Karkkipäivä
Karkkipäivä

Dr. Hauschka Natural Pastels

Dr. Hauschkan Natural Pastels -kokoelmassa on nimensä mukaisesti vaaleita pastellisia sävyjä. Kokoelmaan kuuluu neljä luomiväriä, kaksi huulipunaa, kaksi duo-kajalkynää ja poskipuna. Sävyt sopivat hillittyjen meikkien ystäville, mutta minä voimistin omaa Natural Pastels -meikkiäni tummansinisellä varjostuksella ja irtoripsitupsuilla.
Silmämeikissä koko luomella vaaleansininen Natural Pastels -luomiväri (sävy 03) ja ulkonurkan ja luomivaon varjostus & alaluomen rajaus Too Facedin tummansinisellä luomivärillä The Future Lovers -paletista. Alaluomen vesirajassa valkoinen kajal (Dr. Hauschkan harmaa/valkoinen -kajalduosta) ja kulmaluulla The Body Shopin Pale Blue Iris.

Huulilla Natural Pastels -huulipuna Soft Rose ja väritöntä huulikiiltoa. Soft Rose on kaunis nudevaaleanpunainen, itse asiassa nudein huulipuna mitä omistan. En kyllä tykkää mistään ihan peitepuikkomaisesta jäljestä nudepunassa, mutta Soft Rose on juuri sopiva.
Näistä Natural Pastels -huulipunista on tullut mun tämänhetkiset suosikit, punaisempi sävy Berry kulkee mulla laukussa mukana ja olen muuten oikeasti käyttänyt sitä viimeiset viikot joka päivä! Näiden koostumus on ihanan pehmeä ja huulirasvamainen, ja sävy on sen verran läpikuultava että tällainen huulipunia vähän arastelevakin tykkää käyttää. :)

Tässä vielä kuva Berrysta (ja päällä väritön huulikiilto).

Meikkipohja Dr. Hauschkan sävyttävä päivävoide + Lily Lolon mineraalipohja. Poskipuna Dr. Hauschka Natural Pastels. Tuohon Hauschkan sävyttävään kosteusvoiteeseenkin olen tosi ihastunut, sitäkin tulee nyt käytettyä päivittäin mineraalimeikkipohjan alla. Saan ihosta vieläkin tasaisemman. Mulla ei ole aiempaa kokemusta värillisistä kosteusvoiteista joten en voi oikein verrata, mutta tätä Hauschkan voidetta ostan kyllä täyden tuubin!

Tässä meikissä koko luomella Natural Pastels -luomiväri sävy 02, vaaleanvihreä, ja ulkonurkassa sävy 04, vaaleanharmaa. Rajaukset Natural Pastels Kajal Duo sävy 02, Vihreä/Antrasiitinharmaa. Yläluomen rajaus vihreällä päällä ja alaluomen vesirajassa ohut rajaus harmaalla päällä. Alaluomelle töpöttelin vihreää kynärajausta kevyesti ja vedin päälle vihreää luomiväriä.

Tässä vielä vähän huonolaatuinen kuva luonnollisemmasta Natural Pastels -meikistä, jossa kasvomeikki on sama mutta silmämeikki eri. Luomella vaaleansinistä ja vaaleanvihreää ja rajaus antrasiitinharmaalla.

Hauschkan värikosmetiikasta on vielä sanottava näin yleisesti että pakkaukset ovat mukavan laadukkaan ja tyylikkään näköisiä, niistä saa ihan eri fiiliksen kuin apteekkimaisemmista ihonhoitotuotteista.

Jos jotakuta kiinnostaa tutustua koko Dr.Hauschkan meikkivalikoimaan niin suosittelen käymään brittisivustolla. Siellä on tuotteista paremmat kuvat ja esittelyt kuin Suomen sivuilla.

Kommentit (7)

 1. milipili

  Nätti on tuokin paletti, mulle kyllä liian naturel. Osaat ihanasti laittaa noi irtoripset, mää en saa niitä edes suorassa pysymään.

 2. Charming Nails:

  Upea tuo meikki jossa irtoripsiä. Siis kauniita kaikki mutta tuo on upein! Olet kyllä niin nätti :)

 3. Anonymous

  Sulla on kyllä tosi kauniit huulet! t. S

 4. Anonymous

  Tosi kaunis sininen meikki, kiitos Heidi

 5. Eirene

  Upea meikki, osaisipa itsekin. :) Huulipuna näytti sen verran ihanaiselle, että pakko varmaan tutkailla päätyisikö sellainen itsellenikin…

 6. Seamrog

  Upeasti meikkaat! Aivan mahtavasti. :)

 7. Martina

  Vitsi ku teet upeita (silmä)meikkejä!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.