Karkkipäivä
Karkkipäivä

Diorin kevät 2012: Garden Party

Katsaus Diorin kevätlookkiin ja parit lookilla toteutetut meikkikuvat.

Tänä keväänä pastellit ovat taas erittäin in ja näkyvät monen merkin kokoelmissa. Diorin teema on puutarhajuhlat ja Garden Party -kokoelma miellyttää kovasti tämän väriherkuttelijan silmää.

Kokoelman viisikot ovat saaneet ihastuttavan ruusukuvioinnin. Kyllä tämä kuvioiden painanta vaan on kosmetiikkavalmistajille oiva lisäkeino houkutella meitä naisia, ainakin minä tunnustaudun kauniiden painatusten estetiikan ihailijaksi.

Violetti viisikko on nimeltään Garden Roses, ja siinä on todella harmoninen yhdistelmä liilaa ja vaaleanpunaista. Paletin voi nähdä sävymaailmaltaan joko todella kauniina ja helppona yhdistää, tai sitten turhan tylsänä ja ”varmana”. Sävyt eivät oikeastaan luomella juuri erotu toisistaan.

Tässä meikissä luomella kaikkia muita sävyjä paitsi vasemman alakulman hopea (ei ole kyllä mikään puhdas hopea vaikka kuvassa siltä näyttää, vaan siinä on vähän lämmintäkin vivahdetta).

Sisänurkassa paletin oikean alanurkan liila-vaaleanpunaista, lopulla liikkuvalla luomella ja luomivaossa keskimmäistä, tummanviolettia sävyä. Tämä sävy kimaltaa kauniisti hieman sinertävänä. Luomivaon varjostuksen häivytin vasemman ylänurkan vaaleanpunaisella, ja kulmaluulla oikean ylänurkan roosakermaa. Kuten näkyy, sävyt liukuvat toisiinsa niin että koko meikki on käytännössä yhdensävyinen.

Vihreä paletti on nimeltään Garden Pastels, ja se on ehdottomasti minulle kiinnostavampi näistä kahdesta. Todella soman näköinen! Paletilla voi tehdä joko todella lämpimän (vasemman reunan kaksi sävyä) tai hyvin viileän (oikean reunan sävyt + keskimmäinen) meikin.

Iholla sävyt osoittautuivat odotettua haaleammiksi. Halusin ”väkisin” tehdä meikin jossa yhdistin kaikki viisi sävyä, mutta parhaiten paletti toimii kun nappaa kerralla pari sävyä ja yhdistää ne johonkin tummempaan varjostussävyyn. (Kuten Nea on tehnyt, Nean blogissa myös kauniita Garden Pastels -kuvia.)

Sisänurkassa paletin oikean ylänurkan kalpea vedenvihreä, luomen keskellä oikean alanurkan vaaleanvihreä, luomivaon ”yläkaaressa” keskimmäinen vaaleanpunainen sävy, luomivaon ulkokaaressa vasemman ylänurkan kellanvihreä (paletin pigmenttisin sävy, muuten) ja alaluomen sisänurkassa vasemman alanurkan vaaleankeltainen.

Oikean reunan vaaleat vihreät ovat muuten mielestäni samat kuin Tropical Light -paletissa. Dior’han harrastaa sävyjen kierrätystä. :) Paletin laatu on ehdottomasti iridescent (eli se kauttaaltaan voimakkaasti hohtava), mutta jostain syystä Dior on luokitellut sen ”tavalliseksi” 5 Couleurs -laaduksi. Paletin numerokaan ei pääty ysiin, niinkuin kaikkien iridescent-palettien.

Mitäs tykkäätte Diorin keväästä? Onko joku tehnyt lookista hankintoja? Itse en. (Tein meikit töissä yhtenä aamuna.) Vihreä kynsilakka voisi löytää tiensä kokoelmaani jos maksaisi vähemmän, se on aivan mielettömän upea sävy! Kokoelmassa on myös ihana, hempeän pinkki poskipuna (jäi kuvan ulkopuolelle, uuups…) ja muutama kiva huulikiilto. Mutta minulle taitaa riittää kokonaisuuden ihastelu pelkästään katselemalla, onneksi sitä saa tehdä töissä. :)

Kommentit (49)

 1. ella

  Pidän kovasti juuri tämän tapaisista postauksistasi, kiitos :) On aina jännä nähdä, miten erilaisilta luomivärit näyttävät paletissa ja meikissä käytettyinä.

 2. jullee

  osaisitko vastata et kun laitan mustaa inlineria (isadora)alaluomelle siihe vesirajaan nii kun räpsyttelee silmii nii sitä siirtyy siihe ylempään vesirajaan et onko tää estettävissä vai onko se vain luonnollista? et laitanko liian ’sisälle’ pitäskö keskittyy enemmän vesirajan ulkonurkkaan ja eiks se oo vedenkestävä nii miks se saattaa hävitä jos silmät alkaa kostuu? toivon et osaisit vastata:)

  • Sanni

   On luonnollista, tätä kutsutaan rajauksen ”leimautumiseksi”. :) Kajalinhan ei ole tarkoituskaan kuivua limakalvolle, se on rasvainen ja tarttuu täten helposti yläsisäluomelta alasisäluomelle ja päinvastoin. Efekti on estettävissä jos käytät sisärajaukseen geelieyelineria, joka puolestaan kuivuu limakalvolle = ei ole rasvainen.

 3. milipili

  Olisin niin halunnut tuon vihreän paletin, hohdetta on vaan aivan liikaa. Jospa ostaisi sitten sen kynsilakan.

 4. Anna Gramm

  Ihania sävyjä, ja tuo vihreä kynsilakka saattaa olla pakkohankinta… <3 Itse en pidä värinappien kuvioiduista pinnoista, saisivat mokomat hörsellykset siirtyä johonkin pysyvämpään kohtaan palettia sillä en todellakaan kykenisi käyttämään noin kauniita nappeja! Ahdistaa ajatella, että kauniista kuvioinnista tulee järkyttävää suttua. Huolensa kullakin. ;)

 5. Nannana

  Tuo ruusukuvio on aivan mahdottoman kaunis, tuntuisi melkein pahalta pilata se siveltimellä. Tosin kyllä, tuolla hinnalla jää pilaamattakin! :D Dioreita kun yleensä ostan vain alennuksesta tai ulkomailta…

 6. Nea/ Fashioned in Finland

  Garden Pastels on NIIN ihana <3 Ihanat olivat sinunkin meikkisi mutta tosiaan ainakin nyt vielä talvella tykkään yhdistää tummaan sävyyn. Varsinkin nuo vihreät ovat niin täydellisen ihanat!

 7. Felicity

  Mä tunnustan molemmat Diorit tuli Kickistä kotiutettua ale seteleiden voimin ^_^ Loppukuu syödään varmaan kaurapuuroa mutta oli pakko saada noi ihanuudet :)

  • Sanni

   Ohoh, sähän tempaisit…! ^_^

 8. Lintu

  Siis minkälaisella kynällä tms. voi tehdä tommoiset rajaukset niinku sulla noissa violeteissa meikeissä? :) ja pysyykö ne muka tuossa limakalvoilla kunnolla. :o

  • Sanni

   Minulla on violetissa meikissä limakalvolla IsaDoran Inliner-kajalia, ja kuten nimestäkin voi päätellä, se on tarkoitettu nimenomaan sisärajaukseksi = limakalvolle. Se pysyy ihan hyvin, on mielestäni yksi pysyvimpiä kajaleita näistä halvemmista merkeistä. Yläluomen rajaus on tehty eri kynällä, Lancômen Liner Design -tussilla.

 9. Ano

  Hei!

  Käytän Lily Lolon mineraalimeikkipohjaa sävyssä Blondie, ja olisin seuraavaksi kiinnostunut tuosta Cover Up -mineraalipeiteaineesta. Mitä sävyä suosittelisit minulle?

  Kiitos. :)

  • Sanni

   Itse käytän tällä hetkellä sävyä Nude, joka sopii erinomaisesti Blondien kanssa.

 10. Tiitu

  Nyt on ”pakko” kommentoida, sinun blogia on tosi mukava lukea. Jos joku tuote ei ole sellainen mistä et pidä/ei toimi niin kirjoitat sen täällä. On mukavaa lukea ettei kaikki kalliit tuotteet ole hyviä. Et tuijota merkkiä sokeasti ja perustele sillä. Kiitos kiitos! Kuvat on myös todella hyviä!

  • Sanni

   Kiva kuulla että tykkäät! :) Täältä ei tosiaan tarvitse lukea pelkkää kritiikitöntä hehkutusta ja ilmaistavaran ylistystä. :)

   • heidi

    Pitääpä näin toisenkin lukijan toimesta kiitellä samaa asiaa. Eli todella sujuvan kirjoitustyylin lisäksi asenteesi tekee tästä blogista aivan mahtavan. Olet kriittinen eli et lyttää tai hauku, vaan kerrot rehellisesti omat käyttökokemuksesi.

    Olen usein miettinyt, että tuskin kukaan bloggaaja tarkoituksellisesti kehuu saamiaan ”free-goodseja” niitä lisää saadakseen, mutta varmaan jos saa ilmaiseksi jotain mitä ei olisi muuten hankkinut, kai siitä sitten ilahtuu niin paljon että hehkuttaa helposti vähän ylikin. Siksi (muistaakseni joskus mainitsemasi?) periaate, että otat vastaan vain tuotteita joita muutenkin voisit harkita hankkivasi kokeiluun, on todella toimiva. Ja se näkyy tässä blogissa.

    Eli ei muuta kuin kiitos vielä! :)

    • Sanni

     mutta varmaan jos saa ilmaiseksi jotain mitä ei olisi muuten hankkinut, kai siitä sitten ilahtuu niin paljon että hehkuttaa helposti vähän ylikin.

     Mä luulen, että osa ilmaistavaraa saavista bloggareista kirjoittaa niistä pelkästään positiivisesti siksi, että jotenkin olettaa että niin ”kuuluu” tehdä kun kerran on tavaran ilmaiseksi saanut. He siis varmaankin miettivät jotenkin niin, että ”eihän nyt ruokkivaa kättä sovi purra”…. Mutta jokainen toki tyylillään. :)

     Itse haluan tarjota lukijoilleni niin informatiivisia tuotearvioita kuin mahdollista, enkä kirjoita tuotteista koskaan jotkut ”mainoslasit” päässä vaikka maahantuojat niin saattaisivat toivoakin. En ymmärrä ketä kiinnostaisi lukea arvioita, joissa ei koskaan lukisi muuta kuin ympäripyöreitä ”tämä on niin ihana” ja ”iho tulee tosi pehmeäksi.” Itse en pidä tuontyylisiä tuotearvosteluja hyödyllisinä, enkä siksi sellaisia myöskään kirjoita. :)

     periaate, että otat vastaan vain tuotteita joita muutenkin voisit harkita hankkivasi kokeiluun, on todella toimiva. Ja se näkyy tässä blogissa.

     Kiitos! :) Tosi mukava kuulla.

 11. Tess Sthlm

  Kivoja meikki vinkkejä! Kiitos kuun jaat :)

  mun blogilta voit myös lötää samantapaisia vinkkejä +muoti ja sisustus.
  http://livinganddreams.blogspot.com/

 12. candycane

  Ihania paletteja, ihana postaus + upeat kuvat ja meikit! =)

 13. milipili

  No juu, tilasin Escentualista tuon Water Lily lakan, niin ”pitihän” se vihreä palettikin ottaa. Säästin parikymppiä tilaamalla =)

 14. Anu

  Kuka hemmetti maksaa luomiväreistä 70 egeä? Puhdasta kultaako sinne luomille sivellään?! Aivan järkyttävän elitistisen törkeä hinta.Huhhuh.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.