Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ekolossa tavataan

Mä olen tänään juonut hieman liikaa kahvia ja niinpä hakkaan jo toista yöllistä postausta sen sijaan että pää olisi tyynyssä. :)

 Ekolo_arvonta1_

Huomisesta Ekolo-miitistä – laskin että ”kyllä”-halukkaita oli 15 kpl ja ”ehkä”-halukkaita kolme. Uskaltaisin veikata (vaikken ole Jyväskylän Ekolossa käynytkään), että kaikki teistä varmaan mahtuvat myymälään, eli kaikki ovat tottakai tervetulleita. Superfood-maistiaistarjoiluja pystyn kuitenkin lupaamaan vain kuudelle, kun Ekolon puolelta kuudesta hengestä puhuttiin. (Heillä ei muuten ole enempää tuolejakaan :D) Näin ollen arvoin siis joukostanne kuusi kappaletta maistiaismiittaajia :)

Ja he ovat:

Ekolo_arvonta2_

Laitan vielä linkit nimimerkkeihin kun Laurojakin oli kaksi. Anne, Jessi, Sara, laura, Ellinen ja Bella.

Ekolo_JKL2

Tapaamisiin siis huomenna perjantaina Ekolossa klo 14. :) Jännää :)

Emme puhuneet ekololaisten kanssa ”hengailun” kestosta, mutta voisin veikata että varmaan ainakin runsaan tunnin hengaan itse paikalla. :) Eli kolmenkin aikaan voi vielä tulla morjestamaan jos sattuu ohi kulkemaan.

(P.S. Yöllinen postaus #1 aiheesta vhh-proteiinipatukat löytyy tuosta alempaa. Jos nyt patukat kiinnostaa ja silleen. ;))

Kommentit (6)

 1. Jonttu

  Kysymykseni ei taaskaan liity aiheeseen, mutta oletko saanut Vichyltä jo vastauksen siihen Dermablendin vartalovoiteen käyttöön silmienalusilla? Itseäni kiinnostaisi nimittäin tuo käyttötapa myös, jos se vain on ok silmänympärysiholle pidemmässä juoksussa.

  • Sanni

   Eivät ole vastanneet, juuri viimeksi pari päivää sitten kysyin uudestaan. Erikoista. Siis että eivät vastaa.

  • Sanni

   Moi Jonttu!

   Tänään tuli vihdoin vastaus: Vichy ei suosittele vartalomeikkivoiteen käyttöä kasvoilla. Voihan höh, sanon minä! Mutta taidan silti jatkaa tuotteen satunnaista käyttöä silmänalusilla…. Ei se satunnaisessa käytössä varmasti hallaa tee, vaikka toki käyttö on jokaisen omalla vastuulla.

   Vichyn suositus tummille silmänympäryksille on Stick Corrective.

 2. Sms

  Hih, tämä lukija taitaa stalkkeroida huomenna teitä ekolossa, jos ehdin. Paikalle en ilmoittautunut, koska oli epävarmaa pääsenkö.

 3. innaB

  Hahaa katsoinkin kun Sokoksen 3+1 päivillä näkyi tutut kasvot! :D ja tietysti kosmetiikkatarjouksien äärellä. Ellei se sitten vain ollut joku näköisesi? ;)

  • Sanni

   Tuli kyllä Sokoksellakin pyörähdettyä :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.