Karkkipäivä
Karkkipäivä

Estelle & Thild: putsareita ja huulirasvoja

Parit tuotearviot lempparimerkkeihini lukeutuvan Estelle & Thildin tuotteista.

(Ohoh, edellisestä E&T-jutusta on jo vierähtänyt 8 kuukautta..!)

EstelleThild_putsarit_IMG_2989

Multi-Action Cleansing Gel ja Eye Make Up Remover

Kun E&T runsas vuosi sitten uudisti puhdistustuotelinjansa, puuttui valikoimasta tuolloin kokonaan silmämeikinpoistoaine. Aukko paikattiin sittemmin öljypohjaisella kaksifaasi-putsarilla joka lupaa poistaa all traces of makeup. Vaikka tuotekuvauksessa ei puhuta vedenkestävästä meikistä, oletan tuotteen kykenevän (joillain muilla kuin minulla, mihin tulen justiinsa ;)) poistamaan myös vedenkestävän meikin koska kaksifaasiset putsarit ovat käytännössä aina sellaisia.

Lyhyestä virsi kaunis: E&T:n silmämeikinpoistoaine ei toimi minulla. Mikä oli odotettavaa, sillä öljyiset silmämeikkiputsarit eivät jostain kumman syystä koskaan toimi minulla kovin hyvin tai lainkaan. Luomiväri liukenee puhdistusaineeseen joten kuten, mutta ripsiväri ei hievahdakaan. Tämä on kemialliselta kannalta outoa sillä ripsivärin todellakin pitäisi liueta öljymäiseen aineeseen. Minun ripsissäni näin ei vain tapahdu. Eipä tästä tuotteesta siis sen enempää.

Multi-Action Cleansing Gel on hyvin tyypillinen luonnonkosmetiikan geeliputsari: koostumus on hyytelömäinen, vaahtoavuus mieto ja ihofiilis huuhdellessa niljainen. Normikosmetiikan geeliputsareihin verrattuna E&T:n putsari on hellävarainen ja vähemmän kuivattava, mikä tekee siitä hyvän valinnan kuivaihoiselle geelipuhdistusaineiden ystävälle. Itse en kuitenkaan kuulu tämän putsarityypin faneihin (vaahtoa, kyllä kiitos, mutta ei niljaisena geelinä) joten en lähde omasta puolestani tätä hehkuttelemaan. Virve taas ihastui tähän täysillä. Geelistä on sittemmin ilmestynyt myös hajusteeton versio.

EstelleThild_LipBalm_IMG_2056

Seuraava paketti uunista ulos: Estelle & Thildin uudistuneet sävyttävät huulirasvat.

E&T:n Raspberry Lip Balm -nimellä kulkeneet huulirasvat ovat päivittyneet uuteen koostumukseen ja sävyjäkin on vähän tuunattu. Sain kokeiluun murretun pinkin Peony Pink – sävyn ja kirkkaanpunaisen Rosie Red -sävyn.

Rosie Redin annoin ystävälleni joka on huulimeikkituotteiden suurkuluttaja ja toisin kuin minä, käyttää usein myös kirkkaanpunaisia sävyjä.

EstelleThild_LipBalms_IMG_2061

Peony Pink -sävy on huulilla niin läpikuultava että se tuo hädin tuskin sävyä. Koostumus on miellyttävä ja tuntuu huulilla tosi mukavalta ensimmäiset 10 minuuttia, mutta sitten tapahtuu se kasviöljypohjaisille huulirasvoille tuttu imeytyminen: pian huulilla ei tunnu olevan enää mitään. Ystäväni kertoi samaa Rosie Red -sävystä, rasva vain ”katoaa”. Huulet tuntuvat nopeasti taas kuivilta ja on laitettava lisää tuotetta.

Edellisen kasviöljy vs. mineraaliöljy huulirasvoissa –pohdiskeluni yhteydessä yksi lukija kommentoi, että risiiniöljyllä olisi myös kuivattava vaikutus. Estelle & Thildin huulirasvojen pääraaka-aine on risiiniöljy. En sitten tiedä voisiko risiiniöljy olla yksi tekijä näiden kuivattavilta tuntuvien, nopeasti huulten pinnalta katoavien huulirasvojen kokemuksen takana.

E&T Lip Balmin inci: risiiniöljy, mehiläisvaha, jojobaöljy, palmitiini/steariinitriglyseridi, hyrdolysoidut jojobaesterit, sheavoi, jojobaesterit, vesi, silica, vaniliiniaromi, väri- & kimallepigmentit.

EstelleThild_vanha_LipBalm_IMG_2065

E&T:n vanha, sävyttämätön Raspberry Lip Balm kulkee minulla yhdessä laukuistani hätävarahuulirasvana joka pelastaa paremman puutteessa. Huulirasvariippuvaisena olen kätkenyt huulirasvoja kaikkiin mahdollisiin paikkoihin etten vain olisi ilman Blistexin unohtuessa jonnekin. Isossa käsilaukussa on ainakin kaksi, pienessä yksi ja kuntosalikassissakin kaksi, ja kaikkien eri takkien taskuissa yksi ^_^ :D

En tiedä onko tämän pahempaa huulirasva-addiktia olemassakaan… Samaistuuko joku muu?

.

Hintatietoja:

Multi-Action Cleansing Gel 18,90€ / 150 ml

Eye Make Up Remover 18,90€ / 150 ml

Lip Balm 12,90€ / 15 ml

.

Seuraavan Estelle & Thild -jutun aiheena BioDefense-sarja. Odotettavissa toukokuussa. :)

Kommentit (37)

 1. Ii

  Tätä samaa olen ihmetellyt!! Ostin hautajaisiin vedenkestävän ripsivärin, ja hätäpäissäni ajattelin poistavani sen Ceridal-ihoöljyllä, kun pikainen googletus kertoi sen toimivan. Kissan jalat!!! Ripsiväri ei tosiaan hievahtanutkaan, vaikka hinkkasin öljymäisillä ja emulsiomaisilla putsareilla ja Ceridalilla. Joskus teininä muistan käyttäneeni Aqualan L:ää vedenkestävän meikin poistoon mutta sitä ei nyt sattunut olemaan.

  Lorealilla oli joskus sellainen vihreä putsari (nimeltään ehkä joku DemaQ express tms) jolla muuten lähti naamasta mikä vain! Samaa sarjaa oli myös vaaleanpunaisena tuubina. Piru kun näitä ei ole enää vuosiin myyty!

 2. Sanna

  Mä kattelin yks päivä noi Estelle Thildin tuotteita, yks asia alko mua mietityttää.
  Minkä takia niissä ei ole parasta ennen päiväystä?
  Kumminkin kaikissa muissa luonnonkosmetiikka merkeissä on.
  Osaatko sanoa minkä takia näin? :)

  • Sanni

   Minkä takia niissä ei ole parasta ennen päiväystä?
   Kumminkin kaikissa muissa luonnonkosmetiikka merkeissä on.
   Osaatko sanoa minkä takia näin? :)

   Kun pakkauksesta uupuu parasta ennen -päivämäärämerkintä, ja sen tilalla on avattu purkki + numero -symboli, se tarkoittaa sitä että tuote säilyy valmistuksen jälkeen hyvänä yli 30 kuukautta (avaamattomina). Mikä on kieltämättä erikoista luonnonkosmetiikassa, joka säilyy normikosmetiikkaa paljon huonommin. Estelle & Thildin tuotteissa on tuo purkkisymboli (12M), eli ne säilyvät avaamattomina vähintään 2,5 vuotta ja avaamisen jälkeen yhden vuoden. En osaa sanoa millä säilöntäteknisellä kikalla he ovat näin pitkän säilyvyyden saavuttaneet.

 3. mari.

  Mä ostin muutama viikko sitten Estelle&Thildin puhdistusmaidon ja kasvoveden, kun sattuivat olemaan Sokoksella pienessä alennuksessa. Olin jo pitkään ollut kiinnostunut kokeilemaan niitä. En tiedä mikä meni pieleen, mutta mun kasvojen iho herkistyi täysin. Ihoni on aika vaativa ja herkkä, mutta yksikään luonnonkosmetiikan tuote ei ole aiheuttanut vastaavaa reaktiota (olen käyttänyt pitkään esim. Madaraa). Ensin ajattelin pyöritelleeni puhdistusaineen kasvoille jotenkin erityisen kovakouraisesti tai hanganneeni liikaa vanulapuilla, mutta sama toistui kerta toisensa jälkeen, vaikka olin äärimmäisen hellävarainen. Osaatko sanoa, mikä ainesosa näissä saattaisi aiheuttaa moista? Olisi tosi kiinnostavaa tietää!

  • Sanni

   Osaatko sanoa, mikä ainesosa näissä saattaisi aiheuttaa moista?

   En valitettavasti.

  • Maija

   Mulla herkistyi iho sille kasvovedelle kun olin käyttänyt sitä jo jonkin aikaa (useamman pullon). Googlailin sitten vähän ja samaa oli tapahtunut monelle muullekin. En nyt muista että mikä se ainesosa oli mitä epäilivät aiheuttajaksi. Nyt on Madaran comforting-kasvovesi käytössä ja tykkään siitä kovasti. :)

 4. Viivitys

  Vaikka olenkin laiska kommentoimaan, niin nyt on pakko puolustaa tuota silmämeikinpoistoainetta. Niinhän se menee, ettei kaikki toimi kaikilla. E&t on mun lemppari ja poistaa myös vedenkestävän ripsarin. Eikä kuivata silmänympäryksen ihoa, kuten vaikka lumenen vastaava tuote. Ihan mahtavaa löytää luonnonkosmetiikan tuote tähänkin tarkoitukseen. Ennen käytin lancomea, joten hintakin on e&t:n eduksi. Vinkiksi siis, jos joku muukin tykkää tämän tyyppisistä putsreista, suosittelen :).

  • Sanni

   Niinhän se menee, ettei kaikki toimi kaikilla.

   Näinhän se on. :) En epäillytkään etteikö tuote toimisi monella muulla, ei se muuten varmaan kauaa pysyisi E&T:n valikoimassa :D (Tai olisi edes läpäissyt tuotekehityksen aikaisia testejä.)

   Mulla on todellakin erikoiset ripset. Niistähän ei edes 38-ripsarit irtoa, eli moni aine vaikuttaa niissä hyvin eri tavalla kuin valtaväestön ripsissä.

   • Ammi

    Jännä tosiaan noiden wp ja 38 -ripsivärien mahdollinen poispeseytymättömyys. Yleisellä tasolla ”samanlainen liuottaa samanlaista” eli vedenkestävä rasvaliukoisena lähtee rasva/öljypohjaisilla aineilla. 38:t taas luullakseni perustuvat lämpötilareagoivaan polymeeriin, eli se ikäänkuin löystyy ja laajenee yli 38 asteen lämmössä ja siksi lähtee pois. Mutta jokaisen käyttäjän oma havainto on tosi, siitä ei pääse mihinkään.

    Vedenkestävistä itsellä ei ole käyttökokemusta, mutta 38:issa oon kyllä huomannut eroja pysyvyydessä ja peseytyvyydessä myös. Poispestessä ripsari on voinut murustua pieneksi muhjuksi, jota on vaikea saada pois silmänympärys- ja kasvojen iholta. Tai sitten ripsari on värjännyt kasvosienen mustantuhruiseksi. Yleensä siis teen niin, että kastelen pehmeän kasvosienen lämpimällä vedellä ja pidän sitä runsaan vetisenä hetken ripsien päällä ja veden kanssa huuhtelen irronneen ripsarin pois. Hyväksi toteamani tuote ei sotke kasvoja eikä kasvosientä, lähtee helposti pois ja on poistettavissa tarvittaessa ilman vettä esim. perusvoiteella ja vanulapuilla. Lähtisi ehkä myös öljypohjaisella putsarilla (?).

    • Sanni

     38:t taas luullakseni perustuvat lämpötilareagoivaan polymeeriin, eli se ikäänkuin löystyy ja laajenee yli 38 asteen lämmössä ja siksi lähtee pois.

     Näin se minunkin käsittääkseni toimii. Tai pitäisi toimia. Olisi ihan sairaan mielenkiintoista kuulla jonkun maskarakemistin näkemys siihen, miksi kuvailtu reaktio ei tapahdukaan joidenkin ihmisten ripsissä. Mikä sen saa aikaan? Aivan varmasti maskaravalmistajien tuotekehittelyssä on testihenkilöiden joukossa myös yksilöitä, joilla maskara ei toimi niinkuin pitäisi. Olettaisin että valmistajilla on joku kemiallinen selitys sille, mutta se, että tuote ei toimi vaikka 2% ihmisistä ei tietenkään ole syy olla ylipäänsä valmistamatta tuotetta.

 5. Niina

  >>Mikä oli odotettavaa, sillä öljyiset silmämeikkiputsarit eivät jostain kumman syystä koskaan toimi minulla kovin hyvin tai lainkaan. Luomiväri liukenee puhdistusaineeseen joten kuten, mutta ripsiväri ei hievahdakaan. Tämä on kemialliselta kannalta outoa sillä ripsivärin todellakin pitäisi liueta öljymäiseen aineeseen. Minun ripsissäni näin ei vain tapahdu.>>

  Tartun nyt tähän, koska mulla on vähän samantyyppinen juttu. Jos tähän löytyisi selitys, niin olisi kiva. Mulla lähtee kyllä ripsivärit öljyllä ja kaksifaasisella, mutta hitaasti. Liekö eri merkeissä eroa, vai onko odotettavissa, että seuraavatkin, joita kokeilen, ovat yhtä ’hitaita’. Onneksi sentään lähtee, mutta kyllä olettaisi että se tapahtuisi nopeammin. Aika lailla sama, onko vedenkestävää ripsaria vai ei.

  Muistelen, että olet tykännyt poistaa silmämeikit geelillä, muistanko oikein..? Ja onko sitten ylipäätään mitään, millä voisi lähteä, jos ei öljyllä..?

  • Sanni

   Muistelen, että olet tykännyt poistaa silmämeikit geelillä, muistanko oikein..?

   Kyllä, vaahtoamatomalla sellaisella. En käytä vedenkestävää ripsaria joten en sen puolesta tarvitse rasvapitoista silmämeikinpoistoainetta. Useimmat wp-rajauksetkin irtoavat hyvin vesiliukoisen meikin putsarilla, ja ne jotka eivät irtoa kunnolla poistan öljyllä. Mutta ripsari ei tosiaan liikahdakaan kun hieroo öljyllä.

   • Satu

    Käytän itse vedenkestävää maybellinen ripsaria ja poistoon nivean vedenkestävän silmämeikin putsaria. Tuote sisältää öljyä. Kostutan vanulapun, lisään putsaria ja pidän lappuja silmän päällä 10s. Sitten pyyhkäisen alaspäin ja silmän sisänurkkaa kohti hellästi. Toistan tarvittaessa, mutta enimmät liukenevat ripsistä jo ensimmäisellä kerralla. Silmääni pisti tuo ’hangataan öljyllä’. Silmänympärysiho kiittää, kun ei hankaa :) vaikka tämä taitaa ollakin tiedossa ja vain huono sanavalinta tuohon kohtaan.

 6. RainDrop

  Mä en tykkää yhtään noista 2-faasiputsareista, inhoan sitä öljyistä tunnetta mikä niistä jää. Tai ainakin kaikista mun kokeilemista on jäänyt. Valitettavasti se tuntuu olevan myös yleisin tyyppi silmämeikinpoistoaineissa :-/
  Tykästyin lorkun geelimäiseen ”misellaariputsariin” mutta kauhukseni se näyttää kadonneen mun vakiokauppojen hyllyiltä, toivottavasti kyse on vaan jostain tilapäisestä katkosta.

  • Sanni

   inhoan sitä öljyistä tunnetta mikä niistä jää.

   I so get you. Monista tosiaan jää hurjan öljyinen tunne. Mun suosikki (ja se mitä käytän silloin harvoin kun olen testannut jotain wp-maskaraa) on Yves Rocherin kaksifaasinen, se ei ole niin valtavan rasvainen eikä jätä silmiin sitä rasvaista ”verhoa” minkä monet jättävät. Se ei myöskään kirvele ja irrottaa meikin tehokkaasti, mikä on mun ripsissä poikkeuksellista (kun on kyse noista öljypohjaisista.

   tykästyin lorkun geelimäiseen ”misellaariputsariin”

   Oliko se tämä? Mä näin sitä kaupassa vielä ihan hiljattain, alle kuukausi sitten.

   • Julia

    Mä ostin tota YR:n putsaria just sun postausten perusteella ja oon tykännyt siitä tosi paljon! :) Mulla on usein ollut ongelmana muiden putsareiden kanssa just se, että ne joko eivät poista meikkiä, tai kirvelevät, tai tuntuvat rasvaavan koko silmämunan, ja toi on ihan täydellistä tavaraa koska ei tee mitään ikävää mutta toimii silti!

    • Sanni

     Jess :) (Tähän peukkuhymiö)

   • Ammi

    Tuli mieleen, voisiko tuon Lorealin misellaariputsarin katoaminen liittyä PHMB:n vuoksi tehtyihin poisvetoihin? En tosin äkkiseltään saanut kaiveltua inciä esille netin syövereistä, joten en pystynyt tarkistamaan asiaa.

    Taustatietona, useammassakin eri merkkien misellivesissä ko. ainetta oli / on säilytysaineena. PHMB on jo ollut EU:ssa kielletty kosmetiikkatuotteissa, mutta lainsäädäntötekstien puolella on ollut keskeneräistä ja sen myötä tilanne ei ole ollutkaan niin yksioikoinen. Tuotteita oli ainakin vielä alkuvuodesta kaupoissa ja poisvedot ovat riippuneet kauppaliikkeistä, miten ovat reagoineet kuluttajien palautteisiin. Viranomaistaholta linjausta poisvedosta ei käsittääkseni ole ollut.

    Alkuvuodesta blogimaailmassa myllersi aiheen tiimoilta. Omasta mielestäni esim. Kemikaalikimarassa ja Incimixissä oli maltillista ja perusteltua pohdintaa aiheesta.

    Tukesin tiedotteen perusteella asia ei edelleenkään ole ääreistkiireellinen, mutta sentään on nyt selkeä kirjaus asiasta. http://www.tukes.fi/fi/Ajankohtaista/Tiedotteet/Biosidit/PHMB-biosidiin-liittyvia-EUn-komission-paatoksia/

    • Sanni

     Tuli mieleen, voisiko tuon Lorealin misellaariputsarin katoaminen liittyä PHMB:n vuoksi tehtyihin poisvetoihin?

     Mä näin sitä just tänään Anttilassa hyllyn täydeltä. Ei ole siis näköjään kadonnut kaikista kaupoista.

     • RainDrop

      Juu, just toi linkkaamasi putsari on kyseessä. Ja ainakaan tossa mun pullossa ei oo incissä listattuna tota PHMB:tä, joten siitä ei liene tässä kohtaa kyse. Pitää yrittää metsästää jostain :) geelimäisiä putsareita on harmillisen vähän.

      • Sanni

       geelimäisiä putsareita on harmillisen vähän.

       Suosittelen kokeilemaan myös Lumenen Sensitive Touch -silmämeikinpoistoaineen, se on geelinestemäinen. Liukuu iholla huooooomattavasti paremmin kuin ns. tavalliset silmämeikinpoistonesteet. Juuri tuo silmämeikkiputsari on nyt Natural Code -jemmojeni loputtua siirtynyt mun ykkössuosikiksi silmämeikkiputsareissa. :)

 7. Juli

  Mulla ei oikeestaan ikinä oo ollu ongelmia sen kanssa, ettei silmämeikki irtoaisi silmämeikinpoistoaineella. Tai no, ongelmia ei ollut, ennen kuin vaihdoin Maybellinen Rocket-ripsivärin vedenkestävän version siihen tavalliseen vesiliukoiseen. Vedenkestävä liukeni nätisti vanulappuun, mutta tämä vesiliukoinen ei muuten irtoa millään! Sama poistoaine ei irrota sitä, Aqualan L ei toimi, lämmin vesi ei auta… Mistä lie johtuu.

  Mutta tuosta huulirasvafriikkeydestä: jos unohdan huulirasvan kotiin, on kyseessä lähes kansallinen hätätila. Kun olen lähdössä johonkin, suoritan vielä eteisessä tarkistuksen, joka menee jotakuinkin näin: 1. Tarkista, onko huulirasva varmasti takin- tai housuntaskussa. 2. Tarkista, ovatko avaimet laukussa. 3. Tarkista, onko se huulirasva edelleen taskussa. 4. Tarkista, josko se nyt olisi kuitenkin hävinnyt johonkin sen kolmen sekunnin aikana, joka edellisestä tarkistuksesta on kulunut. Keväällä olisi edessä pääsykoe, ja jännitän jo nyt, saanko viedä koetilaisuuteen käsi- ja huulirasvan. Eihän nyt kolme tuntia kestävästä kokeesta selviä ilman!

  • Sanni

   Hehheh, nuo lähtörutiinit eteisessä kuulostavat hyvin tutuilta…! ^_^ :D

   Kaikista varotoimenpiteistäni huolimatta olen silloin tällöin joutunut huulirasvattomaan tilanteeseen, mutta onneksi huulikiiltokin pelastaa väliaikaisesti kun mitään muuta ei ole saatavilla, ja huulikiiltoja löytyy kaikista laukuista :) Kunhan saa jotain tahmeaa häivyttämään sitä kuivaa tunnetta huulilla niin selviää :D

 8. Laura

  Mulla on ollut tuota putsaria ja ihastuin, sopii mun kosteusköyhälle iholle hyvin. Mulla on sama kuin sulla (ja näemmä monella muullakin) että ripsiväriä on vaikea poistaa. Vedenkestävään en koske enää ikinä, siinä lähtee mulla ripset samalla (mulla on hennot). Vesiliukoinen taas leviää kun silmät vuotaa koko ajan. Ainoa mikä toimii aina on Isadoran Volume and Curl. Pysyy, tuuheuttaa ja lähtee pois helposti.

  • Sanni

   Mulla on siitä jännä juttu että ripsari (siis vesiliukoinen) ei leviä vaikka mun silmät vuotaa herkästi, mutta vesiliukoinen rajaus taas leviää hetkessä. Siksi mulle on wp-rajaus nykyään ihan ehdoton (ennen silmät ei vuotaneet näin helposti).

   Olen päätellyt että mun ripset on sellaiset, että ripsari kuin ripsari tarttuu niihin todella voimakkaasti eikä siksi liukene esim. pieniin vesi- tai kyynelpisaroihin. Tämän erityisen voimakas tarttuvuus selittää varmaan sitäkin, ettei ripsarit myöskään koskaan rapise mulla. Kun laitan maskaran, se on paikoillaan vaikka 48 h tuulessa ja tuiskussa kunnes poistan sen meikinpoistoaineella. Eikä tuolloinkaan irtoa kunnolla kaikilla meikinpoistoaineilla.

   Ikävää tietysti meikinpoiston kannalta, mutta hyvä juttu sen kannalta ettei ripsarin leviämistä ja pandasilmäefektiä juuri tarvitse pelätä :D Käytännössä ainoat ripsarit jotka koskaan on mulla hieman levinneet on luonnonkosmetiikan, jotka liukenevat veteen tosi paljon helpommin kuin synteettiset. Jos esim. joutuu vesi- tai lumisateeseen vaikka Dr. Hauschan maskarassa, ja ripseen osuu pisara tai hiutale, niin silloin maskara leviää iholle.

 9. Ella/Edgy Beauty

  Huulirasvavammainen ilmottautuu, ja vielä Blistexiä kannattava :D Jos ei ole Blistexin Medilippiä lähellä, multa menee ihan pasmat sekasin!

 10. johanna

  Heippa. Mulla on tuo puhdistusgeeli. Se on mukavan tuntuinen ja ihana tuoksu, mutta näin pintakuivuuteen taipuvalla iholle, iho jää kiristeleväksi.

 11. anonyymi1

  Minulla myös toi puhd.geeli ja tykkään kovasti itse tavarasta. MUTTA tuubia ei voi pitää korkkipuoli alaspäin, koska sitten kun tuubin avaa, kaikki tavara rojahtaa sieltä vauhdilla. Parasta on pitää tuubi vaakatasossa ja varovasti puristaa tuotetta ulos. On niin kevyen hyytelömäistä.

  • Sanni

   MUTTA tuubia ei voi pitää korkkipuoli alaspäin, koska sitten kun tuubin avaa, kaikki tavara rojahtaa sieltä vauhdilla.

   Ihan totta, minun piti muuten mainita tuosta epäkohdasta postauksessa mutta se unohtui. Tuubia on tosiaan säilytettävä joko vaakatasossa tai korkkipuoli ylöspäin ellei halua valtavaa satsia ulos kerralla.

 12. felkku

  Minullakin herkistyi iho Estellen herkän ihon voiteista ja pahiten seerumista. Lopulta jouduin luopumaan myös kasvovedestä. Seerumista kasvot muuttuivat tulipunaisiksi ja iho suorastaan turposi. Säikähdin voimakasta reaktiota, mutta kokeilin seerumia vielä dekolteelle ja sama reaktio. Aiemmin ihoni ei ole reagoinut mihinkään kosmetiikkaan tuolla tavoin. Siirryin takaisin Madaraan, kun estelle&thild ei minulle sopinut.

  • Sanni

   Oho, onpas ikäviä reaktioita… Alkaa itseäkin kiinnostaa mikähän noissa E&T:n tuotteissa voi aiheittaa tuollaista ärsytystä, ei näy olevan yksittäistapaus kun täälläkin useampi kommentoi saaneensa reaktioita.

  • mari.

   Just näin kävi mullekin puhdistusaineen ja kasvoveden kanssa. :/ Harmillista!

 13. Jonttu

  Ei liity E&T:hen, mutta EkoPharma on uudistamassa myös suojakertoimellista päivävoidetta. Toivottavasti saat sen uuden sitten testiin, jospa se olisi vielä entistä parempi.

  Laskin muuten nyt uudestaan kaikkien kosmetiikkatuotteideni määrän, kun tässä on muutama tuote loppunut, ja sain kaiken kaikkiaan tulokseksi 29 tuotetta (sisältää myös käsilaukkukosmetiikat). Tykkään minimalismista.

  On aika surullinen päivä ollut tänään. :(

  • Sanni

   On aika surullinen päivä ollut tänään. :(

   Voi että :( Asiasta mitään tietämättä lähetän kuitenkin halit ja toivon ettei ole kyse mistään todella vakavasta.

   • Jonttu

    Siis nuo Euroopan tapahtumat.

    • Sanni

     Niin joo :’-( Minulla on Brysselissä ystäväpariskunta ja vähän huolestuttaa kun en saa heihin yhteyttä tarkistaakseni ovatko he kunnossa. Kun sen penteleen puhelimen vaihdon yhteydessä paljon numeroita jäi vanhan puhelimen muistiin eivätkä siirtyneet simin mukana vaikka liikkeen myyjä väitti saaneensa kaikki kopioitua simille… No, tuon Brysselin ystäväni numero on niitä jota minulla ei enää ole eikä ko. henkilö ole Facebookissakaan. Tällaisissa tilanteissa somesta on todellakin hyötyä, saa nopeasti tiedotettua ystävilleen onko kunnossa.

 14. Neitibee

  Minullakin on ripset joista ei hevillä tunnu saavan irti ripsaria, kuitenkin suurin osa ripsareista varisee. Ihme päättämättömyys niillä :D 38-systeemit ei toimi ollenkaan, en todellakaan saa niitä irti millään. Muut sitten lähteekin, vaikkei öljyputsareilla, niin ihan sitten kookosöljyllä. Sillä saan kaiken pois. Sen puolestaan pesen melkein millä vaan kasvoputsarilla. Madaraa yleensä käytän.

  Huulirasvapaniikki on puoliksi sentään kesytetty luonnonkosetiikalla, ei enää tarvi teipata blistexiä ranteeseen paniikissa :D Mutta tästä E&T:n värittömästä valitettavasti sama kokemus. Se juuri oli hautautunut jonnekin ja löysin ja annoin uuden mahdollisuuden, mutta kyllä se vaan niin on että se katoaa huulilta jja kuivattaa jo muutenkin herkkiä ja kuivia ruttuhuuliani. Harmi, jotenkin hirveästi halusin sen toimivan. No, luottotuotteeni absolution huuli/ kuivan ihon puikko toimii valtavan hyvin, en tiedä mikä vamma on välillä muita haksahtaa kokeilemaan ;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.