Karkkipäivä
Karkkipäivä

Dr. Hauschka Makeup Workshop

Toukokuisessa Dr. Hauschkan lehdistötapahtumassa pääsimme myös Hauschkan kansainvälisen meikkitaiteilija, Karim Sattarin, vetämään meikkiworkshopiin.

idKarim_

Kuva: Karim Sattarin Instagram

Karim (heh, olen tehnyt oma-aloitteiset sinunkaupat ;)) oli juuri niin ”daaahh-ling” kuin kuvan viba kertoo!

Toisilla vain on Suuri Persoonallisuus. Sellainen, joka valtaa ja sähköistää huoneen heti kun henkilö astuu sisään. Vaikka en tiennyt Karim Sattarista yhtään mitään enkä ollut koskaan aiemmin edes nähnyt kuvaa hänestä, tuli välittömästi ”Iiik, julkkis!!” -olo kun mies astui huoneeseen ja esittäytyi.

Julkkisfiilistä ei mitenkään vähentänyt se, että mies oli juuri tullut Cannesin filmifestivaaleilta ja aloitti tilaisuuden kertoillen hilpeitä julkkiskohtaamisia juhlilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin ollut siinä käsityksessä, että Karim meikkaisi meidät, mutta olin ymmärtänyt väärin. Workshopin alettua tajusin, ettei tunti tietenkään edes riittäisi 10 henkilön meikkaamiseen. Sen sijaan näkisimme iltameikkidemon ja saisimme meikata itseämme ja toisiamme Karimin vinkkien ja sävysuositusten pohjalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muuten, liittyen taannoiseen ”meikkaatko testereillä” -keskusteluun – täälläkin meikattiin suvereenisti yhteisillä paleteilla, meikkikynillä, huulipunilla ja ripsiväreillä. Tarkkailin workshopin osanottajia. Kukaan minua lukuunottamatta ei käyttänyt puhdasta maskaraharjaa vaan laittoi ripsensä yhteiskäytössä olevalla maskaralla. Ja huulimeikin suoraan huulipunasta tai -kiillosta.

Mietin siinä sitten että eipähän tämä minun puhtaan harjani käyttö mitään eroa tee, kun itse maskaratuubi on kuitenkin täynnä ties kuinka monen workshoppilaisen silmäpöpöä…. Vähän kyllä arvelutti laittaa ripsaria, myönnän. Mutta terveillä silmillä palattiin! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DrHauschkaMakeUpWorkShop_Karim

Karimin vinkkejä:

* Ei mustaa maskaraa alaripsiin, se vanhentaa. Valitse ruskeaa tai vaikka luumun sävyä.

* Saadaksesi peittävämmän meikkipohjan (luonnonkosmetiikan tuotteilla), laita iholle alimmaksi puuteria, sitten meikkivoidetta ja sitten taas puuteria.

* Nielaisu auttaa siihen, etteivät silmät vuoda meikatessa. (Tätä en ollut koskaan kuullut! Eli jos silmät alkavat vuotaa, nielaise.)

* Laita samaa sävyä poskipäälle ja kulmakarvan alle, se nuorentaa.

* Saat vedenkestävän meikin laittamalla ensin meikkikynää ja päälle puuteriluomiväriä.

DrHauschkaMakeUpWorkShop_meikkidemo_natural

Karim oli tehnyt mallille edellisessä workshopissa (meidät oli jaettu kahteen ryhmään) luonnollisen päivämeikin, jonka päälle iltameikki nyt rakennettiin.

Hämmästyin, kun Karim veti uuden meikkivoidekerroksen edellisen valmiin meikin päälle. Ehkäpä hän menetteli näin säästääkseen aikaa, mutta sanoi kuitenkin että tällainen meikkipohjan kerrostus on ihan toimivaa Dr. Hauschkan tuotteilla.

Karimilla on myös tapana käyttää meikkipohjassa kahta eri meikkivoidesävyä niin, että toinen, usein vaaleampi, toimii primerina. Hän siis käyttää Dr. Hauschkan meikkivoidetta sekä pohjustukseen että varsinaiseen ”väripohjaan”.

DrHauschkaMakeUpWorkShop_meikkidemo

Karim levitti mallin luomille ensin sinivihreää kajalia ja sen päälle siniharmaata luomiväriä. Hän kertoi eri väristen kynien ja luomivärien yhdistelymahdollisuuksista uusien värien luomiseen, mikä oli ainakin allekirjoittaneelle tuttua puuroa. :)

DrHauschkaMakeUpWorkShop_mekkidemo_valmis

Kuvissa tulos ei näytä yhtä voimakkaalta kuin livenä, mutta poskille Karim levitti niin runsaasti rusehtavaa poskipunaa että minusta malli näytti jo suoraan Dynastiasta tupsahtaneelta. :D Älkää ymmärtäkö väärin, Karim on eittämättä upea meikkitaiteilija (ei varmaan kuka tahansa räpeltäjä pääse Cannesiin ja muotinäytöksiin meikkaamaan malleja ja julkkiksia), mutta tällaisissa nopeasti kulkevissa demoissa tähtimeikkaajankaan kädenjälki ei mielestäni tule ehkä parhaalla mahdollisella tavalla esiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karim antoi jokaiselle henkilökohtaiset sävysuositukset.

Minulle suositeltiin toiseksi vaaleinta meikkipohjasävyä (mikä jälleen vahvisti käsitystäni siitä, että menneiden vuosien megakalpeus on mennyttä, näköjään ihminen voi tummua vanhetessaan :)) ja tuttuun tapaan lämpimiä, kultaisia sävyjä. Ja ruskeaa ripsiväriä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dr. Hauschkan siveltimet osoittautuivat todella hyviksi, siis oikeasti ihan yllätyin (vaikka en tiedä miksi – siis miksi ne eivät olisi laadukkaita? :D Ehkä sitä vain yhdistää laatusiveltimet aina niihin muutamaan hassuun merkkiin omassa päässään..).

Ostin mukaan MACin 239:iä muistuttavan yleistyöskentelyyn sopivan luomivärisiveltimen. Se on ihan paras luomivärisivellin mihin olen törmännyt 239:n jälkeen. Harmillisesti Hauschkan siveltimet eivät ole yleisessä myynnissä muualla kuin Walan omassa shopissa. Välillä niitä on ilmestynyt erityispakkauksissa osana jotain kokoelmaa, mutta vakiovalikoimaan ne eivät kuulu. Höh.

DrHauschkaMakeUpWorkShop_meikkibeforeafter

Tässä minun ennen- ja jälkeen-workshop-naama. Tykkään tuosta glow’sta!

Karim vinkkasi (jälleen allekirjoittaneelle varsin tutusti…! ;)), että vaaleaa helmiäistä luomiväriä voi käyttää poskipäillä korostuksena. Hauschkan Golden Sand sopiikin siihen erinomaisesti. Siinä on hyvin saman tyyppinen sävy ja hohteen voimakkuus kuin henk.koht. suosikissani L’Orealin Golden Beigessä, jota olen viime vuodet itse asiassa käyttänytkin enemmän kasvoilla kuin silmissä.

Yksinkertaisessa kulta-ruskeassa silmämeikissä minulla on Golden Sand -, Golden Earth – ja Peach Blossom -sololuomivärejä sekä ruskeaa Stone Colours -paletista. Rajaus nestemäisellä ruskealla eyelinerilla. Kasvoilla meikkivoide 01 Pale Sand, aurinkopuuteria, poskipunaa kahden sävyn sekoituksena (persikkainen 02 Natural Red ja beigempi 03 Soft Terracotta), ja Karimin innokkaasti lisäämä Golden Sand -korostus. :)

Huulikiillon sävy ei jäänyt mieleen, mutta eipä sävy paljon näykään. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Workshopin lopussa Karimin luokse kerääntyi jono yhteiskuviin halajavia. :) Kuulin kuinka keskustelua käytiin Instagram-tileistä ja erilaisista meikkaukseen liittyvistä sivustoista ja tytöt antoivat jopa Karimille vinkkejä fanittamistaan sivuista :)

”Ei saa sitten julkaista minusta mitään karseita kuvia…!” Karim heitti lopuksi ja heilautti kättään just siihen tyyliin minkä voitte ehkä kuvitella. :)

Karim_Coco

Kuva: Karim Sattarin Instagram

Karim ja Coco Rocha, jonka meikin Karim teki viime kevään Vienna Awardseihin.

Dr. Hauschka on muuten käsittääkseni ainoa luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuotteita käytetään elokuvateollisuudessa – siis ihan virallisissa yhteistyökumppanuuksissa. Se on erityisen kiinnostava juttu, mielestäni. Filmimeikissähän meikkipohja on melkein kaikkein tärkein elementti, eikä luonnonkosmetiikalla tunnetusti saa peittävää pohjaa. Vaikka Hauschkan meikkejä aika laadukkaana pidänkin, on jotenkin vaikea uskoa että millään luonnonkosmetiikan meikkivoiteella saisi aikaan kuvausmeikin vaatimukset täyttävän meikkipohjan. Olisi pitänyt kysyä Karimilta…! :p

Oma mielipiteeni Hauschkan meikeistä? Workshopissa aiempi kokemukseni Hauschkan värikosmetiikasta pääsi laajenemaan, ja koen edelleen että Hauschkalla on paras ja oikeasti näyttävimmän tuloksen tekevä maskara luonnonkosmetiikan merkeistä. Myös puuterimaiset tuotteet ja kajal-kynät ovat todella hyviä. Tosin luomivärien laatu vaihtelee kokoelmittain, niinkuin käytännössä kaikilla merkeillä. Muistan etten ollut kovin vakuuttunut esim. Natural Pastels -kokoelman luomivärien pigmentistä, mutta esimerkiksi Stone Colours -paletti on yksi parhaita mattaisia ruskeita sisältävä paletti jonka tiedän.

Poskipunasävyt (vakiovalikoimassa kolme) ovat tosi toimivat ja pigmenttisyys & koostumus oikein hyvä.

Meikkivoide taas ei ole minun makuuni. Peiteaineellakaan en saanut tarpeeksi peittävyyttä.

DrHauschka_aurinkopuuteri

Suurlempparini Bronzing Powder on muuten Karimin mukaan ”muutaman muunkin” suursuosikki maailmalla, ja kuuluu Hauschkan myydyimpiin meikkituotteisiin. Siitä ilmestyy nyt elokuussa tuollainen kuvitettu limited edition -versio (aivan sama sävy siis), joka tulee omassa pienessä meikkipussissaan siveltimen kera. Suosittelen tsekkaamaan Hauschkan aurinkopuuterin mikäli etsii mattaista, viileän ruskeaa kaakaon sävyistä aurinkopuuteria. (Tässä kuvassa vertailu muutamaan muuhun aurinkopuuterisävyyn referenssiksi. :)) Mun mielestä tämä on NYXin Taupen ohella paras sävy kasvojen varjostuksiin.

Kommentit (19)

 1. Heleää

  Moi Sanni, olen lukenut blogiasi n. 3,5 vuotta ja tahdon kiittää sinua. Sinun ansiostasi olen todella opetellut meikkaamaan ja nauttimaan siitä. Monestikohan olen avannut ennen iltamenoja jonkin luomiväritutorialisi ja koittanut noudattaa kaavioita… :) Kiitos perusteellisuudestasi ja tietämyksestäsi. Täältä saa niin infoa kuin hauskoja yksityiskohtiakin. Tämäkin postaus oli niin esimerkillisesti toteutettu, ei jäänyt paljon kysyttävää. Kiitos vinkeistäsi (olisi hauska laskea montako tuotetta olen ostanut sinun suosituksistasi) ja rehellisyydestä. Ihanaa elokuun jatkoa!

  • Sanni

   Olipa ihana kommentti heti aamun alkuun! :) Lämmin kiitos, Heleää :)

 2. Mari Sensaisti

  Mä käytän tuota samaa aurinkopuuteria tosi usein asiakkailla meikeissä, koska se on tosiaankin erittäin hyvän sävyinen ja sopii monelle, eikä ole liian tumma tai oranssi kuten useimmat.

  Maskarasta en tykkää, koska mulla se tuhriintuu luomille ihan hetkessä. Massa on hyvä ja levittyy hienosti ja sillä saa kasattua massaa kohtuu kivasti, mutta mulla toi ei vain toimi, koska muutaman tunnin päästä näytän ihan suttusilmältä :(

  • Sanni

   Meitsi on siinä onnekkaassa asemassa että maskaran suttaantuminen luomille on toistaiseksi jäänyt tuntemattomaksi ilmiöksi henkilökohtaisella tasolla. :) Tuhraantuneita ripsareita näkee välillä muilla ja sitä vain miettii, että mitähän spesiaalia mun ripsissä ja silmäluomien ihossa on kun mikään maskara ei vain suttaa…

 3. Elli

  Näyttikö mallin meikki luonnossa erilaiselta? Tuossa kuvassa se näyttää jotenkin suttuiselta ja värit epäsopivilta.. Omaan silmään malli näyttää paremmalta ilman meikkiä.

  Kertoiko meikkaaja mihn hän perusti sen, että musta ripsiväri alaripsillä vanhentaa? Voihan se ollakin niin, mutta olisi mielenkiintoista tietää miksi:)

  • Sanni

   Näyttikö mallin meikki luonnossa erilaiselta? Tuossa kuvassa se näyttää jotenkin suttuiselta ja värit epäsopivilta.. Omaan silmään malli näyttää paremmalta ilman meikkiä.

   Mallilla on siis tuossa before-kuvassakin meikkiä, hänet oli jo meikattu edellisessä workshopissa :)

   Meikki näytti luonnossa siistimmältä. Itsekin tiedän kuinka hurjan vaikeaa meikistä on välillä saada todenmukaista kuvaa, luomivärit näyttävät kuvissa usein paljon tunkkaisemmilta ja varjostukset huolimattomammin häivytetyiltä, kun kamera ”näkee” valon ja varjon eri tavalla kuin silmä.

   Mutta tosiaan, Karim teki demon tosi nopeasti, ja tulos oli sen mukainen ;) Itse en pystyisi varmaan saamaan edes tuollaista meikkiä aikaiseksi 10 minuutissa, hyvä jos meikkipohja olisi paikallaan ^_^

   Kertoiko meikkaaja mihn hän perusti sen, että musta ripsiväri alaripsillä vanhentaa? Voihan se ollakin niin, mutta olisi mielenkiintoista tietää miksi:)

   Hän puhui jotain siitä, että musta sävy alaluomella on liian jyrkkä ja saa alaluomen ihon näyttämään tummemmalta (=varjoisammalta, väsyneemmältä) ja korostaa silmänalusjuonteita. Kyllä mä jotain logiikkaa tuossa näen :) Onhan musta rajauskin alaluomella useimmille ihan liian jyrkkä ainakin arkimeikissä, bile- ja kuvausmeikit ovat tietysti asia erikseen.

  • Sussa

   Mä en epäile etteikö tyyppi olisi guru, mutta Sanni, sä hakkaat ton mennen tullen! Ei sulta tollaista jälkeä tule vaikka ois kuin demoa :) Toi näyttää mun harjoitusmeikiltä! Suttunaama ;)

   • Sanni

    Hehheh, kiitos kovasti mutta en usko että hakkaan. :)

 4. Minna

  Ohops, miten suttuiselta ja tunkkaiselta tuo silmämeikki näyttää. :o

 5. Jonttu

  Miten tuo Hauschkan aurinkopuuteri, onko liian tumma suomalaisten kasvojen aurinkoistamiseen (eli ei vain varjostamiseen)? :)

  Etsinnässä olisi talveksi kasvoille kevyellä kädellä käytettävä luomuaurinkopuuteri.

  • Sanni

   Miten tuo Hauschkan aurinkopuuteri, onko liian tumma suomalaisten kasvojen aurinkoistamiseen (eli ei vain varjostamiseen)? :)

   Riippuu ihan ihon sävystä, suomalaisiakin on niin monen sävyisiä :)

   Mutta esim. minun iholleni tuo on liian tumma tai ylipäänsä väärän sävyinen koko kasvojen ”aurinkoistamiseen”. Nämä on tietysti myös makuasioita, mutta itse tykkään käyttää ”aurinkoistamiseen” heleämpää, aavistuksen kellertävämpää sävyä, eikä haittaa jos mukana on pikkuisen hohdettakin. Kun taas varjostamiseen mattainen, neutraali harmaaseen taittava sävy on paras.

   • Jonttu

    Toki meitä on monen värisiä. :) Mutta kuvassakin tuo näyttää aika tummalta sellaiseen pieneen elävöittämiskäyttöön.

    • Juille

     Vinkkinä, että luonnonkosmetiikan puolelta todella vaalealle iholle aivan loistava varjostusväri on Benecosin kivipuuteri sävyssä Sand. :)

     Kiitos Sanni tästä postauksesta, todella hauska ja mielenkiintoinen! :) Itse koin ahaa-elämyksen luonnonkosmetiikan meikkipohjien kanssa juurikin tuon puuterin käyttämisestä primerina muutamia kuukausia sitten, ja olenkin tätä ilosanomaa omassa blogissakin yrittänyt jakaa eteenpäin. Esim. Zuiin meikkipuuteri primerina saa aikaan todella kauniin ja peitävän pohjan. :)

     • Sanni

      Kiitos Juille :) Ja tuohan oli hyvä kuulla että tämä puuteri-meikkivoide-puuteri -kikka todella toimii :) Itselle kuulosti niin jotenkin hullulta, mietin että eikö puuteripinta mene ihan kökköön siellä voiteen alla. Mutta ei voi tietää ennen kuin kokeilee, täytyy itsekin testata :)

      …ja kiitos vielä Benecos-vinkistä! :)

 6. Jonttu

  Olet muuten minusta kauniimpi tuossa meikittömässä kuvassa kuin meikillisessä. :)

  Sellainen postausidea tuli mieleeni, että voisitko kuvata meikkilaukkusi ja -pussukkasi. Minun friikkiyteni liittyy meikkilaukkuihin, vaikken niitä edes montaakaan omista. Niitä on vain niin ihana pyöritellä kädessä ja katsella. :)

 7. lay

  Anteeksi tällainen aiheeseen mitenkään liittymätön kommentti.
  Kysyn sulta, kun olet ainain joskus myynyt kosmetiikkaa ja jäi eilisellä kauppareissulla pohdituttamaan.

  Ostin poistomyynnistä Diorin luomiväriviisikon. Ostamani luomiväripaletti oli viimeinen (vanha, poistuva malli, jollaisella sävyllä olen blogissasi nähnyt kauniita toteutuksia silmämeikistä ja ajattelin repäistä ja opetella käyttämään luomivärejä…).

  Olisin ostanut (lapselle meikkinuken maalaamiseen) sen testeripaletin, millä perusteella luomivärejä voi kaupassa testailla. Tuo testeri oli jo irroitettu telineestä ja oli kuminauhalla kiinnitetty tuohon alemyyntiluomiväriin.

  Testeriä en saanut. Kuulemma sitä ei voi antaa, eikä myydä sitä.

  Miksi?

  Menikö se roskiin vai myyjälle omaan käyttöön?

  • Sanni

   Hei lay!

   Testereitä ei tosiaan saa myydä, se on yleinen käytäntö. En osaa sanoa onko se siitä ihan joku lakiasetus, todennäköisesti. Asiaan liittyy ainakin kaksi syytä. Koska avattujen ja testailtujen tuotteiden hygieniatasoa ei voida taata, myymälä ei voi sitä myydä, vaikka asiakas olisikin riskeistä tietoinen ja hyväksyisi ne. Testeri katsotaan tavallaan pilaantuneeksi tuotteeksi, samaan tapaan kuin pilaantunut tai x-määrällä päiviä päiväyksensä ylittänyt elintarvike kaupassa. Vaikka joku elintarvikekin näyttäisi täysin moitteettomalta, kauppa ei enää saa sitä myydä edes alennuksella kun tietty määrä päiviä parasta ennen -päivästä on kulunut. (En ole ollut elintarvikealalla töissä niin en tiedä mikä tämä tarkka päivien lukumäärä on. :)) Sama käytäntö koskee kosmetiikkatestereitä.

   Toinen syy liittyy kaupan kirjattuun varastoon. Kaikki myytävä on viivakoodilla ja kirjattu viivakoodinsa perusteella varastoon. Viivakooditon tuote ei kuulu kaupan varastoon ja sitä ei näin ollen tavallaan ole olemassa myynnillisesti.

   Menikö se roskiin vai myyjälle omaan käyttöön?

   Se, mitä testereille tapahtuu sen jälkeen kun sitä ei enää tarvita, vaihtelee myymäläkohtaisesti (siis ketjukohtaisesti). Tietyissä liikkeissä testerit on ehdottomasti heitettävä roskiin, vaikka ne olisivat täysin käyttämättömiä. Vaihtoehtoisesti ne voi jättää myymälän henkilökunnan käyttöön (ns. ”takahuonekäyttöön”) niin, ettei niitä kuitenkaan saa viedä myymälän ulkopuolelle vaan käyttö saa tapahtu vain liikkeessä. Jotkut myymälät jakavat hyväkuntoiset ja käyttämättömät testerit henkilökunnalle niin että he saavat ne omaksi.

 8. cadoe

  Vikaan kappaleeseen lisäämäsi aurinkopuuterivertailu innoitti minua kysymään neuvoa ja kirjoittamaan ensimmäisen kerran, vaikka hieman menee asian sivusta :) Ihoni on tummuudeltaan jotakuinkin sinun ihosi luokkaa tai jonkin verran vaaleampi. Osaisitko suositella minulle jotakin tuotetta pelkästään varjostuksiin? En siis kaipaa aurinkopuuteria sen alkuperäisessä käyttötarkoituksessa.

  Ja vielä toinen kysymys. Minusta tuntuu, että kaikki nestemäiset tummien silmänalusiin tarkoitetut peittotuotteet jättävät silmänaluseni kovin kellertäviksi ja ”meikatun” näköisiksi muuhun ihoon nähden, vaikka toki yritän häivyttää niitä. Voisiko puuterimaiset mineraalipeiteaineet toimia paremmin? Muistelin, että olet käyttänyt jotakin lily lolon tuotetta silmänalusten peittoon, oliko se mineral concealer vai corrector? tällainen meikki-dummy ei ihan ymmärtänyt noiden tuotteiden eroa. Ja entä sävy? Lily lolon mineral concealer:in sävy blondie näyttää kuvissa kovin vaalealta verrattuna meikkipohjan blondie-sävyyn.

  Haluaisin vielä kiittää suuresti blogistasi! Olen saanut hurjasti vinkkejä ja iloitsen joka postausta lukiessani analyyttisestä ja syvällisestä kirjoitustavastasi. Olen kovasti samaistunut moniin postauksiisi. Toivon, että blogin pitäminen tuottaa sinulle vastaavaa iloa, mitä se tuottaa lukijoillesi. Aurinkoista loppukesää!

  • Sanni

   Moi cadoe! :) Kiva kun päädyit kommentoimaan! :)

   Osaisitko suositella minulle jotakin tuotetta pelkästään varjostuksiin?

   Juurikin nuo postauksessa mainitsemani Dr. Hauschkan Bronzing Powder ja NYXin Taupe. :)

   Minusta tuntuu, että kaikki nestemäiset tummien silmänalusiin tarkoitetut peittotuotteet jättävät silmänaluseni kovin kellertäviksi ja “meikatun” näköisiksi muuhun ihoon nähden, vaikka toki yritän häivyttää niitä. Voisiko puuterimaiset mineraalipeiteaineet toimia paremmin?

   Luulen, että ilmiö johtuu käyttämäsi peiteaineiden sävystä. Kellertävyys tulee pigmentistä, eli veikkaisin käyttämiesi peiteaineiden olleen lämminsävyisiä eli kellertäväpigmenttisiä. Voisit kokeilla jotain neutraalimpaa (beigeä) tai jopa viileämpää (roosaan taittavaa) peiteainetta.

   Olen käyttänyt Lily Lololta silmänalusilla Cover-Up-peitejauheen sävyjä Blondie ja Nude. (Huomaan, että tuotteen nimi on Lolon viimeisen uudistuksen myötä vaihtunut Mineral Concealeriksi ;), sävyt ovat kuitenkin säilyneet samoina). Sävyistä mikään ei ole mun silmään kellertävä (Barely Beigeä tai Caramelia en tosin ole nähnyt livenä mutta eivät näytä swatch-kuvassakaan keltaisilta.)

   Concealerin ja Correctorin ero on se, että Corrector taittaa sävyvirheitä eikä peitä niin tehokkaasti, kun taas Concealer nimenomaan peittää. Correctorit on tarkoitettu punoittavalle iholle (Blush Away) ja sinertäville silmänalusille (Peep-O). Jos siis ajatellaan, että silmänalusesi ovat kovin tummat ja sinertävät, niin Peep-O taittaisi niistä sinisyyden mutta tummuus todennäköisesti silti paistaisi läpi. Peep-O sopiikin siis mielestäni parhaiten silmänalusille, jotka eivät ole niin hurjan tummat laajalta alueelta (kuten itselläni), vaan niiden alla on häivähdys sinertävyyttä. Toki niinkin voi tehdä, saadakseen peittävimmän tuloksen, että laittaa ensin Peep-O’ta alle ja sitten vielä Concealeria päälle.

   Jos ihon sävysi on suunnilleen minun luokkaani tai vaaleampi, niin Blondie todennäköisesti olisi sinun sävysi peiteaineessa. Se on neutraali eikä himpun vertaa kellertävä. :) En usko että pitäisit Peep-O’sta, sillä se on selkeän keltainen sävy.

   Lämmin kiitos kommentin viimeisestä kappaleesta! :) <3 Ilahduttaa kovasti, kiitos sinulle cadoe :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.