Ei-Halloween-meikki

Tekee mieli laittaa kuva eilisestä meikistä, koska tykkäsin tästä lookista paljon :)

Samalla kun muut taiteilivat eilen kasvoilleen perinteisiä Halloween-hengen kauhumaskeja tai muita upeita fantasiameikkejä, mä istuskelin arpomassa, minkä Essence-maskaran tänään testaisin (mulla on Essence-testiajo meneillään.)

Päädyin lopulta näin vuoden pimeimmän ajan kunniaksi laittamaan kasvoille Essencen lisäksi myös, eh, mitä keväisimmän sävyisen meikin…! ^_^

Naaman evoluutio Pyhäinpäivänä. Ei kummituksia täällä päin.

Mulla on tosiaan joukko Essenceä testissä. Eräs lukija ehdotti, että testaisin enemmänkin Essencen maskaroita, ja kun nyt tuli juuri paljastettua, että mulla on käytössä vain kaksi elvytettävää, kuivahtanutta maskaraa, oli uusille jo perustellusti tilaustakin :D

Essencejä on hauska testata, koska niitä voi hintansa puolesta ostaa kerralla vaikka kymmenen.

Eilen testasin Volume Stylist Lash Extension -maskaran, joka ei pidentänyt piiruakaan ja teki lopulta hyvinkin epäsiistiä jälkeä. Jätin toiseen silmään vain yhden Lash Extension -kerroksen, sillä toinen kerros teki niin hapsuista ja ripsiä yhteen liimaavaa jälkeä. Hapsut näkyvät lähikuvassa, joka tulee sitten aikanaan kun teen Essence-ripsivärivertailusta kunnon postauksen :)

Laitoin eiliseen meikkiin pitkästä aikaa Essen meikkivoidetta. On sekin vain kyllä hyvä. ❤️ Olen saanut Essen meikkivoiteen Jolielta. Kasvoilla sävy 3.

Koko meikki:

Silmät

Pohjustus: MAC Paint Pot, sävy Soft Ochre
Luomiväri: Boho-luomiväripaletti, sävy Gypsy *
Luomiväri: Essence Mosaic Blush (vaalea sävykulmaluulla) *
Alaluomen kajal: IsaDora Inliner Kajal Blonde
Ripsiväri: Essence Volume Stylist Lash Extension

Kulmakarvat

Lavera Eye Brow Styling Gel (sävytön)
Dermosil-kulmakynä, sävy Medium

Iho

Meikkivoide: Esse Foundation, sävy 3 *
Peiteaine: Mádara Luminous Perfecting Concealer, sävy 25 Latte *
Puuteri: Lavera Fine Loose Powder, sävy Almond 05
Aurinko/hehkupuuteri: Boho Terra Cotta, sävy 01 Terre D’Opale
Poskipuna: Lavera Mineral Rouge Powder, sävy Charming Rose

Huulet

Lavera Matt’n Stay -huulimeikkikynä, sävy 01 Matt’n Rose
Mádara Glossy Venom -huulikiilto, sävy 74 Nude Coral *

*= saatu blogin kautta

Bohon Gypsy-luomiväripaletista käytin kuparia (koko luomella), vaaleanpunaista (luomen sisäpuoli ja sisäkaari) ja liila-taupea (häivähdys luomen ulkonurkkaan).

Kulmaluulla olen tykännyt viime aikoina käyttää Essencen mosaiikkiposkipunan ihon sävyistä vaaleaa, semimattaista sävyä. Se on tosi lähellä mun ihon omaa sävyä, ja nykyään en tykkää, että kulmaluun vaalea luomiväri juuri lainkaan erottuu varsinaisesti korostuksena, käytän sitä vain blendaamaan varjostuksen rajan.

Huulimeikistä tykkäsin myös paljon. Mattaisen roosan ja kiiltävän nudekorallin kerrostaminen tuo raikkaan tuloksen, ja sävyt sopivat kauniisti yhteen silmämeikin kanssa.

Mutta joo, aika kaukana ollaan loka-marraskuun tunnelmasta..! 😄 Ei se mitään. Eilen oli tällainen fiilis :) Ulkoilutin meikkiä lopulta Tokmannilla (ostin jumppakepin, a.k.a halvan siivousharjan varren), Postissa (hain paketin) ja Tammerkosken rannoilla (ihailin Tampereen valoviikkojen tanssivia suihkulähteitä). Oikein hyvä Halloween / Pyhäinpäivä :)

Ja: R.I.P. Sir Sean Connery.

Kommentit (16)
 1. Pinkki I ♥️ extreme on mun ehdoton suosikkini. Mulla on ylipitkät mutta ohuehkot ripset, ja tällä saa aivan älyttömän tuuheuden. Joskus vähän klimppiytyy, mutta tylsytetty hakaneula toimii loistavana apuna. Ei vie mascaraa mennessään, mutta vaatii kyllä vakaampaa kättä kuin ripsikammat.

  1. mutta tylsytetty hakaneula toimii loistavana apuna.

   Hui, apua..! Olen kuullut tuosta niksistä, mutta mä en uskaltaisi viedä mitään neulaa silmien lähelle… 😬

   Pinkki I ♥️ extreme on mun ehdoton suosikkini.

   Mun silmät on niin ahtaat, että tuon pinkin harja on liian paksupäinen mulle. :/ Itse harjakset on hyvät ja erottelevat, ja tuolla sai ihan mukavasti volyymiakin, mutta noin paksu ja tylppäpäinen harja ei yllä mun ripsien tyveen eikä nurkkiin.

   1. Joo se harja on melkoinen klohmo. Mutta mä ruukaan laittaa ripsarin aina ensimmäisenä silmämeikistä. Töpöttelen ja zigzaggaan tyveen ihan reilulla kädellä, teen kulmat ja pohjameikin loppuun, ja rapsuttelen ylimääräiset kuivuneet mascarat puhtaalla ripsiharjalla irti ennen muuta silmämeikkiä.

    1. Kuulostaa hyvältä rutiinilta 🙂👍

 2. Tosi kaunis meikki, sopii sulle täydellisesti ❤️.

  1. Kiitos ☺️ Minustakin tällainen sävymaailma on mulle paras, saa ihonkin hehkumaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *