Ehdota tuotetta, minä testaan!

Sain idean :)

Tämän tapaisia juttuja olen suunnitellut blogiini jo pidempään – mm. lukijoiden valitsemia tuotteita sokkotestaukseen, ahh, yksi viime vuosien suosikki-ideoitani, mutta hankala toteuttaa, joten laitetaan nyt helpommin toteutettava versio ulos.

Ehdottakaa minulle tuotteita, joista haluaisitte kuulla kokemukseni, mielipiteeni ja tuote-esittelyn.

Minä valitsen ehdotuksista kiinnostavimmat, hassuimmat, käytännöllisimmät ja/tai yllättävimmät, ja ostan testattavaksi.

(Tietysti hintakin vaikuttaa, mutta jos tuote on tarpeeksi kiinnostava olen valmis maksamaan vähän enemmänkin.)

Tuotetestaus_1

Saa ehdottaa mitä tahansa tuotteita; meikkejä, voiteita, shampoita, muotoilutuotteita, kuorinta-aineita, kauneuslaitteita… Olen tosi utelias kuulemaan ehdotuksianne ja mistä haluaisitte lukea :)

(On kuulkaas ylipäänsä hassua olla siinä asemassa, että ihmisiä kiinnostaa kuulla mielipiteeni erilaisista tuotteista tai asioista ^_^ Siitä voi tietysti olla vain otettu, mutta se tuntuu vaatimattomasta ihmisestä myös hassulta..!)

Nyt ehdotuksia siis kehiin. Tästä voi tulla hauskaa :) :) Erilainen tapa tehdä tuotearvosteluja.

Suoraan sanottuna lehdistönäytteinä lähetettyjen tuotteiden arviointi on välillä vähän tylsääkin, kun samat tuotteet näkyvät samaan aikaan monissa eri blogeissa (kuten vaikka Lumene-uutuudet tänä keväänä). Toisaalta, jos kirjoitan vaikka Prahasta ostamistani kivoista tshekkikosmetiikkatuotteista, mitäpä se suomalaisia blogin lukijoita kiinnostaa..? ^_^ Itseäni kiinnostaa ostaa ja hankkia ennen kaikkea sellaisia tuotteita joita Suomesta ei saa, mutta suomalaisen kauneusblogin lukija ei välttämättä jaa kiinnostusta lukea niistä :D

Tuotetestaus_2

.

Vielä jonain päivänä järkkään sen sokkotestauksenkin, mutta sen järjestely vaatii vaivannäköä. Se olisi supermielenkiintoista… Joukko lukijoita valitsisi kolme tai neljä eri hintaluokan ja imagon tuotetta erilaisista tuoteryhmistä, kuten shampoot, päivävoiteet ja vaikka meikkivoiteet, ja minä testaisin ja arvioisin ne sokkona tietämättä, mitkä tuotteista ovat ”luksusta”, mitkä ”apteekkia” tai mitkä ”markettia”, riippuen tietysti lukijoiden valinnoista. Lukijat paljastaisivat tuotteet testin päätyttyä.

Tiedämme, kuinka paljon brändi, pakkaus ja tuotteen markkinointiin liitetyt mielikuvat vaikuttavat kokemukseemme erilaisista tuotteista. Jo pelkkä purkin muoto luo tiettyjä odotuksia. Rakastan analysoida tuote-elämysten muodostumista ja sokkotestaus olisi aivan fantastisen kiinnostava projekti. Miten ”luksus” ja ”halpa” eroaisivat toisistaan tällaisessa testissä? Vai eroaisivatko lainkaan?

Jonain päivänä näen tämän järjestämisen vaivan :)

Mutta nyt:

antaas kuulua ehdotuksia ei-sokkona testattavista tuotteista. :)

Kommentit (117)
 1. Tata Harperin luonnonkosmetiikka-tuotteet kiinnostaa kovasti.. hinnat vaan vähän hirvittää eli ovatko hintansa arvoisia oikeesti :) ja lisäksi Vintner’s Daughter niin kehuttu ja ylistetty luksus-seerumi.. kannattaako siihen oikeesti sijoittaa?

  1. Jenni Emilia
   8.5.2017, 21:01

   Ehkä maahantuojalta voisi saada testiin. :)

 2. Mua kiinnostais tietää silikonisen hammasharjan toimivuudesta. Kjaer Weisin ripsari ja meikkivoidekin on mietityttänyt pitkään, mutta en ole uskaltanut vielä ostaa.

  1. Tuikku varmaan tarkoittaa Foreon sähköhammasharjaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *