Essie-ihanuuksia lohkeileville kynsille ja pääsiäisarvonta

Puhuin tässä hiljattain kosmetiikkafriikkeyteni eri aspekteista, joihin myös kynsilakka on erittäin vahvasti kuulunut teini-ikäisestä saakka. Nykyään olen kuitenkin todella laiska lakkailija, ja kynsituotteet onkin ehkäpä ainoa kosmetiikan osa-alue joka on kokenut harrastukseni piirissä aikamoisen inflaation.

Lakkaan edelleen kynsiäni enkä voisi kuvitellakaan olevani värittömillä kynsillä, mutta en jaksa vaihtaa sävyä kovinkaan tiheään. Luonnollisen kynteni päällä on geelivahvistus, jonka ansiosta kynsilakka pysyy todella hyvin. Tämän vuoksi lakkaa ei edes tarvitse vaihtaa usein, ja minulla saattaa olla sama lakka kaksikin viikkoa, joskus pidempäänkin.

Tällä pohjustuksella julkaisen tänään vuoden 2018 ensimmäisen kynsilakkajutun – edellisestä on kulunut jo yhdeksän kuukautta :)

Essie_TreatLoveColor_IMG_6853

Koska kiinnostukseni kynsilakkojen maailmaan on myönnettävästi väljähtynyt (ainakin tällä hetkellä, kuka tietää tulevasta), olin missannut viime vuonna lanseeratun todella kiinnostavan Essie-sarjan, nimittäin  sävytetyt hoitolakat! Treat Love & Color -lakat lanseerattiin vuosi sitten, ja tänä talvena kokoelma on kasvanut 12 uudella sävyllä. Sain niistä testiin seitsemän.

Treat Love & Care -lakat ovat kuin kynnenvahvistaja ja värilakka yhdessä. Ne sopivat lohkeileville, hauraille kynsille tai miksei kenelle vain, joka tykkää  tällaisista sävyistä – ja sävythän ovat aivan ihania <3

Sävyt jakautuvat läpikuultaviin (sheer) ja peittäviin (cream).

Essie_TreatLoveColor_IMG_6841

#30 Minimally Modest on läpikuultava haalea vaaleanpunainen.

# 02 Tinted Love on läpikuultava aavistuksen persikkaan taittava haalea vaaleanpunainen kevyellä lämpimällä mikroshimmerillä.

# 55 Power Punch Pink on peittävä, pastellinen creme-vaaleanpunainen.

# 60 Glowing Strong on peittävä, murrettu creme-koralli.

Essie_TreatLoveColor_IMG_6844

#90 On the Mauve on peittävä, savuinen liilaan taittava taupe.

# 70 Good Lighting (mulla kuvassa kirjoitusvirhe) on aavistuksen liilaan taittava nudebeige. Niin kaunis..!!

# 03 Sheers To You on läpikuultava haalea vaaleanpunainen viileän pinkillä mikroshimmerillä.

.

Sävyt Glowing Strong, On The Mauve ja Good Lighting ovat lemppareitani, aivan ihania! Jälki on todella peittävää, jo yksi kerros riittää tasaiseen tulokseen. Upeita!

Tämän jutun piti olla ilman kynsikuvia sillä kynteni ovat juuri nyt niin karussa kunnossa, että niillä ei paljon parane lakkoja esitellä. Edellisestä kynsihuollosta on kulunut neljä viikkoa ja kynsinauhatkaan eivät ole ”kameran-kestävät”… (Rehellisyyden nimissä en myöskään oikein tykkää ottaa kynsikuvia, ne ovat todella työläitä, huh miten vaikeaa saada kynnet näyttämään hyviltä ja siisteiltä, propsit kynsibloggareille..!).

Olin jo kirjoittanut jutun ja sitten ajattelin että ähh, otetaan nyt jonkinlaiset kuvat että sävyistä saa käsityksen livenä :) Etenkin noiden vaaleanpunaisten sävyjen peittävyyttä ei hahmota pullo-kuvista. Olen parhaillaan mökillä ja otin kuvat kännykällä tuossa terassilla, blogin huonoimmat kynsikuvat koskaan :)

Essie_TreatLoveColor_IMG_1154

Kuvassa näkyy myös Essien kevätkokoelman minttuinen Bon Boy-age-sävy. Ja huomaan, että sävyt Good Lighting ja On The Mauve ovat kuvassa paljon sinertävämmät kuin oikeasti. Aikeeni esitellä sävyt siten kuin ne ovat ”pullon ulkopuolella” ei siis oikein onnistunut… :p

Essie_TreatLoveColor_IMG_1161

Ahh, nuo tyven kasvurajat… Olen levittänyt lakan vain geelauksen päälle.

Treat Love & Color -lakat maksavat 15,90€ ja Essie-lakkojahan taitaa nykyään saada suunnilleen kaikista tavarataloista ja kosmetiikkamyymälöistä.

Sitten arvontaan. :)

Essie_Spring_2018_IMG_6813

Arvottavana Essien kevätkokoelma, miinus sävy Bon Boy-age jonka säästin itselleni koska olen heikkona minttu-sävyihin. Olen saanut lakat blogin kautta.

Essie_Spring2018_IMG_6823

Sävyistä näette upeat lakkaukset Charming Nailsin blogista. Kaikki sävyt vaaleaa Pass-port to Sailia lukuunottamatta ovat creme-laatua eli peittäviä ja vailla shimmeriä.

At The Helm – oranssilla taitettu lohenpunainen.

Perfect Mate – korallinen murrettu pinkki.

Anchor Down – harmaalla taitettu savuinen sininen.

Stripes and Sails – ”teal” eli tumma turkoosi (onko ’teal’-sävylle kunnollista suomennosta..?)

Pass-port to Sail – haalean vaalea läpikuultava beige.

Essie_BonBoyAge_IMG_6828

Oma lempparini Bon Boy-age on ihastuttava harmaalla taitettu minttu. Todella peittävä, jo yksi kerros riittää.

Kynsilakat_arvonta_IMG_6819

Viiden keväisen Essie-sävyn lisäksi arvon satsin muita blogin kautta saamiani kynsilakkoja jotka näkyvät kuvassa. Kaikki ovat käyttämättömiä.

Nyt siis tarjolla kunnon pääsiäisherkkua kynsilakkafaneille :)

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttilaatikkoon. Liitäthän mukaan myös sähköpostiosoitteesi sille tarkoitetulle riville.

Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 4. huhtikuuta saakka.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Kommentit (354)
  1. Mulla on niin pehmeät kynnet että ois paikallaan!

    1. Arvonta koskee vain Essien kevätkokoelman lakkoja, ei hoitolakkoja :)

  2. Mukana arvonnassa vaikka kynsiä voikin lakkailla vain lomilla….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *