Karkkipäivä
Karkkipäivä

Dior-aamu

Menin lauantaina töihin tuntia ennen liikkeen avaamista että pääsin kokeilemaan muutamia Diorin uusia tuotteita. Harmi että mulla on aamuvuoroja niin harvoin. Muuten voisin kokeilla kaikkia kivoja meikkijuttuja useammin! :)


Mitäs täältä valittaisiin..?

Kevätlookin paletit, Pearl Glow ja Coquette. Kuvasin ne jo viime viikolla ennenkuin kukaan ehti koskea tuoreisiin testereihin! ^_^ Päädyin kokeilemaan iridescent-paletti Pearl Glow’ta.


Koko meikkiin käytetyt tuotteet (huulipuna jäi kuvasta):
* Skinflash Primer
* Diorskin Nude Hydrating Concealer 001 Ivory
* Diorskin Nude Compact 020
* Diorblush-poskipunat 919 Paradise Glow ja 943 Strawberry Sorbet
* Poudrier Dentelle 001 Pink Lace
* 5-Couleurs Iridescent 059 Pearl Glow
* Crayon Eyeliner 073 Graphite
* Crayon Eyeliner 254 Captivating Blue
* Diorshow Extase-ripsari
* Crème de Rose Smoothing Plumping Lip Balm
* Lipliner Pencil 573 Airy Mauve
* Dior Addict Lipcolor 663 Pink Embroidery

Kukkuu. Tuntui tosi oudolta tulla töihin ilman meikkiä. Tässä ollaan lähtöpisteessä, olen levittänyt kasvoille ekan viirun Skinflash Primeria.

Skinflash Primer on kevään uutuustuote. Se on valoa heijastava pohjustustuote jonka on tarkoitus tehdä iho heleämmäksi. Aine tuntui kevyeltä ja ihanalta, mutta voin kertoa että mun kasvoille se ei tehnyt yhtikäs mitään. :) Iho ei ollut sen heleämpi, kuulaampi tai hohtavampi kuin muulloinkaan.


Sen sijaan toisesta uutuustuotteesta, Nude-linjan peitevoiteesta, innostuin kovasti. Aine peitti tummat silmänaluseni erinomaisesti, ja tuntui oikeasti kosteuttavalta. Monet peitevoiteet tuntuvat kuivilta, etenkin voimakaspigmenttiset, mutta ei tämä! Oikein miellyttävä tuttavuus.

Käytin peiteainetta myös luomien pohjustukseen, mutta siinä se ei valitettavasti toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. Meikki pysyi kyllä siistinä työpäivän, mutta kotona iltakuuden aikaan luomiväri oli jo karannut luomivakoon. Tässä taas nähdään että aineilla on tosiaan eroa! Mulla kaikki meikkivoidemaiset tuotteet luomella aiheuttaa saman efektin.


Tässä valmiiksi meikattu naama. Meikkipohjan tein Nude-linjan toisella uutuudella, Natural Glow Sculpting Powderilla (tai tuttavallisemmin Nude Compact). Poskille valitsin vaalean pinkin poskipunan, Paradise Glow (tuotekuvassa), mutta se osoittautui niin hentopigmenttiseksi ettei näkynyt ihollani juuri lainkaan. Levitin päälle hieman tummempaa Strawberry Sorbetia, josta siitäkin lähti aika miedosti sävyä. Tämä on muuten ensimmäinen kerta kun kokeilen Diorin poskipunia ja olin aika yllättynyt pigmentin vähyydestä!

Levitin poskipäille vielä kevätlookin vaaleanpunaista hohdepuuteria. Tulos muistutti Pure Luxen Radiancea, jota minulla on kotona. Huulet kosteutin Crème de Rose -huulibalsamilla, jonka olisi nimestä päätellen tarkoitus myös ”silottaa ja pullistaa”, mutta tuote tuntui tavalliselta, hyvältä huulirasvalta. Mitään pullistusefektiä siinä ei ainakaan ole. Päälle vedin ruusuisen Pink Embroidery -huulipunan, jonka sävystä tykkäsin kovasti.


Muutama sana Nude Compactista. Kyseessä on meikkipuuteri, jossa on myös tummempi sävy varjostusta varten ja vaaleampi sävy korostusta varten. Puuterin koostumus on jotain aivan ennenkokemattoman pehmeää, kokeilkaapa joskus Dior-hyllyn ohikulkiessa sormella! Se ihan sulaa iholla. Mun iholle puuteri kuitenkin jätti kuivia laikkuja, joten aivan moitteettomasti se ei toiminut. Piti äkkiä sivellä kuivien kohtien päälle Cliniquen Moisture Surgea! Sitä voi levittää meikin päällekin.

Yritin varjostaa kasvoja puuterin tummalla sävyraidalla, mutta vaaleimmassa puuterissa (kuvassa ylävasen) varjostussävy on niin vaalea ja punertava, että se toimisi paremminkin kevyenä poskipunana.

Pearl Glow’n sävyt olivat minulle näin ensimmäisen meikkauskerran jälkeen pieni pettymys. Luomivärin laatu on aivan erinomainen, kaikki iridescent-sävyt levittyvät uskomattoman pehmeästi ja häivyttyvät todellakin kuin itsestään, mutta tämän kombon sävyt eivät vain luomella oikein napanneet. Olin ihan hämmästynyt kun näin Charming Nailsin Pearl Glow -kuvan, ihan erinäköinen meikki! Ja ihan erinäköiset sävyt! Mun luomella kaikki viisi sävyä puuroutuivat harmaaksi mössöksi.

Levitin ensin paletin alavasenta sävyä kevyesti koko liikkuvalle luomelle. Se näytti epämääräiseltä harmaanruskealta. Levitin luomen keskelle yläoikeaa hopeanharmaata, ja sisänurkkaan harmaanruskean yläpuolelle vaaleanpunaista. Laitoin seuraavaksi sinistä hopean viereen kohti ulkonurkkaa, ja viimeiseksi violettia ulkonurkkaan ja luomivakoon. Kulmaluulle levitin Pink Lace -hohdepuuteria. Rajasin yläluomen harmaalla Graphite-kynällä ja alaluomen sinisellä Captivating Blue -kynällä. Levitin sinisen kynän päälle paletin violettia luomiväriä.

Vähänkö on tylsän näköinen. :(

Extase-ripsarin harja ei muuten ole lainkaan hyvä uloimpien ripsien tavoittamiseen, enkä muutenkaan ole mitenkään vakuuttunut tuotteen upeudesta muutaman kokeilukerran jälkeen. (Mulla on Extase kotonakin.) Paksut ripset sillä kyllä saa, mutta minusta harja ei erottele kovin hyvin. Ja sen kärki on tosiaan niin paksu että nurkkaripsiin tarvitsee eri harjan. Ainakin minä tarvitsen.

Pitänee kai kokeilla Pearl Glow’ta vielä uudemman kerran, ja jättää ainakin toinen harmaista pois. Ehkä meikistä tulisi freesimpi pelkällä vaaleanpunaisella, sinisellä ja violetilla? En tiedä, mutta nyt mun ei ainakaan enää tee mieli tätä palettia. ;)

Kommentit (18)

 1. Mimmi More To Love

  Aah, nuo Diorin uutuudet…

 2. EVEMOU

  Meikkasitko sä siellä liikkeessä, kun ketää ei ollu viel tullu? :D Ja muuten, oot taitava käyttämään noit luomivärei :)

 3. Charming Nails:

  Ero meikissä johtuu ihan vain pohjustuksesta, voisin aika varmasti näin väittää. Laitan pohjustukseksi aina mineraalipohjaa Baren peitesiveltimellä ja sen jälkeen Goshin puikkoja. Joskus vain yhtä väriä, joskus muutamaa. Minusta esim. MAC pohjustajat ei toimi Diorien kanssa. UDPP on tietenkin hyvä Diorin kanssa.

  Pearl glow:ta en ole des kokeillut ilman Goshia. Voisin väittää että värit puuroutuisivat sitten minullakin. Tämän takia tykkään enemmän tavallisesta koostumuksesta. Toki Iridescentit on ihania mutta luulisin 65,50e:n luomivärin toimivan ilman pohjustajaa. Tai en tiedä, mulla on vain se maku että värien pitää erottua ja näkyä luomella! Siksi käytän aina pohjustajia nykyään tuomassa värien ilottelua meikkiin :)

  Tosi kiva juttu, luin ihan sanasta sanaan, hauskaa että voi meikata töissä :) ja kokeilla uutuuksia! Luulisitko että tykkäisin tuosta Extase ripsarista? Pituutta ja massaa kaipaan. Onko siinä kumiharja?

 4. HannaMarjaana

  Postausta lukiessani mieleeni juolahti, että onko meikkien testailu sulle työaikaa vai tykkäätkö vain työstäsi niin että ihan silkasta testaamisen ilosta menet ennen aikaisemmin töihin? :)

  Ja tuosta silmänalusten peittämisestä. Itselläni on silmien alla pienet juonteet, joihin kaikki peiteaineet tuppaavat kerääntymään ikäviksi pakkeliviivoiksi. Silmänaluseni ovat melko tummat varsinkin näin kalpeaan talviaikaan, ja sitten niitä pakkeliviivoja sormin pyyhkiessä lähtee helposti meikkikin sormen leveydeltä pois. Osaatko antaa mitään vinkkejä, miten peiteaine/meikki ei lähtisi kasaantumaan noihin juonteisiin?

  Kiitos muuten kivasta blogista, olen lueskellut tätä jo tovin vaikken koskaan saakaan aikaiseksi kommentoida.

 5. Smilla

  Minulla keskimmäinen sininen sävy näyttää tosi vihreältä luomella. Johtuu varmaan keltapohjaisesta ihostani. Sävyt eivät ole minulle huonot, mutta en pidä kokonaan hohtavasta meikistä vaan yhdistän sävyjä mattaisempiin.

 6. Anonymous

  Oletkos päässyt IsaDoran kevät kokoelmaa ihmettelemään? Himottaa se creamy nudes-paletti kovasti näin kuvien perusteella.

 7. Eiko

  Minusta tämän paletin kanssa pitää ehdottomasti muistaa olla ahnetimatta :) Parhaimmat tulokset olen saanut kun olen käyttänyt vain kolmea väriä. Esim vaaleanpunainen koko luomelle, violetti luomivakoon ja ulkonurkkaan ja petrolia hiukan ulkonurkan sisäreunalle violetin jäädessä ulommaiseksi. (vaikea selittää toivottavasti ymmärrät…)Pieni luomisella (kuten minulla) loppuu tila muuten kerta kaikkiaan kesken.

 8. Foxie

  Mihin lähetän banneriehdokkaani? :)

 9. Nea/ Fashioned in Finland

  Meikkaat aina kauniisti muttei ihan suosikkini ollut kyllä. Nuo värit tosiaan vähän tylsät…

  Ihan uskomatoman kauniit nuo palettien pitsikoristeet <3 En vain raaskisi tuollaisia oikeasti edes käyttää :D

 10. milipili

  Määkin haluan meikata töissä =)

  Minusta Pearl Glowssa ei ole yhtään harmaata, ei niinko pikkasenkaan.
  Musta siinä on lila, pinkki, sinivihreä/petrooli keskellä, mintunvihreä ja hentoinen vaalean vihreä.

 11. Anniina

  Voi vitsi että sulla on ihana työ kun saat testailla kaikkee kosmetiikkaa (tai oikeestaan sun pitääkin!:D)… Niin mun unelma :)

 12. keijukainen

  Kiitos tästä postauksesta, sillä nyt oon aivan vakuuttunut ettei munkaan kannata ostaa Pearl Glow'ta vaikka sen sävyt näyttäisi paletissa (ja CN:n meikkikuvissa) kuinka kauniilta ja pitsikuvio houkuttelee luokseen :D

 13. Suvi

  Minäkin innostuin kuvailusi perusteella tuosta peiteaineesta. Kaipaisin luonnollista ja kosteuttavaa tuotetta kirkastamaan aina tummia silmänalusiani, tuota voisikin kokeilla.

  Olet kyllä ihan kadehdittavan kaunis meikittömänä(kin).

 14. Magritte

  Komppaan milipiliä, mä en myöskään nää Pearl Glow'ssa yhen yhtään harmaata! Siinä on violetti, hento mintunvihreä, vaaleanpunainen, khakinvihreä ja keskellä petrooliin taittava sininen. :) Hassua on myös se, että tämä on ensimmäisiä paletteja, josta olen onnistunut yhdistämään kaikkia sävyjä samaan meikkiin harmoniseksi kokonaisuudeksi ja vieläpä niin, että värit erottuvat toisistaan! Ehkäpä salaisuus piilee pohjustajassa.. Mulla siinä virassa Too Faced Shadow Insurance. Suosittelen siis paletin uusintatestausta toisella pohjustajalla! ;)

 15. Inkivääri

  Mimmi – Diorilla on kyllä aina aivan ihania uutuuksia… Ihan paras selektiivinen meikkisarja!

  Evemou – joo, meikkasin! :) Liikkeen puolella on paremmat valot kuin takahuoneessa, joten meikkaan mieluummin siellä.

  CN – mä mietin kanssa että voisiko värillinen pohjustus parantaa sävyjen erottuvuutta tällä paletilla… Mutta oot ihan oikeassa siinä että on aika p:stä jos maksat yli 60€ luomiväristä ja joudut kuitenkin käyttämään tietynlaista pohjustusta saadaksesi sävyt näkymään… eihän sen nyt niin pitäisi mennä.

  Extasessa on sellainen kaksoisharja jossa (ainakin kouluttajan mukaan) yhdistyy Iconicin ja Diorshow'n harjat. Mun silmään Extasen harja näyttää kuitenkin ihan sellaiselta perinteiseltä kuitu (vai mitä se aine on) harjalta.

  Koulutuksessa väitettiin myös että Extasen tuoma tekoripsiefekti on NIIN mieletön, että kun on levittänyt ekan kerroksen ja odottaa sitten muutaman sekunnin, niin pitäisi muka ihan _nähdä_ kuinka ripset pullistuvat…! (Ripsarissa on joku puuterimainen ainesosa jonka pitäisiaansaada tuo pullistuminen..) Hei haloo mitä tekstiä, mun ripset ei ainakaan pullistuneet yhtään mihinkään. ^_^ Volyymi tulee ihan kerrostamalla. Mutta ripsarithan yleensä paranee käytön myötä, joten en uskalla heti muutaman kokeilukerran jälkeen antaa lopullista arviota. Sen voin vaan sanoa että tykkään itse kapeampikärkisistä maskaroista.

  HannaMarjaana – myytävien tuotteiden testaus kuuluu kyllä työnkuvaani, mutta testaus suoritetaan omalla ajalla. Työaikaa ei siis ole tarkoitus käyttää itsensä meikkailuun. :) Eli ihan omasta mielenkiinnosta menen töihin aikaisemmin, jotta voin kokeilla meikkituotteita. Meikkien testaus eroaa ihonhoitotuotteiden testauksesta siinä, että meikeistähän ei voi ottaa näytettä. Joten meikkien testaus on vähän niinkuin pakko suorittaa työpaikalla, ellei sitten ole saanut vaikka koulutuslahjana jotain tuotetta.

  Mitä tulee peiteaineen kasautumiseen juonteisiin, en osaa kyllä valitettavasti sanoa millä sitä saisi estettyä. :/ Mutta suosittelen, että et pyyhi kasautuneita "pakkeliviivoja" pois sormella vaan ohuella topsipuikolla. Näin saat korjattua vain kasaantuneen kohdan etkä pyyhkäise meikkiä mukaan sormen paksuiselta matkalta.

  Smilla – tämä paletti tuntuu olevan ihan taikapaletti kun kaikki näkee eri sävyjä..! ^_^

  Anonyymi – meidän liikkeeseen vielä odotellaan tuota IsaDoran viimeisintä lookkia. Ja niitä yleensä saakin odotella…. huokaus….

  Eiko – näin tuntuisi olevan. En aio enää yrittää käyttää kaikkia viittä sävyä kerralla…

  Foxie – osoitteeseen karkkipaiva(at)hotmail.com

  Nea – ei ollut munkaan suosikki…. :p

  milipili – eikö mun meikki muka näytä harmaalta, häh? ^_^ Onkohan sulle sattunut joku paranneltu versio PG:sta jos sulla siinä joku minttukin on..? o_0

  Anniina – joo, ei voi valittaa. :)

  keijukainen – loistavaa että pystyin olemaan hyödyksi! :) Muakin nuo pitsikuvioinnit vetää puoleensa…. ulkoisesti ehkä kauneimmat Dior-paletit koskaan, mutta sävyllisesti… no, Coquettekin on vielä testaamatta.

  Suvi – heh, kuvakulmat ei kerro koko totuutta…. ^_^ Mutta kokeile ihmeessä tuota Nude Concealeria, Ostolakko-Virvekin oli siitä ihan innoissaan.

  Magritte – samat sanat kuin milille – siis ettekö te näe mun meikissä harmaata? Missä ne minttu ja khaki on tuossa mun meikissä? ^_^ Apua, miten voi joku paletti jakaa näin värimielipiteitä…! :D

 16. milipili

  Minusta meikki näyttää sinertävältä, dirty blue tulee mieleen.

  Kaikkihan näkee värit erilailla muutenkin, mutta ne vihreet on vihreitä.

 17. Magritte

  No joo, myönnetään. :) Siis kyllähän toi sun silmämeikki tuossa kauempaa otetussa kuvassa näyttää harmaalle, mutta tuosta lähikuvassä näen kyllä selkeästi, että liikkuvalla luomella on vihreää. Tästä saisi varmaan kivan ikuisuusdebatin, kun eri ihmiset tosiaan näkee värit ihan erilailla! :D

 18. HeidiB

  Ei tuo meikki nyt mitenkään kamala ole ja ihan nätti oikeasti, mutta tosiaankin sitä odottaisi hieman parempaa värien erottumista kun tietää, että meikissä on kuitenkin viittä eri sävyä. Itsellänikin on muutamankin Diorin paletin kanssa tuo ongelma, että värit menee yhdeksi, tai kahdeksi mössöksi. Taitaa kyllä munkin Preal Glow himot hiukan laskea ;) (joka ei kyllä ole yhtään paha asia).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.