Dior Stylish Move

Stylish Move on yksi Diorin ns. helpommista paleteista, sillä kaikki kvintetin sävyt kuuluvat samaan sävyperheeseen ja ovat näin ollen erittäin helposti yhdistettävissä. (Samalla olen kuitenkin sitä mieltä että tällaiset paletit ovat vähän tylsiäkin, niillä kun ei saa kovin monipuolisia meikkejä.) Diorilla on useitakin violetteja paletteja, ja tämä taisi pitää yleistä suosikin asemaa ennenkuin Night Butterfly ilmestyi viime syksynä. Stylish Movessa on liilaan taittava kaunis harmaa, erittäin kalpea, lähes väritön vaaleanpunainen, toinen, mattaisempi kalpea vaaleanpunainen, kanervaliila ja syvä luumu. Mikään paletin sävyistä ei ole erityisen hohtava, mutta ei täysin mattainenkaan.

Stylish Move on yleisesti ottaen aika laadukas kokonaisuus, mutta paletin kaksi vaaleinta sävyä ovat heikko lenkki. Toinen on koostumukseltaan kuiva ja toinen rakeinen, eivätkä ne erotu luomella toisistaan. Yläkulman sävy, joka näyttäisi vaaleanpunaiselta, on käytännössä lähes väritön, läpikuultava highlighter-sävy, kun taas keskustan vaaleasta saa hyvinkin voimakkaasti vaaleanpunaiseen shiftaavan kun sitä kerrostaa.

Lila-harmaa ja kanervan sävy ovat mukavia neutraaleja sävyjä arkeen, ja loppujen lopuksi aika vähäpigmenttisiä. Näitä sävyjä ei parane siveltimellä levittää, sillä väriä ei tartu juuri nimeksikään. Vaahtomuoviapplikaattorilla jälki on hyvää. Tummin sävy eli luumu onkin sitten todella pigmenttinen, ja sillä saa aikaiseksi kunnon smoky-meikin.

Perusvariaatioita minulla ei ole tällä kertaa listata, sillä käytän lähes poikkeuksetta aina paletin kaikkia viittä sävyä. Vaikka rakastan violettia, on Stylish Move jäänyt aika vähäiselle käytölle sen luumuisuuden vuoksi. Luumu ei ole minulle se paras mahdollinen violetin sävy.

Stylish Moven vahvuudet:
+ Helppo, kaunis väriharmonia
+ Paletilla saa niin kevyen arkimeikin kuin todella tumman juhlameikinkin

Stylish Moven heikkoudet:
– Yksipuolisuus
– Vaaleat sävyt tuntuvat kuivilta ja heikkolaatuisilta

1. Tumma look


Tässä on kerrostettu harmaa, kanerva ja luumu päällekkäin. Levitin ensin sisänurkkaan ja kulmaluulle yläkulman väritöntä vaaleanpunaista, ja sitten koko luomelle sisintä nurkkaa lukuunottamatta harmaata. Tämän päälle levitin kevyesti kanervaliilaa, ja rajasin sitten yläluomen Urban Decayn sinivioletilla Lust-kynällä. (Tähän olisi ehdottomasti sopinut paremmin tummempi violetti, lempparikynäni Rimmelin Enchantment, mutta olin antanut kynän siskolleni päiväksi lainaan.) Vedin Lustin päälle siveltimellä tummaa luumua jotta saisin kynän sinisyyden peittoon, ja levitin luumua myös luomen ulkonurkkaan, luomivakoon ja alaluomelle. Olisin tarvinnut Enchantment-kynää alaluomen sisärajaukseenkin, mutta sen puutteessa käytin Bourjoisin tummanharmaata kynää.

Tässä sama meikki sisarelleni toteutettuna, paitsi etten nostanut tummaa luumua näkyviin luomivakoon vaan pidin sen liikkuvalla luomella. Sisko meni tänään vieraaksi häihin, eikä meikistä haluttu tehdä liian tummaa päivätilaisuuteen. Tein rajaukset Enchantmentilla, ja jouduin sitten luovuttamaan kynän meikin korjailua varten mukaan häihin. Pöh. Huomatkaa muuten miten upeasti Stylish Move sopii vihreäsilmäiselle!

Tässä vielä toinen tumma versio jonka tein viime kesänä ”Dior-toivemeikkejä”-postaukseen. Versio ei liiemmin eroa ylläolevasta, mutta siinä on levitetty harmaata sisänurkkaan saakka ja kanerva on vedetty reippaasti luomivakoon.

2. Vaalea look

Keskimmäinen vaalea sisänurkassa, harmaa loppuluomella ja luomivaossa, kanervaliila alaluomella. Yläluomen rajaus Bourjoisin Gris Ingenieux, alaluomen vesirajassa IsaDora Inliner Kajal Blonde.

Muttamutta…! Nyt kun ensin moitin noita kahta vaaleaa sävyä ja väitin keskitummiakin sävyjä vähäpigmenttisiksi, niin voin lopuksi kertoa että Stylish Move julkaistaan keväällä uudestaan uudella koostumuksella (ja päivitetyllä katkoviivapainatuksella). Käsittääkseni myös muut perusviisikot uusiutuvat. Diorillakin on siis ilmeisesti huomattu tiettyjen sävyjen rakeisuus ja heikko laatu. On kyllä aika loistavaa että firmassa on päätetty korjata asia! Odotan mielenkiinnolla koska uudistetut versiot rantautuvat Suomeen…
Kommentit (9)
 1. Charming Nails:
  17.1.2010, 08:39

  Huono asia lompakon kannalta kun tulee uusia versioita. Mun pitää nyt ostaa "uusi" Stylish move ja Night dustista en tiedä, riittääkö 2 entistä? Se on kyllä loistava laadultaan. Oletko muuten ikinä sillä meikannut?
  Mä tuun hulluksia näitten uusien Diorien kanssa kun niitä tulee liikaa :P pitäisi koko ajan supistaa ostoslistaa mutta kun ei tiedä mistä päästä.

  Minusta tämä Dior sarja on kiva, itselle Stylish move on myös paletti jolla tulee aina tehtyä samanlainen meikki. Se on kyllä parhaita paletteja vihreäsilmäiselle, pitäisi kyllä käyttää useammin.

 2. SM:lla saa ihania meikkejä!
  Lukiko jossain että uusia Dioreita parannetaan vaiko uudistetaan? Koska nehän ovat kaksi eri asiaa, hyvinkin voivat mokata jossain, pelkään jo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *