Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ei mun tätä pitänyt kirjoittaa

Mulla oli tälle päivälle kosmetiikkapostaus luonnosteltuna. Istuin aamulla koneelle käsittelemään juttuun tulevat kuvat ja aikeena viimeistellä homma valmiiksi.

Ja en mä sitten kirjoittanutkaan sitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska tiedättekö mitä. Täällä reissussa kaikki kotona valmistellut kosmetiikka- ja kauneusaiheiset bloggaukset tuntuu… niin kertakaikkisen etäisiltä. Niin… epäinspiroivilta.

Olin niistä jutuista niin innoissani kotona. Jes, tästä mä kirjoitan mahdollisimman pian..!

Ja täällä. Blääh.

Olen ihan toisissa tunnelmissa nyt.

Mun tekee mieli kertoa vain… reissufiiliksistä. Ne kosmetiikkajutut, jotka tuntuu luontevilta, liittyy matkalla oloon. Oli mulla toinenkin kosmetiikkapostaus tyrkyllä tälle päivälle, yksi hiuksiin liittyvä, mutta koska kirjoitin hius-aiheisen jutun vasta pari päivää sitten, niin sekin tuntui ”väärältä” aiheelta. Ei liikaa toistoa. Ei liikaa samankaltaisia juttuja peräjälkeen.

Mutta… ovathan reissujututkin samankaltaisia.

Niin ovat.

Kyllästyttääkö teitä lukea samasta aiheesta monta päivää putkeen..?

Mitä te toivotte, kun avaatte Karkkipäivän? ”Olisipa tänään vihdoin joku kosmetiikkajuttu”…?

.

Tänään satoi pari tuntia aamupäivällä. Sain hyvän syyn jäädä sisätiloihin suunnittelemaan tulevien viikkojen reittiä. Olen muuten saanut varsin kiinnostavan Sohvasurffaus-kutsun Santorinille. :)

Drasko_Santorini

En kuitenkaan tältä häröltä ;) No, voi olla että käyn kuitenkin moikkaamassa Draskoa, onhan hän lievästä, hmh, eksentrisyydestään huolimatta yksi mielenkiintoisimpia ihmisiä jonka olen tavannut. Puhumattakaan tyypin kodista…! Olin ihan varma että tein silloin blogiin jutun Draskon talosta (meinasin linkata tähän nyt), muistan jopa kuvatkin, mutta en löydä postausta. Kummallista. Luulen että siinä paikassa ei moni olisi uskaltanut yöpyä ;)

* * *

Kun sää tänään iltapäivällä kirkastui, kävelin Skopelos Townin yläpuolella sijaitsevalle luostarille. Sieltä oli huikeat maisemat alas ”cityyn”.

Söin myös yhtä kreikkalaista lempiruokaani, joka oikeastaan on vähän niinkuin kiellettyjen listalla, mutta kyllä mä niitä täällä syön. :)  Harkitusti.  ;) Ei ole niin pahoja kuin piirakat kuitenkaan. (Niitä ei muuten yllättäen ole edes tehnyt tällä matkalla mielin.) Kerron ruokajuttuja sitten jossain vaiheessa omassa postauksessaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä Miki-minikirjat on muuten ihan paras keksintö – ainakin meille jotka ei lue kirjoja tabletilta. :) Kirjan koko ei oikein kuvassa tule esiin mutta se on kämmenen kokoinen. Ei paina paljon mitään, ihan parasta matkaseuraa.

Skopelos1509

Yksi asia on varmaa.

Tämä ei ole viimeinen kerta Skopeloksella. :)

Kommentit (72)

 1. M

  Pakko myöntää, että itse avaan Karkkipäivän aina toivoen uutta kosmetiikkapostausta. Niitä on mielestäni vain yksinkertaisesti mielenkiintoista lukea! :) Sanoisin, että nämä matkapostaukset ovat kivoja makupaloja, mutten niitä kuitenkaan usein kovin tarkasti lue. Yleensä katson kuvat ja jos ne ovat mielenkiintoisia niin saatan lukea kappaleen tai pari :)

  1. Anne

   Minä ainakin Kreikka-fanina tykkään sun matkakertomuksista ! Tosin odotan myös kosmetiikkapostauksia:)

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *