Esittelyssä Mádaran uusi Deep Matter Bold Volume Mascara

Kaupallinen yhteistyö: Mádara

Mádaran meikkikokoelma on viimein täydentynyt odotetulla tuotteella: ripsivärillä.

Deep Matter Bold Volume Mascara on vegaaninen, hoitava ja kerrostettava luonnonkosmetiikan volyymimaskara.

Mitä haluatte kuulla ensimmäiseksi, ainesosaspeksejä, harja-analyysin vai mun käyttökokemuksia..? :D

Oletettavasti kokemuksia..! Meikkituotteissa suoritus on varmasti ykkösenä. :)

Let’s go!

Olen volyymimaskaroiden ehdotonta kohdeyleisöä, ja hyvä kerrostuvuus on minulle ripsarissa tärkein ominaisuus siistin ja ei-paakkuisen jäljen ohella. Haluan runsaat ripset!

Luonnonkosmetiikassa ripsivärin kerrostuvuus on haasteellista, ja moni luonnollinen ripsari lähinnä värjää ripsiä. Muita ongelmia 12 vuoden luonnonkosmetiikkaripsarikokemukseni perusteella ovat liian kovaksi ripsiin kuivuva koostumus, liian nestemäinen koostumus (–> ripset liimautuvat herkästi yhteen) sekä heikko kosteuden sieto –> ripsari leviää pienessäkin vesikosketuksessa. Vahoissa luonnonkosmetiikan maskaroissa oli myös paljon alkoholia, mikä sai silmäni vuotamaan jo ilman mitään sääolosuhteitakin.

Mádaran uutuus vetää hienot pisteet kaikissa näissä haastekohdissa..!

Kokemuksiani Mádaran maskarasta

+ Kerrostuu erittäin hyvin

+ Kerrostuvuus on niin voimakasta, että kaksi kerrosta riittää minulle ja tuo jo näyttävän tuloksen. (Mádaran Instagramista voi katsoa kuvan, miltä näyttää, kun tätä laittaa kymmenen kerrosta..! Kyllä kerrostuu..! 😀)

+ Koostumus on voidemaisen ja vahamaisen välimaastossa, ei nestemäinen

+ Vastustaa kosteutta tavallista luonnonkosmetiikkaripsaria paremmin (ei kuitenkaan vedenkestävä!) Olen mennyt tämän kanssa mm. saunaan ja vaikka se totta kai levisi, se ei suinkaan liuennut kokonaan tehden mustia pandasilmiä.

+ Jättää ripset pehmeiksi ja taipuisiksi

Harjasta

+ Ohuen ja siron muotonsa puolesta tämä on paras käyttämäni luonnonkosmetiikkaripsarin harja! Tykkään tällaisesta selkeästä maskaraharjan muodosta, ja sirous on erittäin tärkeää, koska silmäni ovat pienet ja ahtaat.

+ Harja erottelee kiitettävästi, mutta mitään ”super-definition”-jälkeä se ei tee. Mádaran ripsarin tavoitteena onkin tehdä erittäin paksut ripset, bold volume, –  korkea erottelevuus ei mene yksiin sen kanssa.

Postauksen kuviin liittyy hauska tarina – tai hauskuus on tietysti lukijan arvioitavissa…. Halusin itsepintaisesti ottaa kuvat ulkona luonnonvalossa ja luonnon ympäristössä, mutta kuten tunnettua, valoisat ja kirkkaat päivät ovat tänä syksynä olleet kortilla. Odottelin ja odottelin ja kun viimein eräänä päivänä paistoi aurinko, vedin ripsarit silmiin, tartuin kameraan ja kirmasin ulos.

Ikävä kyllä päivä oli myös yksi syksyn tuulisimpia, ja nopeaksi kuvittelemani kuvaussesio venyi venymistään, kun hiukset lensivät tuulen mukana koko ajan naamalle ja pian olin myös niin jäässä, että oli haettava sisältä lisää vaatteita. (Ylimmässä kuvassa olen ulkona vain ohuessa puserossa ja kaulahuivin kera… virhe…)

Sitkeästi jatkoin kuvaamista paksun villatakin turvin, pyyhkien välillä vettä silmäkulmista ja hieroen lämpöä korviin. (Ei myssyä näihin kuviin…! Nyt otetaan tyylikkäitä beauty-kuvia…! :D)

Kuvista ei vain meinannut tulla mitään, sillä valo vaihteli puolen minuutin välein pilvien varjostaessa auringon – ja kamerani valotusasetukset eivät tietenkään seuranneet mukana. Kun sain säädettyä valotuksen uudelleen, valo muuttui jälleen, ja puolet kuvista olivat yli- tai alivalottuneita. Tai mun naama täysin hiusten peittämä.

Lopulta luovutin, enkä saanut ihan toivomanilaisia tyylikkään eteerisiä ”nainen ja ripset luonnossa” -kuvia. Mutta näillä mennään :) Ainakin kuvista näkee, miten Mádaran maskara pärjää viimassa ja valuvien silmien olosuhteissa..! :D

Lopulta ripsivärin suoritus tuli parhaiten esiin kännykällä kuvaamissani täysin valmistelemattomissa (ja karmean värisissä!) snapshoteissa. Hahah.

Ainesosista

Deep Matter Mascaran koostumuksesta haluttiin tehdä hoitava, ja se sisältää ripsienhoidon klassikkoainesosaa, ripsiä vahvistavaa risiiniöljyä. Muita hoitavia aineita ovat oliivi- ja auringonkukansiemenöljy sekä herneestä johdetut peptidit. Koostumus on alkoholiton.

Mehiläisvahan sijaan vegaanisessa Deep Matter Mascarassa on käytetty kasvipohjaisia vahoja kuten karnaubavahaa sekä japanilaisen vahapuun ja vernissapuun vahaa. Kestävyyttä maskaran koostumukseen tuodaan mm. glyseryylirosinaattia hyödyntävällä teknologialla.

Ripsiväri on Ecocert Cosmos Natural -sertifioitu.

Mainoslinkki:

*Mádara Deep Matter Mascara on tänään tarjouksessa House Of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivillä 18€, normaali hinta on 24,50€.

Ripsarin koko on 6 ml.

KILPAILU

Saan arpoa Deep Matter Mascaran kolmelle onnekkaalle :)

Osallistut kilpailuun kertomalla, millaisia kokemuksia sinulla on luonnonkosmetiikan maskaroista – vai onko ollenkan. :)

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 21.11. saakka.

// Arvonta suoritettu. Voittajat ovat: Didgeridoo, Jonna1264 sekä Sanna. Onnea :) Voittajiin on otettu yhteyttä.

.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

  • Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi ja Mádara Suomi
  • Arvontaan voi osallistua 14.11.21.-21.11.2021
  • Arvontaan voi osallistua vastaamalla kilpailukysymykseen. Jätä sähköpostiosoite sille varatulle riville, se näkyy vain arvonnan järjestäjälle
  • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen
  • Voittaja arvotaan 22.11.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
  • Osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl Mádaran Deep Matter -ripsivärejä, yhden ripsivärin arvo on 24,50€.
  • Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
  • Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä
kauneus silmameikki meikki
Kommentit (145)
  1. Tätä olisi ihana testata!Vuosia sitten testasin muutamaakin lunnonkosmetiikkaripsaria mutta ne olivat pettymys…väri ei tarttunut millään ja muutenkin ripset jäivät töpöiksi.

  2. Muistaakseni Avrilin ripsiväriä olen kokeillut vuosia sitten ja tykkäsin siitä :). Ei kuitenkaan ollut ihan wow tasoa, kun en sitä kovin monesti ole uudestaan ostanut. Olisi kiva testata tämä Madaran ripsari:).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *