Karkkipäivä
Karkkipäivä

Estee Lauder Nude Peach Look

Tällä kertaa meikki Estee Lauderin tuotteilla. Halusin tehdä lämpimän sävyisen, hillityn ja persikkaisen lookin. Meikissä ei ole mitään ns. erikoista joka välttämättä kiinnostaisi blogin lukijoita, mutta halusin esitellä meikin jonka sävyt pukee mua ehkä kaikkein parhaiten. Kokeilin kaikkia meikissä käytettyjä tuotteita ensimmäistä kertaa, ja olin tosi tyytyväinen valitsemiini sävyihin. Mulle sopii monet sävyt sekä viileältä että lämpimältä puolelta, mutta eron siihen ovatko valitut sävyt ok vai juuri nappiin huomaa siinä että kasvot jotenkin ihan hehkuvat.

Meikissä käytetty (kaikki tuotteet Lauderilta paitsi Lorkun Golden Beige):
Kasvot
* Double Wear -meikkivoide 1N2 Ivory Cream
* Double Wear Concealer 01 Light
* So Ingenious -irtopuuteri 01 Light
* Bronze Goddess Soft Shimmer Bronzer
* Signature Silky Powder Blush 21 Peach Nuance

Silmät
* Double Wear Eyeshadow Base
* Eyeshadow quad 05 Spiced Peach
* L’oreal Golden Beige
* Double Wear Eye Pencil 02 Coffee
* Sumptuous Bold Lifting Mascara

Huulet
* Michael Kors Very Hollywood Lip Sheen 03 Starlet Peach
* Michael Kors Very Hollywood Lip Gloss 34 Starlet Peach

(Michael Kors Very Hollywood on Lauderin kevätkokoelma)

Virve nosti hiljattain Lauderin poskipunat highlightikseen, ja täytyy minunkin vähän ihastella ainakin tätä sävyä Peach Nuance (muita en ole testannut). Kuten olen jo monesti tuonut esille, en pidä voimakkaista poskipunista, ja tykkään mieluummin käyttää kevyemmällä pigmentillä varustettuja, kerrostettavia poskipunia. Silky Powder Blushissa on silkkinen, tasaisesti levittyvä ja häivyttyvä koostumus ja persikan sävy on ihan täydellinen!
Lauderin luomivärit ovat myös mukavan laadukkaan tuntuisia, vaikkakaan voimakasta pigmenttiä ei niissäkään ole. Sävymaailma on myös aika turvallinen, sanotaanko vaikka ”konservatiivinen”. :) Double Wear -meikkivoide tuntui oikein hyvältä, rinnastan sen Diorin Foreveriin. Double Wear saattoi tuntua iholla ehkä hiukkasen ohuemmalta, ts. kasvoilla ei päivän päättyessä näyttänyt olevan vahanaamio.
Tässä kuvassa puuttuu vielä poski- ja huulimeikki. Halusin taas kerran näyttää millaisen eron poskipuna tuo kokonaisuuteen. Kuvassa näkyy muuten hyvin miten ikävän muotoinen mun luomivako on. Mullahan on silmät aika syvällä, ja voimakas kulmaluu tuo luomivakoon jyrkän kulman joka vaikeuttaa tietynlaisten varjostusten tekoa. Olkaa siis iloisia te kaikki pullealuomiset ihmiset, saatte tummat sävyt häivytettyä niin paljon kauniimmin liikkuvalta luomelta kohti kulmaluuta!
Tässä lisättynä aurinkopuuteri poskiluun alla varjostuksena, poskipuna ja kevyt huulipuna & kiilto. Rakastuin noihin Very Hollywood -kokoelman persikkaisiin huulimeikkisävyihin. Muutkin sävyt oli tosi nättejä, kokoelman huulimeikeissä on persikan lisäksi hiekkanudea ja vaaleanpunaista.

Yleensä väitän ettei hohtava aurinkopuuteri sovi varjostukseen, mutta niinpä vaan varjostin itse tällä kertaa Shimmer Bronzerilla. Lauderilla on myös mattainen aurinkopuuteri, mutta sen sävy ei ole mulle se sopivin. Shimmer Bronzer toimi oikein hyvin poskiluun alla, mutta hohtavalla tuotteella en välttämättä lähtisi mitään leuan alusia tai nenänvartta varjostamaan.

Vilautan nyt kerrankin koko naaman, kun meikin luonnollinen, pehmeä kokonaisilme tulee tässä paremmin esiin. En näytä kuvassa ihan tyypilliseltä itseltäni enkä kovin tunnistettavalta, joten kehtaan sen näyttää. :) Kynsillä on muuten Very Hollywood -kokoelman vaalea nudelakka, harmi että vain yksi kynsi näkyy.

Kommentit (34)

 1. milipili

  Tuossa Macin Spring color forecastissa oleva huulikiilto Ember Glow on sinne suuntaan oleva sävy, ehkä hieman tummempi. Starlet Peach on aika nude, ei voimakas persikkainen sävy. En omista Ember Glowta, joten ihan kuvien perusteella vertaan.
  Varmasti löytyy muistakin dubeja, tuo ei niin erikoinen sävy kuitenkaan ole.

  Omasta puolesta olen iloinen että otin juuri sen enkä toista hot pinkiä joita multa löytyy muitakin. Uskaltauduin vaaleamman pariin, ne yleensä tekee musta niin värittömän näköisen.

 2. Anonymous

  Tuo meikki todella käy sulle! :) Iho aivan hehkuu! Sävyt on osuneet aivan nappiin!

 3. Prefecta

  Miten mä olen onnistunut välttymään tältä blogilsta näin pitkään? En voi ymmärtää…

  Ihania meikkejä täällä, oikein kihelmöi kun tällainen määrä silmänkarkkia ja inspiksiä kerralla!

  xoxo, Prefecta
  Another Fab Day

 4. Anonymous

  mun mielestä sulla on vieläkin kuvassa liikaa poskipunaa ,vaikka kaunis oletkin,pitäisi olla vielä asteen luonnollisempi väri tai asteen vaaleampi. JOka tapauksessa olet hyvä maiekaamaan ,vaikka itse pidän luonnollisemmasta meikkityylistä

 5. Inkivääri

  Anonyymi 13.44 – tässä meikissä mulla on selvästi erottuvampi poskimeikki kuin normaalisti. Aurinkopuuteri tummentaa poskipunan sävyä. Yleensähän mulla on vain häivähdys punaa eikä lainkaan varjostusta. Kasvomeikissä luotan siis aina luonnollisuuteen, mutta silmät onkin sitten asia erikseen. :D

 6. Anonymous

  Liikaa poskipunaa pyh :D tai sitten olen omituinen, kun poskipunaa pitää olla tarpeeksi ;) Mutta se onkin se mun juttu niinkuin toisilla luomivärit.
  Sitä piti lähteä kommentoimaan, että on se sentään kivaa kun on luomella tilaa ja luomivärit näkyy. Itselläni on ärsyttävät "puolittain" raskaat luomet (odotettavissa että laskeutuvat vielä yhyy) ja vähän tilaa luomella. Liikkuvalle luomelle on ihan mahdotonta saada kolmea sävyä, viimeistään häivytys vaiheessa turmioon tuomittu yritys.

 7. badbomben

  Tosi kaunis tyttö ja tosi nätti meikki! Ihanat lommoposket, varjostus tulee melkeen luonnostaan!:)

  p.s. Liityin feisbuukissa ryhmään "My little ponyt takaisin pulleiksi". Mulle tulee nykyisin aina sä mieleen MLP:eistä ;D

 8. Inkivääri

  Badis – eikä, munkin pitää liittyä tuollaiseen ryhmään!!! Ne uudet ponit on ihan kauheita. :´-(

 9. Sivie

  Mitä mieltä olet Inglotin tuotteista? :) Haluaisin kuulla.

 10. Anonymous

  Ihana meikki! Mistä tommosen Silky Powder Blushin löytäisi ja paljonko hinta on? :)

 11. Inkivääri

  Sivie – en ole testannut yhtään Inglotin tuotetta. Pitäisi kai käydä joskus Nean luona leikkimässä niillä. :)

  Anonyymi 15.38 – Estee Lauderin meikkejä myydään Sokoksilla, Stockmanneilla, Stockmann Beautyssa, Emotioneissa ja Kickseissä ja varmaan vielä näidenkin lisäksi monissa pikku-liikkeissä. Hintaa poskipunalla on 44€.

 12. Anonymous

  oot tosi kaunis! =)

 13. Anonymous

  Minun lempi poskipunani on talla heltkella Illamasquan Lover,ihana mattapintainen aprikoosi/persikka ;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.