…en tiedä lukeeko teistä kukaan Demiä…

…mutta lokakuun numerossa muutama bloggari kertoo lempiripsareistaan, ja mun  suosikki sitten EI ole kuvasssa näkyvä Maybelline. ;) Demillä oli mennyt mun ja Dixi-blogin Helenan lempparit ristiin. Ainakin kuvat siis. En ole tuota lehteä itse nähnyt mutta sain Demin toimittajalta viestin mokasta.

IsaDoraPrecisionMascara__

Ja koska mulle on tärkeää, ettei mun lemppariripsariksi kuvitella Maybellinea, niin koin pakolliseksi tehdä tämän minitiedotuksen asiasta :D Mun suosikki on IsaDoran Precision Mascara (esitelty mm. tässä ripsarivertailupostauksessa).

Ei mulla muuta. :)

Paitsi että ostin tänään (lue: keskiviikkona) hetken mielijohteesta kolme kynsilakkaa ja vihdoin sen uuden sinisen rajauskynän. Tietenkään en löytänyt yhtäkään sävyä joka olisi lähellekään niin makea kuin se YR:n kuivahtanut sininen. Murr. Eikä Kreikassa myydä Yves Rocheria.

Mutta kynsilakat ilahduttavat erityisesti…! Kun mullahan alkaa jo pikkuhiljaa olla niitä kynsiä mitä lakata…! ^_^

Kommentit (19)
 1. Onko sulla sitten kovinkin huonoja kokemuksia Maybellinen ripsiväreistä? :o Ihan siis uteliaisuudesta kyselen tuon muotoilusi vuoksi (”mulle on tärkeää, ettei mun lemppariripsariksi kuvitella Maybellinea”)
  Mulla kun tuo toimii kuin unelma :)

  1. Onko sulla sitten kovinkin huonoja kokemuksia Maybellinen ripsiväreistä? :o

   Ei varsinaisesti, mutta mitkään isoharjaiset ei missään nimessä ole mun suosikkeja :D Minähän en itse asiassa edes tiedä (kun en ole juttua nähnyt) että minkä nimenomaisen ripsarin sä valitsit…? Tiedän vain että se on Maybellinen ja isoharjainen :)

   Mikään Maybellinen ripsari ei ole koskaan kuulunut mun lemppareihin. Rocktet Volumella sai kyllä oikeasti reilusti tuuheutta ja se kaareutti ripsiä, mutta kuivui ja kökkööntyi lopulta aika nopeasti.

 2. Moikka :) onko sulla muuten kokemusta ripsipermanentista? Onkohan se ihan turvallinen ja luotettava tapa kähertää ripsiä?

  1. Ei ole kokemusta, en osaa valitettavasti sanoa niistä mitään. :/

  2. kosmetologiopiskelija
   26.9.2014, 13:13

   Ripsipermanentti on ihan turvallinen, mutta tulos riippuu paljon tekijästä :) Itselläni tulos ei ollut ihan toivotunlainen, mutta toisilla saattaa näyttää paremmalta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *