Karkkipäivä
Karkkipäivä

Dior Pink Idol

Dior_PinkIdol_paletti

Diorin Pink Idol -paletti ensikokeilussa. Tästä tuli jotenkin hurjan punertava meikki, hieman sellainen itkettyneen oloinen. Alaluomen persikkahäivähdys pelastaa hieman, mutta muuten tämä on vähän liian vaaleanpunainen mun makuun. Paletin tumma luumukin näyttää iholla ihan punaruskealta.

DiorPinkIdol

Luomen sisäpuolikkaalla oikean ylänurkan vaalea, keskellä vasen ylänurkka (erikoinen vihertävä sävy jota en oikein osaa kuvailla), ulkonurkassa oikean alanurkan tumma luumu. Luomivaon yläpuolella vaaleanpunainen sävy paletin keskeltä. Alaluomella luumua ja häivähdys vasemman alanurkan persikkaa tuomassa lämpöä. Yläluomen rajaus Dr. Hauschkan nestemäisellä eyelinerilla, jonka päälle vedetty tummanruskeaa luomiväriä Rimmelin Lynx-paletista.

DiorPinkIdol2

Lukijakyselyssä valtaosa on yllättäen vastannut toivovansa blogiin enemmän yksinkertaisia arkimeikkejä. Kysymys: onko tällainen Pink Idolin tyylinen tapaus tarpeeksi yksinkertainen, vai tarkoitatteko vieläkin simppelimpiä meikkejä?

DiorPinkIdol3

Mulle on oikeasti vaikeaa olla tekemättä siipirajausta, sillä käsi haluaa automaattisesti vetää rajan reunan yli ja yläviistoon. Rajan lopettaminen luomen ulkonurkkaan tuntuu kömpelöltä ja se näyttää jotenkin töksähtävältä. Tässä eyeliner-rajauksen päälle vedetty tummanruskea luomiväri hieman pehmentää vaikutelmaa, mutta yleisesti ”katkaistu” rajaus (kuten mä siivettömän rajauksen itselläni näen) näyttää luonnottomalta ja oudolta. Siis mun mielestä. :)

DiorPinkIdol4

Ihan kiva arkimeikki. Mutta ensi kerralla laitan enemmän persikkaa ja vähemmän vaaleanpunaista. ;)

Kommentit (29)

 1. Peppi

  Ensin ajattelin, että onpa pinkki meikki, mutta sitten noissa kuvissa, missä näkyy molemmat silmät, värit ja koko meikki näyttää oikein kauniilta ja sopii mielettömän hyvin sinun silmiesi väriin. Tykkään myös tuosta persikkaisesta alaluomella. Minkähänlainen meikistä tulisi jos jättäisi keskellä olevan pinkin pois?

  Minulle jäi tekstistäsi epäselväksi, mikset halunnut tehdä meikkiin siipirajausta? Siipirajaukset on minusta hienoja. Ai niin, vielä kommentti noista arkimeikki/värikkäämpi meikki: Molempia, kiitos!

  • Sanni

   Niin joo, miksen tehnyt siipirajausta…. Yritän välillä aina tehdä meikistä edes ”vähän” erinäköisen, ja etenkin sen Leenan meikkikuvan jälkeen olen yrittänyt aika-ajoin jättää rajauksen ilman siipeä. ^_^

 2. Susanna

  Jotenkin outo tuo siivetön rajaus, en tiedä miksi.
  Meikki on jollain tavoin liiankin yksinkertainen.
  Mun kokemusten mukaan Diorin persikansävy on hirveän rakeinen, oletko huomannut saman?

  • Sanni

   Olen huomannut. Mulla on sama persikan sävy Mystic Jade -, Sunset Café – ja Pink Idol -paleteissa, ja kaikki rakeisia. En tiedä onnistuiko Dior parantamaan koostumusta uudistettuun Sunset Café’hen, pitäisikin muuten töissä kokeilla.

 3. LemonJuice

  Jännästi tuo Pink Idol näyttää tietsikan näytöllä yllättävän samannäköiseltä väritykseltään kuin Stylish Move. Kunhan vaan alalaidan napit ovat vaihtaneet paikkaa, samoin kuin keskimmäinen ja oikean yläkulman nappi.

  Onhan siinä jonkun verran eroa, mutta ensi vilkaisulla tuli heti tuo Stylish Move mieleen.

  Mä tykkään violetin ja pinkin sävyistä luomilla, mutta ongelmaksi muodostuu juuri tuo, että vaikka paketissa näyttää hyvältä ja käden selkämyksellä näyttää hyvältä, niin sit silmissä näyttää siltä, että ois just itkenyt tai vaihtoehtoisesti on joku punoittava tulehdus luomissa. On pari kertaa harmittanut himppasen, kun olen ostanut luomivärin todetakseni, että se on itselläni käyttökelvoton juuri tämän vuoksi.

 4. Chris

  Sulla on jotenkin paljon pitemmän näköiset ripset kuin aikasemmin (vai valehteleeko mun silmät vaan?). Minulla kun on niin tyngät ripset, että koitan koko ajan ettiä täydellistä pidentävää ripsaria. Näimpä siis utelisin, että millä ripsarilla tollasia ihmeitä saa aikaan? :)

  • Sanni

   En tiedä voisiko syynä olla Diorin Lash Primer, jota olen alkanut käyttää viime viikkoina.

   • K

    Hei saisikos lash primerista vähän lisäkommenttia, pitääkö hyvin taivutukset? Minkä ripsivärin alla olet tuota käyttänyt? Kovasti tekisi mieli hankkia kyseinen tuote ja mulla ongelmana on vesiliukoisten ripsivärien kanssa taivutusten suoristuminen. Vedenkestävää ripsiväriä en kuitenkaan jaksa käyttää hankalan poistettavuuden takia.

    • Sanni

     Huomasin muuten kirjoittaneeni nimen väärin (vaikka ripsivärin pohjustajasta onkin kyse), tuotteelle on haluttu antaa niinkin hieno nimi kuin Lash Plumping Serum. Siinähän on muuten sama harja kuin Iconicissa, eli tosi hyvin erotteleva. Täytyy sanoa, että tämä on itse asiassa ensimmäinen ripsarin pohjustaja joka saattaa jopa saada mun ripsissä jotain aikaiseksi, muut kokeilemani eivät ole vakuuttaneet yhtään. Taivutuksista osaan sanoa vain sen verran, että tuntuisi pitävän paremmin kuin joku oikein kostea vesiliukoinen maskara. Mullahan on ripset luonnostaan aika taipuisat, eikä mikään aine saa niitä täysin suoristumaan, joten sinänsä en ole paras henkilö arvioimaan taivutusten pysymistä.

     • K

      Joo, koko nimi on Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum :D Iconicista tykkäsin siitä ensimmäisestä markkinoille tulleesta versiosta. Nyt käytössä Diorshow Extase, josta pidän muten paljon mutta tekee ripsistä sen verran raskaat että taivutukset suoristuu saman tien :(

 5. Katariina

  Näyttääpä hyvältä… Pitäiskö kokeilla itse kanssa? :)

 6. Chatte

  Mun mielestä tuollaiset meikit ovat kyllä todella simppeleitä, että luulisi ”kelpaavan” heille, jotka tarvitsevat vinkkejä arkimeikkien tekoon. :)

  Itse haluasin nähdä jänniä väriyhdistelmiä ja räväköitä meikkejä (joita olet kyllä hyvin tehnytkin)! :D

 7. Emma

  Moi,
  tällaisia meikkejä ajattelin, kun halusin yksinkertaisia arkimeikkejä. Ehkä myös uusia väriyhdistelmiä tai jollain muulla tavoin ”rohkeita” kuin vetämällä sateenkaarenvärit otsaan asti. Toisaalta toivoin kyllä myös bilemeikkejä, että sateenkaaretkin on <3

 8. kurnau!

  heippa sanni! monella on nyt ollut blogeissaan kuvia siitä, millä tavoin he ovat ”kaunistautuneet” lady gagan keikkaa varten. ehdottaisinkin että olisitko sää voinut tehdä postauksen siitä, minkänäköisen gaga-lookin sinä olisit tehnyt? : D

  ainakin oma mielipiteeni on se, että siitä saattaisi tulla jotain tosi mielenkiintoista ja hauskaa! : D ja pääsisit ainakin leikkimään meikeillä, luvan kanssa! ;)

  kurnau!

  • Sanni

   Mielenkiintoinen idea, mutta en tiedä ehdinkö / jaksanko toteuttaa…. Epäilen, etten ole kovin hyvä gagamaisissa lookeissa. :P Vaikka Gagan meikit ovat huikeita, ei hän tyyleineen oikein jaksa minua kiinnostaa.

 9. milipili

  Ihan hyvälle näyttää (iliman siipijäkin)!
  Mää tykkään tässä paletissa eniten siitä oudosta sävystä ja punaisesta luumusta.

 10. .s

  Mun mielestä tuo tämän meikin rajaus rajaus on nimenomaan kaunis, tasapainoinen ja raikas, parempi kuin siipirajaus, joka näyttää vähän luonnottomalta. Mielipiteensä kullakin. :)

  • Sanni

   ”Raikas”…! :) Mielenkiintoinen tulkinta.

 11. Sissi

  Just noin mulle aina käy! Itkettyneen näköinen kun meikkaan violetilla. Nyt vasta olen löytänyt sopivan viileitä sävyjä itselleni. Ruskeatkin ovat ennen vetäneet ihan liikaa punaiseen.

 12. Lotta

  Itse liputan kyllä ehdottomasti värikkäämpien meikkien puolesta! Itse saan niistä huomattavasti enemmän inspiraatiota kuin perusmeikkikuvista. Tiedän että monet muut(kin) tekevät paljon näyttäviä meikkejä kuten esim. Jangsara, mutta tykkään nähdä niitä sullakin koska meillä on samantyyppiset silmät ja luomet, joten näen paremmin miltä meikit näyttäisivät itselläni :)

 13. syysviiru

  Samaan mieltä kuin milipili, tykkään ”oudosta sävystä ja punaisesta luumusta” :)

  Kaunis meikki, ei valokuvassa näytä mitenkään itkettyneeltä. Ja rajaus on kivaa vaihtelua, tumman värin sommitelu luomelle tekee osittain saman vaikutelman kuin siipirajaus. Eihän äskeisessä vihreä-kultameikissäkään ollut siipirajausta, ainakaan sikäli kuin minä huomasin. Jotenkin tämän oloinen meikki on nähty sulla jokin aika sitten ystäväsi Inglotilla tekemänä.

  Tiesin, että tänään pitää olla suunnilleen korrektin näköinen ja postauksesta tietämättä meikkasin / ehostin aamulla silmäni Pink Idolilla. Käytin sisänurkkaan pohjaksi valkoista, päälle persikkaa. Luomen keskiosaan pinkkiä, josta iso osa jäin toisesta paletista lainatun puhtaaruskean varjostuksen peittoon. Tumma varjostus, jossa ei ole punaista sävyä sopii mielestäni persikan ja pinkin kanssa. Toisaalta ”outo sävy” ja ”punainen luumu” toimivat hienosti hennon sinisen tai vihreän kanssa. Kannattaa kokeilla tämän paletin risteyttämistä Mystic Jaden kanssa!

  • Sanni

   tumman värin sommitelu luomelle tekee osittain saman vaikutelman kuin siipirajaus.

   Ihan totta. Pelkällä vaalealla koko luomen sävyllä rajaus olisi näyttänyt vieläkin ei-Sannimaiselta.

   Eihän äskeisessä vihreä-kultameikissäkään ollut siipirajausta, ainakaan sikäli kuin minä huomasin. Jotenkin tämän oloinen meikki on nähty sulla jokin aika sitten ystäväsi Inglotilla tekemänä.

   Ei ollut niin, ja ihan vaan Leenan inspiroimana olen viime aikoina yrittänyt jättää siiven tekemättä. ^_^

   Tumma varjostus, jossa ei ole punaista sävyä sopii mielestäni persikan ja pinkin kanssa.

   Totta tämäkin. Punaruskea ja luumu vetävät kokonaisuuden pinkin & persikan kanssa liian punaiseksi.

 14. Miia-Kristiina

  Minä teen juuri tuollaisen töksähtävän rajauksen aina, mutta se johtuu varmaan siitä kun rajauskynästäni ei enää oikein irtoa muuta jälkeä kuin ohueen rajaukseen, kun se on niin lopussa..
  Kumma kyllä, en ole vieläkään oppinut tekemään silmärajauskynällä rajausta, vaikka olen harjoitellut iltaisin. Tussipäisellä nestemäisellä se kyllä onnistuu, vaikka luulisi sen olevan vaikeampaa. Onko sinulla siis mitään vinkkejä, miten onnistua silmänrajauskynällä rajaamisessa? Olen lukenut vinkkejä vain juurikin tuohon nestemäiseen rajaukseen.

  Ostin halvan Wet’n Wildin silmänrajauskynän harjoitelleksani, ja se on todella pehmeä, mutta sillä on vaikea saada aikaan ohutta ja suoraa rajausta. Ei tekisi mieli ostaa mitään kalliimpaa ja parempaa, jos en opi silläkään rajaamaan.

  • Sanni

   Tarkoitatko siis, että osaat tehdä rajauksen tussimaisella kynällä, mutta et ”lyijykynämäisellä” kynällä?

   Rajauskynällä jälki on aina väkisinkin paksumpaa ja pehmeämpää, ja etenkin siipirajausten ystäville kynä ei ole se paras väline yläluomella. Tussilla ja siveltimellä saa paljon tarkemman rajauksen.

   Pehmeälle, usein tylpistyvälle kynälle hyvä vinkki on säilyttää sitä jääkaapissa, niin sillä saa vähän ohuempaa viivaa. Jäljen suoruuteen en osaa antaa mitään vinkkejä, itse vedän rajauksen aina lyhyissä etapeissa ja niin lähelle ripsirajaa kuin mahdollista.

 15. roöösa

  hitsi, nyt mä vaan mietin. Että kun oon karkkilakos, ni saanko mä nyt lukee tätä blogiakaan :D

  • Sanni

   Hahaaaa… XD

 16. Charming Nails

  Kiva arkimeikki! Mutta mä luulen että tykkään enemmän näyttävistä meikeistä tällä paletilla, joten niitä odotellessa :D
  Mä tykkään Pink idolista aika paljon, ei megasuosikkipaletteja mutta tuo vihertävä ja persikka on mun suosikkivärejä.

 17. hermesetas

  aika kamala meikki kyllä. :(

  • Sanni

   Sinä hermesetas / mikalis / pilli / kaunis luomi / upea luomi / siriliisi / saphiira / siira / rakutin / pete / risella / kummastunut (tulikohan tuossa sinun kaikki nimimerkit) olet niitä harvoja, jotka aina jaksavat muistaa negatiivisilla tai muuten vain vastaan vänkäävillä (mm. TBS:n kabuki -postaus) kommenteilla! :D Onhan se oikeastaan ihan hauskaa, että vakilukijoiden joukossa on yksi, joka jättää ne negakommentitkin. Kiitos sinulle, hermesetas/mikalis jne, ja mukavaa jatkoa! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.