Karkkipäivä
Karkkipäivä

Emilia, Agneta, Totti ja Viivi

Jouduin eilen odottamaan töiden jälkeen bussia tunnin, ja lakkasin ajan kuluksi kynnet Make Up Storella. En ole koskaan aiemmin kokeillut merkin lakkoja, vaikka näyttävätkin varsin houkuttavilta. En kuitenkaan koskaan maksaisi lakasta yli kymppiä, joten jäänevät jatkossakin ostamatta, elleivät sitten ole alessa.

Oransseissa kynsissä on kaksi kerrosta Emilia-cremelakkaa ja päällä yksi kerros upean shimmeristä Melina-lakkaa. Keltaisissa kynsissä on kaksi kerrosta keltaista Agneta-lakkaa (shimmer), ja päällä yksi kerros Linnea-lastulakkaa. En löytänyt Emiliasta ja Linneasta kuvaa, siksi kuvassa vain Melina ja Agneta. Linnea muistuttaa hyvin paljon Goshin Rainbow’ta.


Lakat levittyivät kauniisti ja jälki oli tasainen ja peittävä jo ensimmäisellä kerroksella. Shimmerinen Agneta tietysti kuulsi hieman läpi. Emilia + Melina on täydellinen yhdistelmä! Harmi ettei uskomattoman kaunis oranssi shimmeri tule kuvissa edukseen. Kynsikuvia on minusta todella vaikea ottaa.
Miinusta lakat saavat hitaasta kuivumisesta. Jos mulla ei olisi ollut Mavalan Mavadry’ta en olisi millään saanut enää takkia päälle ja kenkiä jalkaan ilman että lakkaus olisi tuhoutunut.

Kotona esittelin kynsiä hoidokeille, joiden mielestä ne olivat myös oikein herkut. Oranssit kynnet muuten näyttävät näissä koirakuvissa ihan väärän sävyisiltä, eivät ole noin punaiset.

Tykkään muuten yllättävää kyllä kovasti nykyisestä lyhyestä kynnen pituudesta. OPI Nail Envy -kuuri on käynnissä, ja teen siitä raporttia sitten myöhemmin kun kuuri on vaikuttanut pidemmän aikaa.

Onko täällä ketään MUS-lakkojen ystäviä?

Kommentit (7)

 1. Anonymous

  Noi MUSin lakat on hyllyssä niin älyttömän herkullisen värisiä että oon meinannut ostaa pari ihan vaan sen takia.

 2. milipili

  Tuo oranssi lakka on herkullinen. En ole koskaan MUSin lakkoja kokeillut, ei ole tullut must-have-sävyä vastaan.

  Tottiiiii, Viiviiii, pusuuuu!

 3. Terhen

  Mä oon usein kyttäillyt Make Up Storen lakkoja, ne on monesti tosi herkullisen näköisiä, mutta kyllä se hinta vähän kirpaisee… En ole päässyt kokeilemaan kylläkään.

  Koirulaiset on ihastuttavia <3

 4. Bompula

  Mulla on oma nimikko-lakka MUSilta.. En olis varmaan muuten ostanutkaan. :D

  Ihan paruslakka mun mielestä, mutta mikäs minä oon sanomaan, kun en pahemmin kynsiin ole perehtyny. ^^ Eroa halvemman lakan ja MUS-lakan välillä en pahemmin huomannu. (Muuta kuin hinnassa, ehkä. :D)

 5. Sissi

  Ei ole tullut testattua MUSin lakkoja.
  Kynsistä kun on puhe, niin heti käytän tilannetta hyväksi ja utelen… Mun kynnet kuivuu ja lohkeilee ihan kamalasti taas, luulen että se on tää kynsilakkainnostus joka vaikuttaa. Mitä te muut teette lohkeileville/liuskottuville kynsillenne? En ilman lakkaa haluais olla, mut jos ei tää lohkeilu lopu niin loppuu lakkaus :/

 6. Inkivääri

  Sissi – oletko kokeillut kynsiöljyä? Sitä kun hierot joka ilta kynsiin ja kynsinauhoihin (ja laitat vielä kynnen nurjallekin puolelle) niin kynnet muuttuvat ajan kanssa elastisemmiksi eivätkä lohkeile niin herkästi.

 7. Nimetön

  emilia ja viivi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.