Ehkä tylsää mutta ah-niin-toimivaa: Paras Kauneusmeikkini

Olette nähneet lukuisia versioita tästä meikistä Karkkipäivässä aiemminkin. Ei mitään erikoisia kommervenkkejä – vain ne täydellisesti minulle istuvat sävyvalinnat jotka freesaavat kasvot ”like no other”.:)

Kauneusmeikin ei ole tarkoitus pompata silmään tai muokata kasvoja. Kauneusmeikki on parhaimmillaan, kun se saa käyttäjänsä näyttämään omalta itseltään – mutta ruusuisimmillaan. :) Hyvin onnistunut kauneusmeikki saa katsojan kysymään, ”Miten sä näytät tänään noin hehkuvalta…?”

ThePeachymakeup_face_half

Minun Omimman Lempimeikkini avainsana on persikkaisuus. Myös kulta, kupari ja vaaleat, lämpimät beigen sävyt sopivat väritykseeni ja saavat kasvoni hehkumaan. Mutta persikka ja lempeät koralliin taittavat sävyt toimivat aivan erityisesti.

ThePeachyMakeUp_face

Toteutan meikin aina samalla tavalla mutta tuotteita vaihdellen, persikan sävyistä ei ole meikkijemmoissani pulaa. <3

ThePeachyMakeUp_silma

Silmämeikki on käytännössä yksisävyinen, mutta siihen on käytetty viittä luomiväriä. Luomi on pohjustettu Make Up For Everin voidemaisella Aqua Shadow -kynällä, sävy Pearly Peach. Koko luomella kaikkien aikojen lempparipersikkaluomivärini eli L’Orealin vuosien takainen kausituote Natural Peach, luomivaossa Yves Rocherin Luminelle-linjan hieman oranssisempi persikka Pêche Nude ja alaluomella ja luomen sisänurkassa Yves Rocherin vanhan Luminelle-linjan hyvin vaalean persikkainen Melon-sävy. Kulmaluulla MACin Shroom.

ThePeachyMakeUp_tuotteet

Tuo Yves Rocherin Pêche Nude -luomiväri sopii muuten erinomaisesti myös poskipunaksi.

Muut meikin avaintuotteet ovat Laveran Lovely Peach -poskipuna, Natural Coden Creamy Papaya -huulikiilto sekä kuvasta uuupumaan jäänyt Jemma Kiddin voidemainen Dewy Glow -highlighter kasvoille.

ThePeachyMakeUp_avaintuotteet

Monissa meikkaus”säännöissä” sanotaan, ettei koko meikkiä kannata missään nimessä tehdä samalla yleissävyllä. Minä sanon, että ainakin omassa tapauksessani persikka toimii koko kasvoilla upeasti. :) Sävyn eri nyanssit vaihtelevat silmissä, poskilla ja huulilla tarpeeksi luodakseen eloisuutta.

NaturalCodeCreamyPapaya

Natural Coden Creamy Papaya on edeltäjäänsä Soft Papaya -sävyä (sekin suuria meikkisuosikkejani) hieman pigmenttisempi. Olen aivan heikkona tällaisiin mehukkaisiin, läpikuultaviin koralli/persikkaisiin huulikiiltosävyihin. Niissä ja vaalean hunajaisissa beigen sävyissä (kuten viime viikolla blogissa vilahtanut Estee Lauderin Honey Flower) olen eniten kotonani.

ThePeachyMakeup_face2

Niin simppeliä, niin toimivaa. Lähes meikkaamattoman näköinen naama – mutta ero meikittömyyteen on valtava. ^_^

Sanni <3 persikka.

.

Mitä sävyjä te valitsette kun haluatte olla kauneimmillanne?

Jutussa esiintyneistä tuotteista olen saanut seuraavat blogin kautta: MUFEn Aqua Shadow -kynä, Yves Rocherin Pêche Nude -luomiväri, Natural Coden Creamy Papaya -huulikiilto, Laveran Lovely Peach -poskipuna sekä Jemma Kiddin Dew Glow -highlighter.

 

Kommentit (40)
 1. Näytät kyllä todella raikkaalta ja hehkuvalta tuollaisessa meikissä!:)

  Itse oon valitettavasti niin onneton meikkaamisen suhteen, että mulla ei kyllä oo aavistustakaan millaiset värit mulle sopis. Jos jaksan meikata, niin yleensä tulee käytettyä jotain rusehtavia värejä, koska ne on niin helppoja…:D Pitäis varmaan käydä värianalyysissä joskus.

  Jos siis on antaa meikkivinkkejä kellertävä-ihoiselle brunetelle, jolla on omituiset vaalean keltavihreät silmät, niin antaa tulla vaan! ;)

  1. Kellertävälle iholle ja keltavihreille silmille voisivat sopia kullan ja vaalean kuparin sävyt… Jos ihosi on kovin lämmin niin violetti ei ”uppoa” siihen luonnollisesti (vaikka toki voi olla kaunis!), ja violettihan olisi keltavihreille silmille paras mahdollinen korostaja. Ihosi sävyn huomioon ottaen kääntyisin kuitenkin ehkä en vastaväreihin vaan sukulaissävyjen harmoniaan, eli kellertäviin sävyihin. Ja poskipuna ehdottomasti lämmin, joku kultaan taittava persikka tai aprikoosi voisi toimia kauniisti. Huulille myös joku kultakimalteinen kiilto, esim. beige jossa kultaa.

   1. Tuo on oikeesti hyvä pointti! Mulle (sinivihreät silmät) myyjät melkein aina tyrkyttää violetteja sävyjä, mutta kun mulla on lämmin, persikkainen ihon sävy niin ne näyttää aina ihan hirveältä! Tosi harvoin otetaan ihon sävyä huomioon ollenkaan, vaan sanotaan vaan, mikä tietyn värisille silmille sopii. Kyllä ne violetit korostaa mulla silmien väriä hyvin, mutta ne vaan pomppaa niin kamalan räikeinä ja väärän värisinä iholta esiin, että ei voi muuta kuin mennä just niillä ihoon sointuvilla persikoilla ja kupareilla. Voi kun useammat myyjät osais katsoa koko naamataulua…

   2. Kiitos vinkeistä Sanni! Joo mulla ei kyllä todellakaan toimi violetit sävyt valitettavasti. Itse asiassa en ees niin hirveästi halua vastaväreillä korostaa tätä outoa silmienväriä entisestään, kun se muutenkin pomppaa silmään!:D

    Pidän siis noi sävyt mielessä kun seuraavan kerran lähden meikkiostoksille.:)

 2. Todella kauniin kuultava ja hehkeä meikki, vau! Kasvosi todellakin hehkuvat, kaunis olet. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *