Karkkipäivä
Karkkipäivä

Estelle & Thildille meikkisarja

Ruotsalainen luonnonkosmetiikkasarja Estelle & Thild on julkaissut ”kaikessa hiljaisuudessa” meikkisarjan.

Kaikessa hiljaisuudessa siinä mielessä, että Suomessa kokoelma ilmestyy vasta syyskuussa ja kun harvemmin tulen käyneeksi E&T:n kotisivulla, en ollut huomannut että sinne on ilmestynyt värikosmetiikkaa. Havahduin vasta kun sain sähköpostiin kutsun Suomen lanseeraustilaisuuteen. Google tietää kertoa, että meikit on lanseerattu Ruotsissa toukokuussa.

Jutun kuvat Estelle & Thildin sivulta.

Estelle & Thild meikit

Ecocert-sertifioitu kokoelma kantaa nimeä Biomineral Makeup.

Sarjaan kuuluu meikkivoide, kivipuuteri, poskipuna, aurinkopuuteri, luomivärejä, kaksi erilaista maskaraa, huulipuna, huulikiilto, sävytetty huulirasva ja siveltimiä.

EstelleThild_meikit_ES_FridaG_9076

Estelle & Thild meikkivoide

Meikkivoiteita on kuudessa sävyssä.

EstelleThild_huulimeikit

Huulikiiltoja ja -punia on kumpiakin 10 sävyä, huulirasvoja kolme + yksi sävytön.

Sävytetty huulirasva on kuulunut Estelle & Thildin valikoimaan jo pitkään eli sitä voi kai pitää sarjan alkuperäisenä meikkituotteena. :)

EstelleThild_poskipuna

Ulkopakkaukset ovat tuttua E&:Tn kukkaistyyliä.

EstelleThild_maskara

Sarjan muotokieli tuo vahvasti mieleen brittiläisen Lily Lolon.

Saako joku muukin tämän viban..?

EstelleThild_luomivari

Luomivärejä on 16 ja sävymaailma on odotetusti neutraalin hillitty, muuta en Estelle & Thildiltä odottaisikaan.

Mutta nyt joudumme vielä odottamaan syyskuuhun että pääsemme hipelöimään tuotteita livenä. :) Virallinen Suomen lanseerauspäivä on 1.9.

Kuka innostuu Estelle & Thildin värikosmetiikka-aluevaltauksesta?

Itse odotan erityisen uteliaana ripsivärien ja meikkivoiteen toimivuutta, nämä kaksi tuotetta kun ovat luonnonkosmetiikan haastavimpia.

Kommentit (18)

 1. Johanna

  Täällä Ruotsissa asuvana olen onnekseni jo päässyt testailemaan tuotteita. Tuntuma on tosi tosi positiivinen! Nestemäinen meikkivoide levittyy luonnonkosmetiikaksi äärimmäisen hyvin, myös verrattuna normikosmetiikkaan. Myös värejä on hyvin vaaleillekin. Luomivärit ovat ihania, niitä ostan heti muutaman kun tilipäivä tulee :) Pigmenttisiä ja hyvin häivyttyviä ja ihanat sävyt. Ainoa huono puoli mitä huomasin oli että puuterista ei löydy vaaleaa sävyä ollenkaan, valein sävy oli sellaista medium-luokkaa. Huulipunia olisin testannut kanssa, mutta niitä ei ollut vielä ainakaan omaan Kicksiini tullut. Olin tosi innoissani kun kuulin että E&T lamseeraa meikkisarjan ja testaamani tuotteet kyllä ylitti (melko suuret) odotukset!

 2. Nimetön

  Eipä taaskaan liity postuksen aiheeseen, mutta tuli mieleen vanhoja saippuaklähmä-postauksiasi lueskellessa, että oletko kokeillut Nurmen palashampoita? Itse nimittäin vähän aikaa sitten kokeilin merkin avocado oil -palaa eikä omia hiuksiani ainakaan klähmännyt yhtään :) Toisaalta, saattaa olla enemmän hiustyyppien kuin palashampoomerkkien välisiä eroja

  • Sanni

   Mulla on Nurmen palashampoita odottamassa testausta mutta koska ne ovat saippuasaippuaa (eivätkä siis kiinteää sulfaattishampoota kuten esim. Lushin palashampoot jotka toimivat minulla tosi hyvin), en ole ollut ihan hyperinnostunut ottamaan niitä testiin. Etenkin kun tänä vuonna on ollut jonossa koko ajan niin paljon houkuttavampia ja kiinnostavampia nestemäisiä shampoita.

   Ehkä jonain päivänä :)

 3. Kielo

  Ainakin sävyt miellyttää silmää kovasti. Olen luonnollisen meikin ystävä ja pehmeät roosan sävyt puhuttelee aina ?

 4. Katri

  Odotan kyllä mielenkiinnolla, etenkin tuota meikkivoidetta! Ripsiväriäkin oli jossain blogissa kehuttu. Hinnaltaan taitavat olla keskitasoa, sillä ainakin Ruotsissa huulikiillot maksavat 199 kr ja meikkivoide 299 kr. Ovat siis sellaisissa hinnoissa, etten sokkona ilman blogiarvosteluja uskaltaisi ostaa kokeiluun vaikka kuinka himottaisi :D
  Jotenkin sitä on tullut melkein riippuvaiseksi muiden käyttäjäkokemuksista, että osaa välttää pahimmat karikot ja toisaalta myös kartoittaa ne itselle mahdollisesti toimivat tuotteet. Seikkaperäisestä ja rehellisestä blogistasi onkin monet kerrat ollut kosmetiikkaostoksilla suurta hyötyä, toki osittain myös aktiivisten kommentoijien vuoksi :)

 5. Mariam B

  Ahh tätä on odotettu!! Etenkin tuo puuteri kiinnostaa :) Pitää ostaa sitten kun tulen siellä Pohjolassa käymään, tänne Espanjaan nuo varmaan rantautuvat vähän hitaammin..

 6. Mohn

  Kiinnostaa kyllä! Taisi olla Jolie-boksi mistä tuli joskus merkin sävytetty huulikiilto ja minä, joka en yleensä juurikaan käytä saati pidä huulikiilloista, ihastuin siihen todella paljon, se on ollut ihan vakkarikäytössä mikä on minulle aika epätyypillistä.

 7. maria

  Mulla oli tälle aamulle vähän vielä unipöhnät aivoissa, kun yhtäkkiä löysin itseni miettimästä että minkä vuoksi joka kerta, kun lanseerataan joku uusi meikkisarja, pitää ottaa uudet kuvat meikeistä: miksei vain käyttäisi niitä vanhoja kun ihan samaltahan ne näyttää. No, tästä loogisena jatkumona mietin, että jotenkin silleen tuhlausta, että samat vanhat meikit vaan laitetaan uuteen pakkaukseen ja lanseerataan uutena sarjana!

  Uniaivojen mielestä selkeästi kosmetiikassa ei koskaan tapahdu mitään kehitystä koostumuksen tai minkään suhteen! :D

  • Sanni

   Myönnän että en ihan oivaltanut uniaivojen logiikkaa… :D Kokevatko uniaivot esimerkiksi jonkun merkin pakkausuudistuksen niin huomaamattomana (eli pakkauksissa juuri mikään ei mmuutu), ettei uusista pakkauksista tarvitsisi ottaa kuvia markkinointia varten..? :) Sisältöhän ei aina tuotteissa muutukaan pakkausuudistusten myötä mutta mun mielestä, kun joku merkki pakkauksiaan uudistaa, ero on selkeä edellisiin.

   • maria

    Lähinnä siis, että miksi pitää ottaa kuvat malleista meikissä uudestaan. Selkeästi unisen mielestä esim. hiustyylit tai meikkien värisävyt, tai vaikka silmärajaustyylit eivät muutu vuodesta toiseen. ”Ihan hyvin vois käyttää samoja kuvia kuin kymmenen vuotta sitten.” :P

    • Sanni

     Aaa, no nyt ymmärrän :)

 8. Nainen Hämeestä

  Ai että! Odotan kyllä innolla syksyä ja sitä, että pääsen testailemaan Estelle&Thildin meikkejä. Tai minäpä taidan ostaa jo Tukholman turneellani kyseisiä meikkejä. Olen tykännyt kovasti sarjan silmänympärysvoiteesta. Yksi suosikeistani.

 9. R

  Jee! Olenkin vähän odotellut koska E&T lähtee meikkimarkkinoille. ?

 10. Mia / Beauty Highlights

  Oi miten kauniin näköisiä! Ulkoasu todellakin kolahtaa. Näitä pitää kyllä testailla, kun ilmestyvät :) Muutamia ihonhoitotuotteita oon sarjalta kokeillut ja tykännyt kyllä jokaisesta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.