Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ei mun tätä pitänyt kirjoittaa

Mulla oli tälle päivälle kosmetiikkapostaus luonnosteltuna. Istuin aamulla koneelle käsittelemään juttuun tulevat kuvat ja aikeena viimeistellä homma valmiiksi.

Ja en mä sitten kirjoittanutkaan sitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska tiedättekö mitä. Täällä reissussa kaikki kotona valmistellut kosmetiikka- ja kauneusaiheiset bloggaukset tuntuu… niin kertakaikkisen etäisiltä. Niin… epäinspiroivilta.

Olin niistä jutuista niin innoissani kotona. Jes, tästä mä kirjoitan mahdollisimman pian..!

Ja täällä. Blääh.

Olen ihan toisissa tunnelmissa nyt.

Mun tekee mieli kertoa vain… reissufiiliksistä. Ne kosmetiikkajutut, jotka tuntuu luontevilta, liittyy matkalla oloon. Oli mulla toinenkin kosmetiikkapostaus tyrkyllä tälle päivälle, yksi hiuksiin liittyvä, mutta koska kirjoitin hius-aiheisen jutun vasta pari päivää sitten, niin sekin tuntui ”väärältä” aiheelta. Ei liikaa toistoa. Ei liikaa samankaltaisia juttuja peräjälkeen.

Mutta… ovathan reissujututkin samankaltaisia.

Niin ovat.

Kyllästyttääkö teitä lukea samasta aiheesta monta päivää putkeen..?

Mitä te toivotte, kun avaatte Karkkipäivän? ”Olisipa tänään vihdoin joku kosmetiikkajuttu”…?

.

Tänään satoi pari tuntia aamupäivällä. Sain hyvän syyn jäädä sisätiloihin suunnittelemaan tulevien viikkojen reittiä. Olen muuten saanut varsin kiinnostavan Sohvasurffaus-kutsun Santorinille. :)

Drasko_Santorini

En kuitenkaan tältä häröltä ;) No, voi olla että käyn kuitenkin moikkaamassa Draskoa, onhan hän lievästä, hmh, eksentrisyydestään huolimatta yksi mielenkiintoisimpia ihmisiä jonka olen tavannut. Puhumattakaan tyypin kodista…! Olin ihan varma että tein silloin blogiin jutun Draskon talosta (meinasin linkata tähän nyt), muistan jopa kuvatkin, mutta en löydä postausta. Kummallista. Luulen että siinä paikassa ei moni olisi uskaltanut yöpyä ;)

* * *

Kun sää tänään iltapäivällä kirkastui, kävelin Skopelos Townin yläpuolella sijaitsevalle luostarille. Sieltä oli huikeat maisemat alas ”cityyn”.

Söin myös yhtä kreikkalaista lempiruokaani, joka oikeastaan on vähän niinkuin kiellettyjen listalla, mutta kyllä mä niitä täällä syön. :)  Harkitusti.  ;) Ei ole niin pahoja kuin piirakat kuitenkaan. (Niitä ei muuten yllättäen ole edes tehnyt tällä matkalla mielin.) Kerron ruokajuttuja sitten jossain vaiheessa omassa postauksessaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä Miki-minikirjat on muuten ihan paras keksintö – ainakin meille jotka ei lue kirjoja tabletilta. :) Kirjan koko ei oikein kuvassa tule esiin mutta se on kämmenen kokoinen. Ei paina paljon mitään, ihan parasta matkaseuraa.

Skopelos1509

Yksi asia on varmaa.

Tämä ei ole viimeinen kerta Skopeloksella. :)

Kommentit (72)

 1. Ansukuli

  Tee matkapostauksia kun nyt ne jutut on päällimmäisinä mielessä, kosmetiikasta kerkeää kirjoittamaan myöhemminkin! Olen elänyt näitä postauksia mielessäni, rakastan Kreikkaa, ja voit ehkä arvata, mihin nyt kuumottaisi lähteä!! Niin ihania kuvia ja postauksia! <3

 2. Helena

  Samoilla linjoilla kuin valtaosa kommentoijista – eli kirjoita vain siitä mikä milloinkin inspiroi :-) Kirjoitat reissuistasi niin mielenkiintoisesti ja maanläheisesti, että niitä lukee todella mielellään. Ei tule ollenkaan sellainen kateellinen olo, että siellä se bloggaaja vaan lomailee. Pikemminkin nostaa itselläkin pieniä lomamatkahaaveita ja hyvää fiilistä. Ja kivoja minibudjetti-vinkkejäkin jaat meille!

 3. Ella

  Älä vähennä Kreikka-postauksia missään tapauksessa, juuri niiden takia luen blogiasi! Tykkään kamalasti itäisestä Välimerestä ja matkustan samalla tyylillä kuin sinä, joten budjettijutut yms. kiinnostaa. Aiemmin nukuin aina halvimmissa parin euron hostelleissa, mut nyt kun alkaa 30 lähestyä ;-), huomaan et tämmöinen domatia-henkinen reissaus kiinnostaa enemmän ja enemmän.

 4. Ylva

  No ei todellakaan kyllästytä lukea reissukuulumisia monta postausta peräkkäin. :) Kuulun siihen osaan lukijoita, jotka eivät edes ole ensisijaisesti kiinnostuneita kosmetiikkateksteistä. Tykkään oikein paljon näistä värejä tirskuvista matkapäiväkirjapalasista, kiitos siis niiden jakamisesta!

 5. NiuNau

  Anna tulla vaan matkajuttuja! Huomaa että kirjoitat niitä sydämellä, joten ei todellakaan kyllästytytä! Matkailen mielikuvissani sun mukana siellä ihanissa maisemissa ja varastoin sielun sopukoihin talven varalle <3 Kosmetiikka-aiheita sitten taas reissun jälkeen :)

 6. MariaM

  Mä tykkään kaikista jutuista. Toki erityisesti nuo matkajutut, koska olen lähdössä pietariin pikku lomalle. En ole matkustellut vuosiin ulkomailla, joten se mitä kannattaa pakata mukaan on tervetullutta. Olen siis hamstraillu pieniä näyteputkiloita ja purnukoita. Ne on käteviä reissulla. Suomen rajojen sisäpuolella tulee jonnii verran kulettua.

  Sun tyyli kirjoittaa tulee sydämmestä <3 Kiitos sinulle, koska postauksesi piristää aina päivää vaikka aihe olisi koskettava.

 7. maria

  Mua ei nämä matkatarinat ihan kauheasti kiinnosta, kuvat on kivoja kylläkin – tykkään tilt shift-kuvista hirveästi, vaikka joudunkin tekeen ne käsin kuvankäsittelyohjelmassa (joku tuolla aiemmin ihmetteli että eikö sua häiritse kun ”pilaat” kuvat valmiiksi). <3 Mutta nämä matkakertomukset eivät haittaa, ei sulla ole Sanni mitään velvollisuutta kirjoittaa pelkkiä kosmetiikkahärdellejä. Välillä tulee luettua jos on semmonen fiilis. Muuttuishan sun ja lukijan elämä ihan tylsäksi jos aina vaan jäykästi pysyttäis yhdessä kategoriassa. Ilmiselvästi kuitenkin näillekin löytyy lukijansa, joten missään nimessä en sinuna rajoittaisi niiden postaamista. Eläköön monimuotoisuus? :)

  • Sanni

   Hehheh, tää tilt/shift-kuvahomma on niin huvittava… Osa tykkää ihan kympillä ja osa lopettaa blogin lukemisen koska ei kestä niitä ^_^

 8. Hosuli

  Kreikka- ja muut matkapostaukset on huippuja. Samoin kosmetiikkapostaukset. Keep doing what you’re doing.

 9. Melissa

  Yritin jättää sulle tänne ihan normalimittaisen ja tavallisesti kirjoitetun kommentin, mutta saan ilmoituksen ”Kirjoitat kommentteja liian nopeasti. Otahan rauhallisesti.” ? :-D

  • Sanni

   Olen saanut itsekin tuon herjan :D Enkä ymmärrä sitä ^_^

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.