Ella Baché Pure Focus -peiteaine näpyille

Lyhyt ja ytimekäs arvio Ella Bachén Pure Focus -peiteaineesta, jota olen käyttänyt viimeiset kaksi kuukautta.

EllaBachePureFocus

Ei toiminut.

Olen saanut tuotteen maahantuojalta. Kyseessä on Ella Bachén Detox-linjaan kuuluva hoitava peitetuote, joka lupaa ”häivyttää ja kuivattaa näpyt nopeasti ja tehokkaasti”. Näin se ei kuitenkaan minun ihollani tehnyt.

Toisin kuin saman merkin Creme Intex No. 2 josta en luovu varmasti koskaan. <3

En saanut Pure Focus -tuotteen mukana sen ulkopakkausta, joten en voinut tutkia sen inciä. Olisi ollut mielenkiintoista verrata sitä Creme Intex-kakkoseen. Jotain vaikuttavaa ainesosaahan tuossa peiteaineessa on 19,3%, mutta mitä…?

Tylsää arvioida tuotetta ilman inci-listaa, pahoitteluni. Halusin kuitenkin kertoa kokemuksen tuotteesta, kun epäpuhtaalle iholle tarkoitettuja tuotteita ei blogissa kuitenkaan turhan usein nähdä ja tiedän että ne kiinnostavat lukijoita.

EllaBachePureFocus2

Putkilo muuten pursuttaa ainetta ulos itsekseen, piti sitä ylös- tai alaspäin. Aina kun tuubin avaa sieltä pulppuaa ulos ainetta. Menee hukkaan, kun kerralla sitä tarvitsee kuitenkin niin vähän.

EllaBacheCremeIntexNo2

Ei ole ”The Kalavoiteen” eli Intex 2:n voittanutta. :)

Annoin Pure Focus -pikkusiskolle kahden kuukauden mahdollisuuden näyttää tehonsa, mutta sinä aikana se ei onnistunut nitistämään yhdenkään näpyn tulehdusta. ”Kalavoide” sammuttaa tulehduksen yhdessä yössä.

Pure Focuksen etuna on tietysti se, että se on värinsä ja ohuen koostumuksensa vuoksi päiväkäyttöystävällinen. Aivan varmasti se jonkun iholla toimii niinkuin pitää eli kuivattaa näpyt ja nujertaa tulehduksen. (Kokemuksia lukijoilla?) Intex 2 on tehokas, mutta sitä ei rasvaisen koostumuksensa ja hajunsa vuoksi viitsi käyttää päivisin. Mutta ei ole tarvettakaan, kun se tekee työnsä niin hyvin öisin… ^_^

EllaBacheCremeIntex_demo

Tässä (huono) kuvasarja kertomaan jälleen Intexin ilosanomaa. :) Kohteena näppy, jota on hoidettu Pure Focuksella kolmen päivän ja yön ajan. Näppy ei näytä kuvassa miltään, eikä se nyt mikään kovin suuri ollutkaan, mutta kuitenkin selvästi koholla ihosta, punoittava (merkki tulehduksesta) ja hieman kipeä.

Kolmen vuorokauden käsittelyt Pure Focuksella eivät olleet tehneet sille mitään. Yhden yön käsittely Creme Intexillä johti alimman kuvan tulokseen. Aamulla näppy oli kuivunut ja kutistunut.

Pure Focuksen sävy on hyvä, eli saatan käyttää sitä jatkossakin peiteaineen ominaisuudessa päiväsaikaan jos kasvoilla on itsepintaisia näppyjä. Mutta yöllä luotan ”Kalavoiteen” taikaan. :).

Lue myös: Se Mahtava Finnintappaja

** Postaus on ajastettu, olen tällä viikolla vaeltamassa Kevolla. * *

Kommentit (11)
  1. Mun on pakko saada tuota Creme Intex 2:sta! Mistähän löytyisi Tampereelta…?

    1. Täältä löytyy jälleenmyyjät, valitse ”tuoteperheet” -vetolaatikosta Ella Baché.

      http://www.rohdos-ala.fi/kauneushoitolat/

  2. Jep, ei todellakaan toimi. Ja voi että ärsyttää tuo voiteen tuubista ulos valuminen!!! Peittävää se kyllä on, jos ei hikoile tai koske kohtaan, eli peitevoiteena voisi mennä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *