Karkkipäivä
Karkkipäivä

Dior Sunset Café

Hitaasti etenevässä Dior-sarjassa viidentenä esittäytyy ihastuttava ruskea-persikkainen Sunset Café. Tämä on Mystic Jaden ohella eniten käyttämäni Diorin paletti. Sunset Café on kaikin puolin täysi vastakohta viimeksi esitellylle, kompleksille Secret Charmille; kaikki viisi Cafén sävyä sointuvat toisiinsa täydellisesti, niitä voi yhdistellä vaivatta ja jälki on hillittyä. Se on erittäin helppo, arkiystävällinen paletti jolla onnistuu varmasti. Sävyt ovat kultaisena hohtava vaaleanpunapersikka, erikoinen ”piilovaaleanpunainen” (sävy näyttää napissa vaalealle beigelle mutta on iholla läpikuultava vaaleanpunainen), kullanruskea, samettinen kaakaonruskea ja persikkaan taittava kulta.
Sunset Café on saanut Dior-faneilta myös negatiivistä kritiikkiä. Joidenkin mielestä se on tylsän valju ja vähäpigmenttinen paletti jolla ei saa kerrostamallakaan näyttävää meikkiä. Totta on, ettei Sunset Cafélla saa aikaan suuria kontrasteja, mutta itse olen erittäin tyytyväinen sen laatuun ja väreihin, enkä pidä sävyjä vähäpigmenttisinä. Ei kaikilla paleteilla tarvitsekaan pystyä luomaan mielettömiä bilemeikkejä. Sunset Café on juuri hyvä tällaisenaan!

Perusvariaationi ovat:
– Vaaleanpunainen + kaakao
– Persikka + kaakao
– Kultainen + kullanruskea
– Persikka + kultainen + kaakao

Sunset Cafén vahvuudet:
+ Täydellisen toimiva väriharmonia
+ Helppous

Sunset Cafén heikkoudet:
– Persikka on hieman rakeinen (sama sävy kuin Mystic Jadessa, vaatii alleen voidemaisen, värillisen pohjustuksen toimiakseen hyvin)
– Sävymaailman yksipuolisuus (joka toisaalta voi olla vahvuuskin jos nimenomaan etsii ruskea-persikkaista palettia! ;))
– Paletista puuttuu highlighter-sävy


Kevyt. Vaaleanpunaista liikkuvalla luomella, kaakaonruskeaa luomivaossa ja rajaukset kullanruskealla. Kulmaluulla L’oreal Golden Beige. Kaakaonruskea näyttää kuvissa punertavammalta mitä luonnossa, oikeasti se on aika neutraali.

Keskitumma. Persikkaa liikkuvalla luomella, ulkonurkassa kullanruskeaa ja luomivaossa kaakao. Alaluomella kullanruskea, kaakao ja aavistus kultaa. Yläluomen rajaus Indelible Chocolate Mousse.


Tumma. Kultaa liikkuvalla luomella, vaaleanpunaista luomen keskellä, kullanruskeaa luomivaossa. Kulmaluulla L’oreal Golden Beige.

Löysin Photobucketista tällaisen kaksi vuotta vanhan Sunset Café’ksi nimetyn meikkikuvan, ja huomaan että mulla on tuohon aikaan ollut ainakin näyttävämmän tuloksen tuovaa ripsiväriä! ^_^ Nykyään en saa ripsistäni enää millään tuuheita. Tässä kuvassa taitaa muuten olla sisänurkassa Golden Beigeä, Café-paletissahan ei tuollaista vaaleaa sävyä ole.

Kommentit (6)

 1. acai

  Hieno lopputulos

 2. milipili

  Tykkään käyttää Sunset Cafen kanssa värillistä pohjustaja, vaikka pigmenttiä riittää meikki kuluu muutamassa tunnissa ja häviää.

  Minusta tuossa on niin pehmeä koostumus että senkin takia varmaan katoaa ilman värillistä pohjaa.

  Kesäpalettina käytän usein. Tykkäsin eniten keskitummasta meikistä.

 3. Inkivääri

  katie – mun poikaystävä toi tuon mulle Jenkeistä, mutta Suomessa Diorin paletit on törkykalliita, n. 60€!!! StrawberryNetistä Sunset Cafén saa 58 dollarilla eli tämän hetken kurssin mukaan n. 40 eurolla.

 4. Charming Nails:

  Voi voi kohta rupeaa kiinnostamaan hankkia SC takaisin :D mutta ei tosi, en saa ostaa kun en siitä tykännyt. Itselle hieman liian lämmin ja tosiaan ne kontrastit puuttuivat.
  Mutta on kaunis peruspaletti aloittelijalle Diorien lumoavassa maailmassa. Tällä ei epäonnistu!

 5. Ninni

  Kiitos kivasta blogista ja ideoista.
  Tässä linkki yhteen ulkomaiseen suosikkiblogiini jollet ole sattunut jo törmäämään ;) http://padmitasmakeup.blogspot.com/. Aivan mahtava inspiraation lähde.

 6. Inkivääri

  Ninni – mukava kuulla että saat Karkkipäivästäkin ideoita vaikka seuraat Padmitan kaltaisen meikkailijan blogia! ^_^ Mäkin käyn aina katsastamassa Padmitan viimeisimmät meikit, mutta toisaalta yritän välillä vältellä noita superlahjakkaiden meikkailijoiden sivuja, kun silloin aina tuntuu ettei omassa blogissa ole mitään pointtia. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.