Emilia, Agneta, Totti ja Viivi

Jouduin eilen odottamaan töiden jälkeen bussia tunnin, ja lakkasin ajan kuluksi kynnet Make Up Storella. En ole koskaan aiemmin kokeillut merkin lakkoja, vaikka näyttävätkin varsin houkuttavilta. En kuitenkaan koskaan maksaisi lakasta yli kymppiä, joten jäänevät jatkossakin ostamatta, elleivät sitten ole alessa.

Oransseissa kynsissä on kaksi kerrosta Emilia-cremelakkaa ja päällä yksi kerros upean shimmeristä Melina-lakkaa. Keltaisissa kynsissä on kaksi kerrosta keltaista Agneta-lakkaa (shimmer), ja päällä yksi kerros Linnea-lastulakkaa. En löytänyt Emiliasta ja Linneasta kuvaa, siksi kuvassa vain Melina ja Agneta. Linnea muistuttaa hyvin paljon Goshin Rainbow’ta.


Lakat levittyivät kauniisti ja jälki oli tasainen ja peittävä jo ensimmäisellä kerroksella. Shimmerinen Agneta tietysti kuulsi hieman läpi. Emilia + Melina on täydellinen yhdistelmä! Harmi ettei uskomattoman kaunis oranssi shimmeri tule kuvissa edukseen. Kynsikuvia on minusta todella vaikea ottaa.

Miinusta lakat saavat hitaasta kuivumisesta. Jos mulla ei olisi ollut Mavalan Mavadry’ta en olisi millään saanut enää takkia päälle ja kenkiä jalkaan ilman että lakkaus olisi tuhoutunut.

Kotona esittelin kynsiä hoidokeille, joiden mielestä ne olivat myös oikein herkut. Oranssit kynnet muuten näyttävät näissä koirakuvissa ihan väärän sävyisiltä, eivät ole noin punaiset.

Tykkään muuten yllättävää kyllä kovasti nykyisestä lyhyestä kynnen pituudesta. OPI Nail Envy -kuuri on käynnissä, ja teen siitä raporttia sitten myöhemmin kun kuuri on vaikuttanut pidemmän aikaa.

Onko täällä ketään MUS-lakkojen ystäviä?

Kommentit (7)
  1. Noi MUSin lakat on hyllyssä niin älyttömän herkullisen värisiä että oon meinannut ostaa pari ihan vaan sen takia.

  2. Tuo oranssi lakka on herkullinen. En ole koskaan MUSin lakkoja kokeillut, ei ole tullut must-have-sävyä vastaan.

    Tottiiiii, Viiviiii, pusuuuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *