Karkkipäivä
Karkkipäivä

Estetiikasta puheen ollen

Kun edellisessä postauksessa puhuttiin kosmetiikan estetiikasta….

  EstelleThildBiodefense

…niin mitäs tuumaatte Estelle & Thild -uutuuksista?

<3 <3 <3

EstelleThildBio_uutuudet

Kävin tänään postissa hakemassa Estelle & Thildin PR:ltä tulleen lähetyksen. Hyvä etten huokaissut ääneen ihastuksesta kun avasin paketin.

Tämä merkki se vain vahvistaa asemaansa THE viehättävimpänä kosmetiikkasarjana markkinoilla. Siis minun mielessäni. Eikä mitenkään haittaa että tuotteetkin ovat hyviä! :) Tai että ne valmistetaan Suomessa.

Estelle & Thild’hän oli ensimmäisiä luonnonkosmetiikkasarjoja jonka löysin Weledan ja Dr. Hauschkan jälkeen siirryttyäni kesällä 2009 luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Bongasin E & T:n tulevalla työpaikallani, jossa sitten pääsinkin tutustumaan tuotteisiin perusteellisesti. Sarjan hajusteettomasta kasvovoiteesta löysin tuolloin korvaajan aiemmalle suosikilleni Aqualan L:lle. (Kyllä – ennen luonnonkosmetiikan aikakautta oli Aqualan L suosikkikasvovoiteeni varmaan 10 vuotta… Tuntuu oikeastaan ihan hullulta, nyt kun miettii, että Aqualan L-ajoista on lopulta niin vähän aikaa…)

EstelleThildBioHydrate

Uudet BioHydrate– ja BioDefense -linjat näyttävät korvanneen vanhat Rose Otto- ja Neroli Bergamot -linjat. Hajusteeton Fragrance Free -linja on jo aiemmin päivittynyt BioCalm-nimiseksi.

Estelle & Thild on selvästi hakemassa uudistuksillaan hienostuneempaa ilmettä. Alkuperäiset purkit olivat kaikessa yksinkertaisuudessaan hellyttäviä ja lähes kömpelöitä (mutta mä tykkäsin siitäkin ilmeestä!), eikä niillä ollut ulkopakkauksia. Ulkopakkausten ilmestyessä niiden tarve selitettiin mm. laajentuneella viennillä ja vientimaiden vaatimuksilla, mutta epäilemättä asiaan liittyi myös imagollinen syy – kukapa kiistäisi kukkien vetovoimaisen vaikutuksen pahvipakkausten kyljessä. ;) Itse puteleissa kukkasia ei ole.

.

Sitten vähän toisenlaista estetiikkaa.

Meikki311014

Päivän look.

(Saan samalla taas tilaisuuden havainnollistaa polttovälin vaikutusta lärviin… Tämä kuva on otettu itselaukaisimella 105 mm:n polttovälillä, joka on ihanteellinen kasvojen mittasuhteiden kannalta –  mittasuhteet eivät juuri vääristy kuvassa. Pitkällä polttovälillä kasvot myös ”latistuvat”, mikä on usein kaunistavaa, vink-vink siis jos haluatte ”beauty-kuvia” ;))

idMeikki311014

Tämä kuva on otettu käsivaralla 65 mm:n polttovälillä. Kasvojen mittasuhteet vääristyvät helposti lyhyemmällä polttovälillä läheltä kuvatessa, ja esimerkiksi nenä ja leuka näyttävät helposti jättimäisiltä jos niitä vähänkään tilttaa kameraan päin.

Mutta kuvissa on jotain muuta epäesteettistä, joka saattoi osua jonkun silmään.

311014_iho

Joo, mulla on naamassa nätti pieni ”paise”.

Halloween-look ^_^

Pakko myöntää, että päädyin aamulla peittämään sen laastarilla mennessäni pankkitapaamiseen. (Jess – nyt ollaan Kreikan korttiongelmien jälkimainingeissa shoppaamassa uutta pankkia! ;)) Paiseen koko ja väri ei ihan tule kuvissa esiin, mutta se on todella ulkoneva ja punainen. Saattoi kyllä olla, että laastari herätti vielä enemmän huomiota… :P Vältin kiusauksen alkaa selittämään pankkineidille miksi naamani on laastaroitu. ^_^

Paiseelle on ihan kiinnostava selitys. Mutta kerron siitä sitten viikon-kahden kuluttua, kun möntti toivon mukaan on kadonnut iholtani. :)

P.S. Tämä kuukausi tuntuu kestäneen vähintään kolme kuukautta.

Nyt kun ajattelen, että oli tätä samaa lokakuuta kun toivottelin teille hyviä huomenia Syroksen ihanasta penthouse-huoneestani tai fiilistelin Mykonoksella auringonlaskua, se tuntuu ihan käsittämättömältä. Nuo hetket tuntuvat kuuluvan johonkin toiseen aikaan… Jälleen voimme siis todeta, että matkustamalla saa lisää aikaa. <3

Kommentit (42)

 1. Minä vain

  Kauniita kuvia… Muuten mikähän ainesosa noissa Bio calm -tuotteissa mahtaa tehdä tuon ”calm” jutskan? mulla on tapana katsoa eur lexista aina ainesosat, no tuosta en vielä ole katsonu.. Mutta haluaisin kyllä noita tuotteita.

  Asiasta toiseen.. Ihmettelen aina kun kerrot että vadelmat kuuluu usein sun rahkajogusekoitteeseen… Hih en enää, niissähän on vähemmän hiilaria kun esim. Mustikassa. Mä syön mustikkaa melkein joka päivä. Super-Marja :)

  hauskaa halloweenia!

  • Sanni

   Muuten mikähän ainesosa noissa Bio calm -tuotteissa mahtaa tehdä tuon “calm” jutskan?

   Kauralla voi kuulema olla ärsytystä ja tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia.

   Usein herkän ihon tuotteen perusteeksi riittää vain hajusteettomuus ja potentiaalisina ärsyttäjinä tunnettujen ainesosien poisjättö. Mikään ainesosa ei siis itsessään välttämättä rauhoita ihoa, vaan koostumus vain on kehitetty ilman tunnetuimpia ärsyttäjiä.

   Ihmettelen aina kun kerrot että vadelmat kuuluu usein sun rahkajogusekoitteeseen… Hih en enää, niissähän on vähemmän hiilaria kun esim. Mustikassa.

   Hehe, näin on :) Vadelma kuuluu vähähiilarisimpiin marjoihin, sitä alempi hh-pitoisuus on vain karpalolla :)

   • Minä vain

    Kiitos vastauksesta! Näinhän se taitaa olla.. Ok, että noissa olisi kauraa. Pitää kyllä kokeilla.

 2. Kaisuli / Siamese Lipstick

  Miten mä kuulen nyt ekaa kertaa siitä että E&T tehdään Suomessa? :o Mutta siis aivan upeita pakkauksia, en edes muista niitä vanhoja pakkauksia, ei ole ainakaan jäänyt mieleen että olisivat olleet mitenkään noloja.

  • Sanni

   Miten mä kuulen nyt ekaa kertaa siitä että E&T tehdään Suomessa? :o

   No sitä mäkin ihmettelen :D Se mainitaan mun mielestä melkein aina E&T:stä puhuttaessa.

   Vanhat pakkaukset näytti tältä. :)

 3. Maija

  No mä ihmettelin että onks sulla aina ollu tollanen luomi tossa kohtaa!

  • Nimetön

   Jahas…osa tekstistä katosi. Siis näyttää ihan ihonväriseltä luomelta, joten ei mun mielestä tarvii peitellä.

   • Sanni

    Se on sellainen vesikello :)

 4. Elli

  Kauniita pakkauksia tosiaan! :) Nuo E & T -tuotteet ovat kivoja, jos voisi sulkea pois itse purkin. Puhun nyt vartalotuotteiden, kasvovesien ym purkeista, joissa on sellainen littana ja kääntyvä ”korkki”-mekanismi. Sinne väliin jää ainakin omassa käytössäni aina tuotetta, ja läpikuultava korkki näyttää koko ajan likaiselta. Pari vartalovoidetta on mennyt jopa tukkoon, kun ovat olleet vähän aikaa käyttämättä. Sisältö on kylläkin oikein mukavaa.

  • Sanni

   Sinne väliin jää ainakin omassa käytössäni aina tuotetta, ja läpikuultava korkki näyttää koko ajan likaiselta. P

   Tiedän mitä tarkoitat, mäkään en oikein tykkää siitä.

   Munkin käytössä vartalovoiteiden suuaukko on mennyt välillä tukkoon – ei muuta kuin hammastikku apuun ;)

 5. Pipari68

  Ihana meikki! Haluaisitko avautua ja kertoa tarkemmin, miten meikki on tehty? Etenkin toi hohde ja kuulto näyttää tosi upealta.

  • Sanni

   Haluaisitko avautua ja kertoa tarkemmin, miten meikki on tehty?

   Meikkipohjasta on tulossa juttua omassa postauksessaan, se on Mádaran sävyttävä päivävoide Sunflower :) Sen koostumus on aika valoaheijastava.

   Poskipäiden näkyvä kuulto tulee kuitenkin Laveran Golden Beige -luomiväristä, jota käytin highlighterina.

   Puuteria kasvoilla ei ole lainkaan, lukuunottamatta Laveran Illuminating Powderia sävyssä Total Reflection, jota sipaisin poskille punaksi ihan aavistuksen.

 6. NG

  E&T:n pakkaukset ainakin ovat kauniita, toivottavasti sisältöönkin pääsee joskus tutustumaan .. Täällä kun KICKS lakkautettiin …
  Apteekkivalikoima on aika rajallinen.

  Muuten, toiseen merkkiin liittyen: sain viime viikonloppuna tilaisuuden tehdä tuttavuutta ihastelemasi Kiehls’in kanssa – tosin lähinnä vain purkkeja hypistelemällä ja muutamaa voidetta hiukan nuuhkimalla… Toisin kuin kertomasi mukaan tämän firman imagoon kuuluu, en saanut mukaani yhtäkään näytettä – en, vaikka pyysin ;-) No, en ole ylimääräisten ihonhoitotuotteiden tarpeessa enkä jäänyt mistään puutteesta kärsimään, mutta muistelen vain kertomaasi, kuinka näytteitä jaellaan niin auliisti :) Ehkä Suomessa on blogikirjoittelusi ansiosta jouduttu luopumaan näytteidenjakoperiaatteesta liian suuren kysynnän vuoksi? …heh.
  Hajuvedet olivat kyllä ihanan tuoksuisia, mutta eivät *ominta minääni*, niitäkään en siis jäänyt kaipaamaan.

  • Sanni

   Toisin kuin kertomasi mukaan tämän firman imagoon kuuluu, en saanut mukaani yhtäkään näytettä – en, vaikka pyysin ;-)

   Siis tähh?? En meinannut uskoa tätä kun luin…! Mitä ihmettä..? Nyt tekee kyllä oikeasti mieli kysyä tätä Kiehl’siltä – onkohan Suomen Kiehl’sillä joku näytepula vai mistä tuo saattoi johtua… Merkki kun nimenomaan korostaa, että näytteet ovat heidän ”trademarkinsa” – mainosbudjettia ei ole vaan mainos on yhtä kuin ilmaisnäytteiden jako.

   Ehkä Suomessa on blogikirjoittelusi ansiosta jouduttu luopumaan näytteidenjakoperiaatteesta liian suuren kysynnän vuoksi? …heh.

   Apua, toivottavasti ei sentään..! :D

   • anonymous

    taas ihan pakko kommentoida tähän. menin joskus kun olin lukenut blogistasi ylistystä kiehl’sistä käymään helsingissä heidän liikkeessään (ihan asioikseni etsin sen eri suunnalta kuin missä muuten olisin liikkunut, hitto vieköön!). kuljen aika usein jokseenkin resuisen hipin näköisenä ja ilman meikkiä, joten olen tottunut siihen, että varsinkin pk-seudulla saan useimmiten melko p*skaa palvelua ”bättre folkin” kosmetiikkapuodeissa silloin harvoin kuin sinne eksyn. kiehl’s oli tuon reissun toinen pettymys mutta vielä suurempi oli mac. olin luullut että macilla voisi oikeasti saada apua tuotteiden kokeilemiseen myyjiltä. nyt myyjä hädintuskin vastasi kysmyksiini… samaa kylmää kohtelua kiehl’sillä (eikä johtunut kiireestä, taisin olla ainoa asiakas). näytteistä nyt puhumattakaan! olen itse aina todella ystävällinen ja itsekin asiakaspalvelua tehneenä mielestäni hyvä asiakas. joten uskon että ihan sama mitä ketju väittää palveluideansa olevan, kauniit periaatteet ja lupaukset ovat vain hevonkukkua jos ei asiakkaana satu näyttämään joltain tietyltä… ei sillä että minä nyt olisin rahojani kuitenkaan laittanut ylenmäärin johonkin kiehl’siin tai maciin, että siinä mielessä myyjät arvioivat varmaan ihan oikein, mutta jotain pientä kivaa olisin oikeasti halunnut hankkia. jäivät sitten hankkimatta todella nuivan ”palvelun” takia. kommenttini pointti on, että ei pidä suhtautua liian naiivisti palvelulupauksiin ilmaisista näytteistä tai muistakaan hienouksista, ne koskevat vain toisia meistä :/ onneksi asun niin pienessä kaupungissa että täällä myyjätkin ovat pääsääntöisesti aivan mielettömän ystävällisiä, avuliaita ja herttaisia kaltaiselleni köyhimyshipillekin ^^ pitäköön kiehl’s vaan näytteensä…

    • Sanni

     Onpas ollut ikävä kokemus Kiehl’sillä. :/ Minä olen aina saanut ystävällistä palvelua vaikka itsekin liikun resupekan näköisenä, enkä siis todellakaan kuvittele että Kiehl’sin eri pisteiden myyjät tunnistaisivat minut jonain bloggarina. Olen käynyt usein pyytämässä näytteitä niin Stockan kuin Tukholman Åhlensinkin pisteeltä ja aina olen toivomani näytteet saanut.

     Mutta tottahan toki uskon mitä kerrot, ja aivan varmasti asiakkaan habitus tavalla tai toisella vaikuttaa palveluun, vaikka sen ei pitäisi. Itse voin allekirjoittaa kirjoittamasi monissa muissa paikoissa, vaikka en juuri Kiehl’sillä. Helsingin MAC-pisteen palvelu taitaa olla surullisen kuuluisaa… Itse uskallan hädin tuskin mennä sinne, vaikka uskon ettei hlökunta sitä tahallaan tee, niin heidän olemuksestaan huokuu jotenkin pieni ylimielisyys tai sellainen… no, en osaa selittää, mutta en ole koskaan kokenut oloani tervetulleeksi Hesan MACillä. Lämpimän ystävällistä palvelua en ole siellä koskaan saanut.

     • NG

      Kokemukseni oli nimenomaan Stockan Kiehls-pisteellä. Ei se nyt elämääni eikä edes Hesan-visiittiäni kaatanut, mutta olisin uteliaana kosmiskuluttajana ollut kiinnostunut kokeilemaan. (Olemukseni ei edes ollut erityisen ’räjähtänyt’, vaikka ehkä ei pääkaupunkiseudun huoliteltuun tasoon yltänytkään – on muuten jännä, kuinka paljon ihmiset siellä etelässä näyttävät panostavan laittautumiseen ja trendikkyyteen, aivan surrealismiin asti! Tyylikkyys onkin sitten jo katsojan silmässä – itse olen minimalismin kannalla, mutta makunsa kullakin ..<3)

      Jännä kuulla muuten samanlaisia kommentteja MACin pisteestä.. silloin aikanaan merkin rantauduttua SUomeen, luin paljon hehkutuksia, miten ystävällistä ja paneutuvaa asiakaspalvelu MACin pisteessä on, ja miten hyvin siellä opastettiin ja autettiin. Itse en mitään ko. merkiltä etsi, ainoa, mitä voisin ostaa, on Strobe Cream tai primer. Omistan yhden huulivoiteen, eikä sen ostossa ollut mitään ongelmia. Jos olisin pyytänyt apua meikkien tms. suhteen, olen varma, että sitä olisin myös saanut, siitä vilinästä huolimatta… Lauantai taitaa olla viikon kiireisin ostospäivä Stockalla..?

     • Henni

      Joo, Hesan MACillä on aina ollut kauniisti sanottuna nuiva henkilökunta, se on fakta. :/ Yleensä he keskittyvät meikkaamaan muutamaa asiakasta eivätkä palvele muita ollenkaan. Tai jos on vapaa myyjä niin eivät ole järin palveluintoisia tai puheet asiantuntevan oloisia… En tajua millä perusteilla noita tyyppejä sinne palkataan!

    • Mirri

     Otit esille tärkeän asian josta voisi keskustella vähän enemmänkin. Minulla ei ole kokemusta Suomen Kiehl’sistä mutta maailmalla olen saanut aina todella hyvää palvelua ketjun liikkeistä – ja tosiaan melkoisen tukun näytteitä mukaani.

     Allekirjoitan muuten täydestä sydämestäni kommenttisi: kosmetiikkaa ostaessa miellyttävä asiointikokemus ja lupa saada tutkia ja hypistellä tuotteita on ihan ensisijaisen tärkeää, etenkin jos kyse on vähänkin kalliimmista tuotteista.

     Itselläni on vähän samanlainen kokemus erään luonnonkosmetiikkakaupan osalta. Olin tilannut tuotteita netistä ja ihastuin kaupan konseptiin ja tapaan lähestyä asiakkaita. Kun sitten viimein sain tilaisuuden vierailla ko liikkeessä olin todella pettynyt siihen miten ylimielistä ja epämiellyttävää palvelua sain osakseni. Innokas tuotteiden tutkiminen ja tuoksuttelu tuntui ärsyttävän myyjää, joka seurasi silmä kovana puuhiani. Hymyä ei irronnut edes siinä vaiheessa kun maksoin yli satasen ostokseni… No se oli viimeinen kerta kun kyseisen kaupan palveluita käytin. Ostankin kosmetiikkani lähinnä marketeista ja Ruohonjuuresta nykyään :D

     • hellin

      Anna mä arvaan, kyseessä on Jolie? Jos on niin sama kokemus täälläkin.

      • nimetön

       Itsellä taaseen on Galleria Esplanadin Kiehl’s liikkeestä myönteinen kokemus, kävin siellä ainoastaan tappamassa aikaa kun odotin kaveriani ja myyjä lähestyikin aika nopeasti ja sanottuani vain katselevani, hän pyysi nykäisemään hihasta jos tuleekin joku kysymys mieleen ja muistaakseni mainitsi, että heiltä saa näytteitä! Lienee siis ihan toimipaikkakohtaista tuo palvelun laatu :O

       Olen myös nyt syksyllä pariin otteeseen käynyt Joliessa ja saanut silloin ystävällistä palvelua. Mutta eikös heilläkin ole henkilöstöä vaihtunut?

       Jos esim. Mac pisteellä on aina nyrpeitä naamoja, niin kunnon ostoboikotti vaan pystyyn! Tai sitten vaan palautetta, palautetta, palautetta..mutta mihinkähän ne Mac palautteet sitten laitetaan? Stockkalle? Macin maahantuojalle? Voin kyllä vinkata, että Bobbi Brownin pisteellä saa kyllä asiallista ja ystävällistä palvelua :)

 7. Veera

  On kyllä tosi kauniit nuo Estelle & Thildin uudet pakkaukset, mutta eikö E&T valmistetakin Ruotsissa, eikä Suomessa? Kirjoittelin juuri tänään blogiin Mia Höydöstä, ja sivusin siitä Estelleä ja Thildiäkin hiukan.

  ”Paiseen” tarina alkoi kovasti kiinnostamaan, kuulostaa hämmentävältä! No, ei auta kuin odotella :D

  • Sanni

   E&T on ruotsalainen merkki, mutta he valmistuttavat tuotteet Suomessa. :) Tämä ei ole mikään salaisuus vaan E&T:n Suomen PR tuo sen usein esiin brändin markkinoinnissa :)

   Helsingissä on Ecocert-sertifioitu private label-kosmetiikkatehdas joka valmistaa Estelle & Thildin tuotteet.

   • Veera

    Olinpas huonosti tehtnyt taustatyöni, mutta niinpä tosiaan onkin. Tarkensin vähän omaakin kirjoitustani tämän osalta. :)

 8. Joanna

  Mulla on tällä hetkellä nenässä laastari koska nenälävistys on tulehtunut :D Näyttää myös ihan naurettavalta, mutta mitä sen alla piilee näyttää vielä kamalammalta!

 9. ano

  Sulla on niiiin täydellinen iho! En myöskään voi vastustaa kiusausta kysyä, kun tuli noin superzoomikuva tuohon huulten alueellekin: Miten sulla ei ole yhtään ”viiksikarvoja”, oletko hyvägeeninen vai poista(ta)tko ne jotenkin? Terveisen vähän viiksekkäämpi :D

  • Nimetön

   Ei valmisteta kuulemma enää Suomessa…

   • Sanni

    Vaan missä? :) Mistä lähteestä tämä tieto?

  • Sanni

   Häh, mä näen kyllä ”viiksikarvoja” kuvissani :D No juuri tuohon paise-lähikuvaan ei ole näköjään sattunut, mutta yleensä kaikissa huulilähikuvissa näkyy pehmeä haituvisto huulten reunoilla :) En poista niitä.

 10. Aamu

  Pidän kovasti merkin tuotteista, mutta perustaja näyttää turhan paljon leikellyltä miljonääriäidiltä kuin luonnonkosmetiikan edustajalta. Minusta se tuo vähän turhan huonoa imagoa (verrattuna esim. Madaran Lotteen).

 11. aadis

  Ihana kaunis kuultava meikkipohja kasvoillasi. Pakkausten ulkonäkö hivelee omaa silmääni….kauniita nämä E&T pakkaukset.
  Osaisitko suositella hyvää silmämeikin poistogeeliä? Käytössäni on ollut Kickssä myytävä bliss geeli. Olisiko jollakin muullakin sarjalla geelimäistä koostumusta? En tykkää käyttää ns vesiä, koska tulee tunne aineen joutumisesta silmään, eivätkä ole yhtä tehokkaita.

  • Sanni

   Osaisitko suositella hyvää silmämeikin poistogeeliä? Käytössäni on ollut Kickssä myytävä bliss geeli. Olisiko jollakin muullakin sarjalla geelimäistä koostumusta?

   Itse käytän pelkästään geelimäisiä koostumuksia silmämeikin poistoon, ja joutunut tuskastuneena jo usean vuoden havainnoimaan kuinka tämä koostumus vain vähenee ja vähenee markkinoilla. Tällä hetkellä en tunne edullisten merkkien joukosta yhtäkään geelimäistä silmämeikinpoistoainetta, siis Suomen kaupoissa myytäviä, mutta selektiivisten merkkien puolella Blissin lisäksi aivan huippuhyvä on Cliniquen Naturally Gentle Eye Makeup Remover. Se on siis suositukseni. :)

   Myös Biothermilla on geelimäinen Biocils-silmämeikinpoistoaine, mutta se kirveli mun silmissä. Koostumus ei myöskään ole yhtä hyvä kuin Cliniquessa, Biothermin on vetisempi.

   Luonnonkosmetiikan puolella Laveralla on geelimäinen silmämeikinpoistoaine, mutta sekään ei yllä suosikeihini. Koostumus ei ole niin liukas ja paksu kuin geeliltä toivoisin, ja tuote on myös litrahinnaltaan aika kallis – 30 milliä maksaa 14,60€ eli hinta on selektiivistä tasoa.

   Sain hiljattain vinkin iHerbissä myytävästä geelimäisestä silmämeikinpoistoaineesta, joka on juuri tulossa luokseni viimeisimmässä tilauksessani. Kyseessä on Earth Sciencen Chamomile & Green Tea -putsari.

   • Emilia

    L’Orealilta ilmestyi tässä joku aika sitten geelimäinen silmämeikkiputsari nimeltä Absolute softness. Ainakin isoissa marketeissa löytyy! Sokoksen nettisivuilta en tätä löytänyt, enkä juuri mistään muualtakaan netistä, mutta tässä ainakin linkki:

    https://webshop.coop.dk/vare/l-oreal-paris-absolute-softness-micellar-gel-eye-make-up-remover-125-m-makeupfjerner-til-sensitiv-hud/3600522654513

    Tekstit valitettavasti tanskaksi, mutta infoa oli tosiaan melkoisen hankala löytää. En muista ilmestyikö tämä jo keväällä vai nyt syksyn uutuuksissa…

    • Sanni

     Oho, kappas! Täytyy ehdottomasti tsekata tuo seuraavalla markettireissulla, kiitos vinkistä Emilia! :)

   • Josefiina

    Ainakin lorealilla on geeli meikinpoistoputsari/poistoaine :)

    • Sanni

     Jes, näin sain juuri kuulla :)

 12. Salla

  Kiitos kuvausvinkistä! Mua kiinnostaisi kuulla tuosta aiheesta enemmänkin, eli kuinka otat onnistuneita ”beauty”-kuvia, nimenomaan kameratekniikan näkökulmasta.

  • Sanni

   Hehheh, voi kun osaisinkin antaa enemmäm vinkkejä… ^_^ Mä kyllä periaatteessa tiedän miten saisin parempia kuvia, eli juurikin siten että ottaisin kuvat aina kauempaa itselaukaisimella (mies ei osaa ottaa minusta meikkikuvia, eikä hän käytännössä juuri koskaan ole valoisaan aikaan kotona kuvia ottamassakaan ;)), mutta se on todella hankalaa (ennen kaikkea tarkennuksen kannalta), joten otan 95% meikkikuvista käsivaralla kauhistellen sitten kuvien horse face -efektille.

   Muita yleisiä vinkkejä ovat luonnonvalon käyttäminen (varmastikin aika itsestäänselvä :)), ja pieni sivuvarjo. Kuva siis kannattaa ottaa niin, että toiselle puolelle kasvoja lankeaa pieni varjo, näin kasvojen muoto tulee paremmin esiin ja ne näyttävät kuvassa kolmiulotteisemmilta.

   Kuvan luonteesta riippuen myös suuren aukkoarvon käyttö voi olla kaunistavaa. Suurta aukkoa käyttäessä tausta blurrautuu, ja oikein pienellä syväterävyydellä jopa kasvojen reunat blurrautuvat, ja voit keskittää kuvan fokuksen vaikka vain silmiin. Kuvasta tulee tällöin hieman, ehm, ”taiteellisempi”, vai miten sen nyt sanoisi. :) Pehmeämpi. Pieni pehmennys kaunistaa aina. Mutta jos tarkoituksena on ottaa tarkka kuva päivän meikkilookista, jossa meikin yksityiskohtien halutaan näkyvän, ei suuri aukko tietenkään toimi.

 13. Kiki

  Ihania pakkauksia ja epäilemättä sisältökin vakuuttaa muuten mutta miksei päivävoiteissa oo suojakerrointa??? Mur!

  • Sanni

   miksei päivävoiteissa oo suojakerrointa??? Mur!

   Luonnonkosmetiikkabrändeillä ei yleisesti ole suojakertoimellisia päivävoiteita, itse tiedän vain kaksi merkkiä joilta sellaiset löytyy. Syy on kosmeettinen – luonnonkosmetiikan keinoilla on hankala toteuttaa riittävää suojakerrointa niin, että voide samalla säilyy kosmeettisesti miellyttävänä. Mineraalipartikkelit kun aina vaikuttavat voiteen koostumukseen ja tekevät siitä jäykemmän ja nihkeämmin levittyvän.

   • Kiki

    Kiitos tästä infosta! En tienytkään tämän olevan syynä.

 14. TanjaP

  Todella kauniit pakkaukset,kyseinen merkki on mennyt multa ihan ohi. :p Ajattelin aluksi onko sinulla ollut luomi kasvoissa aina ^-^ syy vesikellon syntyyn kiinnostaa. :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.