Dior Rose Gipsy

Dior-paletti -sarja on ollut tauolla kaksi kuukautta, ja palaa nyt raiteille uuden vuoden voimin. Esittelyvuorossa on hieman vanhempi paletti; Rose Gipsy. En tiedä onko se kuulunut aikoinaan Diorin vakiovalikoimaan vai ilmestynyt jossain kokoelmassa, mutta oma palettini on tuotekoodin mukaan vuodelta 2005. Tätä palettia muuten saa vielä StrawberryNetistä, jos joku sattuu kiinnostumaan. Se on välillä Mansikkalassa alessakin.

Monet ylistävät näiden vanhempien Diorien parempaa koostumusta, eikä suotta. Värinappien laatu tuntuu olevan paljon tasalaatuisempi kuin uudemmissa. Tässäkin paletissa on kaikissa viidessä sävyssä sama satiininen koostumus; eivät ole täysin mattoja mutta eivät hohtaviakaan. Liukuvat ja häivyttyvät iholla vaivattomasti, ja tuntuvat hienojakoisilta ja silkkisiltä.

Rose Gipsy -paletin sävyt ovat hento vaaleanpunainen, kanervaliila (näyttää kuvassa harmaanvioletille mutta on iholla punertava), vaalea harmaaseen taittava liila, syvä fuksianpunainen ja ihastuttava vaaleanpunapersikka. Tuo keskimmäinen sävy on kauneimpia persikan sävyjä mihin olen törmännyt!

Perusvariaationi ovat:
– Persikka + fuksia + vaaleanpunainen
– Persikka + kanervaliila
– Vaalea liila + kanervaliila + vaaleanpunainen

Rose Gipsyn vahvuudet:
+ Laadukas kokonaisuus, yksikään värinappi ei ole huono
+ Persikka + fuksia ovat killeriyhdistelmä!
+ Loistopaletti heille jotka välttävät kimaltavia luomivärejä

Rose Gipsyn heikkoudet:
– Paletilla ei saa kovin monipuolisia meikkejä
– Fuksiaa vierastavalle turha
– Puuttuu highlighter-sävy (tosin tummempi-ihoiset voivat käyttää vaaleaa liilaa tai vaaleanpunaista siihen tarkoitukseen)

1. Lempiyhdistelmäni; persikka + fuksiaSisänurkassa persikkaa, ulkonurkassa fuksiaa ja fuksian häivytykseen vaaleanpunaista.

2. Kaikki viisi sävyä

Sisänurkassa persikka, loppuluomella ja luomivaossa kanervaliila, ulkonurkassa fuksia, luomivaon yläpuolella vaaleanpunainen ja alaluomella persikan & fuksian keskellä vaalea liila.3. Neutraali

Uh miten tylsiä tällaiset meikkaukset ovat, vaikkakin usein ihan tarpeen. :) Näytät huolitellulta, muttet voimakkaasti meikatulta. Sisänurkassa vaalea liila, loppuluomella kanervaliila ja luomivaon yläpuolella vaaleanpunainen. Jos minun on tehtävä neutraali, hillitty meikki, teen sen mieluummin violetin tai vaikka persikan ja vaaleanpunaisen sävyillä kuin iänikuisella ruskealla.
Kommentit (7)
  1. No kiitti, yritin pitkään vastustella uusia meikkihankintoja, mutta nyt tätmä sortuu :D Kaunis paletti (tuo fuksia, nam!) ja on totta, että vanhoissa Dioreissa oli älyttömän hyvä laatu!

  2. Charming Nails:
    5.1.2010, 15:57

    Mun suosikki on 5:n sävyn meikki. Olen tuota palettia aina miettinyt mutta joku siinä tökkii. Olisikohan se että fuchsiaa ja persikkaa on Charming Fantasyssä ja muut värit ei iske…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *