Dior-aamu

Menin lauantaina töihin tuntia ennen liikkeen avaamista että pääsin kokeilemaan muutamia Diorin uusia tuotteita. Harmi että mulla on aamuvuoroja niin harvoin. Muuten voisin kokeilla kaikkia kivoja meikkijuttuja useammin! :)


Mitäs täältä valittaisiin..?

Kevätlookin paletit, Pearl Glow ja Coquette. Kuvasin ne jo viime viikolla ennenkuin kukaan ehti koskea tuoreisiin testereihin! ^_^ Päädyin kokeilemaan iridescent-paletti Pearl Glow’ta.


Koko meikkiin käytetyt tuotteet (huulipuna jäi kuvasta):
* Skinflash Primer
* Diorskin Nude Hydrating Concealer 001 Ivory
* Diorskin Nude Compact 020
* Diorblush-poskipunat 919 Paradise Glow ja 943 Strawberry Sorbet
* Poudrier Dentelle 001 Pink Lace
* 5-Couleurs Iridescent 059 Pearl Glow
* Crayon Eyeliner 073 Graphite
* Crayon Eyeliner 254 Captivating Blue
* Diorshow Extase-ripsari
* Crème de Rose Smoothing Plumping Lip Balm
* Lipliner Pencil 573 Airy Mauve
* Dior Addict Lipcolor 663 Pink Embroidery

Kukkuu. Tuntui tosi oudolta tulla töihin ilman meikkiä. Tässä ollaan lähtöpisteessä, olen levittänyt kasvoille ekan viirun Skinflash Primeria.

Skinflash Primer on kevään uutuustuote. Se on valoa heijastava pohjustustuote jonka on tarkoitus tehdä iho heleämmäksi. Aine tuntui kevyeltä ja ihanalta, mutta voin kertoa että mun kasvoille se ei tehnyt yhtikäs mitään. :) Iho ei ollut sen heleämpi, kuulaampi tai hohtavampi kuin muulloinkaan.


Sen sijaan toisesta uutuustuotteesta, Nude-linjan peitevoiteesta, innostuin kovasti. Aine peitti tummat silmänaluseni erinomaisesti, ja tuntui oikeasti kosteuttavalta. Monet peitevoiteet tuntuvat kuivilta, etenkin voimakaspigmenttiset, mutta ei tämä! Oikein miellyttävä tuttavuus.

Käytin peiteainetta myös luomien pohjustukseen, mutta siinä se ei valitettavasti toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. Meikki pysyi kyllä siistinä työpäivän, mutta kotona iltakuuden aikaan luomiväri oli jo karannut luomivakoon. Tässä taas nähdään että aineilla on tosiaan eroa! Mulla kaikki meikkivoidemaiset tuotteet luomella aiheuttaa saman efektin.


Tässä valmiiksi meikattu naama. Meikkipohjan tein Nude-linjan toisella uutuudella, Natural Glow Sculpting Powderilla (tai tuttavallisemmin Nude Compact). Poskille valitsin vaalean pinkin poskipunan, Paradise Glow (tuotekuvassa), mutta se osoittautui niin hentopigmenttiseksi ettei näkynyt ihollani juuri lainkaan. Levitin päälle hieman tummempaa Strawberry Sorbetia, josta siitäkin lähti aika miedosti sävyä. Tämä on muuten ensimmäinen kerta kun kokeilen Diorin poskipunia ja olin aika yllättynyt pigmentin vähyydestä!

Levitin poskipäille vielä kevätlookin vaaleanpunaista hohdepuuteria. Tulos muistutti Pure Luxen Radiancea, jota minulla on kotona. Huulet kosteutin Crème de Rose -huulibalsamilla, jonka olisi nimestä päätellen tarkoitus myös ”silottaa ja pullistaa”, mutta tuote tuntui tavalliselta, hyvältä huulirasvalta. Mitään pullistusefektiä siinä ei ainakaan ole. Päälle vedin ruusuisen Pink Embroidery -huulipunan, jonka sävystä tykkäsin kovasti.


Muutama sana Nude Compactista. Kyseessä on meikkipuuteri, jossa on myös tummempi sävy varjostusta varten ja vaaleampi sävy korostusta varten. Puuterin koostumus on jotain aivan ennenkokemattoman pehmeää, kokeilkaapa joskus Dior-hyllyn ohikulkiessa sormella! Se ihan sulaa iholla. Mun iholle puuteri kuitenkin jätti kuivia laikkuja, joten aivan moitteettomasti se ei toiminut. Piti äkkiä sivellä kuivien kohtien päälle Cliniquen Moisture Surgea! Sitä voi levittää meikin päällekin.

Yritin varjostaa kasvoja puuterin tummalla sävyraidalla, mutta vaaleimmassa puuterissa (kuvassa ylävasen) varjostussävy on niin vaalea ja punertava, että se toimisi paremminkin kevyenä poskipunana.

Pearl Glow’n sävyt olivat minulle näin ensimmäisen meikkauskerran jälkeen pieni pettymys. Luomivärin laatu on aivan erinomainen, kaikki iridescent-sävyt levittyvät uskomattoman pehmeästi ja häivyttyvät todellakin kuin itsestään, mutta tämän kombon sävyt eivät vain luomella oikein napanneet. Olin ihan hämmästynyt kun näin Charming Nailsin Pearl Glow -kuvan, ihan erinäköinen meikki! Ja ihan erinäköiset sävyt! Mun luomella kaikki viisi sävyä puuroutuivat harmaaksi mössöksi.

Levitin ensin paletin alavasenta sävyä kevyesti koko liikkuvalle luomelle. Se näytti epämääräiseltä harmaanruskealta. Levitin luomen keskelle yläoikeaa hopeanharmaata, ja sisänurkkaan harmaanruskean yläpuolelle vaaleanpunaista. Laitoin seuraavaksi sinistä hopean viereen kohti ulkonurkkaa, ja viimeiseksi violettia ulkonurkkaan ja luomivakoon. Kulmaluulle levitin Pink Lace -hohdepuuteria. Rajasin yläluomen harmaalla Graphite-kynällä ja alaluomen sinisellä Captivating Blue -kynällä. Levitin sinisen kynän päälle paletin violettia luomiväriä.

Vähänkö on tylsän näköinen. :(

Extase-ripsarin harja ei muuten ole lainkaan hyvä uloimpien ripsien tavoittamiseen, enkä muutenkaan ole mitenkään vakuuttunut tuotteen upeudesta muutaman kokeilukerran jälkeen. (Mulla on Extase kotonakin.) Paksut ripset sillä kyllä saa, mutta minusta harja ei erottele kovin hyvin. Ja sen kärki on tosiaan niin paksu että nurkkaripsiin tarvitsee eri harjan. Ainakin minä tarvitsen.

Pitänee kai kokeilla Pearl Glow’ta vielä uudemman kerran, ja jättää ainakin toinen harmaista pois. Ehkä meikistä tulisi freesimpi pelkällä vaaleanpunaisella, sinisellä ja violetilla? En tiedä, mutta nyt mun ei ainakaan enää tee mieli tätä palettia. ;)
Kommentit (18)
  1. Mimmi More To Love
    31.1.2010, 10:49

    Aah, nuo Diorin uutuudet…

  2. Meikkasitko sä siellä liikkeessä, kun ketää ei ollu viel tullu? :D Ja muuten, oot taitava käyttämään noit luomivärei :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *