En Plats i Solen

Laiva on tänään taas lastattu Sannilla, kun suuntaan viikonlopuksi Maarianhaminaan katsastamaan Kentin kesäkunnon. Foreca yrittää uhkailla sadepilvillä sunnuntaiksi, mutta toivottavasti saariston sää on yhtä vaikeasti ennustettava kuin aina ja sunnuntaina saamme paikan auringossa.

KentEnPlatsISolen

Pahoittelen ettei tämä taas liity kosmetiikkaan millään lailla, mutta Kentin uusi levy En Plats I Solen on vaan niin pirun hyvä…! En millään malta odottaa että pääsen pomppimaan Gamla Ullevin tahdissa. Kentillä ei ole parilla viime levyllä ollutkaan Ullevin tasoista helmeä, mä oon ihan sfääreissä aina kun kuulen tuon biisin. Onkos ketään menossa tsekkaamaan Kent’iä Hämeenlinnaan? (En oleta että kukaan Karkkipäivän lukijoista on sentään Maarianhaminan Rockoffiin tulossa…)

Ja ihan siitä ilosta että on taas huippukiva viikonloppu tiedossa, väänsin pitkästä aikaa monisävyisen meikin. Piti ihan varmistaa että osaanko enää edes käyttää useampaa kuin kolmea sävyä, kun niillä on menty koko kesä….. Ja osaanhan mä! :) Tähän cocktailiin käytin kahdeksaa luomiväriä ja voidemaista luomiväriä rajauksena.

PlatsISolen3

PlatsISolen2

PlatsISolen1

PlatsISolen_colorchart

Aloitin levittämällä liikkuvalle luomelle MACin keltaista Bright Sunshinea. Sen jälkeen laitoin luomivakoon Mad Mineralsin pinkinpunaista Big Apple -sävyä, ja luomivaon sisäkaareen vielä häivähdyksen Mad Mineralsin oranssia Trust Fundia. Ulkonurkkaan vedin pienen V:n muotoon Inglotin punaista 382-sävyä. Alaluomen ulkonurkkaan levitin ensin tummanvihreää Too Facedin The Future Lovers -paletista, ja sitten sen päälle Urban Decayn Graffitia. Alaluomen sisänurkkaan laitoin Make Up Foreverin hapokkaan vihreää 171-sävyä. Tämän jälkeen rajasin silmän Indeliblen helmiäisvihreällä voideluomivärillä sävy Forest. Kulmaluulle vielä tuttu kaveri Revlon Frosty White, ja saatoinpa muuten vähän MACin Shroomiakin sipaista punaisen rajakohtaan.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

”Hör du ljudet av juli där utanför?

Sist vi sågs var det vinter och en meter snö…”

Kommentit (19)
  1. Fiiuuu, mikä meikki! Toi alaluomi ja etenkin sisärajaus Forestilla on upea. Ja kaiken ton väri-iloittelun jälkeen sun silmäkin vielä erottuu tuolta. Musta tuntuu, että kun väritän, niin oma silmä jää ihan hailakaksi läikäksi.

  2. Tuo uusi Kentin levy on kyllä aivan huippu!!Kaikki biisit toinen toistaan parempia! Meinattiin lähteä elokuussa Göteborgiin keikalle, mutta ei päästäkkään ;( Hauskaa keikkaa sinulle t.kateellinen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *