Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ella Baché Pure Focus -peiteaine näpyille

Lyhyt ja ytimekäs arvio Ella Bachén Pure Focus -peiteaineesta, jota olen käyttänyt viimeiset kaksi kuukautta.

EllaBachePureFocus

Ei toiminut.

Olen saanut tuotteen maahantuojalta. Kyseessä on Ella Bachén Detox-linjaan kuuluva hoitava peitetuote, joka lupaa ”häivyttää ja kuivattaa näpyt nopeasti ja tehokkaasti”. Näin se ei kuitenkaan minun ihollani tehnyt.

Toisin kuin saman merkin Creme Intex No. 2 josta en luovu varmasti koskaan. <3

En saanut Pure Focus -tuotteen mukana sen ulkopakkausta, joten en voinut tutkia sen inciä. Olisi ollut mielenkiintoista verrata sitä Creme Intex-kakkoseen. Jotain vaikuttavaa ainesosaahan tuossa peiteaineessa on 19,3%, mutta mitä…?

Tylsää arvioida tuotetta ilman inci-listaa, pahoitteluni. Halusin kuitenkin kertoa kokemuksen tuotteesta, kun epäpuhtaalle iholle tarkoitettuja tuotteita ei blogissa kuitenkaan turhan usein nähdä ja tiedän että ne kiinnostavat lukijoita.

EllaBachePureFocus2

Putkilo muuten pursuttaa ainetta ulos itsekseen, piti sitä ylös- tai alaspäin. Aina kun tuubin avaa sieltä pulppuaa ulos ainetta. Menee hukkaan, kun kerralla sitä tarvitsee kuitenkin niin vähän.

EllaBacheCremeIntexNo2

Ei ole ”The Kalavoiteen” eli Intex 2:n voittanutta. :)

Annoin Pure Focus -pikkusiskolle kahden kuukauden mahdollisuuden näyttää tehonsa, mutta sinä aikana se ei onnistunut nitistämään yhdenkään näpyn tulehdusta. ”Kalavoide” sammuttaa tulehduksen yhdessä yössä.

Pure Focuksen etuna on tietysti se, että se on värinsä ja ohuen koostumuksensa vuoksi päiväkäyttöystävällinen. Aivan varmasti se jonkun iholla toimii niinkuin pitää eli kuivattaa näpyt ja nujertaa tulehduksen. (Kokemuksia lukijoilla?) Intex 2 on tehokas, mutta sitä ei rasvaisen koostumuksensa ja hajunsa vuoksi viitsi käyttää päivisin. Mutta ei ole tarvettakaan, kun se tekee työnsä niin hyvin öisin… ^_^

EllaBacheCremeIntex_demo

Tässä (huono) kuvasarja kertomaan jälleen Intexin ilosanomaa. :) Kohteena näppy, jota on hoidettu Pure Focuksella kolmen päivän ja yön ajan. Näppy ei näytä kuvassa miltään, eikä se nyt mikään kovin suuri ollutkaan, mutta kuitenkin selvästi koholla ihosta, punoittava (merkki tulehduksesta) ja hieman kipeä.

Kolmen vuorokauden käsittelyt Pure Focuksella eivät olleet tehneet sille mitään. Yhden yön käsittely Creme Intexillä johti alimman kuvan tulokseen. Aamulla näppy oli kuivunut ja kutistunut.

Pure Focuksen sävy on hyvä, eli saatan käyttää sitä jatkossakin peiteaineen ominaisuudessa päiväsaikaan jos kasvoilla on itsepintaisia näppyjä. Mutta yöllä luotan ”Kalavoiteen” taikaan. :).

Lue myös: Se Mahtava Finnintappaja

** Postaus on ajastettu, olen tällä viikolla vaeltamassa Kevolla. * *

Kommentit (11)

 1. Mari

  Mun on pakko saada tuota Creme Intex 2:sta! Mistähän löytyisi Tampereelta…?

 2. Kissis

  Jep, ei todellakaan toimi. Ja voi että ärsyttää tuo voiteen tuubista ulos valuminen!!! Peittävää se kyllä on, jos ei hikoile tai koske kohtaan, eli peitevoiteena voisi mennä…

 3. Mirde

  Hei Sanni,

  Sun täytyy sanoa mielipiteesi Bottega Verden luonnonkosmetiikkatuotteista! Olin ihan äimän käkenä kun Helsingin keskustasta Fabianinkadulta löytyi Bottega Verden myymälä täynnä luonnon- ja luomu(?)kosmetiikkaa, ihan TODELLA kilpailukykyisin hinnoin! Ostin itse juuri aurinkosuojan, todella autenttisen tuoksuisia IHANIA hedelmä- ja yrttisuihkugeelejä ja alumiinittoman&alkoholittoman dödön. Tarjolla oli sekä kaikenlaisia monipuolisia vartalonhoitotuotteita että myös meikkejä!

  Kiinnostaa tosi paljon, että oletko sinä törmännyt tähän (kaiketi italialaiseen) brändiin, ja mikä on käsityksesi? Sertifikaattia heillä ei ole, eli mitenhän tuo luonnon/luomukosmetiikka nyt oikein sijoittuu? Aion itse mennä kollaamaan valikoimaa vielä uudelleen läpi, kun siellä on vielä aletkin :D Ja kuulostinpa vielä tosi mainosmaiselta haha, en ole mikään heidän edustajansa :D

  • Sanni

   Kiinnostaa tosi paljon, että oletko sinä törmännyt tähän (kaiketi italialaiseen) brändiin, ja mikä on käsityksesi?

   Olen tiennyt Bottega Verden jo vuosia, mutta jostain syystä sitä ei ole tullut koskaan kokeiltua. Hassusti, joskus kun ihan ensimmäisiä kertoja siihen törmäsin, minulle tuli mieleen ”halpisversio Yves Rocherista” :D Hassu mielleyhtymä, mutta tällainen vain tuli. Hinnat eivät kuitenkaan ole mitenkään erityisesti halvemmat kuin YR:llä.

   Bottega Verdehän ei ole varsinaista luonnonkosmetiikkaa, vaan juuri niinkuin Yves Rocher, tuotteilla on kasvipohja mutta niissä on myös synteettisiä ainesosia. Lukuunottamatta yhtä sertifioitua sarjaa (juuri niinkuin Rocherillakin… ;)). Bottega Verden sivuilta en onnistunut tätä sertifioitua sarjaa bongaamaan, jälleen yhteneväisyys Rocherin kanssa (hekään eivät erikseen ole nettisivullaan nostaneet esiin sertifioidun luonnonkosmetiikan kategoriaa, mikä tekee satunnaiselle kävijälle vaikeaksi löytää ja saada selville, että firmalla ylipäänsä sertifioituja tuotteita on. Harmillista.).

   Täytyisi joskus käydä tuolla Fabianinkadun liikkeessä. Monesti olen siitä ohi kävellyt mutta aina jäänyt menemättä sisään.

 4. Salla

  Mä en valitettavasti ole myöskään huomannut Pure Focuksella mitään vaikutusta. Toisaalta en kyllä ole huomannut juuri millään muullakaan :/ Kalavoidekaan ei tee samanlaisia ihmeitä minun ihollani kuin mitä olen blogistasi lukenut/nähnyt.

  Eikö sua muuten inhota, että kalaa on tyynyliina täynnä heti kun lasket pääsi tyynylle? Mä olen keskittynyt tähän olennaisuuteen, ja joskus en meinaa saada unta, kun yritän asetella poskeani tyynylle niin, että voide ei osuisi siihen :´D

  • Sanni

   Eikö sua muuten inhota, että kalaa on tyynyliina täynnä heti kun lasket pääsi tyynylle?

   Ei :D Mä nukun aina selälläni ^_^

   Tai no, tokihan sitä varmaan yön aikana tulee pyörittyä. Mutta aamulla mahdolliset tyynyliinaan tarttuneet voiteet ovat jo imeytyneet kankaan kuituihin eikä niitä näy. Tyynyliinan kuuluukin minusta likaantua, likaantuuhan se päänahan eritteistäkin. :)

 5. Marine

  Moikka, Sanni!

  On pitkään pitänyt kysyä tästä alkuperäisestä finnintappovoiteesta, että onko se normaalia, että tuubin (oranssi) kalaöljy ei ole kunnolla sekoittunut muuhun (valkoiseen) voiteeseen? Öljyhän on ihan lirua ja voide paksua, mutta luulisi niiden pystyvän sekoittumaan edes vähän. Tilasin oman tuubini vasta puolisen vuotta sitten ja tuotetta on paljon jäjellä, mutta öljyä valuu hurjasti hukkaan, kun tuubia puristaa tai vain kallistaa. Aineet eivät enää sekoitu keskenään, vaikka ravistaisin tuubia kuinka, ja ne olivat jo alussa mielestäni liian erilliset. Kun tuubin varsinainen ihmeaine on se kalaöljy, niin onhan harmi, että sitä on vaikea saada iholle (se on yksistään liian lirua kasvoille, vaikka saisinkin sitä ensin sormelle). Kuulostaako tutulta vai sainkohan vanhentuneen tuotteen tai muuten vaan jollain lailla viallisen?

  • Sanni

   On pitkään pitänyt kysyä tästä alkuperäisestä finnintappovoiteesta, että onko se normaalia, että tuubin (oranssi) kalaöljy ei ole kunnolla sekoittunut muuhun (valkoiseen) voiteeseen?

   Tätä kannattaa kysyä maahantuojalta, yhteystiedot ra.team (at) rohdos-ala.fi

   Meidän (minulla ja miehellä on yhteinen tuubi :D) voiteessa öljy myös erottuu voiteesta aika ajoin, mutta ei häiritsevästi. Erottunutta öljyä puristuu ulos välillä muutama pisara mutta sitä seuraa heti voidetta.

 6. Kikkis

  Piti ihan tulla kiittämään, että nostelet tätä voidetta aika ajoin esiin, koska vihdoin sain aikaiseksi suosituksestasi sen ostaa. :) Vaikka olenkin kuiva/herkkäihoinen, tunkee naamaani näppylöitä kaiken aikaa. On tosiaan auttanut niihin, sekä yllättävää kyllä rauhoittanut myös punoitusta poskipäissä, kun olen niihin yöksi ohuelti taputellut.

  Kaikkein yllättävintä on, kun ihossani on sellaisia jänniä tukkeumakohoumia, joista osa on hengaillut jo vuosikausia esim ohimoilla. Jokunen yö voiteella ja iho kuoriutui pois niistä sekä ne tukkeumat katosivat. O_o No johan on! Että kiitos vain Sanni, ei kyllä ollut turha ostos ollenkaan. :)

  • Sanni

   Tosi kiva kuulla Kikkis! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.