Karkkipäivä
Karkkipäivä

Dior Myriad

Dior-sarjassa kolmantena tapaamme viileän Myriad-paletin. Myriad on sävyjensä puolesta kertakaikkiaan upea sininen kokonaisuus, mutta värinappien laatu jakaa mielipiteitä.

Myriadissa on huurteinen harmaanvioletti, pastellinen vaalea turkoosi, tumma 80-luvun mieleen tuova perussininen, hohtava keskisininen ja vaalea siniseen shiftaava korostussävy. Kolme vaaleinta sävyä erottuvat luomella heikohkosti toisistaan, ja harmaanvioletin ja vaalean turkoosin koostumus on todella kuiva ja rakeinen. Värillisellä pohjustuksella nämä sävyt saa kuitenkin kauniisti esiin. Ihmettelen silti onko Diorille tosiaan joku välttämättömyys tehdä tiettyihin sävyihin tämä omituinen, rakeinen koostumus joka poikkeaa huomattavasti Diorin yleisestä, samettisesta laadusta. Vierailu luomiväritehtaalla olisi kova juttu…!

Myriadin vahvuudet:
+ Upea, persoonallinen sininen paletti
+ Tummansininen ja vaalea highlighter ovat erinomaisia sävyjä joita tulee yhdisteltyä moniin muihinkin meikkeihin
+ Mahdollisuus joko viileään tai lämpimään siniseen lookkiin
Myriadin heikkoudet:
– Kahdessa sävyssä huono, rakeinen koostumus ja heikko pigmentti
– Koska kaikki värit ovat samaa sävyperhettä, ei Myriadilla saa kovin monipuolisia meikkejä
Vaaleaa turkoosia ja keskisinistä
Luomi on pohjustettu Yves Rocherin puikkoluomivärillä, sävy Laventeli. Liikkuvalla luomella vaaleaa turkoosia, ulkonurkassa keskisinistä. Luomivaon yläpuolella häivähdys harmaanviolettia, kulmaluulla vaaleaa. Rajaus Indelible Tidal Wave -geelirajaus.

Vaaleaa ja harmaanviolettiaMyös tässä luomi on pohjustettu Yves Rocherin Laventelilla. Luomen sisäpuolikkalla vaaleaa highlight-sävyä, lopulla luomella ja alaluomella harmaanviolettia. Kulmaluulla Revlon Frosty White ja kyynelkanavan vieressä korostus Pure Luxen White Diamonds -sävyllä. Yläluomen rajaus Indelible Carbon. Tämä on oma lempilookkini Myriadilla, sillä tykkään kovasti tuosta harmaanvioletin kuulaasta sävystä vaikka se luomivärinä huonolaatuinen onkin.
Kaikki viisi sävyä

Sisänurkassa vaalea turkoosi, keskellä harmaanvioletti ja ulkonurkassa & luomivaossa keskisininen. Vaalea sävy kulmaluulla ja tummansininen ulkonurkassa sinisen rajauskynän päällä. Alaluomella toistuvat yläluomen sävyt.


Voimakas sininen rajausSisänurkassa vaalea turkoosi, lopulla luomella harmaanvioletti ja rajaukset tummansinisellä. (Harmaanvioletin rakeisuus näkyy tässä kuvassa erityisen hyvin.)


SupersininenTummansininen, keskisininen, vaalea turkoosi ja vaalea vedetty kasarityyliin kulmaluulle saakka. Luomi pohjustettu Yves Rocherin Laventelilla.

Kommentit (3)

 1. Charming Nails

  Upeita meikkejä, parhaaksi pohjustajaksi itse löysin Gosh Dolphin puikon.

 2. HeidiB

  Myriad on mulle ollut pienoinen murheenkryyni, pari kertaa olen yrittänyt sillä säveltää, mutta turhautunut koska tulokset on ollut vähän niin ja näin. Pitääkin kaivaa viisikko uudestaan esille ja jatkaa kokeiluja UDPP:n ja Goshing puikkoluomivärien kanssa. Nämä kuvat kyllä ehdottomasti innostaa yrittämään uudestaan ;)

 3. milipili

  Tosta viimosesta tuli mieleen Ashes to Ashes sarja, ihana kasari!

  Tykkään Myriadesta, onhan siinä haasteensa, mutta siniset ylipäätään ovat vaan upeita.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.