Karkkipäivä
Karkkipäivä

Estelle & Thild -seerumiarvonta

Sattui niin, että mulle tupsahti vahingossa kaksi kappaletta Estelle & Thildin ruususeerumia, ja sain luvan laittaa toisen arvontaan. Nyt siis kaikki kuivaihoiset, päälle kolmekymppiset osallistumaan! :)

RoseOttoSeerumi

Estelle & Thild Rose Otto -seerumi on tarkoitettu kuivalle ja/tai ikääntyneelle iholle. Siitä kerrotaan näin:

Luonnonmukainen aktiivinen ”age prevent” seerumi imeytyy ihoon nopasti ja antaa sille runsaasti kosteutta, vitamiineja ja antioksidantteja. Melonin A, B ja C–vitamiinit antavat iholle uutta energiaa ja voimaa. Mustaviinimarja- ja männynneulasuutteista eristetyt tehokkaat antioksidantit, flavonoidit ja polyfenolit suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja estävät ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Itse en ole vielä seerumia kokeillut, sillä odotan talvea ja parempia testausolosuhteita kun iho on pakkasten myötä kuivunut.

Osallistut arvontaan kertomalla, miksi juuri sinun pitäisi saada Rose Otto -seerumi. Osallistumisaikaa on perjantaihin klo 12:00 saakka. Laita kommenttiin sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville, se näkyy vain minulle.

Samaan tyyliin kuin kesäarvonnassa, katson fiiliksen mukaan lähteekö seerumi parhaat perustelut antaneelle osallistujalle, vai suoritanko ns. perinteisen arvonnan. Tai mahdollisesti arvon parhaiden perustelujen kesken. ^_^

Kommentit (149)

 1. nipa

  Olen nelikymppinen nainen, jonka lotkottavan naaman pelastus voisi olla moinen ruususeerumi – uskon ihmeisiin!

 2. Piiku58

  Olisi kiva edes joskus voittaa jotain hyödyllistä.

 3. tj

  Tämän voisi antaa lahjaksi omalle rakkaalle vuosipäivän johdosta.

 4. Aija

  Onnetar harvemmin suosii, mutta josko nyt suosisi kun tuote kuulostaa melkein liian hyvältä ollaksen totta…

 5. sara

  Äidin puutarhuriopiskelut on loppusuoralla ja vielä jaksaa, joku palkinto pitäisi sille antaa, tällä voisi aloittaa! :)

Kommentoi »

Comments are closed