikkiä, luomiväriä tms. levinnyt naamaan, sitten olen joutunut toteamaan nolona, että juu ei, ne on vaan mun silmänaluset..

 2. maria

  Ai se se salaisuus onkin. oon ihmetellyt kun joillakin on niin hyvä sietokyky silmämeikille. Mutta saahan ne suonet piiloon tietysti fotarillakin.

  Nyt on ehkä vähän hölömö olo. :)

 3. Arlene

  Nam, vadelmia :)
  Mä oottelinki et millon sä liityt mukaan naked truth-”liikeeseen” :)

 4. Ville Niskanen

  Ahh rahka + vadelma yhdistelmä on niiiin hyvää :)

 5. shawk

  Minäkin olen ikäni kärsinyt mustista silmänalusista! Lisäksi ihoni on kellertävä/vihertävä joten tuo kombinaatio ei ole mikään kaunis…Mitä peitevoidetta käytät peittäksesi ne? Minulla parhaiten on toiminut Blascon ”orange highlight”,mutta täydellinen ei ole sekään.

  • Sanni

   Käytän Lily Lolon Concealer -jauhetta sävyssä Nude ja Estee Lauderin Double Wear -peitevoidetta sävyssä Light Medium (ainakin muistaakseni tuo on se sävy).

   Sitä ns. ”täydellisesti” peittävää ainetta en ole vielä löytänyt, mutta nuo riittää oikein hyvin.

 6. Annina

  Olet upea ilman ehostustakin! Itselläni on tummemmat silmänaluset jopa meikattuna. :)

  ps. Kreikasta löytyy muuten Exquisan maustamatonta rahkaa.. terkuin Ateenan asukki ;)

  • Sanni

   Kreikasta löytyy muuten Exquisan maustamatonta rahkaa

   Oho..! :) Mistä kaupasta/kauppaketjusta…? Niin tiedän seuraavalla kerralla…. ;) Millä nimellä rahka tunnetaan Kreikassa…? Kukaan ei tosiaan ymmärtänyt kun yritin selittää, edes sana ’quark’ ei sanonut ystävilleni mitään…

   • Annina

    Exquisa on ainoa rahka, johon oon täällä muistaakseni törmännyt. Löytyy ainakin Bazaar nimisestä kauppaketjusta.. tosin usein hyllylle on jääneet vaan ne maustetut (lue sokeroidut) versiot.. joku muukin tainnut keksiä kyseisen herkun ;) En tiedä onko rahkalle mitään tiettyä nimitystä täällä, omat kreikan taidot on vielä aika lapsen kengissä. :) Total 0-jogurtti toimii myös mielestäni hyvin hätätapauksessa..

 7. Summeli

  Miksi kayttaa meikki, jos photarilla saa taydellista jalkea. Kannattaako enaa uskoa edes bloggaajien meikkivinkkeihin? Hoh oishan se pitanyt arvata, mutta kun sita ihminen luottaa ihmiseen.
  Ja nihin tummiin silmanalusiin auttaa eniten oikean variset vaatteet, ei tarvitse sen jalkeen photaria.

  • Sanni

   Kannattaako luottaa mun meikkivinkkeihin kun poistan silmistä verisuonenpätkiä…?? Mitähän tämä toimenpide itse meikkiin liittyy? Tai silmänaluset? :)

   Juupadiipadaa….

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.