Essence Insta-hyvää: Insta Perfect -meikkivoide ja ihana sheavoi-huulipuna

Viikonloppuinen työhuoneen järjestelytempaukseni johti ”museomeikkien” lisäksi toiseenkin huomionarvoiseen meikkilöytöön. Löydön seurauksena säntäsin heti Tokmannille ostoksille :D

Värikosmetiikan testilaatikoista perkasin esiin Essencen PR-paketin, jonka olin saanut joskus aiemmin keväällä – tai ehkä viime syksynä, en enää edes muista.

Olin jo laittamassa pakkausta kokonaisuudessaan ”lahjoitettavat” -kasaan, kun muutin mieleni ja asetin pari tuotteista ”vie kotiin ja testaa” -kasaan: Insta Perfect -meikkivoiteen ja Insta-Care-huulipunan. (Pakko sanoa että näiden tuotteiden idioottimaiset nimet riittäisivät antamaan syyn jättää ne väliiin… Sorry Essence. Mä en jaksa näitä insta-sitä-ja-tätä-nimiä.)

Ja olipa hyvä että muutin mieleni, sillä löysin ihan sairaan hyvän huulipunan! <3 Eikä meikkivoiteessakaan mitään vikaa..! :)

Insta Perfect -meikkivoide on nestemäinen vedenkestävä meikkivoide joka lupaa ”vahvan mattaisen efektin”. Koostumus on kestomeikkivoiteelle tyypillisesti kuivahko ja nopeasti iholle asettuva. Pinta jää kauniin näköiseksi; ei supermattaiseksi vaan aavistuksen satiiniseksi. Hintaa meikkivoiteella on 5,49€.

Peittävyys on hyvä, medium-vahva. Sitä voi kerrostaa halutun peittävyyden saavuttamiseksi mutta minulle riitti yksi kerros.

Essence Insta Perfect -meikkivoide: ennen – jälkeen.

Levitin Insta Perfectin perinteisellä littanalla meikkivoidesiveltimellä. Meikkivoide kesti ihollani moitteettomasti koko päivän. Laitoin toiselle puolelle kasvoja kevyesti irtopuuteria ja jätin toisen puolen puuteroimatta, enkä huomannut kestävyydessä mitään eroa puuteroidun ja puuteroimattoman puolen välillä.

Saamani sävy 30 Funny Ivory on minulle vähän liian vaalea, joten sekoitin siihen pisaran Cliniquen pigmenttitippoja.

Cliniquen Blend It Yourself -pigmenttitippojen sävy 125 sopii ihoni sävyyn ja sillä saan kätevästi tuunattua liian vaaleat meikkivoiteet ihon kulloiseenkin väriin sopiviksi.

Tällaisia tippoja on muillakin merkeillä, kuten Dermosilillä. Cliniquen tippojen sävy sopii minulle paremmin kuin Dermosilin. (…mutta näitä Cliniquen dropseja ei taida enää olla myynnissä…?)

Todellisen ihastuksen sytytti Insta-Care-huulipuna!

Hylsyn perusteella sävy 02 Daily Maybe näytti minusta ensin epäilyttävän tunkkaiselle beigelle, mutta se ei ollut sitä lainkaan:

Huulilla Daily Maybe on tyylikäs viileä roosabeige. Ihan tosi nätti! En ole käyttänyt beigeen taittavaa huulipunaa tai -kiiltoa aikoihin, mutta nyt on taas syytä siihen :)

Parasta on punan koostumus; se on kermaisen pehmeä ja ihanan rasvaisen tuntuinen.

Jos olisin työhuoneella tuotteita lajitellessa vaivautunut lukemaan pienet präntit huulipunahylsyn kyljestä, olisin varmasti riemastunut heti enkä todellakaan harkinnut tuotteen poislahjoittamista: ”Buttery melting lipstick that instantly provides rich colour and care, for super soft lips. 20% shea butter”.

Insta-lipstick on kuin kiinteä versio NYXin Butter Glosseista, joita rrrrakastan. 

Räpläsin itseni saman tien Essencen sivulle tsekkaamaan mitä muita sävyjä Insta-Care Lipstickeistä löytyy ja olin muutamaa tuntia myöhemmin Tokmannilla ostoksilla 😄

Sävyjä on kuusi, ja Essencestä kun on kyse, hinnan puolesta nämä voisi hankkia vaikka kaikki; Insta-Care Lipstick keventää kukkaroa 2,49 euron verran.

Swatchasin sävyt ja päädyin ostamaan viileänpunaiset Refreshing Pausen ja Sweet Poisonin.

Söpön pastellinen Babe Power oli pelkän hylsyn perusteella vahva kandidaatti, mutta osoittautui swatchatessa liian pastelliseksi, ihan niin Barbie-purkkapinkkiä en osaa käyttää. Tykkään joko kermaisen murretuista tai raikkaan marjaisista sävyistä mitä pinkkiin huulipunaan tulee. :)

Marjaisia sävyjä nämäkin :) Refreshing Pause on heleä mansikkainen punainen ja liilaan taittavasta tosiviileästä Sweet Poisonista tulee mieleen karhunvatukkamehu.

Toinen näistä maksoi muuten vain 2,09€ :D Liekö hintavirhe Tokmannilla. Mutta kyllä se vain panee extraleveän hymyn huulille kun saa jotain näin halvalla.


Kiitos viikonloppuisen siivousinnon, minulla on nyt kolme uutta kivaa ”butter”-punaa <3 <3

Essence on muutenkin merkki, johon minun pitäisi jaksaa tehdä laajempaa tuttavuutta. Merkki on tuttu jo vuosien takaa, olen ostanut Essenceä reissuista ennenkuin se tuli Suomeen. Mutta nyt kun se on Suomessa… nohh, tuttu ilmiö: kun jokin kiinnostava juttu on liian lähellä ja liian saatavilla, et yhtäkkiä olekaan yhtä aktiivinen sen suhteen.

Essencessä minua ”vaivaa” myös valikoiman runsaus ja tuotteiden tiheä vaihtuminen, ihan uuvuttaa kun seuraa uutuuksia lehdistötiedotteista ja katsoo hyllyjen trooppisen värikästä ja kimaltavaa tuote”buffettia”. Puoleensavetävää ja houkuttavaa, mutta samalla niin liikaa jotenkin. Nykyiselle meikäläiselle :)

(…ja juuri kun olit löytänyt sairaan hyvän tuotteen, se jääkin pois…)

Kertokaas, mikä suhde teillä on Essenceen?

kauneus meikkivoide huulipuna
Kommentit (29)
  1. Mulla on Essenceä kohtaan samanlainen viha-rakkaus -suhde, kuin pikamuodin kanssa. Haluaisin olla se ihminen, joka ostaa vähemmän ja harkitusti, mutta parempaa (=luonnonkosmea ja eettisesti tuotettuja vaatteita jne). Mutta Essencellä on liikaa ja aina uusia kiinnostavia tuotteita ja halvan hinnan takia niistä on tullut mulle kompastuskivi… Yritän aktiivisesti pienentää meikkikokoelmaani, mutta nämä tiuhaan vaihtuvat kausiherkut saavat liian usein repsahtamaan.

    1. Tässä oli hyvin kiteytetty halvan ja houkuttavan pikakulutusmaterian ongelmallisuus ja itsekin kamppailen välillä tämän eettisen kysymyksen äärellä. Essencen tyyppiset sarjat ovat kosmetiikan Henkkamaukkoja. Henkkamaukka-(sun muut halvat postimyyntipaikat)-addiktiostani olen päässyt yli, mutta turhaa kosmetiikkaa tulee edelleen ostettua jatkuvasti. Onneksi sekin on vähentynyt, mutta mikään eettisen kulutuksen enkeli en ole, ja myönnän, että nimenomaan halpa hinta houkuttaa.

  2. Charming Nails
    28.5.2019, 14:23

    Insta meikkivoide oli ihan ok mutta turhan ohutta makuuni eikä se myöskään kestänyt päivää rasvoittuvalla iholla. Huulipuna on kyllä jäänyt testaamatta mutta just nuo punaiset sävyt voisi olla nättejä! Tosin voi olla että postauksesi myötä ne myydään hyllyistä heti loppuun… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *