Diorin kevät 2012: Garden Party

Katsaus Diorin kevätlookkiin ja parit lookilla toteutetut meikkikuvat.

Tänä keväänä pastellit ovat taas erittäin in ja näkyvät monen merkin kokoelmissa. Diorin teema on puutarhajuhlat ja Garden Party -kokoelma miellyttää kovasti tämän väriherkuttelijan silmää.

Kokoelman viisikot ovat saaneet ihastuttavan ruusukuvioinnin. Kyllä tämä kuvioiden painanta vaan on kosmetiikkavalmistajille oiva lisäkeino houkutella meitä naisia, ainakin minä tunnustaudun kauniiden painatusten estetiikan ihailijaksi.

Violetti viisikko on nimeltään Garden Roses, ja siinä on todella harmoninen yhdistelmä liilaa ja vaaleanpunaista. Paletin voi nähdä sävymaailmaltaan joko todella kauniina ja helppona yhdistää, tai sitten turhan tylsänä ja ”varmana”. Sävyt eivät oikeastaan luomella juuri erotu toisistaan.

Tässä meikissä luomella kaikkia muita sävyjä paitsi vasemman alakulman hopea (ei ole kyllä mikään puhdas hopea vaikka kuvassa siltä näyttää, vaan siinä on vähän lämmintäkin vivahdetta).

Sisänurkassa paletin oikean alanurkan liila-vaaleanpunaista, lopulla liikkuvalla luomella ja luomivaossa keskimmäistä, tummanviolettia sävyä. Tämä sävy kimaltaa kauniisti hieman sinertävänä. Luomivaon varjostuksen häivytin vasemman ylänurkan vaaleanpunaisella, ja kulmaluulla oikean ylänurkan roosakermaa. Kuten näkyy, sävyt liukuvat toisiinsa niin että koko meikki on käytännössä yhdensävyinen.

Vihreä paletti on nimeltään Garden Pastels, ja se on ehdottomasti minulle kiinnostavampi näistä kahdesta. Todella soman näköinen! Paletilla voi tehdä joko todella lämpimän (vasemman reunan kaksi sävyä) tai hyvin viileän (oikean reunan sävyt + keskimmäinen) meikin.

Iholla sävyt osoittautuivat odotettua haaleammiksi. Halusin ”väkisin” tehdä meikin jossa yhdistin kaikki viisi sävyä, mutta parhaiten paletti toimii kun nappaa kerralla pari sävyä ja yhdistää ne johonkin tummempaan varjostussävyyn. (Kuten Nea on tehnyt, Nean blogissa myös kauniita Garden Pastels -kuvia.)

Sisänurkassa paletin oikean ylänurkan kalpea vedenvihreä, luomen keskellä oikean alanurkan vaaleanvihreä, luomivaon ”yläkaaressa” keskimmäinen vaaleanpunainen sävy, luomivaon ulkokaaressa vasemman ylänurkan kellanvihreä (paletin pigmenttisin sävy, muuten) ja alaluomen sisänurkassa vasemman alanurkan vaaleankeltainen.

Oikean reunan vaaleat vihreät ovat muuten mielestäni samat kuin Tropical Light -paletissa. Dior’han harrastaa sävyjen kierrätystä. :) Paletin laatu on ehdottomasti iridescent (eli se kauttaaltaan voimakkaasti hohtava), mutta jostain syystä Dior on luokitellut sen ”tavalliseksi” 5 Couleurs -laaduksi. Paletin numerokaan ei pääty ysiin, niinkuin kaikkien iridescent-palettien.

Mitäs tykkäätte Diorin keväästä? Onko joku tehnyt lookista hankintoja? Itse en. (Tein meikit töissä yhtenä aamuna.) Vihreä kynsilakka voisi löytää tiensä kokoelmaani jos maksaisi vähemmän, se on aivan mielettömän upea sävy! Kokoelmassa on myös ihana, hempeän pinkki poskipuna (jäi kuvan ulkopuolelle, uuups…) ja muutama kiva huulikiilto. Mutta minulle taitaa riittää kokonaisuuden ihastelu pelkästään katselemalla, onneksi sitä saa tehdä töissä. :)

Kommentit (49)
 1. Tiltu Kultu
  31.1.2012, 20:10

  Oi! Tuo Garden Pastels kiinnitti heti huomioni! Oliko nuo iridescent- paletit se hyvälaatuisin vaihtoehto Diorin viisikoista?

  1. Ei välttämättä hyvälaatuisin, jos tykkää voimakkaasta pigmentistä. Iridescent on kyllä siinä mielessä tasalaatuisen hyvä, että kaikki sävyt ovat samettisen pehmeitä, melkein semi-kostean tuntuisia, mutta koska hohto on niin voimakas se syö pigmenttiä eikä iridescent-paleteilla saa yhtä kontrastisia meikkejä kuin ”normi”vitosilla.

   1. Tiltu Kultu
    2.2.2012, 18:08

    Kiitos vastauksesta.
    Pidän vähän hohtavista, ei siis täysin matasta, mutta (olen mainontasi uhri;)) Lorealin Golden Beige on liian hohtava. Onko Diorit tuota luokkaa? Mitä laatua Diorin viisikoista suosittelisit tarpeisiini? Ja erityisesti minua kiinnostaisi sellainen paletti, jossa olisi lämpimiä sävyjä ja oliivin vihreää, onkohan sellaista edes olemassa? Garden Pastelsin vasen ylä- ja alareuna olisivat just eikä melkein sellaisia kuin haluaisin, mutta jos on liian hohtavaa, niin ei hyvä.
    Melkein tuli reissulla ostettua joku viisikko Diorilta mutta maltoin mieleni.
    Tämä kyllä pahasti vaikuttaa sellaiselta pakkomiellesysteemiltä, joka minulle tulee usein hajuvesien kanssa; käyn kaupoissa haistelemassa ja nuuhkuttelemassa ja testailemassa, etsin jokaisesta hajuvesiä myyvästä kaupasta sekä koti- että ulkomailta kyseisen hajuveden ja vertailen hintoja, en raatsi ostaa ensimmäisellä, toisella, en ehkä neljännelläkään kerralla mutta jossain vaiheessa se on vain pakko saada :D

    1. Onko Diorit tuota luokkaa? Mitä laatua Diorin viisikoista suosittelisit tarpeisiini?

     Iridescent-laatu on vielä paljon, paljon Lorkun Golden Beigeä hohtavampi, joten voit unohtaa ne. ^_^ Kokeile siis tavallista peruslaatua (tunnistaa siitä että pakkauksessa lukee vain ”5 Couleurs”.

     Sellaista palettia, jossa olisi oliivinvihreää ja lämpimiä sävyjä, ei Diorilla ole. Ainoat paletit joissa on vihreää ovat Royal Kaki, Tropical Light (iridescent)ja Green Design (Designer-paletti jossa kolme luomiväriä, pohjustus ja voidemainen rajaus, en suosittele). Missään näistä ei ole oliivia, Royal Kaki tulee lähimmäs.

     1. Tiltu Kultu
      2.2.2012, 19:00

      Kiitoksia :)

 2. Oih mitä ihania värejä sieltä löytyykään!
  Ja tuo ruusukuviointi pinnalla on kyllä tosi herkullisen näköinen :)
  Hankintoja en ole tehnyt, mutta synttärit kyllä tässä lähestyy… hmmh.. ^.^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *