Estetiikasta puheen ollen

Kun edellisessä postauksessa puhuttiin kosmetiikan estetiikasta….

  EstelleThildBiodefense

…niin mitäs tuumaatte Estelle & Thild -uutuuksista?

<3 <3 <3

EstelleThildBio_uutuudet

Kävin tänään postissa hakemassa Estelle & Thildin PR:ltä tulleen lähetyksen. Hyvä etten huokaissut ääneen ihastuksesta kun avasin paketin.

Tämä merkki se vain vahvistaa asemaansa THE viehättävimpänä kosmetiikkasarjana markkinoilla. Siis minun mielessäni. Eikä mitenkään haittaa että tuotteetkin ovat hyviä! :) Tai että ne valmistetaan Suomessa.

Estelle & Thild’hän oli ensimmäisiä luonnonkosmetiikkasarjoja jonka löysin Weledan ja Dr. Hauschkan jälkeen siirryttyäni kesällä 2009 luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Bongasin E & T:n tulevalla työpaikallani, jossa sitten pääsinkin tutustumaan tuotteisiin perusteellisesti. Sarjan hajusteettomasta kasvovoiteesta löysin tuolloin korvaajan aiemmalle suosikilleni Aqualan L:lle. (Kyllä – ennen luonnonkosmetiikan aikakautta oli Aqualan L suosikkikasvovoiteeni varmaan 10 vuotta… Tuntuu oikeastaan ihan hullulta, nyt kun miettii, että Aqualan L-ajoista on lopulta niin vähän aikaa…)

EstelleThildBioHydrate

Uudet BioHydrate– ja BioDefense -linjat näyttävät korvanneen vanhat Rose Otto- ja Neroli Bergamot -linjat. Hajusteeton Fragrance Free -linja on jo aiemmin päivittynyt BioCalm-nimiseksi.

Estelle & Thild on selvästi hakemassa uudistuksillaan hienostuneempaa ilmettä. Alkuperäiset purkit olivat kaikessa yksinkertaisuudessaan hellyttäviä ja lähes kömpelöitä (mutta mä tykkäsin siitäkin ilmeestä!), eikä niillä ollut ulkopakkauksia. Ulkopakkausten ilmestyessä niiden tarve selitettiin mm. laajentuneella viennillä ja vientimaiden vaatimuksilla, mutta epäilemättä asiaan liittyi myös imagollinen syy – kukapa kiistäisi kukkien vetovoimaisen vaikutuksen pahvipakkausten kyljessä. ;) Itse puteleissa kukkasia ei ole.

.

Sitten vähän toisenlaista estetiikkaa.

Meikki311014

Päivän look.

(Saan samalla taas tilaisuuden havainnollistaa polttovälin vaikutusta lärviin… Tämä kuva on otettu itselaukaisimella 105 mm:n polttovälillä, joka on ihanteellinen kasvojen mittasuhteiden kannalta –  mittasuhteet eivät juuri vääristy kuvassa. Pitkällä polttovälillä kasvot myös ”latistuvat”, mikä on usein kaunistavaa, vink-vink siis jos haluatte ”beauty-kuvia” ;))

idMeikki311014

Tämä kuva on otettu käsivaralla 65 mm:n polttovälillä. Kasvojen mittasuhteet vääristyvät helposti lyhyemmällä polttovälillä läheltä kuvatessa, ja esimerkiksi nenä ja leuka näyttävät helposti jättimäisiltä jos niitä vähänkään tilttaa kameraan päin.

Mutta kuvissa on jotain muuta epäesteettistä, joka saattoi osua jonkun silmään.

311014_iho

Joo, mulla on naamassa nätti pieni ”paise”.

Halloween-look ^_^

Pakko myöntää, että päädyin aamulla peittämään sen laastarilla mennessäni pankkitapaamiseen. (Jess – nyt ollaan Kreikan korttiongelmien jälkimainingeissa shoppaamassa uutta pankkia! ;)) Paiseen koko ja väri ei ihan tule kuvissa esiin, mutta se on todella ulkoneva ja punainen. Saattoi kyllä olla, että laastari herätti vielä enemmän huomiota… :P Vältin kiusauksen alkaa selittämään pankkineidille miksi naamani on laastaroitu. ^_^

Paiseelle on ihan kiinnostava selitys. Mutta kerron siitä sitten viikon-kahden kuluttua, kun möntti toivon mukaan on kadonnut iholtani. :)

P.S. Tämä kuukausi tuntuu kestäneen vähintään kolme kuukautta.

Nyt kun ajattelen, että oli tätä samaa lokakuuta kun toivottelin teille hyviä huomenia Syroksen ihanasta penthouse-huoneestani tai fiilistelin Mykonoksella auringonlaskua, se tuntuu ihan käsittämättömältä. Nuo hetket tuntuvat kuuluvan johonkin toiseen aikaan… Jälleen voimme siis todeta, että matkustamalla saa lisää aikaa. <3

Kommentit (42)
 1. Kauniita kuvia… Muuten mikähän ainesosa noissa Bio calm -tuotteissa mahtaa tehdä tuon ”calm” jutskan? mulla on tapana katsoa eur lexista aina ainesosat, no tuosta en vielä ole katsonu.. Mutta haluaisin kyllä noita tuotteita.

  Asiasta toiseen.. Ihmettelen aina kun kerrot että vadelmat kuuluu usein sun rahkajogusekoitteeseen… Hih en enää, niissähän on vähemmän hiilaria kun esim. Mustikassa. Mä syön mustikkaa melkein joka päivä. Super-Marja :)

  hauskaa halloweenia!

  1. Muuten mikähän ainesosa noissa Bio calm -tuotteissa mahtaa tehdä tuon “calm” jutskan?

   Kauralla voi kuulema olla ärsytystä ja tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia.

   Usein herkän ihon tuotteen perusteeksi riittää vain hajusteettomuus ja potentiaalisina ärsyttäjinä tunnettujen ainesosien poisjättö. Mikään ainesosa ei siis itsessään välttämättä rauhoita ihoa, vaan koostumus vain on kehitetty ilman tunnetuimpia ärsyttäjiä.

   Ihmettelen aina kun kerrot että vadelmat kuuluu usein sun rahkajogusekoitteeseen… Hih en enää, niissähän on vähemmän hiilaria kun esim. Mustikassa.

   Hehe, näin on :) Vadelma kuuluu vähähiilarisimpiin marjoihin, sitä alempi hh-pitoisuus on vain karpalolla :)

   1. Kiitos vastauksesta! Näinhän se taitaa olla.. Ok, että noissa olisi kauraa. Pitää kyllä kokeilla.

 2. Kaisuli / Siamese Lipstick
  31.10.2014, 14:42

  Miten mä kuulen nyt ekaa kertaa siitä että E&T tehdään Suomessa? :o Mutta siis aivan upeita pakkauksia, en edes muista niitä vanhoja pakkauksia, ei ole ainakaan jäänyt mieleen että olisivat olleet mitenkään noloja.

  1. Miten mä kuulen nyt ekaa kertaa siitä että E&T tehdään Suomessa? :o

   No sitä mäkin ihmettelen :D Se mainitaan mun mielestä melkein aina E&T:stä puhuttaessa.

   Vanhat pakkaukset näytti tältä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *