Ecotools Kabuki Set

 

Ecotoolsilta on ilmestynyt uusi limited edition -kabukisetti. Sain setin kokeiluun maahantuojalta. Setissä on neljä erilaista kabukisivellintä; peitevärille (conceal), aurinkopuuterille (bronzer), varjostuksiin (contour) ja mineraalipuuterille (buff).

Sivellinten harjaosa on synteettistä taklonia ja varret kierrätysalumiinia.

Vaikka yhden siveltimen nimi on ’contour’, mitä ilmaisua yleensä käytetään kasvojen varjostuksesta, lukee pakkaustekstissä että sivellin on tarkoitettu poskipunalle. Jokainen toki voi itse päättää mihin tarkoitukseen siveltimet kokonsa ja muotonsa puolesta omilla kasvoilla sopivat.

Itse käytän viistoon leikattua bronzer-sivellintä poskipunan levitykseen kun taas kapeahko ja tulppaanin muotoinen contour-sivellin sopii loistavasti varjostuksiin. Tasapäiseksi leikattu buff-sivellin sopii mineraalimeikkipohjan levitykseen sekä ehkäpä vieläkin paremmin poskipunan & aurinkopuuterin häivytykseen. Buff-sivellin ei ole erityisen tiheä, eli sillä ei saa kovin peittävää meikkipohjaa. Häivytykseen sen kevyt rakenne on onnen omiaan.

Bronzer-sivellin in action. Sen koko ja viisto muoto ovat lähes yksi yhteen Everyday Mineralsin vakkariposkipunasiveltimeni kanssa, karva vain on siloisempaa. Taklon-kuitu on iholla todella pehmeän ja sileän tuntuinen.

Nyt kun juuri edellisessä postauksessa hehkutin rakkauttani Diorin poskipunasiveltimeen, niin entäpä sitten tämä Ecotools vs. Dior? Ecotools on todella pehmeä ja miellyttävän tuntuinen, ja tiheämpi kuin Dior. Dior tuntuu iholla vieläkin kevyemmältä, kuin höyhenen kosketukselta. Sanoisin myös, että aitokarvainen sivellin (Dior) nappaa pigmenttiä synteettistä paremmin sekä luovuttaa pigmenttiä iholle tasaisemmin kuin synteettinen.

Ecotoolsin sivellin ei siis ihan päihitä Dioria, mutta tuntuu about 100 kertaa paremmalta kuin monet muut edulliset kasvosiveltimet.

Poskiluun varjostusta contour-siveltimellä. Kapea ja tulppaanimainen muoto tekee tästä siveltimestä mielestäni erinomaisen tarkkoihin varjostuksiin.

Suippopäiselle ja todella tiheälle conceal-siveltimelle en löytänyt käyttöä. Se on mielestäni liian suuri peiteaineen levitykseen, ainakin minun tarpeisiini (silmänaluset ja huulten ympäristö).

Limited edition -kabukisettiä saa Helsingin Stockmannilta ja Biodellysta. Setti kustantaa 21,50€.

Poskipuna- ja varjostussiveltimestä tykkään kovasti ja ne siirtyvät näppärän kokonsa ansiosta matkameikkipussukkani vakiovarusteiksi. Siellä asuukin jo Ecotoolsin lempparikabukini. LE-setin Buff-kabuki ei voita ominaisuuksiltaan tätä tiheämpää ja pyöreään muotoon leikattua versiota.

P.S. Vieläkin on Synttäriarvontajutun kommenttien julkaisu kesken… Jos siis mahdollisesti ihmettelet miksei juuri sinun osallistumiskommenttiasi näy, niin se johtuu siitä että olen laivalla ja tää nettiyhteys on niiiiiiin hidas…. (WordPress antaa julkaista vain 20 kommenttia kerrallaan.) Loput kommentit ilmestyvät esiin tän päivän aikana, nyt mä nousen maihin! :)

Kommentit (22)
  1. Näyttävätkin jo niin laadukkailta ja nuo varret ovat niin suloiset. (: Voin vain kuvitella pehmeyden… Ehkäpä voisin vilkuilla näitä seuraavan kerran kun Stockalle eksyn. (;

  2. Setti löytyy myös huomattavasti halvemmalla iHerbissä (kuten melkein kaikki muutkin Ecotoolsin tuotteet):
    http://www.iherb.com/EcoTools-Beautiful-Expressions-Kabuki-Set-Limited-Edition-4-Piece-Set/39229
    :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *