Karkkipäivä
Karkkipäivä

Estelle & Thild Violet

Sympaattiselta luonnonkosmetiikkamerkki Estelle & Thildiltä on keväällä ilmestynyt uusi tuoteperhe. Sarja kasvaa mukavan hitaasti, ja on tähän mennessä täydentynyt vuosittain vain muutamalla uudella tuotteella. Eikä edes joka vuosi. :) Minusta se on jotenkin miellyttävää kosmetiikkateollisuuden välillä hysteerisen tiheiden lanseerausten keskellä.

Uusi tuoteperhe kantaa nimeä Violet, vaikkeivat tuotteet tehojaan orvokista saakaan. Orvokki esiintyy tuotteissa vain tuoksuna. Estelle & Thild on valinnut nimetä jokaisen sarjansa jonkun kukan tai kasvin nimellä, eikä edellinen Lily-sarjakaan sisältänyt nimikkokasviaan liljaa. Mutta mikäpäs siinä, kukat ovat vetoavia ja E & T:n pakkausdesign aina yhtä kaunista. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Violet-perhe on luotu hoitamaan selluliitista ja kiinteyden puutteesta kärsivää ihoa. Sarjaan kuuluu vartalokuorinta, kiinteyttä ja tasaisempaa ihoa lupaava vartaloemulsio sekä selluliittia vastaan taisteleva, nestekertymiä poistava vartaloöljy.

Sain tuotteet testiin Jolielta. Estelle & Thild on pikkuhiljaa kasvattanut Suomen myyntipisteitään oltuaan ensin pitkään yksinoikeudella vain Kickseissä. Mielenkiintoisesti Jolie on Suomessa ensimmäinen varsinainen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut myymälä joka sai E & T:n valikoimaansa. Jotenkin sitä olettaisi että E & T:tä luonnonkosmetiikkamerkkinä olisi jo aiemmin löytänyt ekokaupoista…!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Violet-vartalokuorinnassa on käytetty kuorivana ainesosana hydrattua silikaa, jota on myös pienemmäksi jauhettuna Lily-sarjan mikrokasvokuorinnassa. Ainesosa on mineraaliperäinen. Rakeet ovat aika karkeita, ja sanoisin että Violet-kuorinta on tosi tehokas. Ihan toisesta ääripäästä esimerkiksi Weledan Birch Body Scrubbiin verrattuna. Koostumus on emulsiomainen, tämä ei siis ole vaahtoava, ns. suihkuputsari. Selluliitin hoidon yhteydessä kuorintaa suositellaan käytettäväksi ongelma-alueilla jopa joka toinen päivä.

Violet Firming Lotion on tuttua Eestelle & Thild -vartalovoidelaatua. Kuten on jo aiemmin käynyt selväksi, pidän E & T:n vartaloemulsioita markkinoiden parhaina! Itse en ole millään muulla voiteella saanut  yhtä pehmeää ja sileää ihoa. Violet-emulsio on valikoiman kahteen muuhun body lotioniin verrattuna koostumukseltaan kevyempää. Täyteläisissä Bergamot- ja Baby & Child -vartaloemulsioissa on heti veden jälkeen useita öljyjä ja sheavoita, Violetissa taas  kevyttä auringonkukansiemenöljyä jota seuraavat kukkaisvedet, oliivipohjaiset emulgaattorit, glyseroli sekä aktiiviaineet vihreä tee ja vihreä kahvi. Mieto orvokintuoksu on aivan hurmaava..!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slimming Oil’in bioaktiiviset ainesosat lupaavat poistaa elimistön haitta-aineita ja ehkäistä selluliitin kehitystä. Vihreästä kahvista saatava kofeiini poistaa ylimääräisiä nestekertymiä ja edistää mikroverenkiertoa.

Öljyn inci on lyhyt ja ytimekäs: auringonkukansiemenöljy, kahvipavun siemenuute, vehnänalkioöljy, arganöljy, hajuste, e-vitamiini. Näistä ainesosista kahvipapu on ainoa varsinainen anti-selluliittiainesosa. Muut ainesosat pehmentävät ja tekevät ihoa elastiseksi.

Violet Slimming Oil jättää ihon selkeän öljyiseksi, ja käsittely kannattaa ajoittaa sellaiseen vuorokaudenaikaan jolloin ei heti tarvitse pukea vaatteita päälle. Jos käsittelyn tekee iltaisin juuri ennen nukkumaanmenoa, laittaisin melkeinpä jonkun pyyhkeen vuoteelle ettei lakana mene öljyyn. ;) Saattaa tietysti olla, että kuivaihoisemmalla öljy imeytyy paremmin. Minun ihoni jää öljyisen tuntuiseksi.

. . .

Nyt kun eilen mainostin, että luvassa on arvonta, niin odottaisitte tietenkin jutun sisällön perusteella että voittona olisi Violet-sarjan tuotteita. Vaan eipä olekaan! :) Jolielta kysyttiin, haluaisinko valita voitoksi nimenomaan omat Estelle & Thild -suosikkini, ja tottahan maar halusin! :)

ET_arvontatuotteet_

Niinpä teillä on nyt mahdollisuus voittaa suurimmat E & T -lempparini eli THE ”pepunpehmentäjä” Neroli Bergamot Body Lotion sekä THE kasvojenkosteuttaja eli Ruususeerumi!

Juttua näistä tuotteista löytyy blogista täältä:

Peppu ei valehtele

Kesäihonhoitoa

Vuoden 2011 parhaat tuotteet

Arvontaan osallistut seuraavalla tavalla: minua kiinnostaisi kuulla, millaisia tuotelöytöjä olette tehneet Karkkipäivän kautta? Jos nyt ylipäätään olette tehneet minkäänlaisia. ^_^ Voitte kertoa niin hyvistä kuin huonoistakin tuotekokemuksista, eli onko Karkkipäivän kautta löytynyt jotain todellisia suosikkeja tai osoittautuiko joku mun intoilema tuote teillä ihan flopiksi. :) Ja jotta arvonta olisi reilu kaikille, niin toki tekin, jotka ette ole koskaan mitään tuotetta Karkkipäivän innoittamana kokeilleet, saatte osallistua! :) Te voitte puolestaan kertoa jotain muuta hauskaa, surprise me! :D

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 14.7. klo 21.00 saakka.

Jätä sähköpostiosoitteesi kommenttilaatikkoon sille varatulle riville.

Kommentit (319)

 1. Tuula

  IsaDoran beige kajal, Urban Decayn Primer Potion ja Evelyn & Crabtreen kasivoide. iHerbin Atkins-patukat. :)

 2. Satu

  Se Lumenen seerumi on ollut toimiva :) Lisäksi olen blogisi innostamana alunperin alkanut leikitellä luomiväreillä, ja taisinpa täältä opetella suttaamaan ensimmäiset smokey eyetkin.

 3. Laziness

  En muista olenko kosmetiikkalöytöjä tehnyt sinun kauttasi, mutta jotain kyllä -ne tonnikalapullat! Ah nam. :)

 4. Outi

  En ole ostanut tuotteita, ostan muutenkin liian harvoin mitään, monesti kosteusvoide loppunut pari viikkoa ennen kuin ostan uuden. Eh, parannettavaa on, ja tuota Neroli Bergamot Body Lotion ía kyllä haluaisin kokeilla. :> Mutta siis pääasiassa olen ihaillut sinun meikkaustaitojasi. :)

 5. Jenni

  Lily Lolon mineraalimeikkipohjan ostin aikoinaan luettuani siitä Karkkipäivästä. Myös Madara on tullut tutuksi blogisi kautta. Yleisesti olen saanut paljon loistavia vinkkejä, joten suuri kiitos, että jaat kosmetiikka- ja muutakin tietämystäsi meille lukijoille! :)

 6. Starenly

  Itse rohkaistuin ostamaan Lily Lolon mineraalimeikkejä blogisi myötä ja avustuksella. Myös joitain muita luonnonkosmetiikkaan liittyviä tuotteita olen testaillut ja innostunut ostamaan, esimerkiksi kosteusvoiteita (vaikka tähän hätään en ihan muistakaan minkä merkkisiä). Jotkut blogissasi esittelemät luonnonkosmetiikkaan liittyvät tuotteet taas ovat edelleen hankintalistallani kuten Weledan suihkusaippuat ja juurikin nuo seerumit. E&T:n tuotteista muistan ostaneeni nerolin tuoksuisen kasvoputsarin, josta tykkäsin kyllä kovasti. :-)

 7. Magda

  Mulla on varmaan mielessä ollit 101 tuotetta, joita olen suosituksestasi ajatellut kokeilla, mutta tosipaikan tullen en niitä koskaan muista. Pitäisi siis kirjoittaa ihan kaikki johonkin vihkoon. Olen lisäksi suht pihi kosmetiikan suhteen ja ostan y,eensä uutta vain jos vanha loppuu. Ja nehän kestää. Ainoastaan rasvoja löytyy melkoinen kokoelma johtuen atooppisesta ihostani.

  Muistan kuitenkin, että olemme olleet yhtä mieltä siitä, että Lancomen Hypnose-maskara on yksi parhaimmista. :)

 8. ensu

  Täältä on tullut poimittua luonnonkosmetiikatietoutta, ainakin!

 9. RainDrop

  En muista olisinko loytanyt sun blogin kautta erityisesti mitaan yksittaista tuotetta, mutta tata blogia lukemalla olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja oletkin esitellyt tosi monia kivan kuuloisia tuotteita ja sarjoja. Myos tuotteiden incien lueskeluun olen saanut paljon apua. Etta siina ehka ne merkittavimmat asiat, jotka ovat vaikuttaneet mun kosmetiikkakulutukseen :)

 10. Kikkis

  Ostin sen Kicksin BB-siveltimen luettuani arvostelusi. Oikeastaan ostatin sen siskoltani toiselta puolelta Suomea, koska omalla paikkakunnalla ei ole enää Kicksiä.. Se Lorkun BB oli pakko myös saada ja vaalea tuubi on lähes tyhjä. :) Tumma odottelee että ruskettuisin (HAH, you wish!!). Ja koska puhelet paljon Yves Rocherista, uskalsin kääntyä vanhan ”ystävän” puoleen ja katsastaa heidän nykyisen tarjontansa. Joudun kyllä toteamaan, että kasvovoiteiden tuoksut olivat valtava pettymys kun nuuskin myymälässä. Myyjäkin varmaan piti minua nirsoilijana, kun ynisin kaameista tuoksuista. Silti minulla on kuivan ihon geeliputsari ja kasvovoide -combo kokeilussa. Hyvin toimii kyllä, mutta rasva haisee pahalle edelleen. :D Huulipunankin ja kynsilakkaa ostin, mukavia ovat! Lisäksi sen Retropicalin petroolin kynän, jossa olikin yllätyksekseni todella hyvän oloinen hinta-laatusuhde! Että on siellä Yvesillä tosiaan hyviäkin tuotteita!

  Innokkaana iHerbistinä olen tilaillut esimerkistäsi siemeniä ja Atkins-patukoita. Ihan vaan en ymmärrä, mihin sitä Gomasiota voi käyttää, ostin mutta en vaan ymmärrä mihin sitä laittaisin? :D Se on ehkä sellainen, mistä innostuin hivenen liikaa ja ryntäsin suinpäin testaamaan..

  Yhden suuren pettymyksenkin toki olen kokenut: LivBoxissa tuli kehumasi Laveran eyeliner, joka oli kyllä jäljeltään ohut, mutta huono. :( Rapisi ja jos ei kerinnyt rapista pois, herkästi vuotavat silmäni kyllä levittivät sen pitkin naamaa, vaikka harvemmin noin käy muilla tuotteilla.

  • Sanni

   Olen kuullut monilta muiltakin, että Laveran eyeliner rapisee pois. Itsekin tein myöhemmin sen havainnon, että jos hankaan silmää, rajaus tosiaankin irtoaa (mikä ei tapahdu muiden rajausten kohdalla). Eli tällä pohjalla ymmärrän nyt näitä negatiivisia kokemuksia, vaikka aluksi ihmettelinkin niitä. Itsestään tuo eyeliner ei mulla kuitenkaan rapise pois, vaan pysyy ihan iloisesti koko päivän. Irtoaminen vaatii mulla siis hankauksen.

   Mitä vuotaviin silmiin tulee, luonnonkosmetiikan eyelinerit tai maskarat ei harmillisesti sitä tosiaan kestä. :/ Siitä varoitinkin jo Laveran Eyeliner -esittelypostauksessa.

   Mutta kiva kuulla että olet löytänyt monia muita hyviä tuotteita! :)

   Gomasiota voi laittaa lähestulkoon kaikkiin ruokiin :D Itse käytän sitä salaattiin, wok- ja uunivihanneksiin, paistetun kalan päällä ja kermaviilikastikkeita maustamassa.

 11. Jenni

  En ole varsinaisesti ostanut mitään blogisi perusteella, mutta käytän tätä yhtenä tietolähteenäni työni tukena. Tuotetestailujesi perusteella osaan kertoa asiakkaille niistä tuotteista astetta paremmin, mitä en ole itse vielä ehtinyt kokeilemaan. :)

 12. Doris

  Isoin juttu mitä olen Karkkipäivän kautta löytänyt on Lily Lolon mineraalipohja. Sitä kautta olen löytänyt tieni brittiläisiin nettikauppoihin ja päässyt käsiksi myös esim. ud:n ja too facedin luomivärinpohjustajiin.. Sekä tietysti Lolon muihin tuotteisiin! Lisäksi blogin innoittamana olen opetellut alkeet incien tulkitsemisesta, jonka koen hyödyksi erityisesti vartalovoiteita ostaessa sekä aknenaamalle sopivien tuotteiden kokeilussa..

 13. Eva

  Ostoslistallani on vaikka mitä blogistasi bongattuja tuotteita! Varsinkin Korresin tuotteet houkuttavat kovasti ja nyt uusimpana tuo DKNY:n Be Delicious stick! Nyt odotellaan vain äkkirikastumista että pääsisi näitä tuotteita shoppaamaan! Blogisi kautta olen innostunut meikkaamisesta ja ihon hoidosta taas ihan uudella tavalla! Kiitos!!
  P.s. Ja tonnikalapullat on meillä ihan vakkariruokaa, nam!

 14. Essi

  Olen löytänyt blogisi kautta luonnonkosmetiikan ja mineraalimeikit. Itselläni on todella rasvoittuva, mutta herkästi ärtyvä iho. Blogin juttujen innoittamana tilasin Lily Lolon meikkejä, joista meikkipohja on parantanut ihoni kuntoa ja vähentänyt finnejä hirveästi aikaisempiin marketin meikkivoiteisiin verrattuna. Luonnollinen ja kevyesti peittävä lopputulos on mielestäni vain parempi, kuin nahkea pakkelikerros. Eli siis paras koskaan tekemäni löytö! :D

 15. satu

  Ehkä parhaita löytöjä ovat olleet Lily Lolon Oh la la poskipuna ja Make Up Foreverin HD Foundation, molemmat erinomaisia tuotteita! Talvella ostettu HD Foundation on tosin tällä hetkellä liian vaalea, enkä henno kesäksi ostaa toista putelia, mutta Lumenen CC-voide korvaa hyvin :)

  Meikkipohjat kiinnostavat aina, erityisesti koska meillä on samansävyinen iho. Sinä vain taidat ruskettua enemmän :). Luonnonkosmetiikka on myös kiinnostavaa ja oli kiva kuulla että Suomessakin valmistetaan jotain. Suosin mielelläni kotimaista työtä, kun vain entiset varastot tyhjenevät..

 16. Anna

  Ostin swartzkopfin blonde sprayn, mutta se on edelleenkin kokeilematta. Ollut vuoden päivät. :D

 17. Maria

  Tutustuin kauttasi Lily Lolon mineraalimeikkeihin, ja ovat edelleen parhaita mitä olen kokeillut, joten kiitos sinulle! Monia vinkkejä olen saanut, eikä pelkästään kauneudenhoitoon, vaan karppaukseen ym ym. iHerb postauksesi kautta löysin myös maailman parhaan pähkinävoin, jota joku lukijasi suositteli: Justin’s Maple Almond Butter (njam!!) Siinä on yllättävän vähän hiilareita.

 18. Marisa

  En muista että olisin oikeastaan ostanut postaamiasi tuotteita. Tuotesarjat muuten ovat tulleet tutummiksi ja mielenkiintoisimmiksi (esim. Korres, Lavera, Weleda…) Olen saanut paljon myös tietoa esim. inceistä ja kosmetiikan kemiasta, nettikaupoista, meikkaamisesta, jopa matkailusta! ;) Erityisen kiinnostunut olen nyt viime aikojen postauksista ollut tuosta DKNY:n Be Delicious antiperspirantti(!)-stickistä ja Givenchyn Bloom-tuoksusta, lisäksi muutamista muistakin tuoksuista…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.