Edullista luonnonkosmetiikkaa Italiasta: BeOnMe

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Edulliset merkit ovat aina erityisen mukavia tulokkaita kosmetiikkakentällä, koska ainakaan hinta ei asetu esteeksi niiden ja uteliaan kuluttajan välille :)

Biodellyyn on hiljattain rantautunut uusi luonnonkosmetiikkasarja BeOnMe, joka tulee luonnonkosmetiikkamarkkinoilla vähemmän edustettuna olevasta maasta: Italiasta. Kivaa vaihtelua nähdä välillä muunkin maalaisia lk-sarjoja kuin saksalaisia, ranskalaisia tai brittiläisiä.

Sarjan nimi ei meikäläistä välittömästi hurmaa, mutta eipä nimi miestä pahenna :) Jos joku teistä keksii, onko kyseessä esimerkiksi jokin clever sanaleikki, niin valistakaa toki. (Mulle tulee nimen ääntämysasusta mieleen ”beyond me”, mutta se liittyy vielä vähemmän luontoon tai kosmetiikkaan.)

Onneksi hassusti nimetyn sarjan purkeissa on oikein kelpoa tavaraa. 👍

BeOnMe’n tärkeimmät speksit pähkinänkuoressa:

 • Sarjalla on Ecocertin myöntämä Cosmos Organic -sertifikaatti
 • Kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia
 • Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Italiassa
 • Sarjan pakkaukset on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista
 • Nuorekas, helppo ”no frills” -ihonhoitosarja
 • Hyvin edullinen (seerumi 13€…!)

KOSTEUTTAVA KASVOSEERUMI

13€ / 30 ml (tarjouksessa 10,40€ 30.11. saakka)

Aloitetaan seerumista. :) Sarjassa on seerumit myös epäpuhtaalle iholle ja miehille (!), minä pyysin testiin kosteuttavan seerumin, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Seerumi on koostumukseltaan emulsiomainen, ja jopa aika täyteläinen sellainen. Tästä heti peukkua. (koska itse tykkään emulsioseerumeista ❤️ Sekä seerumin että kasvovoiteen perusteella teen päätelmän, että BeOnMe’n koostumukset ovat enemmän suojaavia kuin syväkosteuttavia; nämä eivät ole sellaisia ihoon ”hulahtavia” koostumuksia. Eivät kuitenkaan myöskään rasvaisia. Normaalilla iholla tämä seerumi toimii epäilemättä yksinään ilman kavovoidetta, etenkin lämpimään vuodenaikaan.

”Face Serum” on mielenkiintoinen tapaus ainesosiensa puolesta, sillä se sisältää sekä kosteuttavia, puhdistavia, supistavia, rauhoittavia, antioksidanttisia ja ravitsevia ainesosia. Voi siis todella sanoa, että se sopii kaikille ihotyypeille. Biodellyn tuotekuvauksessa BeOnMe’n Face-seerumin sanotaan sopivan esimerkiksi ensimmäiseksi seerumiksi luonnonkosmetiikan ihonhoitorituaaliin. Voisin allekirjoittaa tämän.

Seerumin sisältämiä hoitavia ainesosia ovat glyseroli, aloe vera ja hyaluronihappo (kosteuttavat)/  oliiviöljy, auringonkukansiemenöljy ja makadamiansiemenöljy (ravitsevat ja pehmentävät, sisältävät antioksidantteja ja vitamiineja) / timjamivesi ja laventelivesi (puhdistavat, supistavat huokosia) / ruiskukkavesi (rauhoittaa, laskee turvotusta) / gojimarjauute (antioksidanttinen, supistaa huokosia).

HERKÄN IHON KASVOVOIDE

12,50€ / 50 ml (tarjouksessa 10€ 30.11. saakka)

Herkän ihon kasvovoide on todella miellyttävän tuntuinen. Täytyy sanoa samalla, että se tuntuu myös hintaluokkansa voiteelta; koostumus ei ole samalla lailla miellyttävä kuin vaikkapa Patykan tai Whamisan voiteet, jotka edustavat ihan eri hintaluokkaa. Ollakseen erittäin edullinen luonnonkosmetiikan kasvovoide, BeOnMe on todella mukavan tuntuinen.

Koostumus on kevyt mutta samalla suojaava, kuten herkän ihon tuotteissa yleensä. Yksi voiteen tehtävistä on suojata herkkää ihoa ulkoisilta rasitteilta, ja tämä saadaan aikaan ainesosavalintojen lisäksi myös suojaavan pinnan muodostavalla voidekoostumuksella. Tämä ei ole sama asia kuin rasvaisen paksu koostumus; suojaavuus voidaan tehdä myös kevyemmillä, vahamaisilla ainesosilla.

Imeydyttyään voide jättää ihon erittäin miellyttävän ja ei-kiristävän tuntuiseksi.

Hoitavia ainesosia; aloe vera, auringonkukansiemenöljy, ruusuvesi, sheavoi, olkikukkauute (jonka hoitaviin ominaisuuksiin tutustuin aikoinaan Amorgoksella – siksi olkikukka eli helichrysum on jäänyt minulle aivan erityisesti mieleen ❤️), oliiviöljy, betaiini, hyaluronihappo.

Huom; tuote ei ole hajusteeton.

MISELLIVESI

9,55€ / 200 ml (tarjouksessa 7,64€ 30.11. saakka)

Johan on yksinkertainen ja samalla tehokas misellivesi! Tässä on vain vettä,  ruiskaunokkivettä, glyserolia, betaiinia ja kahta puhdistavaa sokeripohjaista ainesosaa (sekä teknisiä ainesosia; säilöntäaineita ja pH:n säätäjiä).

Misellivesiä on kahta päätyyppiä; niitä, jotka ovat enemmän hoitavia ja niitä, jotka ovat enemmän puhdistavia. BeOnMe’n misellivesi on enemmän puhdistava. Silmämeikki liukenee hujauksessa.

Ja hei – ”lo and behold”…! BeOnMe suosittaa, että kasvot huuhdellaan vedellä misellipuhdistuksen jälkeen! 🙏🏻 Mun mielestä tämä on järkipuhetta – siinä mielessä, että tosiasiassahan mitään puhdistusainetta ei ole hyvä jättää iholle, sanoi markkinointiteksti mitä tahansa. Etenkin, jos tuotteessa oikeasti on tehokas puhdistavien aineiden pitoisuus. Se on yksi syistä, miksi en ole koskaan ollut misellivesien ”no-rinsing”-periaatteen ystävä.

Misellivesi on muuten hajusteeton.

PUHDISTUSVAAHTO

11,05€ /150 ml ( tarjouksessa 8,00€ 30.11. saakka)

Tässäpä taas ihanan tuntuinen puhdistusvaahto..! Vaahdon koostumus on kimmoisaa ja liukasta, ja sitä on erittäin miellyttävä työstää iholla.

Ainoa huomautukseni tulee pakkauksen tekstistä ”sensitive skin”, joka itse asiassa BeOnMe’n itsensäkin mukaan viittaa vain tuotteen hajusteettomuuteen (luen heidän omilta sivuiltaan). Sulfaattipitoisen puhdistusvaahdon koostumus on aika tehokkaasti pesevää, ja lupaa poistaa öljypohjaisenkin meikin. Herkkäihoiselle kuitenkin mieluiten suositellaan maitomaisia, balmimaisia tai ainakin sulfaatittomia puhdistusaineita. Eli en tarjoaisi tätä ensimmäisenä herkälle iholle :)

Normaali, rasvoittuva ja epäpuhdas iho taas todennäköisesti tykkää tästä putsarista. Koostumuksessa on myös huokosia ja taliperäistä likaa syväpuhdistavaa salisyylihappoa.

KOSTEUTTAVA KASVONAAMIO

11,00€ / 50 ml (tarjouksessa 8,80€ 30.11. saakka)

”Vanha” kunnon voidemainen kasvonaamio. Tässä kaverissa voisi nyt lukea se ”for sensitive skin”, sillä naamion koostumus todella sopii niin kuivalle kuin herkällekin iholle – poislukien hajusteherkkä iho.

Naamio sisältää oliiviöljyä, auringonkukansiemenöljyä, kamomillavettä, sinkkioksidia, glyserolia, betaiinia ja ksylitoliyhdisteitä. Öljyt ravitsevat ja pehmentävät, kamomilla ja sinkkioksidi rauhoittavat ja glyseroli, betaiini ja ksylitoli kosteuttavat.

Kyllä huomaa jälleen mun ihon janoisuuden – levitettyäni tätä naamiota paksun kerroksen voidepinta on imeytynyt lähes kokonaan kymmenessä minuutissa. Mun pitää todella alkaa käyttää kosteuttavia naamioita säännöllisesti, on se nyt kumma että en saa siitä tehtyä rutiinia 😀 Olen aina nauranut tälle; minulla ei ole mitään vaikeuksia käyttää puhdistavia naamioita, mutta kosteuttavat naamiot unohdan järjestelmällisesti… Muistan ne yleensä kesäisin, kun iho on kärähtänyt auringossa…

.

Kaikki BeOnMe’n tuotteet löydät Biodellystä täältä. Sarja on tarjouksessa 30.11. saakka.

(Sovin itseni kanssa, että en tällä kertaa buustaa muuan mustaa marraskuun lopun alekampanjaa blogin puolella, joten pidättäydyn käyttämästä BF-termejä :D Onneksi BeOnMe on hyvin edullinen sarja ympäri vuoden..! 😄)

Kysymys: miten kosmetiikan hinta vaikuttaa teihin? Tekeekö tosi edullinen hinta tuotteista teille kiinnostavampia, vai laittaako edullinen hinta joskus epäilemään laatua? (Ja toisinpäin; koetteko arvokkaat tuotteet laadukkampina..?)

Kommentit (6)
 1. Kyllä voi löytää helmiä halvoista ja taas susia kalliista tuotteista 😄 ..ja niin moni muukin asia vaikuttaa lopulta ostopäätökseen.
  Postauksen kuvat on muuten ihan järkyttävän söpöt! 🥰

  1. Postauksen kuvat on muuten ihan järkyttävän söpöt!

   Kiva kuulla ^_^

 2. Edullisemmat kiinnostaa aina ja silloin tulee uutta kokeilleeksi. Lisäksi semmoset luxury kokeilusetit olis kivoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *