Dr. Hauschka Lavender Dreams

LavenderDreams_meikit

Dr. Hauschkan kevät/kesä 2011-lookissa on luumuista violettia ja vaaleaa roosaa. Lookin nimi on Lavender Dreams, ja laventelin sävyjä on näkynyt muissakin tämän kevään lookeissa. Nyt on siis trendikästä meikata violetilla! :)

Lookkiin kuuluu neljän sävyn luomiväripaletti, duo-rajauskynä, kolmisävyinen puuteri sekä huulikiilto. Paletin nimi on tylsästi numero 02, ja siitä löytyy kermanvaalea, viileä ruskea, vaalea laventeli ja tumma luumu. Sävyissä on kevyesti satiinista hohtoa, ja ne ovat pehmeitä ja pigmenttisiä. Rajauskynän toisessa päässä on valkoinen ja toisessa tummanvioletti sävy. Kolmisävyistä puuteria en ole vielä testannut, mutta se näyttää kauniilta ja vaikuttaa kiinnostavalta. Tumminta sävyä ei ilmeisesti ole tarkoitus käyttää varjostuksiin vaan kaikki kolme sävyä kuuluu sekoittaa keskenään. Uskallan ehkä kokeilla puuteria vasta kun iho on saanut hieman päivetystä. :) Huulikiilto on nimeltään Antique Rose, ja se on erittäin kaunis ja luonnollinen vaalea roosan sävy.

LavenderDreams3

Tässä meikki lookin kajalilla ja luomiväripaletilla toteutettuna.

LavenderDreams2

Levitin paletin laventelia koko luomelle, ruskeaa luomivakoon, luumunsävyä ulkonurkkaan ja alaluomelle ja kermanvaaleaa kulmaluulle. Rajaukset tein kauttaaltaan violetilla kajalilla, joka tarttui kiitettävästi myös sisärajauksena ja pysyi limakalvolla melkein koko päivän. Toki se haihtui osittain, mutta illalla jotain oli vielä jäljellä. ^_^

HauschkaAntiqueRose

Huulilla Antique Rose. Kiilto näyttää luonnonvalossa pelkästään kiiltävältä, mutta keinovalossa on nähtävissä myös hienojakoista kimalletta. Kiilto tuntuu miellyttävältä ja huulirasvamaiselta.

HauschkaLavenderDreams

.

LavenderDream

Pätevä setti ruskean ja luumunsävyiseen smokyyn, ja tällähän tekee myös perus vaalea/ruskea-arkimeikin. Hauschkan meikit ovat erittäin laadukkaita, ja pakkauksetkin jotenkin ihanan ylellisen näköisiä.  En ole kokeillut toistaiseksi yhtäkään huonoa meikkiä Hauschkalta. Lisäksi tykkään tosi paljon meikkien miedosta ruusun tuoksusta..! Hauschkallahan lähestulkoon kaikki tuotteet tuoksuvat ruusulta.

Onko lukijoiden joukossa paljon luonnonkosmetiikan meikkien käyttäjiä? Seuraavassa postauksessa jatkamme saman aiheen ympärillä. :)

Kommentit (36)
  1. Vaikuttaa kiinnostavalta, melkein ihan pakko testata! Mä käytän mieluusti luonnonkosmetiikan meikkejä, mutta vanhoja on sen verran paljon jäljellä että en ole oikein vielä päässyt alkuun! :D

  2. Postaus vastasikin edellisissä kommenteissa esitettyyn huulikiiltokysymykseeni :) Dr. Hauschkan sivujen mukaan tuotetta voisi olla saatavilla jopa omassa kaupungissani. Kiitos blogista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *