Karkkipäivä
Karkkipäivä

Elokuuarvonta vol. 2 Meikit

Tänään jatkoa värikosmetiikan puolelta.

Kaikki arvottavat ovat blogin kautta saatuja ja kaikki joiden kohdalla ei erikseen mainita ovat käyttämättömiä.

Elokuu2016_arvonta_IMG_9679

SETTI 1 LUMENE TBS DERMOSIL

Paketissa:

Lumene True Mystic Volume vedenkestävä maskara, sävy musta

Dermosil Smooth & Bright Primer (tätä olen kokeillut pari kertaa mutta käytännössä tuubi on ihan täynnä)

The Body Shop Lip & Cheek Stain (nestemäinen huuli- ja poskipuna) sävyssä Deep Berry (tämän olen teipistä päätellen avannut mutta tuote on käyttämätön)

Lumene CC Red Neutralizing Corrector (punaisuutta neutraloiva peiteaine) sävyssä Light/Medium

Elokuu2016_arvonta_IMG_9671

SETTI 2 JANE IREDALE

Paketissa:

Pure Pressed Blush -poskipuna sävyssä Flawless. Sävy näyttää mun silmään hyvin beigehtävältä roosalta mutta löysin netistä kuvauksen ”peachy pink-brown”. Joka tapauksessa vaikuttaa tosi kivalta sävyltä superneutraalien nudeposkipunasävyjen ystäville.

Lip Drink Lip Balm SPF 15 (sävyttävä huulirasva) sävyssä Flirt. Hento baby-pinkki sävy, sennäköinen että tykkäisin tosi paljon itsekin mutta minulla on ihan liikaa huulimeikkejä joten mieluummin annan eteenpäin. (Huulimeikit kun ei oikein säilykään kovin pitkään toisin kuin puuterimaiset joita jemmaan hyvillä mielin :D)

Smooth Affair -voidemainen luomiväri sävyssä Iced Brown. (Nimestään huolimatta sävy näyttää kullanruskealta, ei jäiseltä.)

Kulmakynä sävyssä Dark Brunette (ohutkärkinen automaattikynä, tosi tummanruskea sävy)

Elokuu2016_arvonta_IMG_9699

Elokuu2016_arvonta_IMG_9687

SETTI 3 MAC

MAC Sheen Supreme Lipstick sävyssä Venomous Violet (läpikuultava, kiiltävän pinnan jättävä syvä burgundivioletti sävy)

MAC Powder Blush sävyssä Sketch (syvä luumun sävy)

(…vähän liian rohkeita sävyjä mulle, etenkin tuo poskipuna ;)  Mutta teidän joukosta löytyy varmasti ottajia :))

Elokuu2016_arvonta_IMG_9718

SETTI 4 MSCHIC

Tämä on vähän tylsä setti (vai onko? :D), mutta ajattelin arpoa teille nämä Livboxilta saamani MSCHICin meikkivoide- ja primer-näytteet, jos joku vaikka niiden kautta löytää itselleen sopivan meikkivoidesävyn tai muuten vain on kiinnostunut kokeilemaan MSCHICin meikkivoidetta. Itse kun käytän mineraalipohjaa niin en tee näillä mitään kokeilun jälkeen.

Setissä näytteet Natural Beauty Foundation -meikkivoiteesta sävyissä Porcelain 0N, Light 1N, Ivory 1C ja Warm 3W sekä 2 x Primer-näyte.

*

Osallistut arvontaan hihkaisemalla kommenttilootaan niiden settien nimet joista olet kiinnostunut, esim. MSCHIC, LUMENE TBS DERMOSIL. Voit osallistua useamman setin arvontaan.

Laitathan mukaan myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 14.8. kello 24.00 saakka.

.

P.S. Voisin muuten joskus kirjoittaa pitkän tutkielman siitä, millaisia arjen (ja välillä psyykenkin, siltä tuntuu :D) haasteita aiheuttaa yhdistelmä jemmausluonne + kosmetiikkafriikki + bloggaajuus + pieni asunto. ^_^ Bloggaaja ja Kosmetiikkafriikki ovat innoissaan kaikesta kosmetiikasta jota henkilö ostaa itse friikin ominaisuudessa ja vastaanottaa bloggaajan ominaisuudessa, ja Jemmaaja haluaisi erittäin mielellään säilöä kaikki ja oikein hautoa niitä kanaemon lailla (”My preciousssss…”) koska ”Eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka ensi vuonna teen muotoiluvaahtovertailun ja saatan silloin tarvita tätä putelia…”, mutta käytännön olosuhteet eivät tue tätä toimintamallia. Koska tila ei vain riitä ja ihminen haluaisi myös asua siistissä asunnossa jossa ei joka käänteessä kompastu tavarakasseihin ja -laatikoihin.

Eli yhdistelmä Kosmetiikkabloggaaja + Jemmaaja on vielä huonompi asia varastojen kertymisen kannalta kuin pelkkä jemmausgeeni, koska Bloggaaja näkee tuotteet myös työmateriaalina. Vaikka joku tuote olisi sillä hetkellä täyttänyt työnsä (= saanut näkyvyytensä, tullut testatuksi tai diskatuksi blogisisältönä) ja jäisi vain pölyttymään ja viemään tilaa Bloggaajan nurkkiin, Bloggaaja ei voi olla miettimättä eikö hän kuitenkin saattaisi joskus tulevaisuudessa tarvita tuotetta. ”Entä jos haluan vertailla tämän koostumusta myöhemmin muihin seerumeihin?” ”Tällä punalla voisi joskus tehdä jonkun villin kokeilun jos innostun…”  ”Säästän tämän pullon tyhjänäkin koska aion vuonna 2019 tehdä kokoomapostauksen kuivashampoista ja tarvitsen pullon kuvattavaksi.”

Jne. Jne. Oi elämän turhamaiset ongelmat. ^_^ No, aika monista tuotteista onnistun lopulta silti luopumaan ;)

Kommentit (631)

 1. Lotta

  MAC ja Jane Iredale!!

 2. Heta

  Lumene tbs dermocil olisi kiinnostava

 3. MRMR

  LUMENE TBS DERMOSIL, JANE IREDALE ja MAC kiinnostavat! Ihana sävy Macin huulipunassa <3

 4. Edgarpro

  Jane iredale

 5. Sanna Holopainen

  Jane Iredale

Kommentoi »

Comments are closed