Karkkipäivä
Karkkipäivä

Dior Sweet Illusion

Dior-sarjassa toisena esittäytyy Sweet Illusion. Violetista väristään huolimatta tämä viisikko on ollut minulle suuri pettymys. Paletissa on tumma, glitterinen munakoisovioletti, pastellinen liila, harmaaseen taittava nuderoosavioletti, kuulas, viileä vaaleanpunainen ja vaaleanpunaiseen shiftaava vaalea. Paletti on kerrassaan outo kokonaisuus. Neljä vaaleaa nude-sävyä erottuvat toisistaan tuskin lainkaan, ja sitten joukkoon on heitetty rakeinen, tumma varjostusväri. Tunkkainen munakoiso on muutenkin outo valinta kuulaiden pastellien seuraan. Paletti olisi toimivampi jos yksi sävyistä olisi kirkkaampi, keskivahva sävy.

Kokonaisuutena Sweet Illusion on siis mielestäni epäonnistunut, mutta erikseen tykkään käyttää paletin vaaleita sävyjä. Pastelliliila on yksi lempiviolettejani ja käytän sitä usein yhdistettynä muihin violetteihin ja sinisiin.

Perusvariaationi ovat:
– Liila + MAC Tilt
– Liila + MAC Lotusland

– Liila + vaaleanpunainen + vaalea = keijumainen nudemeikki

– Liila + vaaleanpunainen + munakoiso + vaalea

Sweet Illusionin vahvuudet:
+ Loistava paletti huomaamattoman meikin ystäville.
+ Vaaleiden sävyjen koostumus on silkkinen ja tuttua Dior-laatua.

Sweet Illusionin heikkoudet:
– Vaaleat sävyt eivät erotu toisistaan tarpeeksi luodakseen vivahteikkaan meikin.
– Tumman glitter-violetin koostumus on aivan ala-arvoinen, se on rakeinen ja todella huonosti levittyvä.

Oli vaikea saada paletilla kovin erilaisia lookkeja mutta kuvista saa käsityksen siitä mitä mahdollisuuksia Sweet Illusion tarjoaa.


1. Superhuomaamaton

Tätä meikkiä ei huomaisi lainkaan ilman violettia kynärajausta. Luomen sisänurkassa ja kulmaluulla vaaleaa ja loppuluomella harmaata roosaliilaa. Luomivaossa kevyesti paletin tumminta sävyä. Yläluomen rajaus Yves Rocherin luumun värinen kynä. (Tämä meikki ei voisi huonommin sopia blogin henkeen..! ^_^)2. Perusarkimeikki

Likkuvalla luomella pastelliliilaa ja sen yläpuolella vaaleanpunaista (eivät erotu toisistaan). Ulkonurkassa tumma violetti. Yläluomen rajaus Rimmelin Enchanted-kynä.3. Savuinen iltameikki

Luomen sisänurkassa ja kulmaluulla vaaleanpunaista ja lopulla luomella tummaa violettia.Rajaukset Rimmel Enchanted-kynä. Meikki on ihan kiva, mutta mieluummin valitsen tämän tyyppiseen lookkiin Stylish Move -paletin. (Lähes identtinen meikki Stylish Movella toteutettuna löytyy tästä postauksesta.)Raskas silmämeikki on minusta paremmin edukseen kasvokuvissa.

Tässä kuvassa näkyy hyvin suosimani poskipunatyyli, eli laitan punaa aina hyvin kevyesti oli sitten arki tai juhla, ja sipaisen poskiluun korkeimpaan kohtaan valoa heijastavaa hohdepuuteria. Tässä meikissä Yves Rocherin Pehmeä Roosa -poskipuna ja IsaDoran Face Glow -hohtopuuteri. Huulilla Lumenen ikivanha Lähelläsi-huulipuna ja päällä Chanelin Delight-huulikiilto. Tämän tyylinen iltalook on suosikkejani.

Tässä vielä kuva josta näkee tumman violetin koostumuksen. Olen vetänyt väriä luomelle applikaattorilla, ja jälki on noin heikko. Rakeet voi ihan nähdä. Saadakseen tällä sävyllä tumman lopputuloksen on väriä kerrostettava todella monta kertaa, ja mielellään violetin voidepohjustuksen päälle.

Kommentit (5)

 1. Ilona

  Kiitos tästä! Olen miettinyt, minkä violettisävyisen viisikon hankkisin, mutta enpä siis taida ostaa tätä…vaikka hienon meikin sillä saitkin aikaan:)
  Osaisitko suositella, mikä olisi hyvä viisikko minulle, kun toivoisin että mukana olisi voimakkaita, melko tummiakin lilan/sinivioletin sävyjä?

 2. Inkivääri

  Ilona – Diorin valikoimissa on tällä hetkellä kolme violettia palettia (en tiedä kuuluuko Sweet Illusion enää perusvalikoimaan, ainakaan sitä ei enää mainita Diorin sivuilla); Stylish Move, Petal Shine ja uusimmassa lookissa ilmestynyt Night Butterfly. Noista ei oikeastaan missään ole siniviolettia, paitsi Night Butterflyssa sellainen mustikkamaidon sävy. Muuten ne ovat yleisilmeeltään aika luumuisia. Night Butterfly olisi noista kokonaisuutena tummin, joten ehkä se olisi niistä sinulle sopivin.

  Petal Shinen koostumus on iridescent joten se on kauttaaltaan voimakkaasti hohtava kun taas Stylish Move ja Night Butterfly ovat tavallisia paletteja joissa sävyjen koostumus vaihtelee.

 3. Charming Nails:

  Ilonalle minäkin suosittelisin Night butterflytä, BTW…

  Totta puhut, Sweet illusion on kaunis mutta siihen se jää. Sävyjä ei erota luomella ja en jaksa sellaista palettia käyttää.

  Miten sä saat noin hyviä kuvia? Syksy tulee ja kuvat vaan huononee. Meikkikuvista ei tule mitään. Ääh että ärsyttää.

 4. Anonymous

  Moikka!
  Mä tilasin tuossa 7.8. Tigin Rockaholicin Look Fantasticista, mutta tuotetta ei vieläkään näy, vaikka kohta kuukausi tilauksesta kulunut ja sivuilla lukee, että tuote on lähetetty. Muut tilaukseni ko. kaupasta ovat tulleet nopeasti perille. Kyseinen tuote on ponnekaasupullo, tiedän, ja se joudutaan postittamaan laivalla, tiedän, mutta ei kai kuljetukseen voi silti näin kauan kulua? Onko sinulla kokemusta ponnekaasupullojen tilauksesta tuolta (tai miksei muualtakin)? Kauan kuljetukseen on kulunut? Kauan minun kannattaa vielä odotella tilauksen saapumista (sivuillahan sanotaan lähetyksen tulevan n. 10 päivän kuluessa, ponnekaasupulloilla kauemmin)?

 5. Inkivääri

  Moi Anonyymi!

  En ole itse tilannut LookFantsusta ponnekaasupulloja, mutta tiedän ihmisiä joiden aerosoli-tuotteiden toimituksessa on mennyt jopa 7 viikkoa. Ei voi ymmärtää missä ihmeessä ne niin kauan seilaavat, mutta tuo tuntuu olevan aika tavallista nykyään. Siskoni tilasi FeelUniquesta läjän tavaraa ja "tavalliset" putelit tuli alle viikossa mutta yksi ponnekaasupullo vasta runsaan kuukauden kuluttua.

  Sanoisin että jos ei kahdeksassa viikossa ole Rockaholic perillä niin ottaisin yhteyttä LF:ään.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.