Ei mitään rajaa

On se hassua, että pelkkänä meikkikuvablogina aloittanut Karkkipäivä on nyt tullut siihen, että minusta tuntuu tosi ”köyhältä” ja lähes vastahakoiselta tehdä kaksi meikkipostausta peräkkäin. Myönnettäköön, että valinta johtuu ihan kuva-aineiston puutteesta. Olisin halunnut seuraavaksi kirjoittaa sen koko tammikuun ajan lupailemani postauksen liikunnasta, mutta koska minulla ei ole mitään liikunta-aiheisia kuvia itsestäni (kuka kehtaa pyytää ketään ottamaan itsestään kuvia kuntosalilla..??), tuntuu tylsältä laittaa juttu kasaan. Tunnustan, että olen lievästi sanottuna ”visuaalinen kontrollifriikki”, ja joskus joku juttu roikkuu puolivalmiina loputtomiin juuri niitä fiilikseen sopivia kuvia odottaen.

Eli liikuntajuttua odottavat, olen kovin pahoillani. :/

FallingStarTraxInglot_half

Tämän päivän meikkijutussa minulle erittäin epätyypillinen lookki, eli silmämeikki ilman rajauksia + helmiäishuulet.

Jostain syystä en ole koskaan kovin viihtynyt helmiäispintaisessa huulimeikissä.

FallingStarTraxInglot_eye

Myös pyöreä varjostusmuoto on sellainen, jota käytän harvemmin. Viistosti ulospäin suuntautuvat rajaukset & varjostukset ovat minun silmänmuodolleni se ihanteellisempi ja ns. kaunistavampi muoto, kuten jokunen vanhempi lukija saattaa muistaa tästä havainnollistavasta postauksesta: Oikein vs. väärin.

Silmämeikissä Inglotin kultasävyä sisänurkassa, MACin Trax (violetti pronssisella kimalteella) luomen keskellä ja alaluomella ja MACin Falling Star (voimakkaan punertava pronssi) ulkonurkassa, luomivaossa ja alaluomella.

FallingStarTraxInglot_look

Kasvomeikissä meikkipohjana Make Up For Everin HD Foundation #130, poskilla Lily Lolon Ooh La La (inspiroiduin Milin taannoisesta meikistä ja olen itsekin alkanut nyt levittää poskipunaa välillä hieman alemmas!) ja huulilla Laveran Golden Beige -huulipuna ja sen päällä L’orealin Pearly Nude Glow -kiiltoa.

 FallingStarTraxInglot_eyes

Hauska nähdä kuvista miten valaistus vaikuttaa silmien väriin – meikkipöydän valossa (ylempi, kellertävä kuva) silmäni ovat vihertävämmät, ulkona luonnonvalossa siniset.

Kommentit (28)
  1. Tämä ja edellinen meikki erilaisia, mutta ihania molemmat. Myös se vahva, itse en niin moniulotteista osaa edes tehdä! Meikkikuvat on mun lemppariaiheita, vaikka tykkään muistakin jutuista.

  2. Kurkin tuota vanhaa ”oikein” ja ”väärin” postausta ja tuumasin, että silloin harvoin kun laitan tummat meikit, niin näyttävät ne ennemminkin tuon ”väärin” -kohdan meikeiltä.. :D Enpä kyllä kovin kummoisesti osaakaan meikata, tai luomivärien kanssa olen tosi käsi ja sen takia käytän yleenä vain kahta sävyä ja tosiaan harvoin kovin tummia… Pitäs varmaan jossain käydä edes joltain fiksummalta kysymässä, että minkälainen meikki mun silmille nyt edes muka sopis :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *