Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ehdota tuotetta, minä testaan!

Sain idean :)

Tämän tapaisia juttuja olen suunnitellut blogiini jo pidempään – mm. lukijoiden valitsemia tuotteita sokkotestaukseen, ahh, yksi viime vuosien suosikki-ideoitani, mutta hankala toteuttaa, joten laitetaan nyt helpommin toteutettava versio ulos.

Ehdottakaa minulle tuotteita, joista haluaisitte kuulla kokemukseni, mielipiteeni ja tuote-esittelyn.

Minä valitsen ehdotuksista kiinnostavimmat, hassuimmat, käytännöllisimmät ja/tai yllättävimmät, ja ostan testattavaksi.

(Tietysti hintakin vaikuttaa, mutta jos tuote on tarpeeksi kiinnostava olen valmis maksamaan vähän enemmänkin.)

Tuotetestaus_1

Saa ehdottaa mitä tahansa tuotteita; meikkejä, voiteita, shampoita, muotoilutuotteita, kuorinta-aineita, kauneuslaitteita… Olen tosi utelias kuulemaan ehdotuksianne ja mistä haluaisitte lukea :)

(On kuulkaas ylipäänsä hassua olla siinä asemassa, että ihmisiä kiinnostaa kuulla mielipiteeni erilaisista tuotteista tai asioista ^_^ Siitä voi tietysti olla vain otettu, mutta se tuntuu vaatimattomasta ihmisestä myös hassulta..!)

Nyt ehdotuksia siis kehiin. Tästä voi tulla hauskaa :) :) Erilainen tapa tehdä tuotearvosteluja.

Suoraan sanottuna lehdistönäytteinä lähetettyjen tuotteiden arviointi on välillä vähän tylsääkin, kun samat tuotteet näkyvät samaan aikaan monissa eri blogeissa (kuten vaikka Lumene-uutuudet tänä keväänä). Toisaalta, jos kirjoitan vaikka Prahasta ostamistani kivoista tshekkikosmetiikkatuotteista, mitäpä se suomalaisia blogin lukijoita kiinnostaa..? ^_^ Itseäni kiinnostaa ostaa ja hankkia ennen kaikkea sellaisia tuotteita joita Suomesta ei saa, mutta suomalaisen kauneusblogin lukija ei välttämättä jaa kiinnostusta lukea niistä :D

Tuotetestaus_2

.

Vielä jonain päivänä järkkään sen sokkotestauksenkin, mutta sen järjestely vaatii vaivannäköä. Se olisi supermielenkiintoista… Joukko lukijoita valitsisi kolme tai neljä eri hintaluokan ja imagon tuotetta erilaisista tuoteryhmistä, kuten shampoot, päivävoiteet ja vaikka meikkivoiteet, ja minä testaisin ja arvioisin ne sokkona tietämättä, mitkä tuotteista ovat ”luksusta”, mitkä ”apteekkia” tai mitkä ”markettia”, riippuen tietysti lukijoiden valinnoista. Lukijat paljastaisivat tuotteet testin päätyttyä.

Tiedämme, kuinka paljon brändi, pakkaus ja tuotteen markkinointiin liitetyt mielikuvat vaikuttavat kokemukseemme erilaisista tuotteista. Jo pelkkä purkin muoto luo tiettyjä odotuksia. Rakastan analysoida tuote-elämysten muodostumista ja sokkotestaus olisi aivan fantastisen kiinnostava projekti. Miten ”luksus” ja ”halpa” eroaisivat toisistaan tällaisessa testissä? Vai eroaisivatko lainkaan?

Jonain päivänä näen tämän järjestämisen vaivan :)

Mutta nyt:

antaas kuulua ehdotuksia ei-sokkona testattavista tuotteista. :)

Kommentit (117)

 1. Anna

  Algamaris-aurinkosuojatuotteet. Muutenkin näin kesän tullessa olisi kiva kuulla muistakin aurinkosuojatuotteista!

 2. Tiina

  Moi!

  Kommentoin ehkä vähän myöhään, mutta ostin edellisellä Berliinin matkalla tällaisen ”huulikiillon” (mielestäni menee enemmän huulimaali-kategoriaan) sävyssä Berlin Berry:
  /manhattan/endless-stay-liquid-lip-tint/manhattan-endless-stay-liquid-lip-tint-lipgloss.html#sku=80007991-7.4

  Kiinnostaisi saada vinkkejä vastaavista tuotteista, sillä tuo koostumus oli mielestäni itselleni ainakin hieman ainutlaatuinen: selkeän ”vesimäinen”, mutta silti erittäin pysyvä ja kuivuttuaan tuote ei enää tuntunut huulilla mitenkään ts. ei jätä huulille kalvoa. Mielestäni monet Suomessa myytävät vastaavat tuotteet ovat enemmän kermaisia / öljymäisempiä, joten tämän vuoksi kiinnostaisi kuulla sinun mielipiteesi tuosta tuotteesta. Myöskään hinnalla tuota ei oltu pilattu, DM:ssä tuo maksoi alle 4e :D

  • Sanni

   Pelkäänpä, että tämän testauksen toteuttaminen menee turhan hankalaksi, kun verrokkituotetta ei saa Suomesta. Tosin voi olla, että olen elokuussa menossa keski-Eurooppaan josta kyseisen Lip Tintin kenties saisi hankittua, mutta toisaalta myönnän, että tämän tyyppiset huulimeikit kiinnostavat itseäni sen verran vähän (kuivahuulisena rasvattomat kestohuulimeikit eivät sovi minulle), että en taida olla tarpeeksi motivoitunut ostamaan Suomessa myytäviä vastaavia tuotteita tehdäkseni vertauksen.

   Mutta kiitos ehdotuksesta ja osallistumisesta :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.