Essence Lashes Of The Day – halvalla saa hyvää

Tämähän minun piti laittaa ulos jo ennen reissuun lähtöä, havahduin muistikuvaan tänä aamuna..! :) (Täällä on aamu.)

Jälleen yksi ihan mahtava halpismaskara:

Essence_LOTD_IMG_4051

Essence Lashes Of The Day Super Volume Mascara eli LOTD.

Okei, tämä nuorekas ripsari ei ulkokuoreltaan ehkä ole kaikkien mieleen :D mutta mun mielestä se on jopa aika söpö possunpunaisine hylsyineen. Ja mitäpä ulkokuorella väliä jos sisältö toimii.

Tämä on toinen kokeilemani Essencen ripsiväri (vai kuuluukos tämä nyt oikeaoppisesti kirjoittaa pienellä e:llä essence…)  ja tykkäsin valtavasti edellisestäkin; Forbidden Volumesta.

LOTD on vielä parempi; siinä on kapeampi harja ja kauluri on tiukempi niin että se ”niistää” kunnolla harjasta ylimääräiset massat kun harjan vetää ulos. Forbidden Volumessa oli niin löysä kauluri että harjaa ulos vetäessä ei kuulunut minkäänlaista ”plomps”-ääntä.

Essence_LOTD_IMG_4055

Jälki näissä kahdessa essence-maskarassa on aika saman tyyppinen, mutta paremman harjansa vuoksi koen LOTDin miellyttävämpänä käyttää. LOTD-harja on kapeampi ja myös tiheämpi. Tämän mallisella harjalla saan maskaramassan kohdistettua parhaiten ihan ripsien tyveen ja pystyn harjaamaan ripset tyvestä kärkiin ilman pelkoa siitä, että harja osuu kulmaluuhun ja sotkee, tai tahrii liikkuvaa luomea.

Sotkevista ja liian suurista harjoista puheen ollen, siinä on mm. yksi syy miksi olen jättänyt arvioimatta kaksi kuluneen vuoden uutuusmaskaraa; Lumenen Nordic Noir Deep Impact ja IsaDoran Grand Volume Lash Styler. Joo, voisinhan minä ne joka tapauksessa arvioida, mutta jos maskara ei toimi minulla ihanteellisesti niin se ei ainakaan hamua kärkipaikkoja postausmateriaalini joukossa :) Deep Impactin ja Grand Volume Lash Stylerin kaltaiset pullukat harjat ovat auttamatta liian kömpelöitä minun käyttööni ja tuloksena on usein tahriintunut silmäluomi ja kulmaluu.

Muistetaan kuitenkin, että maskaraharjat ja niiden toimivuus ovat aina täysin maku- ja silmänmuotoseikka. Toiset rakastavat massiivisia harjoja, toisten silmille sopivat kapeat tarkkuusharjat.

Essence_LOTD_IMG_4041

Essence_LOTD_IMG_3750

Lashes Of The Day in action.

Kuvissa LOTD-maskaraa on vain yksi kerros, eli tällä saa aika kivasti volyymia vähällä vaivalla. Useampi kerros alkaa hieman hapsuttaa ripsiä, joten pitäydyn yhdessä. Sekin kyllä riittää, en ole superpaksujen ”manga”-ripsien ystävä.

Harjaa ei voi ehkä kutsua perinteisesti erottelevaksi sillä harjakset eivät ole ”kampaavan” tyyppiset, mutta se ei myöskään klimpitä ripsiä vaan tekee oikein siistiä jälkeä.

Ainoa pieni negatiivinen huomio jonka olen LOTD-maskarasta tehnyt on lievä leviäminen. Se ei varise, mutta silmien alla alaripsien tyvessä on illalla pientä tahriintumista, maskara on siis ”vuotanut” iholle yläripsistä (alaripsiin laitan maskaraa vain aniharvoin).

Tahriintuminen on sen verran pientä, ettei se vaikuta myönteiseen kokonaisarviooni, mutta kuitenkin mainitsemisen arvoinen seikka koska ripsivärit pysyvät minulla tyypillisesti ”kuin tauti”. Siis ihan kaikki ripsarit: ne eivät varise, tahraa tai leviä. Poikkeuksena luonnonkosmetiikan maskarat jotka leviävät joutuessaan kosketuksiin kosteuden (vesisade, lumihiutaleet, kyyneleet) kanssa. Niiden kyky vastustaa kosteutta on huono.

Essencen ripsarit ovat muistaakseni kaikki hinnaltaan alle viisi euroa. Tämä Lashes Of The Day maksoi alle neljä euroa. Vahva suositus :)

*

Loppuun nopea huomio täältä USAn reissusta;

Nyt on korealainen kosmetiikka saavuttanut massaketjut täälläkin, bongasin K-Beauty-hyllyn apteekkiketju CVS:stä. Väittäisin, etten viime syksyn Yhdysvaltojen matkalla nähnyt korealaista kosmetiikkaa missään, en ainakaan näissä päivittäiskosmetiikan ketjuissa.

CVS_KBeauty_IMG_6924

CVS-asiakasta opastetaan korealaisen kosmetiikan maailmaan.

”Miksi K-Beauty?” – ”Poikkeuksellisia innovaatioita, hellävaraisia tuotekoostumuksia, ainutlaatuisia ainesosia ja henkeäsalpaavia tuloksia”.

^_^ :D

CVS_KBeauty_IMG_6923

Hyllynreunatekstit opastavat myös kaksoispuhdistuksen saloihin ja miten kerrostaa tuotteita saavuttaakseen Aasiassa niin ihannoidun syväkosteutetun, kasteisen kuulaan näköisen ihon. :)

Saa nähdä tarttuuko täältäkin vielä mukaan korealaista kosmetiikkaa… ^_^ Melkein toivon että ei, sillä Etelä-Korean tuliaisista on vielä kolmasosa korkkaamatta ja se hervoton kassillinen näytteitä koskemattomana… Yhden kosmetiikkahankinnan olen täällä kuitenkin jo tehnyt; Juice Beautyn tutustumispakkaus.

.

P.S. Vierailin eilen ihan mahtavassa paikassa; Hollywood Museumissa joka sijaitsee Max Factorin alkuperäisessä meikkistudio-talossa! Siellä on kokonainen kerros omistettu Max Factorin 30-, 40- ja 50- lukujen meikkituotteille, vanhoille mainoksille ja sen ajan tunnettujen elokuvanäyttelijöiden meikkilookeille. Näyttelyesineiden joukossa oli mukana mm. Max Factorin henkilökohtainen meikkipakki 30-luvulta ja ihan hullunkurinen melkein kidutuslaitteelta näyttävä härveli jolla herra Factor on määritellyt asiakkaidensa kasvojen ”epäkohtia” räätälöidäkseen tarkat kosmeettiset toimenpiteet ulkonäön parantamiseen..! Niin mielenkiintoista! Ehkäpä teen museon antimista oman postauksenkin.

Kommentit (34)
 1. Kiitos kun huomautit tuosta ripsarin vuotamisesta! Mulla kans yleensä kaikki pysyy hyvin, mutta kesällä toinen essence myös levisi, ja mulla meni siihen niin hermot… Mietin oliko vika vain kyseisessä maskarassa, mutta enpä taida tohtia tuotakaan kokeilla…

  1. No höh. Minullekin tämä vuotaminen oli kyllä oikein ”jännä” ilmiö koska sellaista sattuu niin aniharvoin että edellisestä vastaavasta kokemuksesta täytyy olla vuosia.

   Forbidden Volume taas ei levinnyt, joten en vielä ole liittämässä leviämistä kaikkien sarjan ripsarien ominaisuudeksi.

 2. ”(vai kuuluukos tämä nyt oikeaoppisesti kirjoittaa pienellä e:llä essence…)” Isolla :) Kotimaisten kielten keskus ohjeistaa kirjoittamaan tuotenimet pääsääntöisesti Suomen kielioppisääntöjen mukaan isolla alkukirjaimella.
  http://www.kielitoimistonohjepankki.fi/haku/tuotenimet/ohje/180
  Itse en tosin tohtisi kirjoittaa iPhonea Iphone, vaikken tietysti kirjoita Nokiaa kokonaan isoilla kirjaimilla.

  1. Kotimaisten kielten keskus ohjeistaa kirjoittamaan tuotenimet pääsääntöisesti Suomen kielioppisääntöjen mukaan isolla alkukirjaimella.

   Toisaalta tietyt yritykset, kuten eleven, ovat ilmoittaneet että heidän nimensä tulee aina kirjoittaa pienellä, jopa lauseen alussa. Mutta joo, kyllä tuo Essence tuntuu ehkä luontevammalta kirjoittaa isolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *