Karkkipäivä
Karkkipäivä

…en tiedä lukeeko teistä kukaan Demiä…

…mutta lokakuun numerossa muutama bloggari kertoo lempiripsareistaan, ja mun  suosikki sitten EI ole kuvasssa näkyvä Maybelline. ;) Demillä oli mennyt mun ja Dixi-blogin Helenan lempparit ristiin. Ainakin kuvat siis. En ole tuota lehteä itse nähnyt mutta sain Demin toimittajalta viestin mokasta.

IsaDoraPrecisionMascara__

Ja koska mulle on tärkeää, ettei mun lemppariripsariksi kuvitella Maybellinea, niin koin pakolliseksi tehdä tämän minitiedotuksen asiasta :D Mun suosikki on IsaDoran Precision Mascara (esitelty mm. tässä ripsarivertailupostauksessa).

Ei mulla muuta. :)

Paitsi että ostin tänään (lue: keskiviikkona) hetken mielijohteesta kolme kynsilakkaa ja vihdoin sen uuden sinisen rajauskynän. Tietenkään en löytänyt yhtäkään sävyä joka olisi lähellekään niin makea kuin se YR:n kuivahtanut sininen. Murr. Eikä Kreikassa myydä Yves Rocheria.

Mutta kynsilakat ilahduttavat erityisesti…! Kun mullahan alkaa jo pikkuhiljaa olla niitä kynsiä mitä lakata…! ^_^

Kommentit (19)

 1. Helena

  Onko sulla sitten kovinkin huonoja kokemuksia Maybellinen ripsiväreistä? :o Ihan siis uteliaisuudesta kyselen tuon muotoilusi vuoksi (”mulle on tärkeää, ettei mun lemppariripsariksi kuvitella Maybellinea”)
  Mulla kun tuo toimii kuin unelma :)

  • Sanni

   Onko sulla sitten kovinkin huonoja kokemuksia Maybellinen ripsiväreistä? :o

   Ei varsinaisesti, mutta mitkään isoharjaiset ei missään nimessä ole mun suosikkeja :D Minähän en itse asiassa edes tiedä (kun en ole juttua nähnyt) että minkä nimenomaisen ripsarin sä valitsit…? Tiedän vain että se on Maybellinen ja isoharjainen :)

   Mikään Maybellinen ripsari ei ole koskaan kuulunut mun lemppareihin. Rocktet Volumella sai kyllä oikeasti reilusti tuuheutta ja se kaareutti ripsiä, mutta kuivui ja kökkööntyi lopulta aika nopeasti.

 2. Marjo

  Moikka :) onko sulla muuten kokemusta ripsipermanentista? Onkohan se ihan turvallinen ja luotettava tapa kähertää ripsiä?

  • Sanni

   Ei ole kokemusta, en osaa valitettavasti sanoa niistä mitään. :/

  • kosmetologiopiskelija

   Ripsipermanentti on ihan turvallinen, mutta tulos riippuu paljon tekijästä :) Itselläni tulos ei ollut ihan toivotunlainen, mutta toisilla saattaa näyttää paremmalta :)

 3. Saana

  Mä itse asiassa huomasin tuon pikkusiskoni Demistä, kun olin kotikotona käymässä. Arvasin heti, että nuo ripsarisuosikit oli mennyt sekaisin! ^_^

  • Sanni

   Hyvin olet Karkkipäiväsi lukenut! :D *peukku*

 4. Sanna

  Kiitti vinkistä, en ole tuota kokeillut! En myöskään lue Denimiä, taitaa olla suunnattu hieman eri kohderyhmälle kuitenkin…

  Paras ripsari ikinä itselle on joko Chanelin Le Volume tai Giorgio Armani Eyes to Kill myös Kanebon 38 Volume on tosi hyvä, mutta käytän sitä yleensä matkoilla auringossa. Halvempaa ripsariehdokasta olen etsinyt, mutta vielä se ei ole tullut vastaan…onneksi Chanelia ja Kaneboa sentään saa halvempana lentsikkakentältä! :)

  Aurinkoista päivää! :)

  T.Sanna

 5. Miia

  Satuin bongaamaan jutun tyttöni lehdestä. Yleensä en lehteä lue, mutta nyt paremman lukemisen puuttuessa satuin sen avaamaan.

  Silmään sattui ensin sun kuva, ja sitten rupesin lukemaan. Ihmettelin kyllä ripsarivalintaa, kun en muista sun sellaista suosikiksi ikinä blogissa nimenneen. Sitten ajattelin, että valinta on tehty jotenkin lehden kohderyhmä mielessä pitäen. Valittu ripsari oli Maybellinen The Colossal Go Extreme! Hyvin suosittu ripsari ainakin meidän tytön kaveripiirissä, jotka kaikki lukee Demiä :)

  • Sanni

   Valittu ripsari oli Maybellinen The Colossal Go Extreme!

   Aa, okei. En ole koskaan tuota edes kokeillut. ;) Maybellinen ei ylipäänsä ole mulle sellainen ripsarimerkki jota suosin. Olen aina tykännyt enemmän Max Factorista, Yves Rocherista ja L’Orealista. IsaDoralta olen löytänyt tuon yhden megahyvän.

 6. Tinna

  Hei mua kiinnostais kovasti matkailupostauksien joukkoon sellainen missä kertoisit mitä vaatteita ja kuinka paljon olet ottanut mukaan? Ja muita tarvikkeita jos olet ottanut, esim. pyyhe tms.? Aion matkustaa lähiaikoina käsimatkatavaroilla ja tonkinut youtuben ym. läpi kaikkia pakkausvinkkejä. :-)

 7. Jonttu

  Olen miettinyt tässä jo jonkin aikaa erästä ihonhoitoon liittyvää asiaa. Jos nyt on vain niin, että kasvojen iho joutuu sekä varhain aamulla että myöhään illalla kovan hikoilun kohteeksi, olisiko mielestäsi hyvä pestä kasvot kahdesti päivässä vain antaa aamun hikien jäädä kasvoille ja pestä ne vasta illalla? Mietin vain, että onko tuo kahdesti päivässä peseminen pahempi kuin hikien jämähtäminen kasvoille koko päiväksi muhimaan.

  • Sanni

   olisiko mielestäsi hyvä pestä kasvot kahdesti päivässä vain antaa aamun hikien jäädä kasvoille ja pestä ne vasta illalla?

   Mä pesen aina hien pois. (Esim. täällä Kreikassa saatan pestä kasvot kolmekin kertaa päivässä. En voi sietää hikitahmaista naamaa.) Mikäli haluat rajoittaa kasvojen pesun vain yhteen kertaan päivässä, jätä aamupesu pois – iltapesuahan ei missään nimessä kannata jättää väliin ;) Mikäli et meikkaa, en näe mitään ”pakottavaa” tarvetta pestä hikeä pois (kyllä mä nyt kuitenkin vedellä silti vähintään huuhtelisin), mutta jos meikkaat, niin… noh, minusta olisi hieman inhaa laittaa meikki hikisille kasvoille.

   • Jonttu

    Meikki on siinä kasvoilla jo ennen tuota hikoilua, siis kevyesti peiteainetta, Lily Lolon meikkipohja ja sitten vielä Laveran irtopuuteria. Eli kun pesee aamun jälkeen, niin sitten meikit joutuu laittamaan myös uudestaan. Jos en meikkaisi, niin helppo juttuhan tuo peseminen olisikin. Nyt kaikki hiki jää varmaan pahasti lukkoon tuonne meikin alle koko päiväksi.

 8. Sari

  Aivan mielettömän ihanan näköinen harja tuossa Isadoran ripsarissa! Ja putkilokin on suora. En noin yleensä hirveästi välitä pakkausten ulkoasusta, mutta se keskeltä pullistunut muotoilu, joka ripsariputkiloissa tyypillisesti on, sattuu kyllä pahasti silmään.

 9. Sunny

  Itse luen Demiä ja voin ylpeänä sanoa, että tiesin että siinä oli virhe. Karkkipäivää lukenut tällee muutaman vuoden(?) ja silmään iski heti, että Sanni ny ei varmana tota lempparikseen luokitteliks. ^.^

  • Sanni

   Hyvähyvä Sunny! :)

 10. Enni

  Heippa!

  Kannattaa käydä kurkkaamassa Flawless Lashes NY:n facebook sivuja. He myyvät parasta ripsiväriä mitä olen ikinä koittanut. HEidän ripsivärinsä pidentää ja tuuhentaa ripsiä huomattavasti. Olen itse tuttavani kautta päässyt sitä jo kokeilemaan ja en voi kun suositella. Sivuilta näkee heidän ennen ja jälkeen kuviaan ja lisää tietoa tuotteesta :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.