Ei täällä Suomessakaan hullumpaa ole…

Kreikan maisemat ovat upeita, mutta ei voi väittää että kotonakaan olisi mitenkään hurjan ankeaa… <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä luksusta saapua tällaiseen lokakuiseen iltaan….

Eilen hemmottelin itseäni myös kokeilemalla ensimmäistä kertaa Suomen ainoaa (?) sokeroimatonta jäätelöä, josta vinkkasitte minulle kun keväällä kyselin sokeroimattoman jäätelön perään.

Sokeroimaton_jaatelo

Aika paha…. Jäätelö oli niin hyvää että kerralla meni puoli purkkia ja seurauksena loppuillan pallomasu! ^_^ Mutta olihan se sen arvoista! :D En ole syönyt jäätelöä kuin kolme kertaa kahden ja puolen vuoden aikana.

Mutta jäätelöäkin ihanampaa oli saada syliin rakkaat Totti ja Viivi. <3

Koirienkanssa13102013

Koirilla oli paljon kerrottavaa kuukauden ajalta. Ne olivat mm. olleet hoidossa siskoni lomamatkan aikana ja Tottia oli hemmoteltu niin, että se palasi kotiin pienen vararenkaan kera. ”Emme pane lainkaan pahaksemme että päästään sinne taas uudelleen hoitoon”, koirat tuumasivat. Minun täytyi muistuttaa niitä, että saavathan ne meilläkin erikoisoikeuksia, kuten nukkua samassa sängyssä meidän kanssa…! :) Olen saanut kilpailevan ”hoitotädin”…! ^_^

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänä aamuna heräsin tähän maisemaan.

Ei voi valittaa kun saa asua Suomessa. Ei todellakaan.

 

Kommentit (6)
  1. Sun blogi on kännykällä ihan sekava. Rivit on yhden-kahden sanan mittaisia ja en voinut kommentoida puhelimella. Toivottavasti asia korjaantuu :) Muutamaa muuta indiedaysin blogia kokeilin ja ne toimi hyvin, kuten tämäkin ennen.

    1. IT-vastaavalle laitettu viestiä, moni muukin kommentoinut samaa. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *