Karkkipäivä
Karkkipäivä

Estelle & Thildin arvokas käsivoide

Rakas Estelle & Thild.

Nyt olen hieman pettynyt teihin.

ETkasivoide

Estelle & Thild -sarja täydentyi juuri käsivoiteella. Ja voi, miten ihanan tuntuinen se onkaan..! Sitä samaa, kermaisen paksua, tuttua E&T-koostumusta. Voide sopii tosin ehkä paremmin yö- kuin päiväkäyttöön, sillä se jättää ihon ainakin hetkeksi aika kiiltäväksi ja rasvaiseksi. Tuoksu on ihastuttava Neroli Bergamot.

ETkasivoide2

Mutta. Nyt on kyllä joku E&T:llä kolauttanut päänsä, sillä voiteelle on lätkäisty -mielestäni- aivan käsittämätön hinta. 19,50€. Luit aivan oikein. Käsivoide on siis melkein saman hintainen kuin E&T:n kasvovoide, ja saman hintainen kuin putsarit, ja kalliimpi kuin esim. shampoo. Logiikka?

Estelle & Thildin käsivoiteen litrahinta hipoo melkein Dr. Hauschkaa, joka edelleen pitää kärkisijaa tyyriimpien luonnonkosmetiikan käsivoiteiden listalla. Dr. Hauschkan muut tuotteet on tosin hinnoiteltu loogisesti käsivoidetta arvokkaammiksi.

Olen hieman pettynyt. Symppaan kyllä E&T:tä edelleen, mutta käsivoiteen olisitte voineet hinnoitella vähän järkevämmin.

P.S. Tää päivä oli tällainen harvinainen 3 x pieni postaus -päivä! ^_^

Kommentit (35)

 1. Ulpu

  No on siinä käsivoiteella hintaa! Eipä kyl tule ostettua tuollaisella hinnalla, vaikka varmasti olisi kokeilemisen arvoinen tuote. Harmi.

 2. Nea/ Fashioned in Finland

  Täytyy myöntää, että meni kipurajan yli, siis kun hyviä löytyy niin paljon halvemmalla! En kaupasta tuota mukaani noukkisi, valitettavasti.

 3. Marjo

  Uhhuh, hieman suolaista… Käsivoide on vielä semmoinen tuote, jolla tulee läträttyä välillä oikein kunnolla. Silloin on mukavampi, jos litrahinta olisi kohdillaan, vaikka kuinka hyvä tuote muuten olisikin.

 4. Jonayla

  Hinta kyllä ylittää kipukynnyksen hurjasti! :( Itse rakastan Laveran käsivoiteita, täyteläisiä, ihanan tuoksuisia, riittoisia ja hinta on kohdillaan. :)

 5. Sannu

  Pidän yökäsivoiteista, koska en päivällä muista käsiäni rasvailla, joten tuo kuulosti niin houkuttelevalta hintaan asti. Jää kyllä kauppaan, ellei hyvästä alesta satu joskus saamaan.

  • Sanni

   Joo, kyllä kaksi kymppiä käsivoiteesta on jo aika kova hinta. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään selektiivinen merkki. Ihmetyttää oikeasti mitä E&T:llä on ajateltu….

 6. Kirsi

  Et tainnut mainita postauksessa pakkauskokoa, vai onko se kaikille muille paitsi mulle itsestään selvä asia :) Jos en ole hankkimassa jotain tiettyä tuotetta, niin kyllä mä kaupassa vertailen tuotteiden litrahintoja enkä pelkästään tuotehintoja.

  • Sanni

   Pakkauksen koko on 75ml.

   Käsivoiteiden litrahintavertailua:
   Estelle & Thild 260€
   Dr. Hauschka 278€
   Sante 69€
   Lavera 65€-132€
   Melvita 152€-249€

 7. Helinä

  Minusta Madaran käsivoide on parhaimpia mitä muistan tällä hetkellä, hintaa näytti netissä olevan 10 verran (132.00 €/ltr ). (Ostin omani paketissa jossa oli muutakin, joten en tiedä mitä siitä maksoin)
  Tosi tyyristä, hyvä kun maltan kasvovoiteesta maksaa tuon hinnan. Hyvä hinta hyvästä käsivoiteesta on minusta 5-10 välillä.

 8. emma

  Kynsiasiaa käsirasvojen sekaan…

  Olen yrittänyt kasvattaa kynsiäki, mutta ne ovat herkkiä lohkeilemaan ja liuskoittumaan kun vähänkin kasvavat. Nyt ostin Avonilta kaksi kynsihoitoa, toinen on sellaisessa kynsilakkaputelin näköisessä pullossa (sitruunahoito), ja toista sivellään huulikiiltoaplikaattorin näköisellä sudilla.

  Miten usein kynsihoitoja kannattaa käyttää? Tykkään pitää kynsilakkaa, ja noita pitäisi paljaalle kynnelle laittaa. Juuri nyt kynteni ovat niin kamalan näköiset (kellastuneet tummien kynsilakkojen käytöstä) että on pakko pitää koko ajan lakat kynsissa. Mutta sehän rasittaa ja kuivattaa kynsiä hirveästi jos joka päivä poistan lakat ja laitan uudet kynsihoidon jälkeen…

  Riittääkö jos kerran pari viikossa laitan kynsihoidon vai onko siitä mitään hyötyä silloin?

  Ja oletko itse havainnut jonkin kynsihoitotuotteen ylitse muiden, jos haluaa vahvemmat ja pidemmät kynnet?

  Kiitoksia! : )

  • Sanni

   Ikävä kyllä sun pitäisi malttaa olla ilman lakkaa jonkun aikaa jos kyntesi ovat huonossa kunnossa ja haluat antaa niille parhaat mahdolliset ”eväät” vahvistua. Kynsihoitoja kannattaa ainakin alussa käyttää kuurina, eli ohjeiden mukaisesti päivittäin tai niin usein kuin mahdollista ainakin 2-3 viikkoa, sitten voi alkaa harventamaan 1-2 krt / viikko. Nyt en tosin tunne noita Avonin tuotteita, joten en yhtään tiedä millaista käyttöfrekvenssiä niissä neuvotaan.

   Mun kynsienhoitotuotteet nr. 1 on OPIn Nail Envy Original -hoitolakka ja mikä tahansa kynsiöljy, tällä hetkellä käytän Dependin myrttiöljyä joka on halvinta mitä markkinoilta löytyy. Mun kynnet tulivat kuntoon tällä yhdistelmällä geelikynsien jälkeen, kun kynnet olivat kaikkein hauraimmillaan.

   • emma

    Okei, kiitos vinkeistä! luulen että pidän hetken aikaa kynteni vielä lyhyinä, jotta saan nuo kauheat kellastumat pois, ja sitten aloitan tehokuurin.

  • Pandora

   Omat kynteni liuskoituivat ja katkesivat aiemmin heti, kun kasvoivat pidemmiksi, mutta syötyäni pii-tabletteja kynsien kunto parani huomattavasti. Olen toki myös öljynnyt kynsiäni, ja rasvaillut huuli- tai käsirasvalla.

 9. Satu

  Hei!
  Osaisitkohan antaa vinkkejä: Hakusessa puuteri, joka olisi pakattuna pahviseen rasiaan..ei siis sellaiseen normaaliin muoviseen koteloon.

 10. Scarlett

  Uskomattoman kova hinta tuollaisesta käyttötavarasta kuin käsirasva, vaikka olisikin hyvää. E&T on laadukas merkki, mutta tuollainen hinta on överi.

  Vitsit sentään tämä sun blogi on niin ylikiva, olen salaa lueskellut tätä jo vaikka kuinka ja kauan, ja nyt vasta oman bloggailuni aloittamisen jälkeen olen alkanut ”julkiseksi” lukijaksi lempiblogeilleni. Tämä sun blogi on jotenkin niin fresh muiden joukossa, tuot ihanasti omaa persoonaasi esiin kirjoituksissasi ja kuvissasi ja meikeissäsi. Olet jotenkin ”todellinen” henkilö, et sellainen etäinen niinkuin iso osa bloggaajista on. Olet jotenkin paljon vahvemmin läsnä blogissasi, kuin moni muu, jos niin voi sanoa. Toivottavasti tajusit jotain tästä höpinästä :D Mutta tiivistettynä, blogisi on aivan ihana. <3

  – Scarlett

  • Sanni

   Kiitos Scarlett! ^_^ Tajusin kyllä ”höpinän”, ja se toi hymyn huulille. :)

 11. :O

  hei!:) täänyt ei liity mitenkään asiaan, mutta kuulin tänään nrj:ltä, että jos nainen käyttää meikkejä raskaana ollessaan, se voi aiheuttaa lapselle kivessyöpää jne:O siis mitä ihmettä? kyllähän tietysti iholta voi imeytyä aineita lapseen, mutta syöpä? itselläni lasten hankinta on valovuosien päässä, mutta ihmettelin koko uutista..

  • Sanni

   Kuulin saman uutisen, mutta en ole tietotaidollisesti sellaisessa asemassa, että osaisin ottaa siihen kantaa. :)

   Kyllähän kosmetiikassa on paljon kemikaaleja, sehän on selvä, ja niitä kemikaaleja joutuu elimistöömme suun, silmien ja osittain varmaan ihonkin kautta (vaikka kosmetiikka ei saa imeytyä epidermistä syvemmälle). En ihmettelisi, vaikka näillä kemikaaleilla voisi olla jopa näin drastisia vaikutuksia, mutta toisaalta en ole biologi tai kemisti, joten tietoni eivät mahdollista tämän syvällisempää kannanottoa. :)

   • Mirri

    Niinpä.
    Esim. meikeissä käytetään useita myrkyllisiä ainesosia, mutta ”niin pieniä määriä, ettei niistä ole haittaa”. Kyllähän pienetkin määrät voivat elimistöön kertyä, ja olen tavannut esimerkikisi useampia kampaajia, joilla on työssään käyttämien kemikaalien aiheuttamia sairauksia.
    Eli ihan huuhaata tuo väite ei ole.

    Kun pitää tehdä paljon voittoa, niin käytetään halpoja, hyväksyttävän rajamailla olevia raaka-aineita. Ja kun tuotteisiin pitää saada esim. huikeita kestävyysominaisuuksia (vedenkesto yms.), niin sitten mennään taas saman matalan aidan yli. Seuraukset tulevat usein vasta niin monen vuoden kuluttua, ettei kovin kummoisia syy-yhteyksiä saada vedettyä, vaikka vuosien kosmetiikan käyttö olisikin kaiken aiheuttajana.

    Huulipuna ja -kiiltohan menee suoraan suun kautta sisään, ja molemmat voivat sisältää syöpää aiheuttavia kemikaaleja (jokin tutkimus nosti esille esim. L’Orealin punat sekä liudan selektiivisiä merkkejä, mutta en nyt tähän hätään saanut kaivettua sitä esille arvioitavaksi).

 12. Lellu

  Sanni auta! Olen tilaamassa lily lololta näytteitä ja kun sä nyt oot tilaillu sieltä niin kerropa mulle, että kai toi visa electron kortti toimii siellä? Kun painan siitä visa electron nappulasta että siis maksan sillä niin siinä pitää antaa kaikki ne kortti tiedot, niin kai tää nyt on luotettava tää lily lolo, kun siinä tarvitaan ne salasanat ym. uskallanhan laittaa ne siihen, kun muutenhan ei tilausta tule?

  Sori todella sekavasti selitin, mutta en ole ennen käyttänyt ulkomaisia nettikauppoja, niin en tiedä, että onko toi nyt normaalikin, kun ei tuu niitä tuttuja ja turvallisia OP palvelusivuja. En ole myöskään käyttänyt paypalia, olisiko se turvallisempi ja kätevämpi?

  Kiitän tuhannesti, jos osaat auttaa! :)

  Terv. Epäileväinen nettikauppatunari

  • Sanni

   Lily Lolo on erittäin turvallinen kauppa, joten en näe huolta kortin käytön suhteen. Itse en omista Visa Electronia, joten en osaa sanoa toimiiko se Lololla, mutta jos siellä Electronin logo on niin pitäisihän sen toimia. :)

   Mitä tarkoitat tuolla ’salasanalla’? Eihän pankki/luottokorttiin liity mitään salasanoja…? Vai tarkoitatko yleistä rekisteröitymistä Lolon sivulle? Kortilla maksaessa ulkomaisissa kaupoissa he pyytävät kortin numeron, voimassaoloajan (expiry date) ja luottokortin ollessa kyseessä 3-numeroisen varmistusluvun kortin takaa. En tiedä onko Electronissa sellaista.

   • Lellu

    Ok kiitos vastauksesta. Tarkoitin salasanalla tuota Security Code, tarkoittaako se siis tuota 3-numeroista varmistuslukua eikä siis sitä koodia, joka esim. automaatilla laitetaan? Anteeksi nyt kun vaivaan sinua, en vain millään osaa :D

    • Sanni

     Ei hätiä mitiä, saa vaivata! :) Jeps, security code on kortin toisella puolella oleva 3-numeroinen luku, allekirjoitusrivin päässä, ei se tunnusluku jonka näppäilet pankkiautomaatilla.

   • redshift

    Electroneissa on myöskin toi varmistusnumero siellä takana.

   • Mirri

    Ainakin aikaisemmin oli niin, että vain tietyn pankin Electron toimi nettikaupoissa (en muista minkä :( ).

    Jos salasanaa kysyy Lolon sivu, niin se tarkoittaa rekisteröityessä luomiasi salasanoja, joilla ei ole mitään tekemistä pankkiasioiden kanssa. Jos sinut taas ohjataan oman Suomen pankkisi sivulle, ja siellä pyydetään käyttäjätunnusta ja salasanaa, niin siihen sitten pankkisalasana.

   • Lellu

    Kiitos kiitos paljon! Olisi tosiaan mennyt koodin aivan väärin ilman apua!

 13. Kittynail

  Mulla on aina hakusessa täydellinen käsivoide, koska talvisin mun kädet kuivuu tosi pahasti.

  Nyt aloin käyttämään ihan vaan perusvoidetta apteekista ja se tuntuu imeytyvänkin yllättvän hyvin. Luulin, että sellainen ei imeytyisi hyvin.

 14. Anni

  Moikka! Kyselisin sulta semmosta, että tuleeko sulle mieleen miltään merkiltä sellaista oikein sähäkän pinkkiä eyelineria? Olen koittanut katsella, mut pah en löydä :/ Kajaleja on pilvin pimein, mutta ei eyelinereja..

  • Sanni

   Ei tule mieleen. :/ Melkein suosittelen ostamaan sähäkän pinkin mineraaliluomivärin, kastamaan eyeliner-siveltimen veteen ja tekemään rajauksen mineraaliluomivärillä.

  • Kuorotipu

   Varsinaista eyelineria en pysty vinkkaamaan, mutta Grimasilta löytyy veden kanssa käytettäviä kakkusia, missa on värejä aina paljon. Normi luomaritkin toimii myös veden kanssa käytettynä, mutta itseltä löytyy mm. hyvin pinkki tuommoinen ja tykkään <3

   http://www.grimas.nl/website/direct/index.php?browser=IE&version=8.0&taal=fi

 15. petra

  hei! kysymykseni ei nyt valitettavasti liity tähän postaukseen mitenkään..mutta olisin halunnut kysyä sulta, mitä mieltä olet i.d. bare mineral -tuotteista, etenkin siitä get started -paketista. hain tänään testerin kickistä, suosittelivat sävyksi medium originalia. kokeilin tuotetta nyt ensimmäistä kertaa ja olen tyytyväinen ulkoiseen lopputulokseen. mulla on kuitenkin hieman herkkä iho ja tuntuu, että tuote ”kiristää” ihoani ja tuntuu kuivalta? luin jostain, että iho kaipaa enemmän kosteutusta kun siirtyy mineraalimeikkeihin? onko tuo siis ”kuivuus” siis tavallista, olen myös kuullut että useille mineraalimeikki tai tietyt merkit eivät sovi..

  • Sanni

   Mun mielestä bareMineralsin tuotteet ovat hyviä, vaikkakin ylihinnoiteltuja. Get Started -kitti on kuitenkin hintalaadullisesti loistava, sillä satasella saat jo pelkästään laadukkaita siveltimiä melkein parin sadan arvosta, ja siihen päälle vielä itse mineraalit.

   On normaalia, että ihoa voi kiristää mineraaleihin siirryttäessä. Niissähän ei ole lainkaan kosteutta. Iho kuitenkin yleensä tottuu mineraaleihin ja tasapainottuu noin kahdessa viikossa, ja kuivuuden tunne katoaa. Mikäli kiristelyn tunne ei katoa, niin kuulut niihin, joille mineraalimeikki ei sovi. Mikään meikki ei tietenkään sovi kaikille.

 16. petra

  kiitos sinulle vastauksista! kiristys katosi päivän aikana ja tänään tuntui jo paremmalta, sillä laitoin kosteuttavampaa voidetta meikin alle :) kosmetiikkaliikkeissä id:n hinta kyllä hieman hirvittää, ehkäpä tilailenkin netistä :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.